مدیر 24

آموزش های دیجیتال مارکتینگ و بازاریابی اینترنتی

مدیر 24

آموزش های دیجیتال مارکتینگ و بازاریابی اینترنتی

فریلنسر چیست؟

 آپورک, آزادکار, دورکاری, سایت بازار کار پروژه ای, سایت فریلنسینگ, فریلنسر, فریلنسری چیست؟, فریلنسینگ, کارلنسر  7 دیدگاه

۵ / ۵ ( ۱۹ رای )

فریلنسری چیست و فریلنسر کیست؟ در این مقاله سعی داریم بیشتر درباره فریلنسینگ صحبت کنیم و درباره اینکه فریلنسینگ یا فریلنسری چیست و به چه کسی فریلنسر گفته می شود صحبت کنیم. 

فریلنسر یا آزادکار به عنوان فرد دارای کار آزاد به طور همزمان به ارائه خدمات یا فعالیت در چند شغل برای چند مشتری می‌پردازد؛ مثل مترجمی که به طور همزمان برای چند دارالترجمه یا وبلاگ کار می‌کند. فریلنسری نه تنها یک شیوه کار، بلکه در حال تبدیل شدن به یک شیوه و روش زندگی در دنیای معاصر می باشد. پرداخت حقوق به فریلنسرها یا آزادکاران بر حسب پروژه، ساعت یا روز است. فریلنسری به طور معمول، یک شغل کوتاه مدت است. یک فرد آزادکار به طور رسمی در شرکت استخدام نمی‌شود. پس می‌تواند با چند کسب و کار، قرار داد پاره وقت ثبت کند. البته در برخی از این قراردادها، کار کردن برای سایر رقبا تا زمان پایان پروژه، میسر نیست.

تیم کارلنسر در این مقاله شما را با تاریخچه، مزایا و ویژگی های فریلنسینگ و فریلنسر های موفق و  بهتریت سایتهای  ایرانی و خارجی فریلنسری و دورکاری و برون سپاری پروژه در آشنا خواهد کرد.

 

سفارش ثبت پروژه سریع و رایگان

 

فریلنسری چیست؟

فریلنسری با فریلنسینگ در حال تبدیل شدن به یک شیوه و روش کار و زندگی در دوران معاصر است. امروزه افراد زیادی به انتخاب خود بدون حاضر شدن در دفتر کار یا مکان فیزیکی شرکت از راه دور و فقط از طریق یک دستگاه دیجیتالی مانند یک لپ تاپ در حال کار و کسب درآمد هستند. این افراد فریلنسر، آزادکار یا دورکار نامیده می شوند. بنا بر آمار رسمی فریلنسینگ در دنیا تا سال ۲۰۳۰ میلادی حدود ۸۰ درصد از کل نیروی کار در جهان به صورت فریلنس خواهد بود. 

عبارت فریلنسر از دو بخش «Free» و «Lance» تشکیل شده است. بخش اول برگرفته از کلمه آلمانی به معنای «عشق» است ولی بخش دوم برگرفته از کلمه فرانسوی به معنای «پرتاب نیزه» است. این عبارت در قرون وسطی به شوالیه‌هایی نسبت داده می‌شد که آزادانه و برای هر فردیکه هزینه خوبی بابت مهارت جنگندگی آنها پرداخت می‌کرد، می‌جنگیدند.

آمار فریلنسری

 

بعلاوه از عبارت فریلنس برای اشاره به سیاستمداران مستقلی که فاقد وابستگی سیاسی خاصی بودند هم استفاده می‌شد. در دهه ۱۹۳۰ هم نویسنده فریلنس، متداول شد. یعنی نویسنده‌ای که قبل از رسیدن به سمت ویراستاری به طور مستقل و آزادانه می‌نوشت. معنای امروزی فریلنس یا آزادکاری در دهه ۱۹۷۰ شکل گرفت. در واقع نام فریلنسر یا آزادکار از حوزه ارتش و جنگ، وارد حوزه کسب و کار شده است.

امروزه فریلنسری یا آزادکاری در صنایعی همچون موسیقی، نویسندگی، برنامه نویسی، طراحی وب و ترجمه متداول است. ولی معنای اصلی آن تغیری نکرده و همچنان به فردی اشاره دارد که استعداد و مهارتش را در ازای پول در اختیار مشتریان مختلف قرار می‌دهد. فریلنسری در عصر جدید تا حد زیادی مرهون پیشرفت فناوری اطلاعات است که به کاربران اجازه می‌دهد تا از طریق سایت‌های آزادکاری و دورکاری، هم به برونسپاری پروژه‌ها پرداخته و هم کارفرمای متناسب با مهارتهایشان را پیدا کنند.

 راه اندازی سایت‌های آزادکاری در ایران کمی بیشتر از یک دهه قدمت دارد و برخی از کارآفرینان حوزه فناوری اطلاعات در ایران به تبعیت از مفهوم آزادکاری و راه اندازی سایت‌های فریلنسری در غرب به فکر راه اندازی سایت‌های فریلنسری در ایران افتادند.

مقایسه فریلنسینگ و کارمندی:

کارمندی و فریلنسری دو سبک مختلف و متفاوت از کار و زندگی هستند. در شکل زیر به مقایسه چند نکته و تفاوت های سبک کارس فریلنسری با کارمندی پرداخته شده است.

 

 

مقایسه کارمندی و فریلنسری

 

شغل های فریلنسری

تا اینجا تا حدی به این پرداختیم که فریلنسری چیست. حالا سوال اینست که چه شغل هایی از طریق فریلنسری قابل انجام است؟ جواب این سوال بسیار ساده است:  تقریبا هر کاری!

هر کاری که بدون نیاز به ضوابط زمانی روزمره و از راه دور قابل انجام باشد از طریق فریلنسینگ قابل انجام است. ولی در قدم اول گرایش فریلنسینگ بیشتر ما را به یاد کارهایی می اندازد که از خانه و از طریق کامپیوتر قابل انجام هستند.  در حقیقت وقتی شما یک طراح سایت استخدام می کنید مدیر برتر فرقی ندارد که این فرد از جه نقطه مکانی اقدام به طراحی سایت شما میکند. تنها چیزی که نیاز است داشتن یک کامپیوتر و یک ارتباط اینترنتیست. برخی از معمولترین مهارتهایی که به طور گسترده توسط فریلنسرها انجام می شوند از قرار زیر است: 

  • برنامه نویسی
  • طراحی سایت
  • طراحی گرافیگ
  • طراحی کاتالوگ و بروشور
  • ترجمه
  • تولید محتوا
  • طراحی لوگو 
  • ادیت عکس 
  • ساخت تیزر
  • طراحی بنر
  • ادمین تلگرام و اینستاگرام
  • طراحی انیمیشن
  • تبلیغات شبکه های اجتماعی
  • عکاسی 
  • سئو سایت
  • حسابداری

 

مزایا و معایب فریلنسری

هر شغلی مزایا و معایب خاص خودش را دارد و فریلنسری هم از این قاعده مستثنی نیست. با شناخت این مزایا و معایب، دیدی واقع بینانه نسبت به این کار پیدا می‌کنید.

 

مزایای فریلنسری

  • روی حجم کاری خودتان، کنترل کافی دارید. یعنی خودتان تصمیم می‌گیرید که در یک بازه زمانی مشخص، چه کارهایی را به صورت همزمان انجام دهید.
  • خودتان مشتری مدنظر و درآمد مدنظرتان را تعیین می‌کنید که یکی از مزایای مهم آزادکاری است. شما با توجه به سطح تخصصی که دارید می‌توانید پاره وقت کار کنید ولی درآمدی معادل یک کار تمام وقت را به دست آورید.
  • دورکاری و انعطاف پذیری در شرایط کار، یکی دیگر از مزایای فریلنسری است. در اغلب اوقات می‌توانید در خانه به آزادکاری بپردازید. البته همواره موعد تحویل هر پروژه مشخص است ولی تا زمان سر رسید پروژه، تعیین نحوه زمانبندی انجام کارها با خودتان است.

 

چالش های فریلنسری

  • با وجود اینکه روی کارتان کنترل دارید ولی باید مسئولیت هایی را مدنظر قرار دهید. به عنوان یک فرد آزادکار، خودتان مالک کسب و کارتان هستید پس پرداخت رسیدها، مالیات، فاکتورها، بیمه سلامت و خرید تجهیزات کاری مورد نیاز برای تکمیل کار، برعهده خودتان است.
  • سندرم غنا یا قحطی (Feast or famine syndrome) یکی دیگر از معایب فریلنسری است. برخی ماهها کارهای زیادی برای انجام دادن دارید ولی روز دیگر، اتاق کارتان به خانه ارواح تبدیل می‌شود. شاید قرارداد مداومی با یک مشتری دارید و ناگهان آنها دیگر نیازی به شما ندارند. پس آزادکاری به مدیریت مالی خوبی نیاز دارد تا در دوران قحطی لنگ نمانید.

 

ویژگی‌های یک فریلنسر موفق

برای تبدیل شدن به یک فریلنسر موفق به صفات شخصیتی خاصی نیاز دارید که در این مقاله به برخی از آنها اشاره خواهیم کرد.

  • نظم: در این کار هیچ رئیسی برای نظارت بر کارتان یا قضاوت در مورد زمان کار کردن وجود ندارد. پس رعایت نظم و انظباط برای رعایت روال کاری ضرورت دارد.
  • استقامت: پایداری و استقامت همواره در طول زندگی اهمیت دارد ولی برای داوم کارتان به عنوان یک آزادکار به استقامت بیشتری نیاز دارید.
  • تاب آوری: به عنوان یک فریلنسر بارها طرد شده و کلمه نه را خواهید شنید. پس بازی طرد را نادیده گرفته و از آن بگذرید.
  • سازماندهی: شما مسئول کارهای مختلفی هستید. باید دخل و خرجتان را مدنظر قرار دهید. شما فوراً باید به ایمیل‌های مشتری پاسخ داده و سررسید پروژه‌ها را در نظر بگیرید. باید فایل‌هایتان را طبقه بندی کنید تا ترافیک کاری شما سبک شود.
  • برونگرایی: حتماً لازم نیست که از خانه خارج شوید تا به برونگرایی برسید. برای گسترش کسب و کارتان به شبکه سازی بپردازید و به غریبه‌ها نزدیک شوید. این کارها را می‌توانید در فضای مجازی یا واقعی انجام دهید.
  • مهارت ارتباط مؤثر: فریلنسر یا آزادکار بودن، ارتباطات زیادی را می‌طلبد. باید مکالمات دشواری مثل مذاکره بر سر نرخ بالاتر پرداخت دستمزد یا بر هم زدن ارتباط با یک مشتری را انجام دهید. پس باید به طور حرفه‌ای و ماهرانه این ارتباطات را مدیریت کنید. شما در این کار هیچ همکار یا رئیسی برای حمایت از خودتان ندارید.

با توجه به موارد فوق یک فریلنسر یا آزادکار موفق نیازمند مهارتهای ارتباط مؤثر، مذاکره شفاهی و کتبی و مهارتهای مدیریت زمان در کنار هوش هیجانی مطلوب است تا بتوانید یک سبک زندگی سالم را در کنار شغلی که انتخاب کرده، در پیش گیرد. در ادامه این مقاله به معرفی برخی از سایت‌های ایرانی و خارجی در حوزه آزادکاری می‌پردازیم تا بیشتر با این حرفه آشنا شوید.

کسب درآمد آنلاین با چند کلیک

 

بهترین سایتهای فریلنسینگ و دورکاری ایرانی

کارلنسر (www.karlancer.com)

کارلنسر یکی از سایت‌های موفق در حوزه آزادکاری و دورکاری است. حوزه‌های اصلی فریلنسری در این سایت شامل طراحی و گرافیک، تولید محتوا، تایپ و ترجمه، برنامه نویسی، طراحی سایت ،  انیمیشن و ویدئو، بازاریابی دیجیتال، گویندگی و موسیقی، دستیاری مجازی و خدمات کسب و کار و سایر خدمات حرفه‌ای است. امکان جستجو در میان فریلنسرها و ثبت پروژه مدنظرتان در کارلنسر فراهم است. بر خلاف بسیاری از سایت های مشابه، هزینه ثبت پروژه در کارلنسر رایگان است و کارفرما به راحتی و به طور رایگان می تواند پروژه خود را ثبت و در زمان کوتاهی پیشنهادات فریلنسرها را مشاهده کند. به  هر فریلنسر در این سایت، ماهیانه تعدادی پیشنهاد رایگان تعلق می‌گیرد که می‌تواند از آن ها برای ارسال پیشنهاد برای کارفرما استفاده کند. در سایت کارلنسر، ۲% از هزینه انجام پروژه، پس از اتمام و تحویل به کارفرما، به عنوان امتیاز به حساب کارفرما بازگشت داده می‌شود و کارفرما می‌تواند از آن، برای پروژه های آتی استفاده کند. همچنین قابلیت چت بین فریلنسر و کارفرما، در تمام مراحل انجام پروژه (قبل از شروع تا پایان) به صورت رایگان وجود دارد.

مزایای کارلنسر در یک نگاه: 

  • گردهم آوری فریلنسرهای متخصص در تمامی زمینه ها 
  • داشتن پشتیبانی تلفنی، ایمیلی و گفتکگوی آنلاین برای کاربران
  • وجود داشتن سیستم پرداخت امن به منظور تامین رضایت و اطمینان کارفرما و فریلنسر
  • عدم دریافت وحه بابت ثبت پروژه و انجام پروژه از کارفرما ( بر خلاف برخی رقبا ! )
  • بازگشت درصدی از مبلغ پروژه به کارفرما به عنوان پاداش
  • کمیسیون پایین و پیشنهاد رایگان ماهیانه برای فریلنسرها

 

سایت فریلنسری ایرانی

 

 

 

 

منکارتو (www.manKarto.com)

امکان فعالیت فریلنسری در حوزه‌های مختلفی همچون برنامه نویسی، طراحی وبسایت و مدیریت محتوا، تبلیغات، حسابداری، مدیریت منابع انسانی، توسعه اپلیکشین، طراحی و نقشه کشی، مدیریت ارتباط با مشتری، ترجمه، فروش و بازاریابی و غیره در سایت منکارتو فراهم است. ارسال پروژه برای کارفرما و ارسال پیشنهاد از طرف فریلنسر در این سایت کاملا رایگان است. در نهایت هم سهم پرداختی از جانب فریلنسر به سایت بعد از تکمیل پروژه معادل ۵ درصد است. این سایت از امنیت کافی پرداخت‌ها در عین سادگی فرایند ثبت و اجرای پروژه برخوردار است.

 

 

پارسکدرز (www.parscoders.com)

پارسکدرز به عنوان اولین بازار کار آنلاین در ایران فضایی را برای ثبت پروژه‌ها و واگذاری آنها به نیروی دورکار و فریلنسر فراهم کرده است. این سایت با ۱۲ سال سابقه دارای بیش از ۱۵۶ هزار متخصص و بیش از ۴۵ هزار پروژه موفق است. ثبت نام  در این سایت رایگان است ولی سرویس‌های ویژه مشمول پرداخت ماهیانه است. کارهایی از قبیل فعالیت‌های گرافیکی، برنامه نویسی، طراحی وب، ترجمه، ویراستاری و تایپ در پارسکدرز قابل اجرا است. این سایت دارای قابلیت‌هایی مثل ضمانت تخصص، امکان داوری، پشتیبانی عالی، راحتی کار با سیستم برای فریلنسر و کارفرمایان است.

سایت فریلنسری

 

 

ورکفا (www.workfa.com)

در سایت ورکفا می‌توانید از خانه روی کاری که عاشقش هستید، متمرکز شوید. در ورکفا با بررسی فهرست پروژه‌ها و انجام آنها قادر به کسب درآمد هستید. بعلاوه اگر با لینک و بنر مخصوص خودتان، ورکفا را به دیگران معرفی کنید، مشمول دریافت پورسانت بابت اعضای دعوت شده می‌شوید. بهینه سازی و سئوی سایت، تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی، تایپ و ویراستاری متون، برنامه نویسی، طراحی بنر و لوگو، قراردادن مطالب در وبلاگ و وب سایت و ترجمه متون بخشی از خدمات این سایت دورکاری است. ورکفا دارای بیش از ۱ هزار نفر فریلنسر و کارفرما است. بعلاوه ۷۳۹ پروژه با موفقیت در آن انجام شده است.

سایت فریلنسری چیست

 

پونیشا (www.ponisha.ir)

سایت پونیشا بنا بر اذعان خود سایت حدود  270 هزار فریلنسر در مهارت های مختلف را در اختیار دارد. این سایت  امکان پرداخت امن و انجام پروژه های آزادکاری آزادکاری را فراهم کرده است. ثبت پروژه در پونیشا رایگان نیست و کارفرما برای ثبت پروژه باید مبلغی را پرداخت کند . همچنین این سایت هم از کارفرما و هم از فزیلنسر بابت انجام خدمات کارمزد دریافت می کند.  کارهایی مثل طراحی اپلیکیشن، برنامه نویسی، نصب و راه اندازی ورد پرس، طراحی گرافیک و لوگو، خدمات سئو و دیجیتال مارکتینگ، تولید محتوا و ترجمه در پونیشا قابل انجام است. در این سایت ارسال پیشنهاد برای کارفرما و فریلنسر شامل تعرفه است. 

 

پارس فریلنسر (www.parsfreelancer.com)

پارس فریلنسر بستری برای برون سپاری، استخدام، نمایش نمونه کار و سفارش خدمات است. کارفرمایان در این سایت، پروژه‌ها را رایگان به مناقصه گذاشته و پیشنهادات فریلنسرها را دریافت می‌کنند. با انتخاب بهترین متخصص‌ها و سیستم پرداخت امن، رضایت کامل هر دو طرف تأمین می‌گردد. ایجاد پروژه و ارسال پیشنهاد در این سایت رایگان است. پشتیبانی ۲۴ ساعته، گفتگوی خصوصی با اپلیکیشن موبایل، استفاده همزمان از یک حساب کاربری به عنوان کارفرما و فریلنسر و امکان استعلام قیمت از ارائه دهندگان خدمات برخی از ویژگیهای این سایت است.

پارس فریلنسر

 

 

سایت‌های فریلنسینگ و دورکاری خارجی 

سایت‌های خارجی زیادی در حوزه فریلنسری، آزادکاری و دورکاری وجود دارند که در اینجا به برخی از آنها اشاره می‌کنیم. بهترین سایت های فریلنسینگ خارجی در زیر معرفی شده اند. 

 

Freelancer (www.freelancer.com)

سایت Freelancer یکی از بهترین سایت های فریلنسری می باشد. این سایت دارای متخصصانی با مهارتهای فنی و حرفه‌ای مختلف است. تنها باید جزئیات کارتان را ثبت کنید تا پروژه شما با بالاترین سرعت و کیفیت و ارزانترین  قیمت ممکن انجام شود. امکان بررسی سابقه کاری فریلنسرها، چت با آنها و انتخاب بهترین فریلنسرها فراهم است. پرداخت امن هم پس از اجرای بخش‌های پروژه طبق زمانبندی کارفرما یا پس از اتمام کل پروژه قابل انجام است. امکان رصد پیشرفت پروژه یکی از ویژگیهای مهم این سایت دورکاری و فریلنسری است.

فریلنسر

 

 

Upwork (www.Upwork.com)

استعداد مدنظرتان در حوزه‌های وب، موبایل، نرم افزار، طراحی و خلاقیت، نویسندگی، فروش و بازاریابی، پشتیبانی سایت، خدمات مشتری، تحلیل داده، مهندسی و معماری را در این سایت پیدا می‌کنید و پروژه را به او واگذار می‌نمایید. فریلنسرهای مناسب را برای پروژه‌های پیچیده، قرار داد بلند مدت و کوتاه مدت در این سایت پیدا کنید. اول کار را ثبت کرده بعد پیشنهادات را در طول ۲۴ ساعت بررسی و مقایسه می‌کنید. از Upwork برای برقراری تماس ویدئویی یا گفتگو با فریلنسر استفاده‌کنید تا فایل‌های مدنظر را تبادل نموده و مراحل پروژه را از پشت کامپیوترتان مورد بررسی قرار دهید. در نهایت هم طبق ساعات کاری یا قیمت ثابت، هزینه‌ها را پرداخت کرده و فاکتور می‌گیرید. عضویت عادی در این سایت هزینه‌ای ندارد ولی عضویت در سطح ممتاز، شرکتی و کسب و کار نیازمند پرداخت حق الزحمه ماهیانه است تا بتوانید از مشاوره متخصصان سایت برای یافتن فریلنسر مناسب استفاده کنید.

سایت فریلنسینگ آپورک

 

 

  Toptal (www.toptal.com)

سایت Toptal بستری برای حضور توسعه دهندگان و طراحان برتر نرم افزا، کارشناسان مالی خبره و مدیران محصول و پروژه برتر در جهان است. شرکت‌های برتر دنیا، فریلنسرهای Toptal را برای انجام مهم‌ترین پروژه هایشان استخدام می‌کنند. این سایت دارای بیش از ۱۰ هزار مشتری، بیش از ۵۰۰ کارمند و بستری فعال در بیش از ۱۰۰ کشور است.

سایت فریلنسری

 

 

Guru (www.guru.com)

سایت  guruبستری برای یافتن و استخدام فریلنسرهای خبره است. این سایت در بخش‌های حقوقی، مهندسی و معماری، کسب و کار و امور مالی، فروش و بازاریابی، مدیریت اجرایی، طراحی و هنر، ترجمه و نویسندگی و برنامه ریزی و توسعه نرم افزار دارای فریلنسرهای زیادی است. این سایت دارای هشتصد هزار کارفرما از سراسر دنیا، یک ملیون فاکتور صادر شده و ۹۹ درصد نرخ رضایت مشتری است.

 

Peopleperhour (www.peopleperhour.com)

دراین سایت در عرض یک دقیقه می‌توانید شخص مناسب را از میان فریلنسرهای متخصص انتخاب کنید. نزدیک به صد هزار کسب و کار به همراه بیش از ۲ میلیون فریلنسر در این سایت فعال هستند. حوزه‌های کاری محبوب در این سایت شامل چاپ سه بعدی، راه اندازی کسب و کار، طراحی اپلیکیشن های موبایل، مدیریت مالی، ترجمه آلمانی، نویسندگی، تجارت الکترونیک و غیره هستند.

 

 

در نهایت…

باید با توجه به علایق و ویژگیهای شخصیتی خودتان، فریلنسر بودن یا نبودن را انتخاب کنید. همچنین به عنوان کارفرما برای افزایش بهره وری و سود کسب و کار خود می توانید برونسپاری برخی از امور شرکت به فریلنسرها را امتحان کنید. مطمئنا نتیجه کار و قیمت مناسب خدمات شما را شوکه خواهد کرد.

فریلنسری (Freelancing) یا آزادکاری چند سالی است که در کشور ما مورد توجه قرار گرفته و در مدت زمان کوتاهی توانسته به محبوبیت زیادی در بین افراد متخصص دست یابد.

در حال حاضر با توسعه فناوری و همه‌گیر شدن اینترنت، شرایطی فراهم شده که اشخاص بسیاری بدون نیاز به حضور فیزیکی در شرکت‌ها و سازمان‌ها، می‌توانند با انجام فعالیت‌های خود، درآمدزایی کنند.

در حقیقت پیشرفت تکنولوژی و در دسترس بودن اینترنت کمکی بزرگ به افرادی است که می‌توانند در هر جای دنیا که باشند به صورت دورکار یا همان فریلنسینگ پروژه‌های مختلفی را بر اساس مهارت‌ها و توانایی‌های خود بگیرند و کسب درآمد کنند.

فریلنسر کیست

در این مقاله از همیار آی‌تی قصد داریم توضیحاتی در خصوص شغل‌های فریلنسری، ابزارهای مورد نیاز و مزایا و معایب آن ارائه دهیم، پس تا انتهای این آموزش با ما همراه باشید.

فریلنسر کیست؟

فریلنسر یا آزادکار به فردی گفته می‌شود که بدون اینکه به‌صورت تمام وقت در شرکت یا سازمانی حضور پیدا کند، بر اساس مهارت‌ها و توانایی‌های خود در یک یا چند فیلد کاری به فعالیت بپردازد. این اشخاص تعهدی به شرکت خاصی ندارند و به صورت دورکار در قبال مسئولیت‌هایی که به آن‌ها محول می‌شود، کسب درآمد می‌کنند.

افرادی که به صورت فریلنسر مشغول به فعالیت هستند، می‌توانند کارها و وظایفی که به آن‌ها سپرده شده را بدون محدودیت زمانی و مکانی انجام دهند. این افراد باید از حرفه و مهارت‌های لازم برای انجام کارها برخوردار باشند تا بتوانند پروژه‌هایی که به دست می‌گیرند را به تنهایی و بدون نیاز به راهنمایی دیگران انجام دهند.

ممکن است شما فریلنسری را همان دورکاری بدانید، اما خوب است بدانید که این دو از یکدیگر متفاوت هستند زیرا برخی شرکت‌ها برای استخدام در شرکت خود از نیروهای دورکار استفاده می‌کنند و فعالیت لازم را به آن‌ها می‌سپارند، این افراد در استخدام یک شرکت هستند و به آن شرکت تعهد دارند. اما فریلنسری یک شغل نیست بلکه یک مدل کاری است که نقطه مقابل مشاغل آزاد و کارمند قرار دارد.

اهمیت فریلنسر یا آزادکار

فریلنسرها استخدام یک شرکت نیستند و پس از انجام فعالیت خود و پس از تحویل کار، مسئولیتی در قبال شرکت ندارند. در واقع در شغل فریلنسری، خود فریلنسر است که کارفرمایش را تعیین می‌کند. این افراد می‌توانند به طور همزمان برای چند شرکت یا سازمان کار کنند و محدودیتی در انجام و دریافت پروژه‌ها ندارند.

فریلنسرها بر اساس مهارت‌های خود می‌توانند، پروژه های بسیاری از شرکت‌ها را قبول کنند. این افراد باید در برابر مهلت زمان انجام کارها، شرایط و خواسته‌های مشتری مسؤلیت پذیر باشند. فریلنسرها می‌توانند به صورت آزاد و پروژه‌ای کار کنند و حق الزحمه خود را بر اساس توافق انجام شده با کارفرما به صورت ساعتی یا روزانه پس از اتمام پروژه دریافت کنند.

برخی افراد نیز قبل از شروع کار مبلغی را به صورت پیش پرداخت دریافت می‌کنند و مابقی هزینه را پس از تحویل پروژه می‌گیرند. گاهی ممکن است برای پروژه‌ها و خدماتی که هزینه زیادی دارد قراردادی نیز بین دو طرف امضا شود؛ اما برخی بدون قرارداد و بر اساس اطمینان و توافقی که می‌کنند، کار را انجام می‌دهند.

امروزه بسیاری از مشاغل پرطرفدار مانند تولید محتوا، مدیریت وب‌سایت و شبکه‎های اجتماعی، طراحی گرافیک، عکاسی، مترجمی، نویسندگی، تایپ، طراحی وب‌سایت، طراحی اپلیکیشن موبایل، فروش کالا، کپی‌رایتینگ، عکاسی و غیره در حوزه فریلنسرینگ قرار دارند. هر فردی در صورتی که از مهارت و دانش کافی برای انجام پروژه برخوردار باشد، می‌تواند به عنوان فریلنسر مشغول به کار شود.

برای انجام پروژه‌های فریلنسری، وب سایت‌های زیادی وجود دارند که از انواع ایرانی آن‌ها می‌توان به پونیشا، پارس‌کدرز، انجام میدم و… اشاره کرد.

ابزارهای مورد نیاز کار فریلنسرها

برخی افراد بر این باورند که فریلنسرها با هزینه بسیار کم پروژه می‌گیرند و درآمد مناسبی ندارند؛ توجه داشته باشید که این سبک کار در بسیاری از کشورها کاملا جا افتاده است و کسب درآمد از این روش بسیار خوب و مناسب است.

اگر چه در هر کاری چالش‌ها و سختی‌های زیادی وجود دارد که قابل انکار نیست، اما در سراسر دنیا بسیاری از افراد متخصص که از مهارت کافی برای انجام پروژه برخوردار هستند از این شیوه کاری درآمد بسیار بالایی دارند.

فریلنسر شدن

در صورتی که افراد تمایل به پیشرفت در انجام کارهای دورکار دارند، نیاز است از ابزارهای مختلفی برای این کار استفاده کنند. استفاده از برخی از این ابزارها ضروری است و برخی از آن‌ها به افزایش بهره‌وری افراد کمک می‌کند. در ادامه این مطلب به چند ابزار ضروری و مورد نیاز برای کار فریلنسرها اشاره شده است.

ایمیل و تلفن همراه

داشتن تلفن همراه و ایمیل از اصلی‌ترین پیش‌نیاز‌های هر نوع فعالیتی است. در حقیقت برای ارتباط با کارفرما اولین قدم این است که وسیله ارتباطی داشته باشید و در دسترس باشید. این موضوع اهمیت تلفن همراه را بیش از هر چیز دیگری نشان می‌دهد.

کامپیوتر، لپ‌تاپ یا موبایل هوشمند

برای انجام پروژه‌ها نیاز است از کامپیوتر، لپ‌تاپ یا موبایل هوشمند استفاده کنید. امروزه اکثر پروژه‌ها در فضای وب انجام می‌شود و لازم است که شما از این سیستم‌ها استفاده کنید. در حقیقت با توجه به تخصص و کاری که انجام می‌دهید داشتن هر یک از این ابزار شما را در جهت انجام فعالیت‌ها کمک می‌کند.

دسترسی به اینترنت

به طور کلی سفارش‌ پروژه‌ها به صورت اینترنتی انجام می‌شود و دسترسی به اینترنت پر سرعت می‌تواند نقش مهمی در پیشرفت افراد ایفا کند. اکثر کارهایی که به صورت فریلنسری انجام می‌شود به اینترنت وابسته است و نیاز است که افراد اینترنت پر سرعت داشته باشند.

دفترچه یادداشت

دفترچه یادداشت چیزی است که همه افراد برای نوشتن اطلاعات و یادآوری کارهای خود به آن نیاز دارند. با توجه به این که فریلنسرها به شرکت خاصی تعهد ندارند و می‌توانند پروژه‌های زیادی را به طور همزمان انجام دهند، نیاز است دفترچه یادداشتی تهیه کنند. از طریق دفترچه می‌توانید تمامی فعالیت‌های خود را ثبت کنید تا در زمان تحویل پروژه با مشکل مواجه نشوید.

ابزارهای مدیریت پروژه

برخی مواقع در انجام یک پروژه تعداد افراد زیادی به صورت تیمی کار می‌کنند. پس بهتر است این افراد بتوانند با هم در ارتباط باشند؛ نرم افزارهای زیادی برای مدیریت پروژه وجود دارد که کارفرمایان می‌توانند برای مدیریت پروژه‌های برون‌سپاری خود از آن‌ها استفاده نمایند.

برخی کارفرمایان برای ارتباط بهتر با فریلنسر و همچنین مدیریت بهتر پروژه از ابزارهای مدیریت پروژه مانند ترلو (Trello) استفاده می‌کنند. ترلو یکی از نرم افزارهای کاربردی است که اکثر فریلنسرها برای کنترل پروژه‌های خود به کار می‌برند. این ابزارها به فریلنسرها در مدیریت، زمان‌بندی و به‌روزرسانی پروژه‌های مختلف بر اساس موعد تحویل آن‌ها کمک کند.

ابزارهای کار فریلنسرها

در این نرم افزارها این امکان برای فریلنسرها فراهم است که به صورت بخش بخش، پروژه را زمان بندی و در زمان مقرر تحویل دهند. پس نیاز است فریلنسرها با این ابزارها تا حدودی آشنا باشند.

ابزارهای مدیریت زمان

افرادی که به صورت فریلنسری کار می‌کنند، نیاز است بر روی زمان خود مدیریت دقیقی اعمال کنند، Rescue time ابزاری است که از طریق ضبط مدت‌ زمانی که صرف انجام فعالیت‌ها می‌شود به فریلنسرها کمک می‌کند. این ابزار این امکان را در اختیار فریلنسرها قرار می‌دهد تا گزارش‌هایی به همراه جزئیات در مورد مدت‌ زمان بازدید از هر وب‌سایت ارائه کنند؛ ضمن این که امکان مدیریت زمان در طی روز را نیز فراهم می‌کند.

مزایای کار فریلنسری یا آزادکاری چیست؟

حال که با فریلنسر و ابزارهای مورد استفاده‌ی این روش کاری آشنا شدید، خوب است اطلاعاتی در خصوص مزایای آن نیز داشته باشید.

آزادی عمل

اصلی‌ترین مزیت فریلنسر بودن آزادی عمل است. یک فریلنسر در هر زمان و مکانی که تمایل داشته باشد، می‌تواند پروژه‌های خود را انجام دهد. این افراد با در اختیار داشتن لپ‌تاپ و اینترنت می‌توانند به راحتی حتی در سفر نیز کارهای خود را انجام دهند. این افراد می‌توانند ساعت کاری شناور داشته باشند، در هر ساعت از شبانه روز که تمایل دارند کار کنند و با زمان‌بندی مناسب به فعالیت‌های خود بپردازند.

کسب درآمد بیشتر

درآمد فریلنسرها با توجه به تخصص و کاری که در آن فعالیت می کنند، متفاوت است. هر چه قدر تخصص و مهارت شما بیشتر باشد، می‌توانید پروژه‌های بزرگ‌تر با درآمد بیشتری را انجام دهید. این موضوع به شما بستگی دارد که میزان درآمدتان را به ازای کاری که انجام می دهید، تعیین کنید. اما در صورت کارمند بودن میزان حقوق شما ثابت و یکنواخت است.

برخی کارها مانند برنامه‌نویسی دستمزد بالایی دارد و در صورتی که در این زمینه بتوانید پروژه های بزرگی بگیرید به درآمد خوبی نیز می‌رسید. البته مد نظر داشته باشید که برای درآمد بالا به همان میزان لازم است تخصص و مهارت کافی در آن زمینه داشته باشید.

زندگی بهتر

برای بعضی از انسان‌ها ایجاد تعادل بین کار و زندگی امری محال و دست‌نیافتنی است. این موضوع خصوصا درباره کارمندانی صدق می‌کند که موظفند هر روز در ساعت مشخصی در محل کار حضور داشته باشند و از مرخصی مجازی که در ماه دارند استفاده کنند. اما افراد فریلنسر با برنامه‌ریزی منظم و دقیق می‌توانند به مسافرت بروند، در کلاس‌های ورزشی و آموزشی ثبت نام کنند و حتی در هر جایی که دوست دارند، زندگی کنند.

زندگی بهتر با روش کار فریلنسری

صرفه‌جویی در هزینه‌های اضافی

اگر شما به صورت فریلنسر مشغول به کار باشید، هزینه رفت و آمد و پرت زمانی شما حذف می‌شود و با مدیریت زمان می‌توانید به راحتی درآمد خوبی به دست آورید. همانطور که اطلاع دارید، با کار کردن در شرکت یا سازمان هزینه‌های شما نیز افزایش می‌یابد. شما روزانه زمان و هزینه زیادی را در رفت و آمد و ترافیک هدر می‌دهید؛ خصوصا اگر در شهرهای بزرگ سکونت داشته باشید این هزینه‌ها بیشتر است.

معایب و مشکلات فریلنسری چیست؟

هر کاری در کنار مزایایی که دارد، معایب و چالش‌هایی نیز دارد. فریلنسری نیز از این قاعده مستثنی نیست و یکسری معایب دارد که در این مطلب به آن‌ها اشاره شده است.

مسئولیت تمام کارها بر عهده شماست

زمانی که شما به صورت فریلنسری مشغول به کار هستید، مجبورید همه کارها را به تنهایی انجام دهید،  همه مسئولیت‌ها به عهده شماست و باید بتوانید با نظارت بر کارها از انجام پروژه عقب نمانید.

ثابت نبودن درآمد

در روش فریلنسری شما از درآمد ثابت و مشخصی برخوردار نیستید، پس نمی‌توانید برنامه ریزی مالی دقیقی برای خود داشته باشید. بیشتر افرادی که به صورت فریلنسری کار می‌کنند با این مشکل دست و پنجه نرم کرده‌اند. اما اگر شما کارمند اداره یا شرکتی باشید هر ماه حقوق ثابتی دریافت می‌کنید و این امکان برایتان فراهم است تا برنامه‌ریزی منظم و دقیقی برای درآمد خود داشته باشید و بتوانید هر ماه مبلغ ثابتی از حقوق خود را پس انداز کنید.

ممکن است فرد فریلنسر در یک بازه زمانی پروژه‌ای برای انجام نداشته باشد، اما در صورتی که بتوانید پروژه‌های بزرگی انجام دهید، امکان این که بیکار بمانید و درآمد مناسبی نداشته باشید، کمتر است.

مزایا و معایب روش فریلنسر

مرخصی بدون حقوق

اگر شما کارمند یک شرکت باشید، می‌توانید از مزایای مرخصی با حقوق خود استفاده کنید. اما افراد فریلنسر در زمانی که کار نمی‌کنند، درآمدی ندارند و بابت آن حقوقی نیز دریافت نمی‌کنند. یعنی اگر فریلنسری بخواهد چند روزی استراحت کند، پولی دریافت نمی‌کند.

عدم دریافت مزایای قانونی

فریلنسرها از بیمه درمانی، بیمه تامین اجتماعی، حقوق بازنشستگی، حقوق تعطیلات و مرخصی با حقوق بهره‌مند نیستند. حتی این افراد مزایای مانند عیدی، سنوات و پاداش دریافت نمی‌کنند. فریلنسرها به میزانی که کار می‌کنند، درآمد دارند. اگر بخواهید خودتان را بیمه کنید نیز باید هزینه بیشتری برای این کار بپردازید. اما اگر کارمند شرکتی باشید، حق بیمه‌ای که پرداخت می‌کنید، بسیار کمتر است.

حال که با مزایا و معایب فریلنسرها آشنا شدید، می‌توانید انتخاب کنید که به صورت فریلنسر به کسب درآمد بپردازید یا خیر. هر فردی با داشتن مهارت و تخصص می‌تواند به عنوان یک فریلنسر شروع به کار و کسب درآمد کند. فریلنسر بودن هم مانند بقیه مشاغل نیاز به کسب مهارت و دانشی دارد که هر فرد به مرور زمان می‌تواند به آن مسلط شود. آموختن این مهارت‌ها به افزایش درآمد فریلنسرها کمک بزرگی می‌کند و آن‌ها را در بهبود مهارت‌های ارتباطی، افزایش اعتماد به نفس، ارتباط با کارفرمایان مختلف، جذب مشتری، توانایی زمانبندی پروژه و دریافت حق الزحمه یاری می‌رساند.

فریلنسینگ قدم بزرگی است و مستلزم تعهد و مسئولیت‌پذیری است. اگر در کارهای خود علاوه بر نظم و ترتیب، برنامه‌ریزی دقیقی داشته باشید، می‌توانید کسب و کار خود را بسازید. برای موفقیت در کار خود باید مدام در حال یادگیری و پیشرفت باشید تا بتوانید خود را ارتقا دهید.

شما یک گام جلوتر از دیگران باشید! اگر به آی‌تی و تکنولوژی علاقه‌مندید و دوست دارید سریع‌تر در این زمینه پیشرفت کنید، همین حالا به جمع ۲۹۶۲ عضو همیار آی‌تی بپیوندید، دسترسی به تمام آموزش‌های پریمیوم، دریافت جدیدترین آموزش‌های کاربردی مرتبط با آی‌تی و استفاده از مشاوره‌ی رایگان، برخی از مزایای عضویت در سایت هستد، شما نیز به کاربران همیار پیوسته و همین حالا وارد دنیای حرفه‌ای‌ها شوید...

https://www.hamyarit.com/business/freelancing/

https://www.karlancer.com/blog/who-is-freelancer/

320 ایده های کسب کار اینترنتی

کارآفرینی و کار در منزل با وجود اینترنت امروزه یک فرصت عالی است. شما با یک ایده ساده می‌توانید یک کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنید. یک کسب و کار اینترنتی پر درآمد با سرمایه کم. با کار در منزل حتی بدون سرمایه هم می‌توان یک کسب و کار اینترنتی راه اندازی کرد.

پیشنهاد می‌کنم بخوانید: کسب و کار اینترنتی بدون سرمایه

در اینجا ما ایده های کار در منزل پولسازی آماده کردیم. ایده های کسب و کار اینترنتی با سرمایه کم  و ایده های پولساز کار در منزل با سرمایه کم. بسیاری از این ایده ها مناسب کار در منزل هستند. برخی از این ایده ها مناسب شغل دوم هستند تا بتوانید با کمترین سرمایه پیاده سازی کنید.  ایده های کارآفرینی و کسب و کار با سرمایه کم دست پیدا کنید. 

دو دسته اصلی کسب و کار:

۱- کسب و کار اینترنتی

۲- کسب و کار در دنیای واقعی

در این مطلب ما ۷۰ ایده کسب و کار با سرمایه کم ارائه دادیم. ۲۰ ایده کسب و کار اینترنتی با سرمایه کم و ۵۰ ایده کسب و کار در دنیای واقعی است.

ایده کسب و کار با سرمایه کم
ایده کسب و کار با سرمایه کم

امروزه با پیشرفت تکنولوژی فرصت‌های کارآفرینی زیادی فراهم شده که برای شروع کار به هزینه‌ی کمی نیاز دارند یا حتی ممکن است به هیچ هزینه‌ای نیاز نداشته‌باشند! بله درست شنیدید! ولی درعوض باید زمان و تلاش بسیار زیادی خرج آن کنید. بسیاری از این فرصت ها بر مجموعه مهارت‌های شما استوار هستند. مهارت‌هایی که یادگیری آن‌ها اصلا کار سختی نیست.

ولی کمی صبر کنید، چیزهای دیگری هم هست:

یک بخش دیگر به نام کسب و کارهای “دنیای واقعی” به این متن اضافه کرده‌ام تا کسانی که مهارت‌های خاصی در زمینه‌ی کامپیوتر ندارند هم بتوانند استفاده کنند. در این مقاله تنها چند مورد از ایده های کسب و کار خانگی کوچک را مطرح می‌کنیم. و به‌اختصار در مورد کم‌هزینه بودن آن‌ها صحبت می‌کنیم.

مجموعه آموزشی کسب و کار اینترنتی

1- 5 توصیه برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی

2- افزایش فروش سایت با 5 راهکار و 12 ایده عالی

3- 3 ایده کار در منزل پولساز با سرمایه کم

4- بهترین ایده ها همواره برنده هستند.

5- کار در منزل را با این 7 ایده پولساز شروع کنید

6- 8 ایده برای محصول دیجیتالی قابل فروش

7- یک ایده پولساز اینترنتی در ایران

8- 70 ایده کسب و کار با سرمایه کم ( اینجا هستید )

بخش اول

 ۲۰ ایده کسب و کار اینترنتی با سرمایه کم

۱. مشاوره اینترنتی

کسب درآمد از اینترنت با مشاوره. در زمینه‌ای تخصص دارید؟ اگر جواب‌تان مثبت است پس می‌توانید از این ایده برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم کسب درآمد کنید. در سایت‌های مربوط به یافتن مشاور (مانند الو مشاور) ثبت نام کنید و برای کسانی که با شما تماس می‌گیرند تا با شما صحبت کنند نرخ تماس دقیقه‌ای خود را مشخص کنید.  ایده کسب و کار با سرمایه کم

۲. تولید محتوا

یکی از ایده های عالی کار در منزل می تواند تولید محتوا باشد. فرقی نمی‌کند آگهی می‌نویسید یا مقاله یا کتاب الکترونیکی، محتوا باید توسط فردی نوشته شود. یکی از جاهایی‌که بیشترین تقاضا برای خلق محتوا وجود دارد، در بخش شبکه‌های اجتماعی است.

تولید محتوا یک فرآیند کم‌هزینه است، زیرا تنها چیزی که نیاز دارید یک کامپیوتر است و یک ارتباط اینترنتی سرعت بالا، و همچنین یک برنامه‌ی خاص گرافیکی (یا دیگر نیازهای نرم‌افزاری) که ممکن است هزینه‌ی راه‌اندازی داشته‌باشد. به‌هرحال، جدای از این‌ها، تنها چیزی که باید برای تولید محتوا صرف کنید زمان است. می‌توانید از خدماتی مانند ویکی محتوا برای جا افتادن در بازار و ایجاد حلقه‌ی مشتریان خود استفاده کنید.

افزایش خلاقیت در ابتدای روز
افزایش خلاقیت در ابتدای روز

۳. طراحی گرافیکی

این ایده برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم این است که اگر توانایی‌های گرافیکی دارید، باید بدانید مشتریان بسیاری برای کسب و کارشان به‌دنبال لوگو، طراح‌های گرافیکی و کارهای هنری هستند. به دنبال سایت‌هایی مانند دیزاینو بگردید تا بتوانید کسب و کار خودتان را راه‌بیاندازید و حلقه‌ی مشتریان‌تان را گسترش دهید.  ایده کسب و کار با سرمایه کم

۴. اختراع

پیشترها، مخترع بودن یک هدف دست‌نیافتنی بود، و گاها افراد برای توجیه روانی بودنشان از این اصطلاح استفاده می‌کردند. ولی دیگر این‌چنین نیست! با پلتفرم‌هایی مانند مرکز ایده و اختراعات تجاری ایران،‌ تأمین سرمایه‌ی مالی برای ایده‌ها و اختراع‌ها ممکن است. مزیت این مدل این است که اگر پول موردنیازتان فراهم شود و به‌اصطلاح از لحاظ مالی تأمین شوید، نشان‌دهنده‌ی موفیقت شما در یافتن بازار است. اگر ایده‌ی شما مورد استقبال قرار نگیرد، به این معنی است که لازم است مسیر آمده را برگردید و دوباره طرح‌ریزی کنید.

۵. سازنده‌ی طلا و جواهر

کم نیستند بانوانی که دوست دارند خودشان را با زیورآلات زیبا بیارایند. این مورد را با علاقه‌ی روزافزون به زیور آلات دست‌ساز ترکیب کنید و خواهید دید که نسخه‌ی موفقیت در دستان شما است. این ایده برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم را امتحان کنید.

۶. فروش اجناس دست دوم

عموما در بازارهای محلی مانند جمعه‌بازارها و سمساری‌ها و هرجای دیگری، می‌توانید اجناس جالب و ارزشمندی پیدا کنید. شما ارزش واقعی آن‌ها را درمی‌یابید و آن‌ها را در فهرست اقلام فروشی قرار می‌دهید. سایت‌هایی مانند دیوار و شیپور بازار خوبی برای ارائه‌ی کالاها هستند. این ایده برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم عالی است.  ایده کسب و کار با سرمایه کم

۷. موسیقی‌

این ایده به آن‌چه در ذهن شماست شباهتی ندارد. ما درباره‌ی این صحبت نمی کنیم که ستاره‌ی موسیقی بشوید،‌بلکه فقط قرار است چرخ زندگی‌تان را از این طریق بچرخانید. از ضبط موسیقی در استودیو گرفته تا نوشتن ریتم و شعر برای کسب و کارها. اگر این مهارت را داشته‌باشید مطمئن باشید می‌توانید از این طریق امرار معاش کنید. با نرم‌افزارهایی مانند Reaper (که بسیار ارزان است) می‌توانید درست روی کامپیوترتان، استودیوی تولید موسیقی خودتان را داشته‌باشید.

کسب درآمد از اینستاگرام
کسب درآمد از اینستاگرام

۸. مدیریت شبکه‌های اجتماعی

ارتباط برقرار کردن با افراد یک هنر است. برخی در این هنر خوب عمل می‌کنند و برخی عالی هستند و برخی …..! خودتان متوجه منظورم شدید. ارتباط برقرار کردن با مشتریان کاری است که بسیاری از کسب و کارها وقت انجام آن را ندارند. خبر خوب این است که، علیرغم این‌که وقت ارتباط با مشتریان را ندارند ولی به کسی نیاز دارند که بتواند این بخش از کسب و کارشان را مدیریت کند و آن‌ها هم هزینه‌اش را پرداخت می‌کنند. مهارت‌های ارتباطی خوب و به روز بودن در شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام، اسنپ‌چت، واین، پریسکوپ و غیره بسیار مهم هستند. باید بدانید که هر پلتفرم برای چه گروهی از افراد جذابیت دارد و در هر یک از این جوامع ارتباطی چگونه باید حاضر شوید.

۹. آموزش/ مربی‌گری

قابل توجه مربیان مشتاق آموزش: این کسب و کار به هزینه‌ی بسیار کمی از نظر راه‌اندازی یک محیط یادگیری مجازی و/ یا محیط آموزشی نیاز دارد. در آغاز فرآیند مربوط به استارت‌آپ، علاوه بر اینترنت سرعت بالا، به زمان و تلاش نیاز دارید. درمجموع، هزینه‌ی استارت‌آپ راه‌اندازی و هدایت یک سرویس آموزش/ یادگیری مجازی، هزینه‌ی بسیار کمی دارد. این ایده برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم را امتحان کنید.  ایده کسب و کار با سرمایه کم

۱۰. مشاور فنی

یادگرفتن امور مرتبط با کامپیوتر همیشه مورد تقاضا است. درنتیجه، یک راه برای کمک به این مسئله این است که آموزش‌هایی بر مبنای برنامه‌های کامپیوتری مدیر برتر  خاص (یا چندگانه) آماده‌کنید که جزئیات مربوط به استفاده از آن برنامه و تکمیل پروژه را به ارباب رجوع بدهد. بنابراین، بهترین راه برای کاهش هزینه‌های استارت‌آپ در این ایده این است که هم برنامه را در اختیار داشته‌باشید و هم برنامه‌های مرتبط با آن را، تا بتوانید دستورالعمل یا ویدیوی “چگونه می‌توانم” درست کنید. به‌علاوه، اگر می‌خواهید یک وب‌سایت به اینکار اختصاص دهید که تمامی فعالیت‌های انجام شده در آن قابل دسترسی و پیگیری باشند، پس باید هزینه‌ی راه‌اندازی وب‌سایت را نیز در هزینه‌های اولیه‌ی استارت‌آپ‌تان لحاظ کنید. در نهایت، در این راستا، خدمات‌رسانی اینترنتی/ تلفنی نیز بسیار سودمند خواهد بود.

ویدیوی ۸ ایده کارآفرینی اینترنتی

۱۱. پیاده‌سازی فایل‌های صوتی

پیاده‌ساز کسی است که یک فایل صوتی را به نوشتار تبدیل می‌کند. این کار به‌نظر روبه‌زوال می‌آید، ولی حقیقت این است که به‌خاطر افزایش ویدیوهای اینترنتی این شغل نیز رو به گسترش است. حقیقت این است: کامپیوترها هنوز هم در شناسایی کلام با مشکل مواجه هستند. صاحبان کسب و کار و کارآفرینان نیاز دارند فایل‌های ویدیویی‌شان به نوشتار تبدیل شوند تا هم کسانی که مشکل شنوایی دارند از آن‌ها بهره بگیرند و هم موتورهای جستجو متوجه محتوای این ویدیو شوند.

به‌علاوه، شما سفارش‌تان را از کسانی می‌گیرید که صرفا می‌خواهند فایل‌های آن‌ها پیاده شوند تا بهتر مطالعه و درک شوند. برای شروع می‌توانید از پارسکدرز سفارش کار بگیرید. این ایده برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم را امتحان کنید.

۱۲. مترجم

مانند تولیدکننده‌ی محتوا، خدمات ترجمه (حداقل در این بخش) مستلزم متنی است که می‌خواهند از یک زبان به یک زبان کاملا متفاوت برگردانده شود. درحالی که این مهارت اساسا مستلزم این است که فرد در چند زبان مهارت داشته باشد، هزینه‌ی اولیه‌ی استارت‌آپ شامل هزینه‌ی اینترنت/ تلفن و نیز مخارج مربوط به سفر است. به‌علاوه، مخارج بازاریابی نیز می‌تواند در هزینه‌های استارت‌آپ اعمال شود. فقط این نکته را به‌خاطر داشته‌باشید که: اگر در هیچ زبانی تسلط یا مهارت ندارید، به‌هیچ‌وجه سراغ این کار نروید. فکر نکنید با ابزاری مانند “ مترجم گوگل” می توانید این کار را به‌درستی انجام دهید.با وجود این که مترجم گوگل بی‌نظیر است، ولی همیشه کارش را عالی انجام نمی‌دهد.  ایده کسب و کار با سرمایه کم

۱۳. ستاره‌ی یوتیوب

خوب، لازم نیست که یک ستاره باشید! ولی با استفاده از دوربین یک گوشی هوشمند و یک موضوع خوب، می‌توانید از طریق یوتیوب خودتان کسب و کاری راه‌بیندازید. شما یک‌شبه میلیونر نخواهید شد، ولی با مخاطب‌یابی قطعا می‌توانید مبلغ قابل قبولی به واسطه‌ی شهرت تازه به‌دست‌آمده‌‌تان به دست آورید.

۱۴. خدمات کاریابی

می‌توانید شرکت خودتان را تاسیس کنید و به سایر شرکت‌ها خدمات استخدامی ارائه دهید. فقط به اطلاعات خوبی درباره‌ی جویندگان کار نیاز دارید. تنها کافی است یک فرد جویای کار را به یک شرکت ارجاع دهید و از این طریق کسب درآمد کنید.

۱۵. خدمات رسانه‌های اجتماعی

امروزه رسانه‌های اجتماعی نقش بزرگی در کسب و کار بازی می‌کنند. بسیاری از شرکت‌ها به دنبال متخصص و تهیه‌کننده‌ی خدمات رسانه‌های اجتماعی هستند. می-توانید شرکت خودتان را تاسیس کنید که برای کسب و کارها سایه‌نویسی انجام دهد، و در وبلاگ‌ها، لینکدین و صفحات فیسبوک و حساب‌های توئیتر محتوا بارگذاری کند.

۱۶. دستیار انجام امور مجازی

استفاده از سرویسی مانند دستیار مجازی پونیشا به شما اجازه می‌دهد تا دستیار دیگران باشید. پروفایل شخصی‌تان را در این سایت همراه با وظایفی که به‌خوبی می‌توانید انجام دهید ارسال می‌کنید و افراد می‌توانند برای انجام آن وظایف مشخص شده، شما را در اختیار بگیرند.

سئو جامع
سئو جامع

۱۷. ایده کسب و کار مشاور سئو

با افزایش تب اینترنت، نیاز به یک مشاور سئو افزایش یافته است. هر صاحب وب‌سایتی برای بهینه‌سازی وب‌سایت خود در موتور جستجو به دنبال یک مشاور سئوی خوب است.

۱۸. ایده کسب و کار ساخت تبلیغات

اگر ذهن‌تان خلاق است می‌توانید به یک غول تبلیغات تبدیل شوید. شرکت‌ها اغلب دنبال کسی هستند که خلاق باشد و به تبلیغات‌شان ارزش بدهد.

۱۹. انیمیشن‌ساز

امروزه کسب و کار انیمیشن و بازی به سرعت جت در حال رشد است. اگر دانش ساخت کارتون و انیمیشن‌سازی را دارید می‌توانید در این دنیا موفق  شوید.

۲۰. بازاریابی شبکه‌ای

امروزه شرکت‌های بازاریابی چندسطحی، فرصت‌های کسب و کار خوبی فراهم می-کنند. اگر در بازاریابی و فروش خبره هستید، می‌توانید این کسب و کار را  با هزینه‌ی بسیار اندک شروع کنید.  ایده کسب و کار با سرمایه کم

ویدیوی وبینار کارآفرینی با سرمایه را ببینید

بخش دوم 

۵۰ ایده کسب و کار با سرمایه کم در دنیای واقعی

۱. تمیز کردن و نگهداری آکواریوم

آدم‌ها از وجود آکواریوم در منزل و محل کارشان لذت می‌برند ولی زمان کمی در اختیار دارند. اگر در زمینه‌ی نحوه‌ی نگهداری از انواع آکواریوم مهارت دارید، پس می‌توانید یک مدل کسب و کاری عالی را راه‌انداری کنید.

۲. نگهداری از کودکان

بسیاری از آدم‌ها چندشغلی هستند یا هر دو والدین کار می‌کنند. این امر حقیقت زندگی امروز در جهان است. حتی  اگر بحث کار کردن والدین هم درمیان نباشد، باز هم ممکن است والدین بخواهند یک‌شب را دونفری به رستوران یا گردش بروند. دراین‌جاست که پرستار کودک وارد صحنه می‌شود. شما می توانید گواهی عدم سوء پیشینه هم بگیرید و قابل اعتماد بودن‌تان را به آن‌ها اثبات کنید و تصمیم‌گیری را به والدین بسپارید. این ایده برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم را امتحان کنید.

۳. ایده کسب و کار تعمیر کامپیوتر

تعمیرکار کامپیوتر در محل همچنان یک نیاز قطعی است. بسیاری از افراد به کسی نیاز دارند که فایل‌های به‌اشتباه حذف شده‌شان را بازیابی کند، یا قطعه‌ای را در کامپیوترشان تعویض کند. حاضر شدن در محل، از جمله تسهیلاتی است که می‌توانید بابت آن هزینه دریافت کنید. یک راه دیگر برای متمایز کردن خدمات‌رسانی‌تان این است که خدمات امنیت داده‌ها نیز برای پشتیبانی از مشتریان‌تان فراهم کنید، از جمله رمزنگاری هارد دیسک و امنیت شبکه‌های بی‌سیم.

۴. دستیار انجام امور فردی

برای کسانی که آن قدر سرشان شلوغ است که برای برخی کارها وقت ندارند این سرویس یک ایده‌ی بسیار خوب است. از طرف دیگر این ایده برای کسانی که مشتاق کمک کردن به دیگران هستند نیز عالی است. هرچند تنها هزینه‌ی اولیه‌ی استارت‌آپ، بازاریابی از طریق کارت ویزیت، و دیگر قالب‌های تبلیغات را شامل می‌شود، تنها هزینه‌ی تکرارشونده در این مسیر عبارت است از پر نگه‌داشتن باک بنزین ماشین‌تان. نیازی به گفتن ندارد که این کار هیچ‌گونه هزینه‌ای ندارد و برای پس‌انداز کردن پول برای روز مبادا عالی‌است.

۵. خدمات جابجایی

اگر راهی برای جابجایی و حمل و نقل سراغ دارید، پس می‌توانید یک نامه‌رسان باشید. این ایده برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم را امتحان کنید.  ایده کسب و کار با سرمایه کم

۶. نگهداری از حیوانات خانگی

هیچ جای انکاری وجود ندارد که باور مردم درباره‌ی نگهداری از حیوانات خانگی نسبت به ۶۰ سال پیش تغییر کرده است. امروزه افراد حیوانات خانگی‌شان را عضوی از خانواده می‌دانند و همان رفتاری که با اعضای خانواده دارند در مورد آن‌ها نیز انجام می‌دهند. برخی از افرادی که حیوان خانگی دارند و بسیار پرکار هستند و مشغولیت زیادی دارند تمایل دارند که کسی از عزیزان‌شان مواظبت کند.

ایده کسب و کار
ایده کسب و کار

۷. برنامه‌ریز مراسمات

برنامه‌ریزی مراسمات نیز یک کسب و کار کم‌هزینه‌است که هم پردرآمد است و هم بسیار جذاب. به طور کلی، تنها چیزی که برای انجام این کار لازم است (به‌غیر از هزینه‌ی اینترنت)، نظم است و توجه به جزئیات. علاوه بر هزینه‌های مرتبط با اینترنت که در هزینه‌ی استارت‌آپ اعمال می‌شوند، ممکن است نیاز باشد تا برنامه‌ریز مراسمات خریدهای اضافی مربوط به برنامه‌ریزی مراسم را انجام دهد؛ یکی از این خریدها عبارت است از خرید یک خط تلفن اختصاصی.

۸. تعمیرکار

اگر بلدید چطور لوازم منزل را تعمیر کنید، پس می‌توانید از این راه امرار معاش کنید. نصب پنکه سقفی و تعمیر سوراخ‌های دیوار، شاید همان راه‌حلی است که برای پرداخت صورت‌حساب‌های‌تان دنبالش بودید. این ایده برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم را امتحان کنید.

۹. ایده کسب و کار سخنران انگیزشی

داستان جالبی برای تعریف کردن دارید؟ یا چیزی هست که حسابی به وجدتان می‌آورد؟ در پیغام‌رساندن به سخت‌ترین آدم‌ها مهارت دارید؟ اگر در برابر جمعی از مردم قرار گرفتن شما را نمی‌ترساند پس این کار مختص شماست. برای این‌که یک سخنران انگیزشی باشید، داشتن فالوور در شبکه‌های اجتماعی و ارسال ویدیو از خودتان، روش فوق‌العاده‌ای است تا بتوانید خودتان را پیش از طی کردن مسیر سخنرانی، به مردم بشناسانید.

 ایده کسب و کار با سرمایه کم :

۱۰. شرکت حمل و نقل

اگر توانایی و اشتیاق لازم برای انجام کارهای سخت را دارید، تأسیس یک شرکت حمل و نقل گزینه‌ی خوبی است. می‌توانید برای اجتناب از پرداخت هزینه‌ای گزاف برای خرید کامیون، یک کامیون اجاره کنید تا زمانی‌که سرمایه کافی را برای خرید کامیون داشته‌باشید. این ایده برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم را امتحان کنید.  ایده کسب و کار با سرمایه کم

۱۱. آشپز شخصی

آیا مهارت آشپزی خاصی دارید و به دنبال راهی هستید تا این مهارت و علاقه‌تان به آشپزی را به یک کسب و کار تبدیل کنید؟ اگر این‌چنین است، شما باید این مسیر ار انتخاب کنید و به یک آشپز شخصی تبدیل شوید. قطعا می‌دانید این شغل یعنی این‌که وعده‌های غذایی هفتگی/ روزانه‌ای را با رعایت ارزش‌های غذایی طیف گسترده‌ای از خوراکی‌ها به مشتری‌تان ارائه کنید. در مورد هزینه‌ی استارت‌آپ باید گفت که هزینه‌ها صرفا شامل هزینه‌ی ایاب و ذهاب بین محل کار، منزل، سوپرمارکت و تره‌بار است. دیگر مخارج توسط مشتری‌تان پرداخت می‌شوند.

۱۲. مربی شخصی

با چند گواهی‌نامه و کمی زمان، می‌توانید علاقه‌تان به خوش‌تیپ بودن را به زندگی روزانه‌تان گره بزنید. به دیگران در رسیدن به اهداف فیزیکی‌شان کمک کنید و چند فن مناسب به آن‌ها بیاموزید که باعث آسیب زدن به خودشان نشوند. وقتی به دیگران کمک کنید از این کار احساس رضایت خواهید داشت. این ایده برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم را امتحان کنید.

الگوریتم اینستاگرام
الگوریتم اینستاگرام

۱۳. تعمیرکار تلفن همراه و تبلت

معمولا این‌گونه کارها در یک مغازه انجام می‌شود، ولی شما می‌توانید به‌صورت سیار این کار را انجام دهید، به‌ویژه اگر از سرویس‌هایی مانند دیجی دکی استفاده کنید. بسیاری از افراد بر این باور هستند که اگر هزینه‌ی تعمیر یک گوشی تلفن از هزینه‌ی جایگزین کردن آن با یک گوشی دیگر بیشتر باشد، مردم گوشی‌های‌شان را عوض می‌کنند: ولی باید بدانند که سخت در اشتباه هستند. گوشی‌ها اطلاعات واقعا مهمی را در خود جای داده‌اند، از این رو مردم مایل هستند پول بیشتری برای بازگردانی داده‌های‌شان بپردازند. امروزه گوشی‌ها داده‌هایی مانند عکس در خود دارند که هر کسی از فضای ابری برای ذخیره‌ی آن‌ها استفاده نمی‌کند.

۱۴. عکاس

علیرغم این‌که گوشی‌های موبایل، دوربین‌های فوق‌العاده‌ای دارند، ولی هیچ‌گاه جای مهارت و یک دوربین DSLR خوب را نمی‌گیرند. مردم این موضوع را می‌دانند و برای عکاسان ماهری که لحظات زندگی آن‌ها را به زیبایی ثبت می‌کنند،‌ارزش بسیاری قائل هستند.

۱۵. کاهنده‌ی هزینه کسب و کار

بسیاری از ایده‌هایی که در این‌جا وجود دارند همچنان هزینه‌بر هستند. نرم‌افزار یک هزینه‌ی متداول و اجتناب‌ناپذیر است. ولی نباید معامله را به‌خاطر خرید یک نرم‌افزار به هم زد. نرم‌افزارهای رایگان بسیاری وجود دارند که می‌توانند در این زمینه به شما کمک کنند. ازجمله:

– نرم افزارهای واژه‌پرداز و صفحه گسترده: Open Office
– حسابداری: GNUCash‌ یا Wave Accounting
– طراحی گرافیکی: GIMP
– ایمیل: Gmail
– ذخیره‌ی ابری: Google Drive یا Dropbox
– ردیابی زمانی: Toggl

این مقاله به شما نشان می‌دهد که فرصت‌های کسب و کاری متعددی وجود دارند که پول زیادی برای شروع نمی‌خواهند. بسیاری از نمونه‌های فوق تنها به هزینه‌ی ایاب و ذهاب و خدمات اینترنت/ تلفن نیاز دارند. بسیاری از کسب و کارها نیز هیچ هزینه‌ای ندارند و هر شکل بازاریابی می‌تواند یک ویژگی مثبت برای آن‌ها تلقی شود. این ایده برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم را امتحان کنید.

۱۶. ایده کسب و کار خدمات مشاوره تغذیه

امروزه اکثر افراد در مورد خوراکی‌هایی که می‌خورند نگران هستند و اغلب به دنبال راهنمایی درباره‌ی عادات غذایی و برنامه‌ی رژیمی هستند. اگر در این زمینه تخصص دارید می‌توانید یک شرکت خدمات مشاوره‌ی تغذیه تاسیس کنید. توصیه‌ی من آن است که برای این کسب و کار، یک متخصص تغذیه‌ی خوب استخدام کنید.

۱۷. خدمات تعمیرگاه سیار

راه‌اندازی یک تعمیرگاه سیار با داشتن نیروی انسانی/تعمیرکاران، ایده‌ی خوبی برای کسب و کار است چرا که ماشین‌ها معمولا در مناطقی خراب می‌شوند که تعمیرگاهی در دسترس نیست. برای شروع این کسب و کار، فقط به مکانیک‌هایی خوب و یک موتورسیکلت نیاز دارید.

۱۸. خدمات تزیین اتومبیل

امروزه همه افراد قادر نیستند از پس خرید خودروهای خارجی بربیایند و اغلب برای طراحی و ظاهر خوب به دنبال اصلاح خودروی خود هستند. این امر موجب تولد یک کسب و کار خوب به نام خدمات تزیین اتومبیل شده است.

۱۹. نگهداری از کودکان

امروزه و در کلان‌شهرها می‌توانیم زنان شاغل زیادی ببینیم و در غالب موارد هماهنگ کردن کار با بچه‌ها برای آن‌ها دشوار است. اگر در یک کلان‌شهر، خدمات نگهداری از کودکان را آغاز کنید قطعا موفق خواهید شد.

۲۰. خدمات هم‌سفری

هم‌سفری به معنی سوار شدن چند نفر در یک ماشین برای حرکت به سوی مقصدی مشابه است. با این کار هزینه‌ی سوخت تقسیم می‌شود و به این ترتیب در مخارج افراد صرفه‌جویی می‌شود. درحالی که کارمندان و بچه‌های مدرسه‌ای به صورت غیررسمی همین کار را می‌کنند، لازم است این کار به صورت رسمی هم انجام شود. می-توانید با شناسایی مشتریان بالقوه، ارتباط دادن آن‌ها با یکدیگر و گرفتن مبلغی بخاطر راحتی این سرویس، کار را شروع کنید.  ایده کسب و کار با سرمایه کم

دانلود کتاب الکترونیکی ۴۰ ایده کارآفرینی

۲۱. مشاوره‌ی سبز

آینده به فناوری‌های سبز وابسته است و هر روز کسب و کارهای بیش‌تری به سوی سبز شدن می‌روند. اگر مهارت و دانش ذخیره‌ی انرژی را دارید می‌توانید این کسب و کار را شروع کنید.

۲۲. دکوراسیون داخلی

این یک ایده‌ی کسب و کار قدیمی و همیشه سبز است. این کسب وکار نیازمند مستلزم مهارت ویژه و خلاقیت و نیرویی متقاعدکننده است.  ایده کسب و کار با سرمایه کم

۲۳. آژانس مسافرتی

راه‌اندازی یک آژانس مسافرتی ایده‌ی کسب و کار بسیار خوبی است. آدم‌ها می-خواهند آرامش کسب کنند و آزادانه از تعطیلات‌شان لذت ببرند. دلشان  نمی‌خواهد نگران بلیط، رزرو هتل، و چیزهای دیگر باشند. آن‌ها حاضرند پول خوبی به یک آژانس مسافرتی بدهند که این کارها را برایشان انجام دهد.  ایده کسب و کار با سرمایه کم

۲۴. مشاوره‌ی مرکز داده

این ایده‌ی کسب و کار به فناوری اطلاعات مربوط است. نیازمند دانش و مهارت ویژه‌ای در ساخت یک مرکز داده است. اگر در این حوزه مهارت دارید می‌توانید یک کسب و کار مشاوره‌ی مرکز داده را راه‌اندازی کنید.

 ایده کسب و کار با سرمایه کم :

10 ایده پولساز کارآفرینی نیمه وقت
۱۰ ایده پولساز کارآفرینی نیمه وقت

۲۵. راهنمای شغلی

به دلیل وجود گزینه‌های متعدد شغلی، اغلب والدین یا دانش‌آموزان سردرگم می‌شوند و به دنبال مشاوره‌ی حرفه‌ای هستند. می‌توانید با دریافت مبلغی ببه ان‌ها کمک کنید.

۲۶. رزومه نویسی

رزومه سند مهمی برای به دست آوردن یک شغل است. اغل افراد به دنبال یک رزومه‌نویس حرفه‌ای هستند. اگر در رزومه‌نویسی مهارت دارید می‌توانید این کسب و کار را شروع کنید.  ایده کسب و کار با سرمایه کم

۲۷. کلوپ سلامتی

بسیاری از افراد معتقدند ”سلامتی ثروت“ است و به همین دلیل از سلامتی‌شان به خوبی استفاده می‌کنند. برای ورزش روزانه ترجیح می‌دهند به باشگاه ورزشی یا کلوپ سلامتی بروند. راه‌اندازی یک کلوپ سلامتی در منطقه‌ی پولدارنشین می‌تواند شما را موفق کند. ایده کسب و کار

۲۸. خدمات برنامه‌ریزی مالی

در کسب و کار برنامه‌ریزی مالی، باید درباره‌ی سرمایه‌گذاری و برنامه‌ریزی مالی به مشتری مشاوره بدهید. توصیه می‌کنیم پیش از شروع این کسب و کار، گواهی برنامه‌ریزی مالی بگیرید. ایده کسب و کار با سرمایه کم

۲۹. صنعت آکواریوم

نگهداری یک مخزن یا آکواریوم ماهی در خانه بسیار خوب است. آکواریوم تجربه-ای آرامش‌بخش و خوشایند است. حتی برای سبک معماری واستو هم خوب است. می-توانید باز کردن فروشگاه آکواریوم، کسب و کار خود با شروع کنید.

۳۰. ایده کسب و کار درمان زیبایی و اسپا

اگر می‌خواهید کار جدیدی انجام دهید، می‌توانید به راه‌اندازی درمان زیبایی و اسپا فکر کنید. افراد سطح بالا همیشه به دنبال خدمات درمان زیبایی و اسپای خوب هستند. ایده کسب و کار

۳۱. سالن بازی

بچه‌ها معمولا به دنبال یک محل بازی یا ایستگاه بازی هستند. می‌توانید سالن بازی خود را بازی کنید و فقط به چند ایستگاه بازی و ایکس‌باکس نیاز دارید.

۳۲. فروشگاه مواد لبنی یا شیر

را‌ه‌اندازی یک لبنیاتی، ایده‌ای قدیمی اما موثر برای کسب و کار است. پیش از شروع این کار باید مطمئن شوید در منطقه‌ی شما فروشگاه مواد لبنی دیگری  وجود ندارد.  ایده کسب و کار با سرمایه کم

۳۳. ایده کسب و کار کارواش

یک ماشین تمیز بهتر به نظر می‌رسد و مایه‌ی فخر و مباهات است. آدم‌ها دوست دارند یک خودروی تمیز سوار شوند و برای حاضرند برای شستشوی آن هزینه کنند و به همین خاطر تعداد کارواش‌ها رو به رشد است. ایده کسب و کار

محصولات دست‌ساز‌
محصولات دست‌ساز‌

۳۴. فروش لوازم عتیقه

افراد ثروتمند پول زیادی را صرف خرید اشیا و لوازم عتیقه می‌کنند. راه انداختن یک عتیقه فروشی خوب ایده‌ی خوب دیگری است. این ایده به مقدار زیادی سرمایه نیاز دارد.  ایده کسب و کار با سرمایه کم

 ایده کسب و کار با سرمایه کم :

۳۵. ایده کسب و کار خدمات خیاطی

راه‌اندازی یک خیاطی کوچک ایده‌ی خوبی برای یک زن خانه دار ات. این ایده حتی به سرمایه‌ی زیادی هم نیاز ندارد.

۳۶. فروشگاه ابزارآلات ماشینی و الکتریکی

می‌توانید به راه‌اندازی یک فروشگاه ابزارآلات ماشینی و الکتریکی فکر کنید. این محصولات همواره مورد نیاز هستند.

۳۷. فروشگاه ظروف و وسایل آشپزخانه استیل

ظروف و وسایل آشپزخانه‌ی استیل در هر خانه‌ای مورد نیاز هستند بنابراین راه‌اندازی فروشگاه وسایل استیل در جایی کوچک می‌تواند ایده‌ی خوبی باشد.  ایده کسب و کار با سرمایه کم

۳۸. فروشگاه کتاب‌های دست‌دوم

اگر فروشگاه کوچکی دارید و می‌خواهید یک کسب و کار با سرمایه‌ی اندک را آغاز کنید می‌توانید به فکر راه‌اندازی یک فروشگاه کتاب‌های دست دوم  باشید.  ایده کسب و کار با سرمایه کم

۳۹. فروشگاه عینک

می‌توانید کسب وکار کوچکی برای بینایی‌سنجی و قاب عینک راه‌انداز کنید. هم-چنین می توانید در کنار آن اقلامی چون ساعت هم بفروشید. ایده کسب و کار

۴۰. ایده کسب و کار فروشگاه الکترونیکی

اگر می‌توانید سرمایه‌ی خوبی جمع کنید، می‌توانید با فروش وسایل الکترونیکی چون تلویزیون، ال‌سی‌دی، ام‌پی‌تری پلیر و … کسب و کاری به راه بیندازید.  ایده کسب و کار با سرمایه کم

۴۱. بی‌پی‌او (برون‌سپاری فرایند کسب و کار)

اگر فضا دارید و مایلید مقداری پول سرمایه‌گذاری کنید، برون‌سپارری فرآیند کسب و کار می‌تواند فرصت خوبی باشد.

۴۲. ایده کسب و کار غذای خانگی

اگر در پختن غذا مهارت دارید می‌توانید کسب و کار غذای خانگی را شروع کنید. ایده کسب و کار

۴۳. خدمات خرید و فروش بازار سهام

یک موسسه‌ی خرید و فروش بازار سهام باز کنید و از کاربر نهایی حق دلالی بگیرید. این یک ایده‌ی کاملا رقابتی است زیرا شرکت‌های زیادی در این زمینه مشغول به کار هستند.  ایده کسب و کار با سرمایه کم

۴۴. کلوپ کمدی و خنده

ویدیوهای کمدی به سرعت پخش می‌شوند. چند استندآپ کمدین، مانند میثم درویشان‌پور و مجید افشاری، وجود دارند که جدیدا به لطف رامبد جوان و برنامه‌ی خندوانه به سلبریتی تبدیل شده‌اند. دیگران نیز منتظر این هستند که نوبت‌شان فرا برسد. صدها کمدین وجود دارند که به دنبال راهی برای نشان دادن استعدادشان هستند. شما می‌توانید با راه‌اندازی یک کلوپ کمدی و خنده‌ی آنلاین به آن‌ها کمک کنید.

ویدیوهای بامزه از کودکان، سگ‌های پشمالوی کوچک، و گربه‌ها یوتیوب و فیسبوک را پر کرده‌اند. آیا می‌توانید مجموعه‌ای گردآوری کنید که افراد بتوانند ویدیوی مناسب با نیازهای بازاریابی محتوای‌شان را بیابند؟

 ایده کسب و کار با سرمایه کم :

۴۵. اظهارنامه‌ی مالیاتی آماده کنید.

افراد زیادی وجود ندارند که خودشان بتوانند این کار را انجام دهند. به همین دلیل است که این گزینه نیز یک فرصت کسب و کاری به حساب می‌آید.  ایده کسب و کار با سرمایه کم

۴۶. محتوای مبتنی بر ثبت نام بفروشید.

محتوایی که اکنون در اینترنت به رایگان وجود دارد ممکن است به‌خوبی در جستجو یافت نشود. برای حل این مورد، برخی نویسندگان تحقیقات دقیقی انجام می‌دهند و در ازای مبلغ اندکی آن را می‌فروشند.  ایده کسب و کار با سرمایه کم

۴۷. بررسی صادقانه‌ی عملکرد پزشکان

شما می‌توانید فهرستی از موفقیت‌ها و شکست‌های پزشکان آماده کنید تا بیماران بتوانند تصمیم‌گیری آگاهانه‌ای صورت دهند.

اشتباهات همکاری در فروش
اشتباهات همکاری در فروش

۴۸. بلاگ سلامت زنان

همانند بلاگ سلامت مردان، پتانسیل اولیه برای عملی کردن این ایده وجود دارد. این دو موضوع را در هم نیامیزید. سعی کنید در یک زمینه متمرکز بمانید. ایده کسب و کار

۴۹. کمک کردن در امور حسابداری

الزاما نباید عضو جامعه حسابداران نخبه با یک مشاور مالی رسمی باشید تا بتوانید در امور حسابداری به افراد کمک کنید. یک مدرک در امور مالی یا تجاری کفایت می‌کند. راه‌های چندگانه‌ای برای کمک به افراد در مدیریت حساب‌های‌شان وجود دارد. شما می‌توانید به استارت‌آپ‌ها کمک کنید تا حساب‌های‌شان را مدیریت کنند.

۵۰. فروشگاه کتاب آموزشی

دانش‌اموزان و عاشقان کتاب همیشه دنبال کتاب هستند. این می تواند نقطه‌ی شروع یک کتابفروشی باشد. این کسب و کار همیشه پررونق است زیرا  آموزش هیچ-وقت کساد نمی‌شود. ایده کسب و کار با سرمایه کم

 چکیده مطلب:

در این مقاله ما ۷۰ ایده کسب و کار با سرمایه کم ازائه دادیم. ایده هایی برای کار در منزل. ایده های پولساز شغل دوم با سرمایه کم.  ایده های کارآفرینی و کسب و کار با سرمایه کم دست پیدا کنید. ۲۰ ایده کسب و کار اینترنتی و ۵۰ ایده کسب و کار در دنیای واقعی.

اما یادتان باشد همه چیز فقط داشتن یک ایده ناب نیست. برای اثبات این موضوع همین حالا روی دکمه زیر کلیک کنید.

اگر به دنبال ایده های پولساز کسب و کار اینترنتی هستید، ایده‌های که هنوز در ایران پیاده‌سازی نشده‌اند، بسته ایده های پولساز اینترنتی را سفارش دهید.

برای شروع یک کسب و کار نیاز به یک جرقه دارید تا چراغ بهترین ایده های راه اندازی کسب و کار و کارآفرینی در ذهن‌تان روشن شوند و بتوانید با تلاش و کوشش و البته کمک گرفتن از اطرافیان‌تان یک کسب و کار خوب برای خود دست و پا کنید. یادتان باشد همیشه لازم نیست همه کاری بلد باشید تا بتوانید استارت‌اش را بزنید. کافی است که این ایده ها را مرو کنید و احساس کنید که به برخی از آنا علاقمند هستید و توانایی یادگیری آن فن و حرفه را نیز دارید. به سرعت می‌توانید یک کلاس بروید یا از افرادی که این هنر و حرفه را بلد هستند کمک بگیرید.

۲۵۰ بهترین ایده های راه اندازی کسب و کار و کارآفرینی

اگر مدام به دنبال کارهایی باشید که تا به حال انجام داده اید هیچوقت نمی‌توانید یک کسب و کار نوپا و جدید برای خودتان راه بیندازید. چارچوب فکری‌تان را تغییر دهید و در ادامه با بازده و ۲۵۰ بهترین ایده های راه اندازی کسب و کار و کارآفرینی همراه باشید.

۱.ساخت جعبه‌ی کادویی با ساده ترین لوازم و فروش به مغازه های تزییناتی

۲. سفالگری و ساخت مجسمه ها و ظروف سفالی و سرامیکی

۳.ساخت زیور آلات سنتی و دستی و و آماده کردن انواع بدلیجات

۴.حکاکی روی چوب یا خوشنویسی اشعار و انواع ادعیه و جملات روی تکه های چوب

۵.فعالیت برای جذب تبلیغات آنلاین شرکتها و تولیدکننده ها برای وب سایتها

۶.خشک کردن و بسته بندی و فروش میوه جات و سبزیجات

۷.عروسک سازی و عرضه آنها به اسباب بازی فروشی ها

۸.ویراستاری انواع کتابها و مقالات (ویرایش متون /ویرایش متون مطبوعاتی)

۹. روغن‌گیری و روغن کشی از دانه های روغنی و عرضه مستقیم آن به مصرف کنندگان

۱۰. تهیه و فروش محصولات لبنی سنتی مثل ماست خانگی و کشک و دوغ و …

مطلب مرتبط: ۱۴ ایده‌ی کسب و کار اینترنتی که از فردا می‌توانید آغاز کنید

۱۱. راه اندازی سالن بازی یا سرگرمی

۱۲.ترمه بافی و فروش آن به مغازه های فروش صنایع دستی

۱۳. شکلات و آب‌نبات‌سازی در کارگاه های کوچک

۱۴. مشاور املاک برای اجاره یا فروش مسکن در نقاط مختلف شهر

۱۵. طراح داخلی و دکوراسیون اداری یا منزل

۱۶. راه اندازی مؤسسه‌ی کاریابی

۱۷.فروش لوازم جانبی تلفن همراه

۱۸. مؤسسه‌ی کرایه‌ی اتومبیل

۱۹. اجاره‌ی ماشین‌آلات صنعتی

۲۰. مشاوره در امور قراردادها

مطلب مرتبط: ۹۰ ایده‌ی کسب و کار با سرمایه گذاری کم

۲۱.راه اندازی فروشگاه اسباب‌بازی

۲۲. بلاگ‌نویسی و تولید محتوای مجازی

۲۳. مربی مراقبه و مدیتیشن

۲۴. طراح گرافیک

۲۵: خرده‌فروشی آنلاین

۲۶.طراحی نقشه فرش با رایانه

۲۷. مشاوره‌ی سفر و گردشگری

۲۸: مشاوره‌ی ازدواج

۲۹. آب‌میوه فروشی

۳۰. رستوران داری

مطلب مرتبط: ۱۰۱ ایده‌ی کسب و کار کوچک که آینده‌تان را می‌سازد

۳۱. کترینگ و تهیه غذا

۳۲. فروشگاه اسنک‌های آماده‌ی صبحانه

۳۳. معاملات املاک

۳۴.شالیکوبی (در مناطقی که برنج کشت می‌شود)

۳۵. گروه‌های آموزشی یا حرفه‌ای

۳۶. فروش و تعمیر موبایل

۳۷. خدمات الکتریکی

۳۸. باشگاه ورزشی

۳۹. آژانس تبلیغاتی

۴۰. مشاوره‌ی ازدواج

مطلب مرتبط: ۳۷ ایده‌ی کسب و کار کم هزینه و پرسود

۴۱. برگزار کننده‌ی جشن‌ها

۴۲. خدمات رسانه‌های اجتماعی

۴۳.  خدمات ترجمه

۴۴. تجهیزات ویدئو کنفرانس و اتاق جلسه

۴۵. رستوران داری

۴۶. خدمات مشاوره‌ی تغذیه

۴۷. دلال ماشین‌های دست‌دوم

۴۸. خدمات تعمیرگاه سیار

۴۹. خدمات تزیین اتومبیل

ایده های راه اندازی کسب و کار ۵۰: آموزشگاه رانندگی

۵۱. ایده کسب و کار پارکینگ خودرو

۵۲.  شرکت پیک‌

۵۳. خدمات غذایی سیار

۵۴. بسته‌بندی و جابه‌جایی هر نوع محصولی

۵۵. خدمات هم‌سفری

۵۶. مشاوره‌ی سبز

۵۷. بوتیک داری

۵۸. شیرینی‌فروشی

۵۹. نگهداری از آکواریوم

۶۰.  تاکسی سرویس

مطلب مرتبط: ۱۸ ایده‌‌ی کسب و کار سبز که با راه اندازی آن ها زمین را نجات می دهید

۶۱. کارواش

۶۲. خدمات تنظیم فرمان و باد لاستیک خودرو

۶۳. خرید و فروش محصولات دست‌دوم

۶۴. فروشگاه سبز

۶۵. مراقبت از حیوانات خانگی

۶۶. دکوراسیون داخلی

۶۷.  خدمات باغبانی

۶۸. خدمات تعمیر وسایل

۶۹. آژانس امنیتی

۷۰. امنیت سایبری و امنیت فناوری اطلاعات

مطلب مرتبط:ایده پردازی: ۲۱ راه برای یافتن ایده های تقویت کننده کسب و کار

۷۱. مدیریت بحران های غیرمترقبه

۷۲. خدمات کارآگاهی

۷۳. نیازمندی‌های محلی

۷۴. خدمات دی‌جی

۷۵. همسریابی

۷۶. فروش و تعمیر موبایل

۷۷. تجهیزات آتش‌نشانی

۷۸. آژانس مسافرتی

۷۹. مشاوره‌ی مرکز داده

۸۰. راهنمای شغلی

مطلب مرتبط: کسب و کار کوچک: ۲۹۰ ایده کسب و کار کوچک زودبازده و آینده‌ساز

۸۱. رزومه نویسی

۸۲. خدمات ابری یا میزبانی

۸۳. کلوپ سلامتی

۸۴. خدمات غذای ارگانیک

۸۵. کلاس آشپزی

۸۶. طراح وب‌گاه

۸۷. فروشگاه اسباب‌بازی

۸۸. خدمات الکتریکی

۸۹. درمان زیبایی و اسپا

۹۰. فروشگاه کتاب آموزشی

مطلب مرتبط: ۳۷ ایده‌ی کسب و کار کم هزینه و پرسود

۹۱. سالن بازی برای بچه ها

ایده های راه اندازی کسب و کار ۹۲: عکاسی

۹۳. نویسنده‌ی کتاب الکترونیکی

۹۴.  مشاور سئو

۹۵. فروشگاه مواد لبنی یا شیر محلی

۹۶. فروش باتری و جای شارژ

۹۷. فروش لوازم عتیقه

۹۸. کنترل آفات

۹۹. ساخت تبلیغات

۱۰۰.پشتیبانی فنی از راه دور

۱۰۱. خدمات دستیار خانه

۱۰۲. نصب و خدمات اچ‌وی‌ای‌سی

۱۰۳. خدمات خیاطی

۱۰۴. کسب و کار جمع‌آوری بدهی

۱۰۵. فروشگاه ابزارآلات ماشینی و الکتریکی

۱۰۶. فروشگاه ظروف و وسایل آشپزخانه استیل

۱۰۷. فروش و خدمات آبگرمکن

۱۰۸. فروش و خدمات تصفیه‌کننده‌ی آب

۱۰۹. فروشگاه آهن آلات و تخته‌های چندلایی

۱۱۰. فروشگاه کتاب‌های دست‌دوم

مطلب مرتبط: ایده های کسب و کارجدید : ۱۰ بهترین ایده برای شروع یک استارت آپ

۱۱۱. بازاریابی شبکه‌ای

۱۱۲. فروشگاه عینک

۱۱۳. فروشگاه الکترونیکی

۱۱۴. بی‌پی‌او (برون‌سپاری فرایند کسب و کار)

۱۱۵. کارشناس تغدیه

۱۱۶. راه اندازی فست‌فود

۱۱۷. راه اندازی نانوایی

۱۱۸. غذای خانگی

۱۱۹. خدمات آسیاب آرد

۱۲۰. خدمات خرید و فروش بازار سهام

۱۲۱. متخصص آرایش

۱۲۲. طراح تی‌شرت

۱۲۳. نویسنده‌ی کتاب الکترونیکی

۱۲۴. طراح وبسایت

۱۲۵. تزئین‌کننده‌ی کیک

۱۲۶. نقاشی روی صورت

۱۲۷. تولیدکننده‌ی ویدئو

۱۲۸. رنگرزی گرهی

۱۲۹. هنرنمایی با بادکنک (بادکنک آرایی)

۱۳۰. طراح کارت‌پستال

مطلب مرتبط: ۱۰ گام که ایده های خود را به کسب و کار میلیاردی تبدیل کنید

۱۳۱. چوب کاری

۱۳۲. فروشگاه مجازی لوازم دست‌دوم

۱۳۳. مربی رقص

۱۳۴. مدرس موسیقی

۱۳۵. صداپیشگی

۱۳۶. خیاطی بچه گانه

۱۳۷. مروارید دوزی

۱۳۸. چهل‌تکه دوزی

۱۳۹. فروشنده‌ی اجناس بافتنی

۱۴۰. شمع‌سازی

۱۴۱. سبدبافی

۱۴۲. سفال‌گری

۱۴۳. خوشنویسی

۱۴۴. نویسنده‌ی کتاب کودک

۱۴۵. نقاش منزل

۱۴۶. صابون‌سازی

۱۴۷. طراح کیف

۱۴۸. فروش نقاشی‌های مجازی

ایده های راه اندازی کسب و کار ۱۴۹: صحافی

۱۵۰. فروشگاه ملزومات هنری

مطلب مرتبط: ایده کارآفرینی :۵ فیلم با درس‌هایی فوق‌العاده برای یک کارآفرین

۱۵۱: درمان زیبایی و اسپا

۱۵۲. کار آزاد

۱۵۳. فروشنده‌ی صنایع دستی

۱۵۴. راه اندازی کانال تلگرامی

۱۵۵.فروش خبرنامه الکترونیکی

۱۵۶. جذب آگهی برای وب سایتهای مختلف

۱۵۷.طراحی پوستر و بنر تبلیغاتی برای سایتها

۱۵۸. فروش محصولات سنتی شهرستان ها

۱۵۹.درست کردن جاسوییچی با تکه پارچه های اضافی خیاطی ها

۱۶۰. کابیت سازی

۱۶۱. ابریشم بافی

۱۶۲. طراحی لباس

۱۶۳. خدمات جوشکاری

۱۶۴. کار با چوب

۱۶۵. بسته‌بندی آب آشامیدنی

۱۶۶. ساخت محصولات پلاستیکی

۱۶۷. ساخت و فروش زیورآلات

۱۶۸. رستوران‌داری

۱۶۹. انیمیشن‌ساز

۱۷۰. داروخانه

مطلب مرتبط: ۱۰ عادت نامناسب کاری که جلوی کارآفرینی شما را می‌گیرد

۱۷۱. آماده‌سازی اسنک عصرانه و میان‌وعده

۱۷۲. شال بافی

۱۷۳.البسه محلی

۱۷۴.گیوه دوزی

۱۷۵.جوراب بافی

۱۷۶.کاشی مینایی

۱۷۷.نقاشی روی چرم

۱۷۸.ملیله سازی

۱۷۹.معرق چوب

۱۸۰.نقاشی روی صدف ( صدف‌سازی، تراشی صدف و….)

۱۸۱.پولک دوزی

۱۸۲.پرورش دهنده اردک گوشتی

۱۸۲.پرورش دهنده کرم ابریشم (نوغان داری)

۱۸۴.فرآوری و بسته‌بندی سبزیجات ( پاک کردن، خشک کردن )

۱۸۵.خرد کردن و بسته‌بندی قند

۱۸۶.تولید و بسته‌بندی محصولاتی نظیر لیمو عمانی، موسیر و سیر

۱۸۷.ملحفه دوزی

ایده های راه اندازی کسب و کار ۱۸۸:تایپیست

۱۸۹.پژوهشگری (تحقیق و پژوهش )

۱۹۰. خدمات خرید و فروش بازار سهام

مطلب مرتبط : ۱۰ چیز از راه اندازی کسب وکار جدید که هیچکس به شما نمی‌گوید

۱۹۱. راه اندازی آرایشگاه سیار

۱۹۲. تعمیرات تلفن همراه

۱۹۳.‌ تست نرم‌افزارها و اپلیکیشن‌ها

۱۹۴. مدیریت رویدادها

۱۹۵. مشاوره بازاریابی اینستاگرام

۱۹۶. خدمات اشتراک پستی

۱۹۷. طراحی اپلیکیشن برای کودکان

۱۹۸. آموزش نرم‌افزار

۱۹۹. فعالیتهای پایگاه اطلاعات و پخش برخط  مطالب الکترونیکی

۲۰۰. تست نرم‌افزارها و اپلیکیشن‌ها

۲۰۱. خرده فروشی گل و گیاه

۲۰۲. برپایی کلاس‌های سرگرمی

۲۰۳. مربیگری ورزش

۲۰۴. برپایی کلاس ایروبیک و زومبا

۲۰۵.ترانه و تصنیف سرایی

۲۰۶. مدیریت رویدادها

۲۰۷. مشاوره بازاریابی اینستاگرام

۲۰۸. خدمات اشتراک پستی

۲۰۹. باشگاه ورزشی برای جوانان

۲۱۰. جاجیم بافی

مطلب مرتبط:آموزش ۱۰ گام ساده برای راه اندازی کسب و کار میلیاردی در یک سال

۲۱۱. آموزش نرم‌افزار

۲۱۲. کامیون غذای سیار

۲۱۳. نویسنده‌ی آزادکار

۲۱۴. مشاوره‌های موبایلی

۲۱۵.حوله بافی

۲۱۶. فروشنده‌ی آثار هنری

۲۱۷. عکاس مجالس عروسی

۲۱۸. سازنده‌ی زیورآلات دستی

ایده های راه اندازی کسب و کار ۲۱۹: طراح لوگو

۲۲۰. موسیقی‌دان

۲۲۱. ساخت مجسمه محلی( مومی )

۲۲۲. طراح اپلیکیشن‌های تلفن همراه

۲۲۳. دست دوم فروشی

۲۲۴. قلمکار ( نقاشی – مهری )

۲۲۵. طراح فضاهای خارجی

۲۲۶. نوسازی موقتی منازل

۲۲۷. دلال هنری

۲۲۸. نقاشی با قلم بادی (ایربراشینگ)

۲۲۹. طراح لباس

۲۳۰. طراح مُد شخصی

۲۳۱. عکاس پرتره

۲۳۲. کاریکاتوریست

۲۳۳. نظم‌دهی به وسایل

۲۳۴. تاتوکار

۲۳۵. طراح مدل مو

۲۳۶. نقاشی روی لعابی

۲۳۷.گچبری سنتی یا پیش ساخته

۲۳۸. نویسنده‌ی آزادکار

۲۳۹. مشاوره‌های موبایلی

۲۴۰. تست نرم‌افزارها و اپلیکیشن‌ها

مطلب مرتبط: فهرست ۳۴۰ مشاغل خانگی زودبازده در ایران

۲۴۱. مدیریت رویدادها

۲۴۲: برنامه‌ریزی مالی

۲۴۳. مدیریت حوادث و بلایا

۲۴۴. مشاوره‌ی مرکز داده

۲۴۵. راهنمای شغلی

۲۴۶. صنعت آکواریوم

ایده های راه اندازی کسب و کار ۲۴۷: قفل سازی

۲۴۸. حکاکی روی فلز

۲۴۹. تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی

۲۵۰. پرورش دهنده کبک

https://modirebartar.com/10-ideas-for-starting-an-online-business/

https://behtarinideh.com/70-business-ideas/

https://bazdeh.org/%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%DA%A9%D8%B3%D8%A8-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A2%D9%81%D8%B1%DB%8C%D9%86/

افزایش فالوور اینستاگرام رایگان

چگونه فالوور اینستاگرام رایگان به دست آوریم: ۲۶ راه حلی که واقعا کار می‌کنند.

چگونه فالوور اینستاگرام به دست آوریم؟ شاید برای شما هم این سوال پیش آمده باشد. راه درست افزایش فالوور در اینستاگرام چیست، چگونه بدون صرف هزینه‌ی زیاد یا استفاده از راه‌حل‌های غیرحرفه‌ای تعداد فالوور اینستاگرام شخصی یا سازمان خود را افزایش دهیم؟ اگر به دنبال پاسخ این سوالات هستید، به محل درستی آمده‌اید.

مطمئنا میانبرهایی برای این کار نظیر خرید فالوور یا استفاده از ربات‌ها وجود دارند، اما برای استفاده از این راه‌حل‌ها ضمن صرف هزینه‌ی زیاد با مشکلات زیادی نیز روبرو خواهید شد، زیرا اینستاگرام با شناسایی و حذف فعالیت‌های غیرواقعی، با این روش‌ها برخورد می‌کند. این راه‌حل‌های مشکوک می‌توانند فالوورهای شما را در مدت کوتاهی افزایش دهند، اما در بلندمدت به صفحه‌ی اینستاگرام شما آسیبی جدی وارد می‌کنند.

هدف شما افزایش فالوورهای واقعی اینستاگرام است، افرادی واقعی که برای شما و برندتان اهمیت قائل هستند و تعامل مناسبی با شما دارند. این تنها روشی است که استراتژی اینستاگرامی شما می‌تواند نتایج دلخواهتان را ایجاد کند و در کسب‌و‌کار شما تاثیر مثبت داشته باشد. در ادامه ۲۶ روش برای گرفتن فالوئر رایگان و یا ارزان در اینستاگرام شرح داده شده‌اند. با ما همراه باشید تا بتوانید با کمک این روش‌ها در اینستاگرام به جذب فالوور بپردازید.

deema-sign حتما بخوانید: راه‌اندازی پلتفرم اینفلوئنسر مارکتینگ دیما سوشال

روش‌های افزایش فالوور اینستاگرام

۱. یک استراتژی اینستاگرام فکرشده داشته باشید.
۲. مخاطب هدف صفحه‌ی خود را مشخص کنید.
۳. زیبایی و داستان برند هماهنگ با کسب و کار خود ایجاد کنید.
۴. یک بیو و پروفایل عالی درست کنید.
۵. محتوای جذاب و گیرا بسازید.
۶. حضور اینستاگرامی خود را در شبکه‌های اجتماعی دیگر تبلیغ کنید.
۷. حساب اینستاگرامی خود را با روش‌های ارتباطی مختلف به افراد معرفی کنید.
۸. از Nametag اینستاگرام استفاده کنید.
۹. از هشتگ‌های مرتبط استفاده کنید.
۱۰. از هشتگ‌های ویژه استفاده کنید.
۱۱. موقعیت مکانی خود را تگ کنید.
۱۲. کاربران مرتبط را دنبال کنید.
۱۳. با گروه‌های اجتماعی موجود تعامل کنید.
۱۴. کاربران مرتبط با موضوع را تگ کنید.
۱۵. از فالوورهای خود بخواهید دوستان خود را تگ کنند.
۱۶. به طور پیوسته به ارسال پست بپردازید.
۱۷. در زمان مناسب به ارسال پست‌های خود بپردازید.
۱۸. پست‌های خود را زمان بندی کنید.
۱۹. کپشن‌های مناسب و متقاعدکننده بنویسید.
۲۰. استوری‌های اینستاگرامی را جدی بگیرید.
۲۱. از ویژگی‌های تعاملی استفاده کنید.
۲۲. از همکاری در لایو اینستاگرام استفاده کنید.
۲۳. به بهترین شکل ممکن از ‌هایلایت اینستاگرام استفاده کنید.
۲۴. مسابقه برگزار کنید.
۲۵. تبلیغات اسپانسر اینستاگرام را در نظر بگیرید.
۲۶. از صفحه آمار اینستاگرام برای کسب اطلاعات، استفاده کنید.

۱. یک استراتژی اینستاگرام فکرشده داشته باشید.

استفاده‌ی بی‌برنامه از هر شبکه‌ی اجتماعی به از بین رفتن منابع و فرصت‌ها منجر می‌شود. از آن‌جایی که شما در حال خواندن این مطلب هستید، هدف اولیه‌تان جلب فالوورهای بیشتر بر روی اینستاگرام است. این هدف می‌تواند هدف خوبی برای شروع کار باشد، اما باید هدف و استراتژی اینستاگرام شما هماهنگ با اهداف بازاریابی و استراتژی کلی کسب‌و‌کار شما شکل بگیرد.

به این فکر کنید که چرا می‌خواهید فالوئر اینستاگرام بیشتری داشته باشید؟ به طور معمول صاحبان صفحات اجتماعی به دلایل زیر خواهان افزایش فالوورهای مدیر برتر خود هستند:

  • افزایش آگاهی از برند
  • فروش بیشتر محصول
  • ایجاد ترافیک برای وبسایت

تمرکز بر اهداف کسب‌وکار به شما کمک می‌کند تناسب صفحه خود با این اهداف را حفظ کنید. این به شما امکان می‌دهد داستان برند متقاعدکننده‌ای برای مخاطبان شرح دهید؛ روایتی که بازدیدکننده‌های جدید را به دنبال کردن شما متقاعد می‌کند و به ایجاد و حفظ فالوورهای وفادار منجر می‌شود.

۲. مخاطب هدف صفحه‌ی خود را مشخص کنید.

از خودتان سوالاتی در مورد مخاطبان هدف خود بپرسید و تلاش کنید افرادی را که می‌خواهید با آن‌ها ارتباط برقرار کنید شناسایی کنید. شما می‌توانید با پاسخ به سوالات زیر شناخت بهتری از مشخصات مخاطبان هدف خود به دست آورید:

  • این مخاطبان چه سنی دارند؟
  • کجا زندگی می‌کنند؟
  • چه فعالیتی را به عنوان شغل خود انجام می‌دهند؟
  • چه زمانی و چگونه از اینستاگرام استفاده می‌کنند؟
  • مشکلات اصلی و چالش‌های آن‌ها چه موضوعاتی هستند؟

پاسخ به این سوالات می‌تواند به شما در ایجاد محتوای درست اینستاگرامی کمک کند، محتوایی که برای به‌دست‌آوردن مخاطبان مناسب در اینستاگرام ضروری هستند.

۳. زیبایی و داستان برند هماهنگ با کسب و کار خود ایجاد کنید.

ممکن است بخواهید کنجکاوی مخاطبان را با نمایش نحوه‌ی ساخته شدن محصول خود برطرف کنید. شاید بخواهید نظرات کارکنان خود را منتشر کنید و شرایط سازمانی خود را تبلیغ کنید. اگر می‌خواهید بر احساسات مخاطبان خود سرمایه‌گذاری کنید می‌توانید به نمایش سبک زندگی یا موفقیت‌های مشتریان خود بپردازید.

جدا از این که چه هدفی را در اینستاگرام دنبال می‌کنید، از هماهنگی اقدامات خود با شخصیت، ظاهر بصری و داستان برند مطمئن شوید. شما زمانی در این زمینه موفق خواهید بود که پست‌های شما در نگاه اول برند شما را تداعی کنند و افراد به راحتی با آن‌ها ارتباط برقرار کنند.

برای مثال اگر به کاکتوس‌ها علاقه دارید، می‌توانید به صفحه tierrasolstudio سر بزنید، به چینش صفحه‌ی اینستاگرام این مجموعه و تصاویر آن دقت کنید.

۴. یک بیو و پروفایل عالی درست کنید.

پروفایل شما پشتوانه‌ی حضور شما در اینستاگرام محسوب می‌شود، مخاطبان در نگاه اول با پروفایل و اطلاعاتی که در آن قرار داده‌اید مواجه می‌شوند و یک پروفایل دقیق می‌تواند نقطه‌ی شروع مناسبی برای افزایش مخاطبان باشد.

دو سوم از بازدیدهای پروفایل‌های کاری در اینستاگرام از سوی افرادی هستند که صفحه‌ی شما را دنبال نمی‌کنند. پروفایل شما باید به شکلی باشد که این بازدیدهای جدید را به کلیک بر دکمه‌ی فالو تبدیل کند. این اتفاق در یک پروفایل گنگ، ناقص یا ناخوشایند رخ نمی‌دهد.

در این‌جا به مواردی اشاره می‌شود که شما می‌توانید در پروفایل خود قرار دهید. دقت داشته باشید که ایجاد یک مجموعه اطلاعات مناسب و مورد پسند مخاطب می‌تواند بازدیدکننده‌های سرگردان را به فالوورهای وفادار تبدیل کند:

  • نام: تا ۳۰ کاراکتر، دقت داشته باشید که نام شما می‌تواند در جستجوی اینستاگرام نماینده‌ی شما باشد، بنابراین سعی کنید از کلمات کلیدی برای نام خود استفاده کنید؛
  • نام کاربری: سعی کنید یوزرنیم یا نام کاربری شما مشابه همان نامی باشد که در کانال‌های اجتماعی دیگر خود از آن استفاده کرده‌اید. بدین ترتیب مخاطبان صفحات اجتماعی دیگر به سادگی شما را در اینستاگرام پیدا خواهند کرد.
  • وب سایت: تنها محلی که اینستاگرام به شما اجازه قرار دادن لینک‌های قابل کلیک را می‌دهد، در همین بخش است (جدا از قابلیت لینک در تبلیغات یا استوری).
  • بیو: این بخش به شما به اندازه‌ی ۱۵۰ حرف فرصت می‌دهد تا هویت برند خود را معرفی کنید و به کاربران جدید نشان دهید که چرا دنبال کردن شما ضرورت دارد.

۵. محتوای جذاب و گیرا بسازید.

محتوای جذاب سبب می‌شود مخاطبان به لایک، کامنت و به اشتراک گذاشتن پست‌های شما بپردازند. این مشارکت باعث می‌شود نرخ تعامل صفحه‌ی شما بالا برود و الگوریتم اینستاگرام محتوای شما را با اولویت بالاتری نشان دهد و بدین ترتیب شما را به مخاطبان بیشتری معرفی کند، موضوعی که در نهایت مسیر جذب فالوئر جدید را برای شما هموار کند.

هر چیزی که پست می‌کنید باید برای مخاطب هدف جذاب باشد. هدف شما اطلاع رسانی، برقراری ارتباط و سرگرم کردن مخاطبان با کمک محتوا است. بدین ترتیب شما باید محتوایی جذاب و گیرا برای مخاطبان خود ایجاد کنید و شرح تصاویر (کپشن) را به شکلی بنویسید که مخاطبان درگیر شوند.

۶. حضور اینستاگرامی خود را در شبکه‌های اجتماعی دیگر تبلیغ کنید.

اگر می‌خواهید فالوورهای بیشتری به دست آورید، افراد باید بتوانند به راحتی شما را در اینستاگرام پیدا کنند، بنابراین باید این جستجو را تسهیل کنید و پروفایل اینستاگرام خود را در دسترس مخاطبان قرار دهید.

اگر در حال حاضر در شبکه‌های اجتماعی دیگر مخاطبانی دارید که شما را دنبال می‌کنند، حساب اینستاگرام خود را در اختیار آن‌ها قرار دهید. لینک صفحه‌ی اینستاگرام خود را با آن‌ها به اشتراک بگذارید و برای فالوورهای فعلی خود دلایلی برای دنبال کردن این صفحات ایجاد کنید (مثلا ممکن است کد تخفیف اختصاصی اینستاگرام داشته باشید و در شبکه‌های دیگر آن را تبلیغ کنید).

برای مثال تامین‌کننده تجهیزات صنعتی و خودروسازی شفلر بیش از ۱۰۷ هزار دنبال‌کننده در لینکدین دارد. زمانی که این گروه حساب اینستاگرام خود را راه‌اندازی کرد، استفاده از لینکدین برای تبلیغ صفحه‌ی اینستاگرام، راحت‌ترین گزینه محسوب می‌شد. بنابراین این شرکت در لینکدین خود متنی را منتشر کرد مبنی بر این که مخاطبان می‌توانند زوایای متفاوتی از داستان‌های برند، کارکنان و محصولات این شرکت را در اینستاگرام دنبال کنند (شما می‌توانید با مراجعه به صفحه‌ی این گروه در لینکدین این مطلب را مشاهده کنید- لینکدین شفلر).

اگر به‌تازگی راه‌اندازی صفحه‌ی اینستاگرام خود را آغاز کرده‌اید، پیش از این که بخواهید این صفحه را در شبکه‌های اجتماعی دیگر معرفی کنید، تلاش نمایید محتوای کافی در صفحه‌ی خود قرار دهید. برای شروع کار از حداقل ۱۲ پست استفاده کنید.

شما می‌توانید به تبلیغ کردن برخی از بهترین پست‌های اینستاگرام خود در کانال‌های شبکه‌های اجتماعی دیگر بپردازید. تبلیغ پست‌ها با پرداخت هزینه را مد نظر قرار دهید تا از به دست آوردن فالوورهای بیشتر در اینستاگرام مطمئن شوید. (برای آشنایی با پلتفرم تبلیغات اینستاگرامی دیما اینجا را کلیک کنید.)

۷. حساب اینستاگرامی خود را با روش‌های ارتباطی مختلف به افراد معرفی کنید.

تمامی ابزارهای اطلاع‌رسانی (چه آنلاین و چه آفلاین)، به شما فرصت می‌دهند که افراد را به اکانت اینستاگرام خود هدایت نمایید. تلاش کنید لینک اینستاگرام خود را بر روی وب‌سایت، امضای الکترونیک و خبرنامه‌های آنلاین خود قرار دهید. این موضوع سبب می‌شود افرادی که در حال حاضر با شما در ارتباط هستند، شما را به‌آسانی در صفحات اجتماعی پیدا کنند.

اگر در حال تبلیغ اکانت جدید اینستاگرام خود هستید، یک ایمیل سریع که بعضی از پست‌های جالب شما را نشان می‌دهد، روش خوبی برای به‌دست‌آوردن فالوئرهای اینستاگرامی محسوب می‌شود.

۸. از Nametag اینستاگرام استفاده کنید.

Nametag کدی قابل اسکن است که به کاربران اجازه می‌دهد فورا شما را دنبال کنند. ما پیش از این به این موضوع اشاره کرده‌ایم که محتوای تبلیغات آفلاین نیز می‌تواند فرصتی برای تبلیغ صفحه اینستاگرام شما باشد. Nametag اینستاگرام راهی ساده و موثر برای تبلیغ حساب اینستاگرام شما در تبلیغات چاپی نظیر بسته‌بندی‌ها، بنرها و کارت‌های ویزیت محسوب می‌شود.

Nametag شما راه موثری برای جذب فالوورهای جدید در زمان ایونت‌های شبکه‌سازی و کنفرانس‌ها محسوب می‌شود. کسانی که به طور مستقیم با آن‌ها ارتباط برقرار می‌کنید می‌توانند با اسکن کردن این کد شما را دنبال کنند، بدون این که مجبور به تایپ کامل نام کاربری شما باشند.

شما می‌توانید با کلیک کردن بر روی قسمت تنظیمات در قسمت بالای پروفایل اینستاگرام خود Nametag را پیدا و از آن استفاده کنید.

نیم‌تگ صفحه‌ی دیما در اینستاگرام

۹. از هشتگ‌های مرتبط استفاده کنید.

هشتگ‌ها به افراد علاقمند به محتوای مرتبط با برند، صنعت یا محصولات مشابه کمک می‌کنند که به راحتی پست‌ها و استوری‌های شما را پیدا کنند.

برای این که بتوانید برای جذب فالوورهای بیشتر به خوبی از هشتگ‌ها استفاده کنید، پیش از شروع کار از باید‌ها و نباید‌های استفاده از هشتگ‌ها مطلع شوید:

بایدها: هشتگ‌های محبوب را پیدا و استفاده کنید.

با استفاده از قابلیت جستجوی اینستاگرام، هشتگ‌های محبوب مربوط به محصول، خدمت یا صنعت خود را پیدا کنید. شما می‌توانید با استفاده از خدمات تحت وب نظیر Iconosquare به بررسی این هشتگ‌ها بپردازید و با بررسی هشتگ‌ها می‌توانید با محتواهایی که مخاطبان شما با آن‌ها ارتباط برقرار می‌کنند آشنا شوید.

بایدها: هشتگ‌های اختصاصی خود را بسازید.

هشتگ‌های خود را بسازید، این موضوع مخاطبان شما را تشویق می‌کند که به انتشار تصاویری اختصاصی از برند شما بپردازند و از هشتگ شما استفاده کنند.

نبایدها: در استفاده از هشتگ‌ها زیاده‌روی نکنید.

استفاده از هشتگ‌های زیاد می‌تواند برای مخاطب شما آزاردهنده باشد و پیام اصلی شما را تحت‌الشعاع قرار دهد. متن‌هایی که هشتگ‌های زیادی دارند می‌توانند نشان‌دهنده استیصال و یا حتی تمایل شما به اسپم کردن مخاطبان باشند.

نبایدها: از هشتگ‌های حیله‌گرانه استفاده نکنید.

استفاده از هشتگ‌هایی نظیر #likeforLike، #tagsforlikes یا #followme می‌تواند به طور موقت تعداد فالوورهای شما را افزایش دهد. اما استفاده از این روش برای جذب اکانت‌های تقلبی یا افرادی که تنها می‌خواهند فالو شوند مناسب است، در واقع همان‌طور که از نوع این هشتگ‌ها مشخص است شما هیچ فالوور واقعی و مرتبطی از طریق آن‌ها به دست نمی‌آورید. این اقدام به شما در جهت ایجاد جامعه‌ی مخاطبین درگیر و وفادار کمکی نمی‌کند. در عوض از هشتگ‌هایی استفاده کنید که با تصویر، محصول یا کسب‌وکار شما در ارتباط هستند.

نبایدها: استفاده از هشتگ‌ها در استوری را فراموش نکنید.

از استیکر هشتگ در استوری‌های خود استفاده کنید تا بدین ترتیب احتمال به‌دست آوردن فالوورهای جدید را افزایش دهید.

۱۰. از هشتگ‌های ویژه استفاده کنید.

حساب‌های ویژه یا Feature Accounts به حساب‌های اینستاگرامی گفته می‌شود که به بازنشر محتوای کاربران دیگر بر اساس هشتگ یا تگ کردن در یک موضوع خاص می‌پردازند. بعضی از این حساب‌ها مخاطبان زیادی دارند و مجاب کردن این حساب‌ها به بازنشر یکی از پست‌های شما (به همراه مشخصات شما) می‌تواند جریان جدیدی از فالوورها را به صفحه شما هدایت کند.

تقریبا برای هر موضوع و حوزه‌ای در اینستاگرام حساب‌های ویژه وجود دارند. زمانی که می‌خواهید به بررسی هشتگ‌های مربوط به خود بپردازید، می‌توانید چنین صفحاتی را پیدا کنید.

برای مثال حساب @elite_owls به طور ویژه به تصاویر جغدها می‌پردازد. این حساب بیش از ۴۳ هزار دنبال کننده دارد.

جالب‌تر این که بزرگ‌ترین حساب کاربری ویژه که به معرفی هشتگ‌های ویژه می‌پردازد، خود اینستاگرام است. هر هفته، اینستاگرام یک چالش پروژه هشتگ هفته منتشر می‌کند. کاربرانی که به ایجاد تصاویر و هشتگ‌های مربوط می‌پردازند، شانس این را دارند که به طور ویژه در حساب اصلی اینستاگرام معرفی شوند.

۱۱. موقعیت مکانی خود را تگ کنید.

بهتر است از هر فرصتی برای قرار دادن موقعیت مکانی در پست یا استوری خود استفاده کنید. این یکی از ساده‌ترین راه‌هایی است که افراد با کمک آن قادر به یافتن شما در اینستاگرام هستند.

اگر کسب‌وکار شما یک موقعیت فیزیکی دارد، آن موقعیت را در پست‌های خود تگ کنید و مشتریان خود را به انجام این کار تشویق کنید. کاربران می‌توانند بر روی این موقعیت جغرافیایی کلیک کنند و تمامی تصاویر و استوری‌های پست شده در فروشگاه، رستوران یا دفتر شما را مشاهده کنند. این اقدام می‌تواند افراد بیشتری را در معرض مشاهده‌ی برند و حساب کاربری شما قرار دهد.

اگر در حال انتشار مطلب از یک رویداد یا کنفرانس هستید، افزودن موقعیت شما می‌تواند به ارتباط دادن شما به دیگر حاضران کنفرانس کمک کند، موضوعی که حساب شما را به گروه کاملا مشخصی از فالوئرهای احتمالی اینستاگرام متصل می‌کند.

۱۲. کاربران مرتبط را دنبال کنید.

زمانی که یک کاربر اینستاگرام را دنبال می‌کنید، شانس زیادی وجود دارد که آن‌ها نیز به بررسی صفحه‌ی پروفایل شما بپردازند. اگر این صفحه سرشار از محتوای جذاب، گیرا و سازگار با علایق مخاطب باشد، آن‌ها نیز ممکن است شما را دنبال کنند.

رصد شبکه‌ی اجتماعی روشی موثر برای یافتن گفتگوهای مرتبط با برند شما محسوب می‌شود. شما می‌توانید به راحتی به شناسایی کاربران موثر (اینفلوئنسرها) در حوزه خود بپردازید، آن‌ها و گفتگوهای مرتبط با آن‌ها را دنبال کنید و همچنین به دنبال کردن فالوورهای این افراد تاثیرگذار بپردازید.

به این توجه داشته باشید که نباید با سرعت زیاد به فالو کردن حساب‌های کاربری دیگران بپردازید. برای حفظ اعتبار، نسبت فالووینگ‌های شما نیز اهمیت زیادی دارد و این نسبت باید در مقدار مناسبی حفظ شود. دقت کنید دنبال کردن اینفلوئنسرها قدم اول محسوب می‌شود، برای جذب فالوورهای جدید بیشتر، شما باید قدم‌های بعدی را نیز به دقت دنبال کنید.

۱۳. با گروه‌های اجتماعی موجود تعامل کنید.

مشابه تمامی شبکه‌های اجتماعی، مسئله‌ی اصلی در اینستاگرام، گروه‌های اجتماعی است که درون آن‌ها شبکه ایجاد می‌شود. شما باید به تعامل با این گروه‌ها بپردازید. ایجاد تعامل با لایک، کامنت و به اشتراک گذاشتن محتوای کاربران دیگر امکان‌پذیر است. از کامنت‌های عمومی (نظیر: پست زیبا) که نظرات ربات‌ها را تداعی می‌کنند خودداری کنید.

این موضوع به سه روش به جلب توجه و جذب فالوورهای جدید کمک می‌کند:

  • افراد نظرات و لایک‌های شما زیر پست‌های خود را مشاهده می‌کنند و ممکن است برای جبران به صفحه پروفایل شما سر بزنند.
  • تعامل بیشتر سیگنال خوبی برای الگوریتم اینستاگرام محسوب می‌شود و شانس انتقال محتوای شما به صفحه اکسپلور را افزایش می‌دهد.
  • فکر می‌کنید که محصول یا برند شما هیچ گروه اجتماعی مرتبطی با خود ندارد؟ احتمالا اشتباه می‌کنید، در سال ۲۰۱۸ بازی با اسلایم و اصلاح صورت برای آرایش از گروه‌های اجتماعی کوچکی بوده‌اند که در اینستاگرام محبوبیت داشته‌اند. در این فضا تقریبا برای هر موضوعی یک محیط فعالیت وجود دارد.

۱۴. کاربران مرتبط با موضوع را تگ کنید.

شما می‌توانید کاربرانی که در تصاویر شما هستند را با استفاده از @ در متن و یا قابلیت تگ تصاویر، تگ کنید. با انجام این کار، افراد تگ شده از این موضوع با خبر می‌شوند.

تگ کردن دیگران آن‌ها را به تعامل با صفحه‌ی شما و بازنشر پست‌ها با مخاطبان خود تشویق می‌کند. زمانی که افراد را در قسمت استوری تگ می‌کنید، آن‌ها می‌توانند این محتوا را با چند کلیک ساده در استوری خود بازنشر کنند. اگر افراد چنین کاری را انجام دهند، همه کسانی که استوری آن‌ها را مشاهده می‌کنند نام کاربری شما را خواهند دید و می‌توانند از این طریق به حساب شما هدایت شوند.

۱۵. از فالوورهای خود بخواهید دوستان خود را تگ کنند.

هر چند وقت، فالوورهای خود را تشویق کنید که دوستان خود را در بخش نظرات تگ کنند. این اقدام صفحه‌ی شما را در معرض دید شبکه‌ی بزرگ‌تری از افراد قرار می‌دهد. این روش را برای جذاب‌ترین و خوشایندترین محتوای خود کنار بگذارید. کاربران زمانی به‌آسانی دوستان خود را تگ می‌کنند که احساس کنند در حال لطف به آن‌ها هستند.

۱۶. به طور پیوسته به ارسال پست بپردازید.

فالوورهای فعلی شما به دنبال محتوای اختصاصی از شما هستند. این دلیلی است که به خاطر آن شما را دنبال می‌کنند. بنابراین تلاش کنید مطالبی تولید کنید که مخاطبان شما قادر به تعامل با آنها باشند.

سوال دیگر این است که چه تعداد پست در هفته برای جلب فالوورهای بیشتر مناسب است؟ یک بررسی از جانب Tailwind (نرم‌افزار برنامه‌ریزی صفحات اجتماعی) نشان می‌دهد که به طور متوسط پست‌های روزانه، چهار برابر افزایش فالوور بیشتری نسبت به پست‌های یک بار در هفته دارند.

۱۷. در زمان مناسب به ارسال پست‌های خود بپردازید.

با این که اینستاگرام به جای ترتیب زمانی، از یک الگوریتم ویژه برای نمایش پست‌ها استفاده می‌کند، زمان‌بندی ارسال پست همچنان اهمیت دارد، زیرا همچنان یکی از موضوعاتی است که الگوریتم در چینش پست‌ها در نظر می‌گیرد.

در صنایع مختلف، زمان‌های متفاوتی برای ارسال پست مناسب هستند. برای پیدا کردن بهترین زمان در ارسال پست‌های خود، مخاطبان هدف خود را در نظر بگیرید. به طور معمول یک روز عادی این افراد به چه صورتی می‌گذرد؟ چه زمانی این مخاطبان در اینستاگرام بیشترین فعالیت را دارند؟

زمان‌های مختلف را امتحان کنید و نتایج را با کمک ابزار‌های تحلیل ثبت کنید. برای مثال اگر برند فروشگاهی دارید، ممکن است بخواهید پست‌ها را در زمان رفت‌وآمد یا در زمان‌های تعطیل و وقتی که مردم سر کار نیستند بارگذاری کنید.

۱۸. پست‌های خود را زمان بندی کنید.

آیا بهترین زمان برای آماده‌سازی یک پست، زمان مناسبی برای بارگذاری آن هم محسوب می‌شود؟ از ابزارهای موجود زمان‌بندی پست استفاده کنید، با این ابزارها می‌توانید زمان انتشار پست را برای چند ساعت و یا چند روز بعد برنامه‌ریزی کنید.

زمان‌بندی پست‌ها به شما امکان ایجاد یک چینش یکپارچه را می‌دهد، چینشی که داستانی درهم‌تنیده را برای مخاطبان صفحه‌ی اینستاگرام روایت می‌کند. این اقدام به شما کمک می‌کند زمان خود را صرف ایجاد کپشن‌های عالی کنید و از قرار دادن متن‌های ناگهانی دوری کنید.

۱۹. کپشن‌های مناسب و متقاعدکننده بنویسید.

اگرچه اینستاگرام یک پلتفرم دیداری محسوب می‌شود، اما کپشن‌های شما نقش بزرگی در افزایش تعامل با مخاطبان ایفا می‌کنند و به شما در یافتن مخاطبان بیشتر کمک می‌کنند.  همان‌طور که پیش از این گفتیم دستیابی به مخاطبان و تعامل بیشتر عوامل کلیدی موثر بر افزایش فالوورهای شما هستند.

در مورد نوشتن کپشن‌ها باید به چند نکته دقت کنید:

  • مهم‌ترین کلمات را زودتر بیان کنید. فالوورها تنها بخش کوچکی از کپشن‌ها را مشاهده می‌کنند، بنابراین متقاعدکننده و جذاب‌ترین اطلاعات را در ابتدای متن قرار دهید؛
  • سوال بپرسید. این موضوع مخاطبان را تشویق به بیان نظرات و ثبت کامنت می‌کند. ثبت کامنت سبب می‌شود حساب شما توسط افراد بیشتری دیده شود.
  • از ایموجی‌ها استفاده کنید. ایموجی‌ها به جلب توجه مخاطبان کمک می‌کنند و برای بیشتر حساب‌های کاربری در این شبکه اجتماعی مناسب هستند.
  • کپشن‌های طولانی و کوتاه را امتحان کنید. اینستاگرام اجازه قرار دادن کپشن‌های طولانی را به شما می‌دهد، بنابراین می‌توانید برای پست‌هایی که تصاویرشان گویای موضوع نیستند به شرح واقعه به صورت عمیق بپردازید، در عین حال می‌توانید برای تصاویری که موضوع را به سرعت منتقل می‌کنند از کپشن‌های کوتاه استفاده کنید.

۲۰. استوری‌های اینستاگرامی را جدی بگیرید.

تا این جا چند بار به اهمیت استوری در اینستاگرام اشاره کرده‌ایم، اما تاکید بر اهمیت استوری خالی از لطف نیست. به بیان ساده‌تر، اگر فالوورهای اینستاگرامی بیشتر می‌خواهید، باید از استوری‌های اینستاگرام استفاده کنید. هر روز بیش از پانصد میلیون حساب اینستاگرام از استوری استفاده می‌کنند و ۴۵ درصد از استوری‌های پربازدید توسط کسب‌وکار‌ها منتشر می‌شوند.

افرادی که از استوری استفاده می‌کنند نرخ تعامل بسیار زیادی دارند. بر اساس اطلاعات منتشر شده از اینستاگرام، نزدیک به یک مورد از هر پنج استوری به یک پیام دایرکت ختم می‌شود.

از هشتگ و تگ موقعیت در استوری‌های خود استفاده کنید تا آن‌ها را در معرض دید افرادی قرار دهید که شما را دنبال نمی‌کنند. این یکی از جالب‌ترین روش‌هایی است که به میزان محدودی مورد استفاده قرار گرفته و موقعیت خوبی برای جلب فالوئرهای رایگان محسوب می‌شود.

۲۱. از ویژگی‌های تعاملی استفاده کنید.

ابزارهای استوری در اینستاگرام فرصت‌های تعامل زیادی را در اختیار شما قرار می‌دهند، مواردی نظیر نظرسنجی‌ها، طرح سوال و غیره می‌توانند میزان تعامل مخاطبان با شما را افزایش دهند. یک بررسی نشان داده است که استفاده از استیکر نظرسنجی میزان بازدید ویدئوی سه ثانیه‌ای را در ۹۰ درصد کمپین‌های اینستاگرام افزایش می‌دهد.

اگر کاربران از طریق یک هشتگ یا صفحه‌ی موقعیت مکانی به استوری شما برسند، این فرصت تعامل راه موثری برای ایجاد ارتباط با آن‌ها محسوب می‌شود و ممکن است مخاطبان بخواهند با فالو کردن شما این ارتباط را ادامه دهند.

۲۲. از همکاری در لایو اینستاگرام استفاده کنید.

اینستاگرام محل مناسبی برای استفاده از قابلیت پخش زنده محسوب می‌شود، روندی که در رسانه‌های اجتماعی رو به افزایش است. از طریق قابلیت‌های تعاملی نظیر سوالات و نظرات، شما می‌توانید بدون واسطه به برقراری ارتباط با مخاطبان خود بپردازید و ایجاد تعامل بیشتر به معنی افزایش دسترسی به مخاطبان جدید خواهد بود.

ویدئوهای زنده در استوری صفحه‌ی شما نشان داده می‌شوند. زمانی که ویدئوی زنده به پایان می‌رسد شما قادر به حذف آن خواهید بود یا می‌توانید به مخاطبان خود اجازه دهید برای ۲۴ ساعت به آن دسترسی داشته باشند و نظرات خود را بیان کنند. کاربران با اعلان‌های اینستاگرام از ویدئوهای زنده‌ی صفحاتی که دنبال می‌کنند باخبر می‌شوند، بنابراین ویدئوهای لایو می‌تواند مخاطبان زیادی را به خود جلب کند.

برای این که مخاطبان جدیدی ویدئوی لایو شما را دنبال کنند، می‌توانید از قابلیت «Go live with a friend» استفاده کنید، تا بدین ترتیب افراد دیگری که در صنعت شما فعال هستند به طور همزمان با شما یک پوشش لایو را میزبانی کنند. از دیگران بخواهید که ویدئوهای لایو را میزبانی کنند و شما را به عنوان مهمان دعوت کنند. هر دو شما در دو قسمت جدا نمایش داده خواهید شد و بدین ترتیب می‌توانید خود را به مخاطبان طرف مقابل معرفی کنید. بازیگران، هنرمندان و خواننده‌ها و برندهای شخصی قادرند به خوبی از این قابلیت استفاده کنند.

۲۳. به بهترین شکل ممکن از ‌هایلایت اینستاگرام استفاده کنید.

هایلایت اینستاگرام به شما فرصت مناسبی برای معرفی برندتان به مخاطبانی که پروفایل را مشاهده می‌کنند، می‌دهد. تلاش کنید‌ هایلایت‌ها را با اطلاعاتی جالب تکمیل کنید و محتواهایی را در این ‌هایلایت‌ها قرار دهید که به بازدیدکننده‌های جدید علتی برای دنبال کردن شما بدهند.

تلاش کنید با کاورهای خلاقانه هر‌ هایلایت را به صورت جداگانه جذاب کنید. ناخن‌کار اهل ونکوور در صفحه خود @ClassyClaws توانسته به خوبی از این قابلیت استفاده کند، برای درک بهتر این قابلیت می‌توانید این صفحه را مشاهده کنید.

۲۴. مسابقه برگزار کنید.

در اینستاگرام از مسابقات برای جذب فالوورهای بیشتر استفاده کنید، از مخاطبان خود بخواهید شما را دنبال کنند و در یکی از تصاویر شما دوستان خود را تگ کنند.

برای دسترسی به مخاطبان بیشتر، با صفحات اینستاگرامی دیگر همکاری کنید و مسابقات مشترک برگزار کنید و از تازه‌واردان بخواهید تمامی اعضای مسابقه را فالو کنند. بعضی صفحات اینستاگرامی با فراهم کردن جوایز مشترک با اینفلوئنسرها برای افزایش فالوورها همکاری می‌کنند و بدین ترتیب در یک کمپین چند هزار فالوور به دست می‌آورند.

افراد را به تولید محتوا تشویق کنید و مسابقه را بر این اساس تنظیم کنید، این روش می‌تواند در دستیابی به مخاطبان بیشتر کمک ‌کند. افراد از طریق مشاهده‌ی پست‌های دوستان خود از وجود مسابقه مطلع می‌شوند. این روش به دلیل ایجاد اعتماد و بازدیدهای بیشتر، بسیار کارآمد است.

۲۵. تبلیغات اسپانسر اینستاگرام را در نظر بگیرید.

تبلیغات اسپانسر اینستاگرام روش موثری برای جذب مخاطبان جدید محسوب می‌شود، روشی سریع که مطالب شما را در برابر افرادی قرار می‌دهد که با روش دیگری قادر به مشاهده آن‌ها نبوده‌اند. در این نوع تبلیغات می‌توانید مخاطبان خود را بر اساس موقعیت مکانی، موقعیت جغرافیایی، ارتباط با کاربران دیگر و حتی رفتارها و علایق اصلی آن‌ها هدف قرار دهید.

برای مثال یک برند لوازم آشپزی هلندی در بازه‌ای دو ماهه از تبلیغات اسپانسر اینستاگرام برای دسترسی به ۷۰ درصد از مخاطبان اینستاگرامی هدف خود استفاده کرد.

علاوه بر صفحه اصلی، شما قادر به تبلیغ در استوری‌های اینستاگرام نیز هستید. برای تمامی جزئیات در مورد نحوه ایجاد و پست کردن یک کمپین اینستاگرام، به راهنمای تبلیغات اینستاگرامی دیما مراجعه کنید.

۲۶. از صفحه آمار اینستاگرام برای کسب اطلاعات، استفاده کنید.

ابزارهای تحلیل اینستاگرام اطلاعات لازم را در مورد بازدیدهای هر پست (impressions)، دسترسی به مخاطبان (reach)، تعامل (engagement)، پست‌های برتر (top posts) و موارد دیگر در اختیار شما قرار می‌دهند. شما می‌توانید اطلاعات دیگری شامل جنسیت، سن و موقعیت مکانی را نیز از طریق این ابزارها به دست آورید.

بررسی این اطلاعات به صورت منظم به شما در شناسایی حوزه‌هایی که می‌توانید استراتژی خود را بهبود دهید تا مخاطبان بیشتری به دست آورید، کمک می‌کنند.

یکی از مسائل کلیدی که می‌توانید از این ابزارها بیاموزید زمانی است که فالوورهای شما به میزان بیشتری از اینستاگرام استفاده می‌کنند. برای مثال یکی از برندهای بریتانیایی با بررسی موقعیت جغرافیایی فالوورهای خود متوجه شد بیشتر آن‌ها در جای غیرمنتظره‌ای زندگی می‌کنند و ساکن هنگ‌کنگ و تایوان هستند. این دانش به این برند امکان داد تا به تغییر زمان پست‌های خود بپردازد و بدین ترتیب مخاطبان بیشتری در این مناطق بدست آورد.

مرجع: hootsuite blog

شبکه اجتماعی اینستاگرام یکی از بهترین شبکه های اجتماعی در دنیا و به خصوص در کشور ما است. افراد زیادی در این شبکه اجتماعی در حال فعالیت هستند. بسیاری از افرادی که در شبکه اجتماعی اینستاگرام فعالیت می کنند به دنبال افزایش فالوور اینستاگرام هستند.

شاید تصور کنید که افزایش فالوور اینستاگرام کار سخت و دشواری است. ولی اصلا اینطور نیست. راه و روش های زیادی برای افزایش فالوور اینستاگرام وجود دارد. قبل از اینکه شما را با روش های افزایش فالوور اینستاگرام آشنا کنم قصد دارم شما را بیشتر با این شبکه اجتماعی آشنا کنم.

شاید تصور کنید که اینستاگرام فقط جهت سرگرمی است. اما واقعاً این طور نیست! افراد زیادی هستند که در این شبکه اجتماعی در حال کسب درآمد هستند. شاید تصور کنید که کسب درآمد از اینستاگرام غیر ممکن به نظر برسد! ولی افراد زیادی هستند که با استفاده از همین شبکه اجتماعی اینستاگرام توانستن به درآمدهای بسیار زیادی در ماه برسند.

افزایش فالوور اینستاگرام رایگان

همان طور که گفتیم شبکه اجتماعی اینستاگرام محبوب ترین شبکه اجتماعی در جهان و حتی ایران است. که روزانه افراد زیادی به این شبکه اجتماعی اضافه می شوند و فعالیت شان را شروع می کنند. بعد از اینکه شبکه اجتماعی تلگرام فیلتر شد محبوبیت اینستاگرام چندین و چند برابر شد و کاربران زیادی از تلگرام به اینستاگرام مهاجرت کردند.

اینستاگرام یکی از بهترین شبکه های اجتماعی برای بازاریابی، برندسازی، تبلیغات و در کل برای هر کسب و کار جدیدی است. شاید تصور کنید افراد زیادی فقط برای سرگرمی از شبکه اجتماعی اینستاگرام استفاده می کنند. اما اینستاگرام یک رسانه اجتماعی برای تمام کسب و کار ها است.

اگر کسب و کاری دارید یا قصد راه اندازی کسب و کاری را دارید پیشنهاد می کنم از این شبکه اجتماعی برای برندسازی کسب و کارتان استفاده کنید. به عنوان مثال ممکن است شما صاحب یک فروشگاه فروش لباس باشید. می توانید در اینستاگرام یک پیج را راه اندازی کنید و تصاویر محصولاتتان را در آن قرار بدهید. اگر هم تازه کسب و کاری راه اندازی کرده اید میتوانید برای برندسازی و اعتماد سازی از این شبکه اجتماعی استفاده کنید.

 

همانطور که می دانید دارایی هر کسب و کار در اینستاگرام فالوورها و دنبال کنندگان است. پس دنبال کننده ها یا همان فالوورها در اینستاگرام بسیار مهم هستند. اگر به فکر افزایش فالوور اینستاگرام تان هستید و می خواهید فالوور های اینستاگرام تان را به صورت کاملا رایگان افزایش بدهید شما با استفاده از امکاناتی که اینستاگرام در اختیارتان قرار داده است می توانید این کار را انجام بدهید.

وقتی اسم افزایش فالوور اینستاگرام میاید بسیاری از افراد فکر می کنند که حتماً باید به سایت های فروش فالوور مراجعه کنند و سفارش شان را ثبت کنند تا این سایت ها با سرور های اینستاگرام برای شان فالوور بزنند. البته این هم یکی از روش های افزایش فالوور اینستاگرام است. اما هدف اصلی من این نیست که با این روش فالوور های اینستاگرام تان را افزایش بدهید.

هدف اصلی من این است که شما را با روش های افزایش فالوور اینستاگرام رایگان آشنا کنم. یعنی روش هایی را به شما آموزش بدهم که به صورت کاملا رایگان میتوانید فالوورهایتان را افزایش بدهید.

افزایش فالوور رایگان اینستاگرام

البته این موضوع افزایش فالوور اینستاگرام برای افرادی که قصد برندسازی و تبلیغات کسب و کارشان را در این شبکه اجتماعی دارند بسیار مهم است. شما باید به دنبال فالوور های واقعی و علاقه‌مند در حوزه کسب و کاری تان باشید.

برای افزایش فالوور اینستاگرام هم راه و روش های زیادی وجود دارد. از خرید فالوور اینستاگرام گرفته تا استفاده از ربات های افزایش فالوور اینستاگرام!

ولی در این مقاله قصد دارم راه و روش های کاملا واقعی افزایش فالوور اینستاگرام را به شما آموزش بدهم. همانطور که گفتم راه و روش های زیادی برای بالا بردن فالوور اینستاگرام وجود دارد ولی اکثر آن ها اصولی نیستند و ممکن است زمان بر باشند.

 

قبل از اینکه به سراغ روش های اصلی افزایش فالوور اینستاگرام برویم بهتر است به این نکته اشاره کنم که اصلاً هدف من کار با نرم افزار های افزایش فالوور اینستاگرام مثل جمع آوری سکه و… نیست. این روش کاملاً منسوخ شده اند.

پس اگر فکر می کنید که قرار است یک شبه فالوور های زیادی را جذب کنید سخت در اشتباهید و پیشنهاد می کنم این مقاله را اصلاً نخوانید. این مقاله مناسب افرادی است که می‌خواهند به صورت کاملاً طبیعی فالوور های واقعی برای پیج شان جذب کنند. اگر تک تک روش های افزایش فالوور اینستاگرام را که در ادامه به شما معرفی خواهم کرد انجام بدهید مطمئن باشید مخاطبان و کاربران زیادی را می توانید جذب کنید. البته مخاطبان و کاربران هدفمند! اگر صاحب کسب و کاری باشید با روشهایی که به شما معرفی خواهم کرد مطمئن باشید می توانید درآمدتان را از طریق شبکه اجتماعی اینستاگرام افزایش بدهید.

 

روش های افزایش فالوور اینستاگرام 

10 روش افزایش فالوور اینستاگرام

به طور کلی شما با دو روش میتوانید فالوور های اینستاگرام تان را افزایش بدهید.

۱_ روش های افزایش فالوور اینستاگرام به صورت پولی:

در روش اول برای افزایش فالوور پیج اینستاگرام تان باید هزینه کنید. در این روش شما در زمان بسیار کوتاهی می توانید فالوور های زیادی را جذب کنید. به عنوان مثال می توانید از سایت های فروش فالوور، فالوور سفارش بدهید یا اینکه می توانید از ربات های پولی اینستاگرام استفاده کنید.یا میتوانید در پیج های بزرگ سفارش دهید تا پیج اینستاگرامتان را تبلیغ کنند.

این روش مناسب افرادی است که می خواهند فقط تعداد فالوور های شان زیاد باشد. البته در این روش شما به سرمایه نیاز دارید. ولی اصلا نگران نباشید چون در ادامه بهترین روش های افزایش فالوور اینستاگرام را به صورت کاملاً رایگان به شما آموزش میدهیم.

۲_ روش های افزایش فالوور رایگان اینستاگرام

در این روش شما به صورت کاملاً رایگان با توجه به امکاناتی که اینستاگرام در اختیارتان قرار داده است میتوانید فالوورهای واقعی جذب کنید. این روش نسبت به روش بالا بسیار بهتر است. چون فالوورهایی که جذب میکنید کاملا واقعی هستند و اینکه نیازی به هزینه اضافی برای افزایش فالوور اینستاگرام ندارید. اگر هم می خواهید کسب و کارتان را اینستاگرامی کنید یعنی در زمینه کسب و کارتان در اینستاگرام فعالیت کنید این روش مناسب شماست. چون در این روش خیلی ساده می توانید مخاطبان و کاربران زیادی را به مشتری تبدیل کنید.

 

پیشنهاد میکنم از مقاله 12 ایده پولساز کار در منزل دیدن کنید

چرا نباید به دنبال خرید فالوور فیک اینستاگرام باشیم؟

بسیاری از افراد فکر می کنند که با خرید فالوور فیک اینستاگرام میتوانند اعتبارشان را یک شبه افزایش بدهند و در اینستاگرام محبوب شود. ولی واقعاً اینطور نیست! علاوه بر اینکه خرید فالوور فیک باعث افزایش اعتبارتان نمی شود ممکن است اعتبارتان را کاهش بدهد. چون تمام فالوور های فیک هستند و افرادی که شما را دنبال می کنند متوجه می شوند که فالوور های فیک دارید.

شاید این سوال برایتان پیش بیاید که مخاطبانم از کجا متوجه این موضوع می شوند؟ خب خیلی ساده است! به عنوان مثال اگر شما یک پیج با 10 کا فالوور فیک داشته باشید تعداد لایک های تان بسیار پایین است. اگر ۱۰ کا فالوور واقعی داشته باشید باید حداقل 2 کا شما را لایک کنند. یعنی هر پستی را که می گذارید ۲ هزار نفر از ۱۰ هزار نفر باید شما را لایک کنند. حالا تصور کنید که دیگر تمام فالوور های فیک باشد!

 

پس همانطور که متوجه شدید خرید و افزایش فالوور های فیک برای افرادی که کسب و کار اینستاگرامی دارند بسیار نامناسب است و باعث لطمه زدن به کسب و کارشان میشود..

البته اگر به فکر خرید فالوور اینستاگرام هستید پیشنهاد می کنم حتما فالوور های واقعی بخرید تا در کسب و کارتان لطمه وارد نشود.

اگر به دنبال افزایش فالوور اینستاگرام رایگان هستید باید اصولی کار کنید. در ادامه شما را با راه و روش های واقعی افزایش فالوور اینستاگرام آشنا میکنم . در اینستاگرام هیچ چیز مثل فالوورهای واقعی تان برای شما اهمیت ندارد. در این مقاله ایده هایی را به شما معرفی کردم که با استفاده از آنها بتوانید فالوور های را جذب کنید که واقعا عاشق کسب و کارتان هستند. پس همراه ما باشید تا شما را با این روش ها آشنا کنم.

 

۱۰ راه افزایش فالوور رایگان اینستاگرام

اگر واقعاً به دنبال افزایش فالوور های واقعی اینستاگرام هستید و می خواهید در اینستاگرام بسیار محبوب شوید باید روش های اصولی و واقعی افزایش فالوور اینستاگرام را بدانید. اگر هم کسب و کاری دارید و میخواهید متناسب با موضوع کاری تان کسب و کار اینستاگرامی تان را راه اندازی کنید راه و روش هایی که به شما معرفی خواهم کرد مناسب شماست. با استفاده از روش هایی که در ادامه به شما معرفی خواهم کرد میتوانید مخاطبان و کاربران زیادی را جذب پیج اینستاگرام تان کنید.مطمئن باشید خیلی ساده و راحت می توانید کاری کنید که مشتریانتان خیلی راحت شما را پیدا کنند.

 

اما اگر واقعاً فکر می کنید که پیج در اینستاگرام راه اندازی کنید و با افزایش فالوور های آنان بخواهید اعتبار زیادی را کسب کنید تا بتوانید از طریق گرفتن سفارش تبلیغات داخل پیج شان درآمدزایی داشته باشید سخت در اشتباه هستید و این روش ها اصلا به دردتان نمی خورد.

 

۱- پروفایل تان را جذاب کنید

همان طور که میدانید شبکه اجتماعی اینستاگرام، یک شبکه اجتماعی تصویر محور است و حرف اول و آخر را در اینستاگرام تصاویر می زنند. اولین نکته‌ای که برای افزایش فالوور رایگان اینستاگرام باید رعایت کنید این است که برای پروفایل تان از تصاویر جذاب استفاده کنید.

یکی از دلایلی که باعث می شود مخاطبان و کاربران تان جذب پیج اینستاگرام تان نشوند این است که یا از تصاویر جذاب استفاده نمی کنید یا اینکه از تصاویر بی مورد با حوزه کسب و کاری تان استفاده می کنید.

پروفایل اینستاگرام تان دقیقا مشابه ویترین مغازه است. اگر ویترین مغازه تان جذاب نباشد مشتری هایتان از شما خرید نمی کنند و دنبال کننده شما نمی شود.

باید تصاویر جذاب برای پروفایلتان طراحی کنید. پیشنهاد می کنم در این موضوع خلاقیت به خرج دهید و سعی کنید بهترین تصاویر را برای پیج تان طراحی کنید. هرچه تصاویر پروفایل تان جذاب تر باشد این کار باعث می شود مخاطبان تمایلی به دنبال کردن شما داشته باشد. پیج های زیادی در اینستاگرام فعالیت می‌کنند که تصاویر جذابی را داخل صفحه پروفایلشان قرار می دهند.
البته بهترین راه این است که برای پروفایل تان یک تصویر جذاب بسازید. علاوه بر تصویر جذاب حتماً از بیو جذاب هم استفاده کنید.

 

2- استفاده درست از هشتگ ها

هشتگ ها در شبکه اجتماعی اینستاگرام نقش بسیار مهمی دارند. یکی از دلایلی که باعث می شود مخاطبان و کاربران زیادی شما را دنبال کنند این است که باید از هشتگ های مناسب استفاده کنید.

استفاده صحیح از هشتگ ها باعث می شود پست های اینستاگرام تان در معرض مخاطبان و کاربران زیادی قرار بگیرد. هشتگ ها در اینستاگرام مثل کلمات کلیدی در سئو هستند. در سئو و بهینه سازی سایت اگر مناسبترین و بهترین کلمات کلیدی را انتخاب کنید می توانید مخاطبان و کاربران زیادی را جذب سایت تان کنید.

 

استفاده از هشتگ ها هم به همین صورت است. شما باید مناسب ترین هشتگ ها را برای پست هایتان انتخاب کنید و در زیر پست هایتان قرار بدهید. به عنوان مثال اگر من در زمینه بهینه سازی سایت و سئو در اینستاگرام پست و مطلبی را قرار دادم می توانم از هشتگ هایی مثل: # سئو ، # آموزش_ سئو ،# سئو_سایت و… استفاده کنم.

باید در اینستاگرام محبوب ترین هشتگ ها را انتخاب کنید. بهترین راه برای پیدا کردن هشتگ ها این است که رقیبانتان را در شبکه اجتماعی اینستاگرام دنبال کنید و بررسی کنید ببینید که در پستهای شان از چه هشتگ های استفاده کردند. بهترین هشتگ ها را گلچین کنید و درون پست هایتان قرار بدهید.

 

سعی کنید داخل هر پست لیستی از هشتگ های پرطرفدار با موضوع کسب و کاری تان را قرار بدهید. استفاده درست ازهشتگ ها یکی از بهترین راه ها برای افزایش فالوور اینستاگرام است.

حالا شاید این سوال برایتان پیش بیاید که از کجا بفهمیم پرطرفدار ترین هشتگ ها کدامند. اینستاگرام یک قابلیتی که دارد این است که می توانید هشتگ ها را جستجو کنید. برای اینکه بفهمید پرطرفدار ترین هشتگ ها چه هشتگ هایی هستند هر هشتگ را در اینستاگرام جستجو کنید هر چه تعداد پست هایی که به نمایش نشان داده می شود بیشتر باشد هشتک ها پرطرفدارتر هستند.

 

۳ – استفاده از امکانات جدید اینستاگرام ( لایو و استوری)

یکی دیگر از راه هایی که باعث افزایش فالوور اینستاگرام می شود این است که از امکانات جدید اینستاگرام مثل لایو و استوری آن استفاده کنید. امروزه امکانات جدید اینستاگرام باعث شده که این شبکه اجتماعی نسبت به بقیه رقبا محبوب تر شناخته شود. و مخاطبان و کاربران زیادی روز به روز به هواداران اینستاگرام بپیوندند.

استفاده درست از لایو و استوری اینستاگرام باعث افزایش فالوور اینستاگرام تان می شود. البته علاوه بر افزایش فالوور اینستاگرام می توانید در جهت برند سازی و اعتمادسازی مخاطبانتان استفاده کنید.

 

برای افزایش فالوور اینستاگرام باید استوری های جذابی را داخل پیج تان قرار بدهید. برای زیبا کردن استوری هایتان می توانید از اپلیکیشن های inshot و drool استفاده کنید.

لایو اینستاگرام هم یکی دیگر از جدیدترین امکانات اینستاگرام است. شما در لایو اینستاگرام میتوانید به صورت زنده با مخاطبان تان در ارتباط باشید. هرچه مخاطبان تان بیشتر شما را ببینند مطمئن باشید تمایل بیشتری دارند که شما را دنبال کنند.

پس از لایو و استوری اینستاگرام در جهت افزایش فالوور اینستاگرام تان استفاده کنید.

 

۴- با پیچ های هم حوزه خود در تعامل باشید

یکی از بهترین روش های افزایش فالوور اینستاگرام این است که با پیج های هم حوزه خود در تعامل باشید. اگر در شبکه اجتماعی اینستاگرام فعالیت می کنید خیلی ساده و راحت می توانید افرادی که در حوزه شما فعالیت می کنند را پیدا کنید.

برای پیدا کردن این افراد اصلا نیازی نیست که به دنبال آن ها بگردید. به طور طبیعی اینستاگرام این امکان را برای شما فراهم کرده است که مخاطبان و کاربرانی که در حوزه کاری شما فعالیت می کنند پست های شان برای شما به نمایش نشان داده می شود.

 

برای تعادل با آنها فقط باید با آنها در ارتباط باشید. سعی کنید پست های هم حوزه کاریتان را دنبال کنید. آنها را بررسی و تحلیل کنید که چگونه در اینستاگرام فعالیت می کنند. و از طریق دایرکت با آنها تماس بگیرید با شما تبادل کنند.

تبادل با پیج های هم حوزه خود یکی از راه های افزایش فالوور رایگان اینستاگرام است. البته تبادل باعث می شود مخاطبان و کاربران هدف تان خیلی راحت تر شما را پیدا کنند و این کار باعث افزایش فالوور اینستاگرام می شود.

 

۵- استفاده از سایت برای افزایش فالوور اینستاگرام

اگر وب سایت داشته باشید ایده های خوبی برای افزایش فالوور اینستاگرام تان وجود دارد. اگر خیلی جدی به فکر افزایش فالوور اینستاگرام هستید پیشنهاد می کنم یک سایت راه اندازی کنید.

شما با راه اندازی و ساخت سایت می توانید مخاطبان و کاربران زیادی را جذب کنید و آنها را به فالوور هایتان تبدیل کنید. شاید تصور کنید که برای راه اندازی و ساخت سایت باید برنامه نویسی بلد باشید. ولی واقعاً این طور نیست!

 

شما بدون هیچ برنامه نویسی می توانید برای خودتان سایت راه اندازی کنید. برای راه اندازی و ساخت سایت بدون کدنویسی می توانید از سایت ساز ها استفاده کنید. سایت ها این امکان را به شما می دهند که در کوتاه‌ترین زمان ممکن بدون هیچ برنامه نویسی سایت تان را بسازید. طراحی سایت با وردپرس بسیار ساده است. در این مقاله قصد ندارم راه اندازی و ساخت سایت اشاره کنم. اما اگر میخواهید به صورت کاملا عملی طراحی سایت بدون برنامه نویسی را یاد بگیرید پیشنهاد می کنم از منابع معتبر رایگان مثل یوتیوب و آپارات استفاده کنید.

 

همانطور که گفتم اگر سایتتان را راه اندازی کنید ایده های خوبی برای افزایش فالوور اینستاگرام وجود دارد. یکی از ایده هایی که می توانید از آن استفاده کنید این است که داخل سایت تان از بنر اینستاگرام استفاده کنید. با این کار افرادی که وارد سایتتان میشوند را می‌توانید به فالوور هایتان تبدیل کنید.

البته اگر قصد افزایش فالوور اینستاگرام به این روش را داشته باشید باید روی سایت تان کار کنید. یعنی باید برای سایتتان شروع به تولید محتوا کنید تا مخاطبان و کاربرانتان شما را پیدا کنند.

 

البته علاوه بر اینکه می توانید فالوور های خودتان را افزایش بدهید می توانید از این طریق آن هم کسب درآمد کنید. یعنی با راه اندازی و ساخت سایت میتوانید وب سایت فروش فالوور، لایک و ویو اینستاگرام راه اندازی کنید و به مخاطبان تان بفروشید.

البته فروشندگان فالوور، لایک و ویو اینستاگرام از این روش کسب درآمد کسب می کنند. اگر قصد دارید که به صورت عملی راه اندازی و ساخت سایت را یاد بگیرید و از طریق فروشندگان فالوور، لایک و ویو اینستاگرام کسب درآمد کنید پیشنهاد می کنم بر روی بنر زیر کلیک کنید.

۶- استفاده از تبلیغات آفلاین برای افزایش فالوور اینستاگرام

اگر صاحب کسب و کار سنتی هستید و از اینستاگرام برای تبلیغات کسب و کارتان استفاده می کنید این روش مناسب شماست. از تبلیغات آفلاین میتوانید برای افزایش فالوور اینستاگرام تان استفاده کنید.

به عنوان مثال اگر برای کسب و کارتان از تبلیغات آفلاین مثل تراکت ها و بروشور ها استفاده می‌کنید می‌توانید آدرس پیج اینستاگرام تان را روی آنها قرار بدهید.

یا اگر کارت ویزیت دارید می توانید آدرس صفحه اینستاگرام تان را داخل آن به کار ببرید. یا اگر مغازه و فروشگاهی دارید می توانید آدرس اینستاگرام تان را در پشت شیشه مغازه تان قرار بدهید.

 

۷- برگزاری مسابقات اینستاگرامی

برگزاری مسابقات اینستاگرامی یکی از بهترین و موثرترین روش ها برای افزایش فالوور رایگان اینستاگرام است. که امروزه حتی بزرگ ترین پیج های اینستاگرام هم از این روش استفاده می کنند.

برای برگزاری مسابقات اینستاگرامی سعی کنید خلاقیت به خرج دهید و از هدایای با ارزش و ترغیب کننده استفاده کنید. هرچه هدایای تان با ارزش تر باشد افراد زیاد ترغیب می‌شوند تا در مسابقه شما شرکت کنند.

در مسابقات اینستاگرامی سعی کنید که حتماً شرکت کنندگان در مسابقات دعوت کنید. مثلاً از شرکت‌کنندگان بخواهید که هر نفر ۵ نفر از دوستانش را به مسابقه دعوت کنند. اگر خلاقیت به خرج دهید و مسابقات جذابی برگزار کنید مخاطبان و کاربران زیادی شما را دنبال خواهند کرد.

 

۸- رفتار کاربران تان را تحلیل و بررسی کنید

تحلیل و بررسی رفتار کاربران تان باعث بهبود کیفیت کار شما می شود. شما باید کاربران تان را تحلیل کنید و ببینید که نیازهای آنها چه چیزهایی هست. باید در هر حوزه ای که فعالیت می کنید بتوانید نیازهای آنها را شناسایی کنید و آنها را رفع کنید.

شما اگر رفتار کاربران را به خوبی تحلیل کنید می‌توانید بفهمید که دقیقاً به چه چیزهایی علاقه دارند. البته تحلیل و بررسی رقبا در اینستاگرام کار سخت و دشواری نیست. خود اینستاگرام هم این امکان را برای شما فراهم کرده است.

برای تحلیل و بررسی رقبا اینستاگرام ابزاری به نام insight را در اختیار پروفایل های تجاری قرار داده است. با استفاده از این ابزار می توانید بفهمید که محتوایی که تولید کرده اید و درون اینستاگرامتان قرار داده اید تا چه حدی برای مخاطبان و کاربران تان جذاب بوده است. حتماً با این ابزار بررسی کنید و ببینید که محتوا هایتان تا چه حدی برای کاربران تا جذاب بوده است. یکی از عوامل تاثیر گذار برای افزایش فالوور اینستاگرام این است که محتوای جذاب با توجه به نیاز مخاطبان و کاربران تان تولید کنید.

 

۹- استفاده از ابزارها و جوامع مجازی دیگر

یکی دیگر از راه های افزایش فالوور اینستاگرام این است است که از ابزارهای دیگر برای جذب افزایش فالوور اینستاگرام تان کمک بگیرید. به عنوان مثال می توانید درون شبکه های اجتماعی دیگر فعالیت کنید.

به عنوان مثال اگر در تلگرام فعال هستید میتوانید برای افزایش فالوور اینستاگرام توان استفاده کنید. اگر وب سایت دارید می توانیم مخاطبان و کاربران تان را به شبکه اجتماعی اینستاگرام تان هدایت کنید.

البته از این روش هم می‌توانید از خود اینستاگرام استفاده کنید. به عنوان مثال می‌توانید در پروژه‌های بزرگ اینستاگرامی که فالوور های زیادی دارند فعالیت کنید و نظرتان را بنویسید. این کار تاثیر مثبتی برای افزایش فالوور اینستاگرام دارد.

۱۰- منتشر کردن پست های چالشی و ویروسی

یکی از پر تعامل ترین پست ها در شبکه اجتماعی اینستاگرام پست های چالشی و ویروسی است. در هر حوزه ای که فعالیت می کنید می توانید در مرتبط با موضوع کاری تان پستهای چالشی ایجاد کنید.

سعی کنید پست هایی را منتشر کنید تا کاربران را وادار کند تا با شما تعامل داشته باشند و در بحثی که ایجاد کردید شرکت کنند.

یکی از بهترین نوع پست های چالشی سوال پرسیدن از کاربرانتان است. به عنوان مثال اگر در زمینه کسب و کار اینترنتی فعالیت می کنید می توانید از آنها بپرسید که ” پردرآمدترین مدل کسب درآمد اینترنتی چیست؟” یا اینکه ” دیجی کالا در روز چقدر فروش دارد؟”

برای انتشار کردن پست های چالشی پیشنهاد می کنم حتما سوالتان را به صورت عکس نوشته داخل پیج تان منتشر کنید. مطمئن باشید اگر از مباحث جذاب استفاده کنید مردم در مبحث شما شرکت خواهند کرد.

می توانید از شرکت‌کنندگان بخواهید که پست هایتان را برای دوستانشان ارسال کنند. یا اینکه از آنها بخواهید تا زیر پستان دوستانشان را ترک کنند. زمانی که پست هایتان به صورت دست بهتر است به چرخه مطمئن باشید مخاطبان و کاربران زیادی پست شما را می بینند و اگر پوستتان جذاب باشد شما را دنبال می کنند.

جمع بندی

راه و روشهای زیاد برای افزایش فالوور اینستاگرام وجود دارد. در این مقاله شما را با ۱۰ روش افزایش فالوور رایگان اینستاگرام آشنا کردم. فراموش نکنید که اگر میخواهید به صورت هدفمند من از اینستاگرام برای کسب و کارتان استفاده کنید باید فالوورهای واقعی و هدفمند داشته باشید. اگر راههایی که بالا گفتم را رعایت کنید مطمئن باشید افراد زیادی شما را دنبال خواهند کرد. امیدوارم روش هایی که برای افزایش فالوور اینستاگرام به شما معرفی کرده باشم مورد استفاده شما قرار گرفته باشد. پیشنهاد می کنم این مقاله را حتماً مطالعه کنید. این مقاله ها یکی از کاملترین مقاله ها در زمینه افزایش فالوور اینستاگرام در وب فارسی است. منتظر نظرات ارزشمند شما هستیم.

https://academysabz.com/instagram-follower-increase/

https://deema.agency/how-to-get-more-instagram-followers/