مدیر 24

آموزش های دیجیتال مارکتینگ و بازاریابی اینترنتی

مدیر 24

آموزش های دیجیتال مارکتینگ و بازاریابی اینترنتی

افزایش لیست ایمیل کاربران سایت

اگر مجموعه کمپین ایمیل مارکتینگ ما را مطالعه کرده باشید، حتما به یاد دارید که به شدت روی لیست ایمیل تاکید داشتیم چون به نظر ما ایمیل یکی از حیاتی‌ترین راه‌ها برای گسترش کسب و کار است! بله می‌دانم! افزایش لیست ایمیل می‌تواند بعضی وقت‌ها خیلی چالش‌برانگیز باشد، اما یادتان نرود که اگر این کار به درستی انجام شود، می‌تواند مخاطبین و کسب و کار شما را به شدت گسترش بدهد! همچنین بهتر است بدانید که امروزه، در بین مخاطبین مصرفی (B2C)، ایمیل سومین ابزار قدرتمند و تاثیرگذار برای اطلاع‌رسانی و برقراری ارتباط است! با توجه به این‌ها، حتما لازم است یاد بگیریم که چگونه لیست ایمیل خود را افزایش دهیم!

شما در هر کسب و کاری که باشید، آژانس خدماتی، فروشگاه اینترنتی یا حتی بلاگر، افزایش لیست ایمیل می‌تواند شما را به مشتریان‌تان و اهداف کاری‌تان نزدیک‌تر کند. بنابراین، در این مقاله ما موثرترین تکنیک‌های افزایش لیست ایمیل را که می‌توانند در هر کسب و کاری کارساز باشند، برایتان آماده کرده‌ایم.

7 روش موثر و فوق‌العاده کارآمد برای افزایش لیست ایمیل

حالا از همین مورد اول شروع به خواندن بکنید و مواردی که گفته می‌شوند را روی لیست‌های ایمیل خودتان اعمال کنید. قطعا نتیجه مثبتی خواهید دید!

1- از فرم‌های آپت این برای افزایش لیست ایمیل استفاده کنید!

تا حالا شده وارد وبسایتی بشوید و برای مشاهده یک مطلب یا حتی دانلود، از شما آدرس ایمیل خواسته شود؟ اگر چنین چیزی را دیده باشید، تبریگ می‌گویم! شما با فرم آپت این (opt-in) آشنا هستید!

 

قسمت بنفشی که در عکس بالا می‌بینید، فرم آپت این است که ما در نوین برای خبرنامه‌مان داریم. یکی از ویژگی‌های خیلی خوب این فرم‌ها این است که بسیار انعطاف پذیرند. یعنی چه؟ یعنی اینکه شما می‌توانید این فرم‌ها را در بالا یا پایین صفحه، کنار مطلب خودتان و یا حتی بصورت پاپ آپ استفاده کنید. حتی می‌توانید در بیش از یک صفحه از فرم آپت این استفاده کنید. زمانی که کاربران شما آدرس ایمیل خودشان را از طریق این فرم‌ها به شما می‌دهند، در حقیقت از یک کاربر عادی به یک سرنخ (lead) تبدیل می‌شوند. حالا اگر شما بتوانید با ایمیل و محتوای مناسب اعتمادش را جلب کنید تا از شما خرید کند، در حقیقت توانسته‌اید او را از یک سرنخ به یک مشتری تبدیل کنید!

2- آدرس ایمیل کاربران را شخصا بگیرید!

اگر کسب و کار شما به نحوی است که با مشتریان خودتان بصورت حضوری جلسه برگزار می‌کنید یا در رویدادهایی شرکت می‌کنید که مشتریان احتمالی دیگری وجود دارند، حتما پیشنهاد می‌کنم از این موقعیت فیزیکی و حضوری خودتان استفاده کرده و آدرس ایمیل مشتری‌هایتان را بگیرید. دلیل اینکه روی این قضیه تاکید می‌کنم این است که ممکن است کاربری فرم آپت این شما را در وبسایت اصلا نبیند یا حتی حوصله پر کردنش را نداشته باشد! اما اگر همین کار را بصورت حضوری انجام بدهید، احتمال اینکه نتیجه مثبتی بگیرید، بیشتر است.

 

- از سرنخ‌رّبا استفاده کنید!

خب یادتان است که به چه کسانی ما "سرنخ" می‌گفتیم؟ تقلب نکنید ها! بله درست حدس زدید، افرادی که یک سرنخ از خودشان به شما می‌دهند، مثلا آدرس ایمیل‌شان را. اما مسئله این است که حالا چگونه کاربران عادی را راضی کنیم که به ما اطلاعات داده و به سرنخ تبدیل شوند؟ آفرین! جواب "سرنخ‌رّبا" است! سرنخ‌رّبا در حقیقت محتوا یا پیشنهادی است که شما به کاربر می‌دهید و در عوض، از او اطلاعات می‌گیرید. معمولا وبسایت‌ها این کار را با کتاب الکترونیکی انجام می‌دهند. یعنی زمانی که شما می‌خواهید کتاب را دانلود کنید، آدرس ایمیل شما را می‌گیرند و لینک دانلود را برای شما ارسال می‌کنند. با این روش، زمانی که آدرس ایمیل کاربر را گرفته و او را به سرنخ تبدیل کردید، می‌توانید با ارسال محتوای جذاب و مفید، او را به مشتری تبدیل کنید.


 

ایمیل مارکتینگ

 

4- از کدهای تخفیف و جایزه استفاده کنید!

فرض کنید که شما در کسب و کار تجارت آنلاین هستید و بعد از مدت‌ها تجربه، یک کتاب الکترونیکی نوشته‌اید. حالا این کتاب را مجانی که نمی‌شود در اختیار همه گذاشت چون به هرحال زمان برده و حاصل تجربه شماست. پس قیمتی برای آن تعیین می‌کنید. اما حتما مد نظرتان باشد که این قیمت، نباید قیمت نهایی شما باشد. چرا؟ چون اگر برای این قیمت، چند کد تخفیف در نظر بگیرید، هم فروش شما بیشتر خواهد شد، هم تقاضای کتاب، و همچنین محبوبیت شما هم بیشتر می‌شود. حالا از این قضیه چگونه می‌توانید برای افزایش لیست ایمیل استفاده کنید؟ می‌توانید آدرس ایمیل کاربر را گرفته و کد تخفیف را برای او ایمیل کنید! به همین سادگی! علاوه بر مزایای گفته شده، اینکه یک کاربر از شما تخفیف بگیرد، احساس تعلق او به برند شما قطعا بیشتر می‌شود.

نمونه بازاریابی ایمیلی

علاوه بر کدهای تخفیف، می‌توانید با یک مسابقه و جایزه، لیست ایمیل خودتان را بیشتر کنید. چطور؟ فقط کافی است یک مسابقه طرح کرده و برای قرعه‌کشی یا پاسخدهی، ادرس ایمیل کاربران‌تان را بگیرید. حالا جایزه‌ای هم که می‌خواهید بدهید می‌تواند یک هدیه باشد (مثل یک موبایل) یا بخشی از سرویس‌های خودتان (مثل اسنپ که سفر رایگان هدیه می‌دهد).

5- لیست ایمیل‌تان را بخش‌بندی کنید!

بخش بندی ایمیل یعنی چه اصلا؟ از کجا باید شروع کنیم؟ برای اینکه این بخش را کامل متوجه بشوید، اول خود "بخش بندی" را برای شما توضیح می‌دهم. فرض کنید شما می‌خواهید دو ایمیل با موضوعات "تخفیف ویژه لوازم آرایشی" و "اطلاعیه نمایشگاه قطعات مکانیکی" برای کاربران خودتان ارسال کنید. آیا به نظر شما این دو ایمیل باید به همه کاربران شما ارسال شوند؟ قطعا نه! شما باید جنسیت، بازه سنی، کسب و کار، و حتی موقعیت جغرافیایی کاربران‌تان را در نظر بگیرید و فقط ایمیل‌های مرتبط به کاربران را برای آنها ارسال کنید.

یکی از کارهایی که بخش بندی انجام می‌دهد، دقیقا همین است. یعنی کاربران شما را به بخش‌ها و دسته‌های مختلفی تقسیم می‌کند تا بتوانید نتیجه بهتری به دست بیاورید. حالا گذشته از اینها، مسائل دیگری هم باید در حین بخش بندی مد نظر داشته باشید: مثلا چند درصد از ایمیل‌های شما باز می‌شوند، چند درصد اسپم می‌شوند، یا چند نفر اشتراک ایمیلی خودش را لغو کرده است (تا دیگر نتوانید برایش ایمیل بفرستید). حالا این کار را چطور می‌شود انجام داد؟ فقط کافی است از ابزار گوگل آنالیتیکس استفاده کنید تا همه این آمار را به دست بیاورید.

بخش بندی لیست ایمیل

6- از جادویی به اسم ویدئو استفاده کنید!

خودتان را جای کاربر بگذارید! می‌خواهید در مورد یک مطلب مطالعه کنید و وارد یک وبسایت می‌شوید. مطلبی که می‌خواهید بخوانید به دو روش پیشنهاد شده است: متن و ویدئو. با فرض اینکه محتوای این دو روش یکی باشند، احتمال زیاد اکثر افراد (حتی خودِ من) ویدئو را انتخاب می‌کنند چون اولا راحت‌تر است. به جای اینکه صفحه را بالا و پایین کرده و متن را بخوانم، خیلی راحت گوش ‌میدهم. دوم اینکه ویدئو از نظر بصری خیلی جذاب‌تر از متن است! حالا چه کار باید انجام بدهید که کاربران برای دیدن ویدئوی شما، آدرس ایمیل‌شان را به شما بدهند؟ اول از همه باید تعدادی ویدئوی جذاب و در عین حال مفید ایجاد کرده و روی وبسایت‌تان بصورت عمومی بگذارید.

زمانی که کاربران از ویدئوی شما همزمان یاد گرفته و لذت هم ببرند، قطعا برای ویدئوهای بیشتری به وبسایت شما برمی‌گردند. اینجاست که می‌توانید اول از کاربر آدرس ایمیل بگیرید تا ویدئوی شما پخش شود. راه دیگری هم که می‌توانید استفاده کنید این است که بخشی از ویدئو (معمولا نصف) پخش می‌شود و کاربر جذب آن می‌شود. دقیقا وسط ویدئو این پیام برای کاربر نشان داده‌ می‌شود که "اگر مایل به مشاهده ادامه ویدئو هستید، آدرس ایمیل‌تان را وارد کنید". راهکار جالبی است، نه؟ شما حتی می‌توانید این پیشنهاد را به کاربران‌تان بدهید که مثلا "برای دریافت لینک دانلود ویدئو، آدرس ایمیل‌تان را بدهید!"

7- گزینه‌های بیشتری به کاربران خودتان بدهید!

در اینکه اکثریت دوست دارند بیش از یک گزینه پیش رویشان باشد شکی نیست! شما هم می‌توانید از این قضیه برای افزایش لیست ایمیل خودتان استفاده کنید. می‌پرسید چطور؟ بگذارید با یک مثال توضیح بدهم. من اگر جای اسنپ بودم، زمانی که کاربر برای استفاده از خدمات من آدرس ایمیل وارد می‌کند، از او می‌پرسیدم که دوست دارد در مورد کدام یک از این‌ موضوعات ایمیل دریافت کند: اسنپ‌باکس، اسنپ فود و یا هر دو؟ در حقیقت اشتراک کاربر را به بیش از یک سطح ارتقا می‌دهم تا کاربر احساس راحتی بیشتری کرده و مطالب مرتبط‌تری داشته باشد. شما هم می‌توانید از این ویژگی استفاده کنید: مثلا موضوعات مختلف را برای کاربرتان (بر اساس کسب و کار خودتان) مشخص کنید تا خودشان انتخاب کنند.

در نتیجه... ؟

همانطور که اول این مقاله هم خدمتتان عرض کردم، ایمیل همچنان یکی از کم‌هزینه‌ترین و در عین حال موثرترین روش‌ها برای بازاریابی، تبلیغ و جذب مشتری است. اما برای اینکه از این روش نتیجه مثبتی بگیرید، لازم است که مخاطب ایمیل‌هایتان را شناخته و به درستی با آن‌ها ارتباط برقرار کنید. امیدوارم با نوشتن این مقاله توانسته باشم که کمی در این زمینه راهنمایی کرده باشم. اما اگر پیشنهادی برای افزایش لیست ایمیل دارید حتما در بخش نظرات به ما هم بگویید تا وارد این مقاله کنیم.

 

منبع:https://www.novin.com/blog/how-to-grow-email-list/

آموزش لینک سازی

تقویت مقالات جدید با لینک سازی داخلی

لینک سازی داخلی بهترین و ایمن ترین روش برای تقویت یک صفحه از سایت و بهبود جایگاه آن در نتایج جستجو است.

بسیاری از سایت های اینترنتی با توجه به میزان رقابت و سختی کلمات کلیدی هدف نیازی به لینک سازی خارجی نداشته و با رعایت استانداردهای سئو تکنیکال، ارائه محتوای با کیفیت و توجه به لینک سازی داخلی می توانند جایگاه مناسبی در نتایج جستجو داشته باشند.

ربات های گوگل برای درک ارتباط موضوعی صفحات و تشخیص میزان اهمیت و اعتبار صفحات از لینک ها استفاده میکنند. زمانیکه ربات ها وارد یکی از صفحات سایت شما میشوند کلیه لینک های قرار گرفته در آن صفحه را بررسی کرده و ارزش و اعتبار آنها را با توجه به متن لینک شده (Anchor Text)

معمولا زمانیکه یک محتوای جدید را به سایت اضافه میکنیم تلاش میکنیم تا با لینک دادن به مقالات قدیمی تر یا صفحات ارزشمند سایت به رشد جایگاه آنها نیز کمک کنیم ولی این مقالات جدید نیز نیازمند لینک سازی و افزایش اعتبار هستند. برای آنها چه راه حلی وجود دارد؟

در گذشته مقاله ای برای بهبود سئو سایت با استفاده از مقالات قدیمی منتشر کرده ایم ولی در این مقاله یک تکنیک بسیار کاربردی و البته ساده را به شما معرفی میکنیم تا شانس کسب جایگاه برای مقالات جدید سایت را افزایش دهید.وبلاگ مدیر برتر این مقاله را برای شما تهیه کرده است.

مقالات جدید چه لینک هایی دریافت میکنند؟

با انتشار هر محتوای جدید در سایت عملا بخشی از فرآیند لینک سازی داخلی به صورت اتوماتیک انجام میشود. مهمترین فضاهایی که مقالات جدید در آنها نمایش داده شده و لینک سازی داخلی اتفاق می افتد عبارتند از:

1- صفحه اصلی سایت

معمولا صفحه اصلی هر سایت مهمترین و ارزشمندترین صفحه از نظر اعتبار برای لینک سازی داخلی است. در بسیاری از سایت ها فضایی برای نمایش آخرین مقالات در صفحه اصلی در نظر گرفته شده است و هر محتوای جدید به محض انتشار یک لینک داخلی از این صفحه دریافت میکند.

لینک سازی داخلی برای مقالات جدید در صفحه اصلی سایت

لینک سازی داخلی برای مقالات جدید در صفحه اصلی سایت

مشکل اصلی زمانی ایجاد میشود که با انتشار مقالات جدید عملا این بخش به روز رسانی شده و لینک داخلی به آن مقاله دیگر وجود ندارد. در نتیجه نمیتوان به عنوان یک راه حل دائمی به آن نگاه کرد.

2- صفحات دسته بندی یا برچسب

هر محتوای جدید احتمالا در یک یا چند دسته و برچسب مختلف قرار میگیرد. این صفحات با توجه به لینک سازی های داخلی و خارجی معمولا ارزش و اهمیت زیادی داشته و تاثیر مستقیم بر سرعت ایندکس و افزایش اعتبار مقالات جدید خواهند داشت.

قرار گرفتن مقالات جدید در صفحه دسته بندی و برچسب

قرار گرفتن مقالات جدید در صفحه دسته بندی و برچسب

صفحات آرشیو تعداد محدودی از مقالات جدید را نمایش میدهند و بعد از انتشار هر مقاله جدید یکی از موضوعات قرار گرفته در آن به صفحه دوم انتقال می یابد. مقالاتی که در اولین صفحه آن دسته یا برچسب هستند بیشترین ارزش و اعتبار را از نظر لینک سازی داخلی دریافت میکنند. پس این فضا نیز در زمان انتشار یک مقاله بسیار مهم است ولی به مرور ارزش و تاثیر خود را از دست میدهد.

3- نمایش مقالات مرتبط در صفحه سایر مقالات

در بسیاری از سایت ها همانند وبسیما فضایی برای نمایش مقالات مرتبط در نظر گرفته شده است. در برخی سایت ها این بخش آخرین مقالات سایت را نشان داده و در برخی دیگر آخرین مقالات همان دسته بندی نشان داده میشود.

لینک سازی داخلی در بخش مقالات مرتبط سایر صفحات

لینک سازی داخلی در بخش مقالات مرتبط در سایر صفحات

عملا با انتشار یک محتوای جدید ممکن است تعداد زیادی لینک از سایر صفحات سایت برای آن ایجاد شود. ولی به مانند صفحه اصلی و صفحات دسته بندی این فضا نیز به مرور تغییر کرده و مقالات جدیدی جایگزین آن میشوند.

جمع بندی

به طور کلی میتوان گفت؛

لینک سازی داخلی در فضاهای ثابت ارزش و تاثیر بسیاری دارد ولی به مرور زمان و با انتشار مقالات جدید این اثربخشی کمرنگ خواه

در نتیجه نمیتوان به این روش ها بسنده کرد و باید راه حلی دائمی و کاربردی برای رفع این مشکل پیدا کنیم. به نظر شما بهترین راه برای حل این مشکل چیست؟ درست حدس زدید؛ لینک سازی از محتوای سایر مقالات به این مقاله جدید.

لینک هایی که درون متن یک مقاله قرار گرفته اند تا همیشه باقی مانده و ارزش و تاثیر آنها به مرور زمان از دست نمیرود. سوالی که در اینجا مطرح میشود این است که از چه مقالات و صفحاتی باید برای مقاله جدید لینک سازی کرد؟ در ادامه یک راه حل کاملا کاربردی و استاندارد به شما معرفی میکنیم.

لینک سازی داخلی از مقالات قدیمی سایت با موضوع مرتبط

زمانیکه محتوای جدیدی در سایت منتشر میکنیم بهترین راه حل برای تقویت آن شناسایی صفحات مرتبط و لینک سازی داخلی از درون محتوای آنها به این مقاله است. البته این کار میتواند بسیار دشوار و زمانبر باشد زیرا:

  1. بسیاری از سایت ها چندین نویسنده دارند و نویسندگان اطلاع دقیقی از محتوای مقالات دیگران ندارند.
  2. ممکن است مقاله ای با موضوع مرتبط وجود داشته باشد ولی با توجه به اینکه مدت ها از تاریخ انتشار آن گذشته است از دید شما پنهان بماند.
  3. آنالیز همه صفحات سایت و پیدا کردن بخش های مرتبط میتواند از زمانی که برای نوشتن مقاله جدید صرف کردید طولانی تر شود.

منظقی نیست که ما زمان زیادی را برای پیدا کردن فرصت های لینک سازی داخلی صرف کنیم، به نظر شما بهترین راه برای پیدا کردن منابع مرتبط در سایت چیست؟

پاسخ به این سوال ساده است؛ جستجو در گوگل!

صفحات و مقالات سایت شما توسط ربات های گوگل ایندکس و بررسی میشوند، الگوریتم های گوگل براساس محتوای این صفحات موضوع و مفهوم آنها را درک کرده و جایگاه‌شان را در نتایج جستجو مشخص میکنند. هر مقاله جدید یک مفهوم یا عبارت کلیدی جدید را هدف گذاری میکند.

به احتمال زیاد با جستجو در گوگل صفحه دیگری که با این عبارت جایگاه مناسبی داشته باشد پیدا نخواهیم کرد. برای پیدا کردن بهترین صفحات یک راه حل ساده وجود دارد. کافیست آدرس سایت خود را با عملگر :site در گوگل جستجو کرده و عبارت کلیدی مقاله جدید را در ادامه آن قرار دهید.

با این روش گوگل بهترین صفحاتی که در سایت شما مرتبط با این موضوع هستند را نمایش میدهد.

به تصویر زیر دقت کنید. در سایت آکادمی وبسیما مقاله جدیدی با عنوان ریدایرکت 301 چیست منتشر شده است و ما در نظر داریم بهترین صفحات برای لینک سازی داخلی را شناسایی کنیم. با استفاده از همین تکنیک به نتایج زیر میرسیم.

جستجوی مقالات مرتبط در گوگل با استفاده از site:

با این روش 4 مقاله که از نظر محتوایی کاملا به موضوع ریدایرکت 301 مرتبط هستند و در بخشی از محتوای آنها به این مفهوم اشاره شده است را یافتیم.

حالا که صفحات مرتبط را پیدا کردیم کافیست یک آنالیز ساده بر روی آنها انجام داده و در جایی که به موضوع مقاله جدید اشاره شده است یک لینک داخلی برای آن ایجاد کنیم.

دقت داشته باشید که لازم نیست در همه صفحات یا تعداد زیادی از آنها این کار را انجام دهیم. اگر برای هر مقاله جدید 3 تا 5 مطلب مرتبط و فرصت لینک سازی در سایت خود پیدا کنیم کافیست.

با این کار 2 اتفاق مهم خواهد افتاد:

1- مقالات قدیمی سایت به روزرسانی شده و کاربران میتوانند هنگام مطالعه منابع جدید را پیدا کنند.

2- مقالات جدید لینک های داخلی ارزشمندی را دریافت میکنند و شانس بیشتری برای کسب جایگاه خواهند داشت.

نکته حیاتی!

موفقیت در سئو نیازمند توجه به جزئیات و البته جلب رضایت کاربر است. قبل از آنکه در این صفحات لینک سازی کنید دقت داشته باشید که آیا کاربران شما با دیدن آن لینک بر روی آن کلیک خواهند کرد؟ اگر این لینک برای کاربران مفید نیست به احتمال زیاد از نظر ربات های گوگل نیز ارزشمند نخواهد بود.

لینک سازی بی هدف نه تنها به بهبود جایگاه آن صفحه کمک نمیکند بلکه ممکن است درک گوگل از محتوای قدیمی را نیز به اشتباه تغ

همین حالا امتحان کنید

مقالات زیادی در حوزه آموزش سئو منتشر کرده ایم که اجرای بیشتر آنها ممکن است دشوار بوده یا برای نمایش تاثیر خود به زمان زیادی نیاز داشته باشند. ولی اجرای این تکینک بسیار ساده بوده و آنالیز تاثیر آن زمانبر نیست.

برای اینکه تاثیر و ارزش این تکنیک را بهتر درک کنید پیشنهاد میکنیم همین کار را برای آخرین مقاله ای که در سایت خود منتشر کرده اید انجام دهید. با روشی که گفتیم صفحات مرتبط با آن را پیدا کرده و در فضای مناسب لینک مقاله جدید را قرار دهید.

برای آنکه تاثیر این روش را سریعتر مشاهده کنید صفحات به روز رسانی شده را با استفاده از ابزار URL Inspection در پنل گوگل سرچ کنسول معرفی و درخواست ایندکس مجدد را ارسال نمایید.

نتیجه این آزمایش را احتمالا طی یک هفته بر روی جایگاه مقاله جدید خود خواهید دید. لطفا نتایجی که از این روش دریافت کردید و تغییر رتبه مقالات جدید را در بخش نظرات همین صفحه به اشتراک بگذارید تا با استفاده از تجربیات یکدیگر به راه کارهایی ساده تر و کاربردی تر برسیم.

لینک بیلدینگ چیست و چه اهمیتی دارد؟

فرقی نمی کند که اخیراً با لینک بیلدینگ آشنا شده باشید یا اینکه مدتی است که مشغول ساخت لینک برای وب سایت خود باشید، مطمئن باشید با مطالعۀ این راهنما اطلاعاتی جدید به دست خواهید آورد. چشم انداز سئو و لینک بیلدینگ همیشه در حال تغییر است و امروزه، ایجاد لینک های با کیفیت در بالاترین درجۀ اهمیت قرار دارند. اگر تجارت و فعالیت شما به اینترنت بستگی دارد، باید مفهوم نیاز به لینک های با کیفیت را درک کنید و از آنها در تجارت خود استفاده کنید. مطمئن باشید قانون داشتن لینک های با کیفیت به این زودی ها تغییر نخواهد کرد.

این راهنما به شما کمک می کند لینک بیلدینگ خود را به درستی انجام دهید تا بتوانید در کوتاه ترین زمان، بهترین نتیجه را دریافت کنید. بهتر است بدانید حجم اطلاعات این راهنمای آموزشی بسیار زیاد است، اما ما تمام تلاش خود را کرده ایم تا این مطالب را به ساده ترین شکل و با مثال هایی دقیق توضیح دهیم تا درک آن برایتان آسان باشد. امیدواریم که از خواندن این راهنمای لینک سازی لذت ببرید!

لینک بیلدینگ چیست | اهمیت لینک بیلدینگ در رتبه بندی سایت

تعریف لینک بیلدینگ

به روند دریافت "هایپرلینک" , و افزایش ورودی گوگل  از یک وب سایت به وب سایت خودتان، لینک بیلدینگ گفته می شود. هایپر لینک (hyperlink) که معمولاً به آن لینک گفته می شود، راه مناسبی برای جستجوی کاربران در وب سایت ها و صفحات اینترنتی است. موتورهای جستجوگر از لینک ها برای تعقیب وب سایت ها استفاده می کنند؛ آنها لینک های موجود در بین تک تک صفحات وب سایت تان را دنبال می کنند و در تصویری بزرگتر، تمام لینک های موجود در بین وب سایت ها را زیر نظر دارند. 

این مقاله توسط سایت نوین نوشته شده است

روش های بسیاری برای لینک بیلدینگ وجود دارد که سختی و آسانی آنها متفاوت است. با این حال متخصصان سئو معتقدند لینک بیلدینگ یکی از سخت ترین قسمت های کار آنهاست. بسیاری از سئوکاران بیشتر زمان خود را صرف لینک سازی دقیق و هدفمند می کنند. به همین دلیل، اگر بتوانید برای وب سایت خود لینک هایی با کیفیت و معتبر دریافت کنید، در بهینه سازی سایت تان چندین گام از رقبای خود فاصله می گیرید.

چرا ساخت لینک برای سئو مهم است؟ (آناتومی یک هایپرلینک)

راهنمای لینک سازی برای افراد مبتدی - فصل اولبرای آنکه اهمیت لینک بیلدینگ را درک کنیم، مهم است بدانیم یک لینک چگونه ساخته می شود، موتورهای جستجوگر چگونه آن لینک را می بینند و از آن لینک چه برداشتی دارند.

  • شروعِ تگ لینک: تگ لینک به anchor tag معروف است (همان "a" که در تصویر می بینید)، این کاراکتر تگ لینک را شروع می کند و به موتورهای جستجوگر اطلاع می دهد که لینکی به وب سایت دیگری در این جمله قرار دارد.
  • مقصد لینک: واژۀ "href" به معنی hyperlink referral است و متنی که بین علامت نقل قول قرار دارد، نمایشگر آدرس وب سایتی (URL) است که به آن اشاره شده است. لزومی ندارد این URL همیشه آدرس یک وب سایت باشد، می توان به آدرس یک تصویر یا یک فایل قابل دانلود اشاره نمود. گاهی اوقات شما با لینک هایی مواجه می شوید که با کاراکتر # آغاز می شوند. این نوع لینک ها، لینک های داخلی هستند که شما را به قسمت های مختلف صفحه ای که در حال مطالعۀ آن هستید، هدایت می کنند.
  • متن قابل مشاهدۀ لینک: این قسمت، همان متن لینک است که کاربران آن را مشاهده می کنند و در صورتی که بخواهند لینک را باز کنند، بر روی این متن کلیک می کنند. این متن معمولاً به گونه ای مشخص می شود که از متون کناری آن قابل تمایز باشد. این کار معمولاً با قرار دادن یک خط به زیر متن یا تغییر رنگ متن به رنگ آبی صورت می گیرد. این تغییرات به کاربر می فهماند که این متن قابل کلیک می باشد.
  • پایان تگ لینک: این کد، پایان تگ لینک را به موتورهای جستجوگر اطلاع می دهد

لینک ها برای موتورهای جستجوگر چه معنایی دارند؟

beginners-guide-toراهنمای لینک سازی برای افراد مبتدی - فصل اول-building-5

می توان گفت، موتورهای جستجوگر به دو روش از لینک ها استفاده می کنند:

  • برای یافتن وب سایت ها و صفحات جدید
  • برای تصمیم گیری دربارۀ رتبه بندی یک سایت

زمانی که موتورهای جستجوگر وب سایت ها را شناسایی می کنند، می توانند محتوای آن صفحات را استخراج و به ایندکس خود اضافه کنند. به این ترتیب، آنها می توانند تصمیم بگیرند آیا یک صفحه کیفیت لازم برای رتبه بندی در کلمات کلیدی مرتبط را دارد یا خیر؟ (گوگل یک ویدئوی کوتاه در مورد این موضوع تهیه کرده که روند کار را در آن به طور کامل توضیح داده است). هنگامی که موتورهای جستجوگر در این باره تصمیم می گیرند، تنها به محتوای صفحه دقت نمی کنند، بلکه تعداد لینک هایی که به سایت اشاره دارند و کیفیت آن لینک ها برایشان اهمیت دارد. در کل می توان گفت، هرچه تعداد لینک های شما در وب سایت های معتبر بیشتر باشد، رتبۀ وب سایت شما در نتایج جستجو بالاتر خواهد بود.

لینک ها به عنوان یکی از فاکتورهای مهم سئو و رتبه بندی سایت، همان عواملی هستند که به گوگل اجازه دادند بازار موتورهای جستجوگر را در دهۀ 90 احاطه کند. لَری پِیج، یکی از موسسین شرکت گوگل، PageRank را اختراع کرد که به گوگل اجازه می داد بر اساس تعداد بک لینک ها ، کیفیت یک وب سایت را اندازه گیری کند. این روش اندازه گیری به عنوان یکی از ابزارها در الگوریتم رتبه بندی کلی استفاده می شد و توانست محبوبیت بسیار زیادی کسب کند زیرا روش خیلی خوبی برای تعیین کیفیت یک سایت بود.

روش PageRank فوق العاده موثر بود زیرا بر این مبنا پایه گذاری شده بود که هر لینک به عنوان یک رای تایید برای یک صفحه به شمار می آمد. به طور مثال اگر صفحه ای کیفیت لازم را نداشت، هیچ لینکی دریافت نمی کرد. در واقع تئوری بیان می کرد: هنگامی که فردی به وب سایتی (غیر از وب سایت خودش) لینک می دهد به این معنی است که صفحه مذکور منبع اطلاعاتی مفیدی به شمار می آید. در غیر اینصورت نمی بایست این صفحه لینک شود. همانگونه که شما یک رستوران بد را به دوستتان معرفی نمی کنید.

با این حال، طولی نکشید که متخصصان سئو روش هایی را برای دور زدن قوانین گوگل و دست کاری PageRank و نتایج جستجوی کلمات کلیدی یافتند. در همین راستا، گوگل نیز برای یافتن این وب سایت های اسپم گونه، فعالیت خود را آغاز کرد. فیلتر گذاری های متعدد و ارائه آپدیت های منظم از روش های گوگل برای مقابله با وب سایت هایی بود که شایسته رتبۀ یک نتایج جستجو نبودند.

این دور زدن ها گوگل را وادار کرد که برخی از روش های لینک بیلدینگ خود را که قبلاً معرفی کرده بود، بی اعتبار کند. برای مثال روش ثبت آدرس وب سایت در فهرست های راهنما و دریافت لینک به ازای آن، یکی از روش هایی بود که در برهۀ زمانی خاصی توسط گوگل پیشنهاد می شد، اما از آنجاییکه متخصصان سئو از این روش سوء استفاده کردند، گوگل تصمیم گرفت که مانند سابق به این روش لینک دهی اهمیت ندهد.

اخیراً گوگل روش های تنبیهی را برای وب سایت هایی که چنین اقدامات اسپم گونه ای را انجام می دهند، در نظر گرفته است: وب سایت هایی که بیش از حد به دیگر وب سایت ها لینک می دهند. آپدیت های نسخۀ "پنگوئن" گوگل به همین دلیل ایجاد شده اند. راهنمای پنگوئن به شما می گوید باید از چه روش های لینک بیلدینگ پرهیز کنید تا بتوانید بهترین عملکرد را در چارچوب قوانین گوگل داشته باشید. راهنمای (قوانین) گوگل یکی از مباحث مهمی است که در آینده در مورد آن صحبت خواهیم کرد.

ما با الگوریتمی که گوگل برای رتبه بندی نتایج جستجوی خود استفاده می کند، کاملاً آشنایی نداریم (این نکته از اسرار گوگل به شمار می آید). علی رغم وجود این مسئله، متخصصان سئو متفق القول باور دارند لینک بیلدینگ هنوز هم یکی از مهم ترین عوامل موثر بر رتبه بندی سایت در نتایج جستجو به شمار می آید. دو قسمت از چارت زیر مربوط به لینک بیلدینگ برای وب سایت می شود.

 

 

اندازه گیری خوشه ای عوامل موثر در رتبه بندی سایت

اندازه گیری خوشه ای عوامل موثر در رتبه بندی سایت

  • راهنمای لینک سازی برای افراد مبتدی - فصل اولDomain-Level, Keyword-Agnostic Features
    (کیفیت لینک های متصل به دامنه، کیفیت/میزان اعتماد لینک های متصل به دامنه، سطح دامنه در PageRank)
  • راهنمای لینک سازی برای افراد مبتدی - فصل اولPage-Level KW & Content Features
    ( TF*IDF (فراوانی وزنی تی‌اف-آی‌دی‌اف)، نحوه قرارگیری محتوا، کمیت محتوا و ارتباط موضوعی با وب سایت و ... )
  • راهنمای لینک سازی برای افراد مبتدی - فصل اولDomain-Level Brand Features
    (استفادۀ آفلاین از دامنه/برند، اشاره به نام تجاری/دامنه در اخبار و رسانۀ سایت، انجمن نهاد و ... )
  • راهنمای لینک سازی برای افراد مبتدی - فصل اولSocial Metrics
    (کیفیت و کمیت لینک های توئیت شده، میزان به اشتراک گذاری در فیسبوک/گوگل پلاس و ...)
  • راهنمای لینک سازی برای افراد مبتدی - فصل اولPage-Level Link Features
    (PageRank، TrustRank، کمیت لینکیِ لینک ها، میزان توزیع متن لینک ها، کیفیت منابع لینک ها و ... )
  • راهنمای لینک سازی برای افراد مبتدی - فصل اولPage-Level, Keyword-Agnostic Features
    (طول محتوا، خوانا بودن محتوا، سرعت بارگیری، خاص بودن محتوا)
  • راهنمای لینک سازی برای افراد مبتدی - فصل اولDomain-Level Keyword Usage
    (تطابق دقیق کلمات کلیدی دامنه ها، تطابق نسبی کلمات کلیدی دامنه ها و ...)
  • راهنمای لینک سازی برای افراد مبتدی - فصل اولUser, Usage, & Traffic Query Data
    (ترافیک موجود از مرورگرها، نوارهای ابزار و ...)
  • راهنمای لینک سازی برای افراد مبتدی - فصل اولDomain-Level, Keyword-Agnostic Features
    (طول نام دامنه، افزونه ها، زمان پاسخگویی دامنه بر HTTP و ...)

معمولاً اگر همۀ عوامل رتبه بندی وب سایت به شکل برابر موثر باشند، اعتبار و کیفیت لینک های دریافتی صفحات، رتبه بندی وب سایت را تعیین می کنند. به این ترتیب، با تغییرات اخیر گوگل به خصوص آپدیت های پنگوئن و ظهور Google+، به نظر می رسد تاثیر بک لینک ها تا حدی کم شده و تاثیرات شبکه های اجتماعی جایگزین آن شده است.

علی رغم اینها، مشخص نیست که داشتن لینک های با کیفیت در رتبه بندی و بالا رفتن ترافیک وب سایت به شما کمک می کنند (در فصل دوم این مقاله دربارۀ لینک بیلدینگ خوب و لینک بیلدینگ بد برایتان توضیح خواهیم داد). در این مقاله ما چندین بار از عبارت "با کیفیت" استفاده کرده ایم و برای این کارمان دلیل داریم: تمرکز بر روی کیفیت لینک روز به روز بیشتر می شود زیرا گوگل بیش از گذشته بر روی فیلتر کردن لینک های کم کیفیت اصرار دارد. این پیچیدگیِ الگوریتمِ گوگل سبب می شود متخصصان سئو بیش از پیش بر روی کیفیت لینک ها و روش به دست آوردنشان تمرکز کنند.

 

تمام آن چیزی که باید دربارۀ لینک های nofollow بدانید

لینک nofollow | همه چیز درباره لینک Nofollow

در لینک بیلدینگ ویژگی هایی وجود دارد که می توان گاهی آن ها را برای لینک ها اعمال نمود. یکی از این ویژگی ها، ویژگی nofollow نام دارد. هنگامی که شما لینک nofollow دریافت می کنید، به عنوان یک کاربر متوجه تغییر خاصی نخواهید شد، اما اگر به کد لینک دقت کنید، تغییر کوچکی در آن می بینید.

به کد rel="nofollow" در زیر دقت کنید. این کد به گوگل می فهماند که این لینک را نباید در PageRank استفاده کند. در واقع، این کد به گوگل اطلاع می دهد که نباید به این لینک اعتماد کند و آن را برای رتبه بندی به حساب بیاورد. در نتیجه، لینک های nofollow تاثیری در رنکینگ گوگل ندارند.

Example

دلیل استفاده یک سایت از کد nofollow مربوط به موقعیتی می شود که در آن، مدیر وب سایت به علت تعدد لینک ها در صفحه، کنترل و مدیریت آنها را از دست می دهد. به عبارت دیگر، آنها نمی خواهند مهر تایید خود را بر روی وب سایتی بزنند که هیچ اطلاعی از اعتبار آن ندارند. استفاده از لینک nofollow مرسوم تر از آنچیزی است که شما تصور می کنید. در زیر میتوانید مکان های مرسوم استفاده از کد nofollow را مشاهده کنید:

  • قسمت دیدگاه های وبلاگ
  • مطالب و پُست های فروم ها
  • قسمت نظرات کاربرانِ مهمان
  • صفحات قابل ویرایش ویکیپدیا
  • صفحۀ Yahoo! Answers
  • امضا موجود در مطالب کاربران مهمان

کاربران می توانند به راحتی لینک های خود را در هر کدام از این مکان ها استفاده کنند و به علت حجم زیاد لینک های ثبتی، بررسی تک تک لینک ها عاقلانه به نظر نمی رسد. بنابراین برای اینکه اسپمر ها نتوانند از این موقعیت سوء استفاده کنند، مدیران وب سایت ها ترجیح می دهند ویژگی nofollow را به لینک های ارسالی کاربران اعمال کنند.

یکی دیگر از کاربرد های لینک های nofollow برای اهداف تبلیغاتی (لینک هایی که بایت قرارگیری شان در یک وب سایت، پول دریافت شده است) می باشد. بنابراین، اگر شما یک بنر تبلیغاتی در یک وب سایت اجاره کرده اید که به وب سایت شما لینک شده است، گوگل می گوید که باید لینک آن بنر، nofollow باشد تا این لینک تبلیغاتی تاثیری در PageRank سایت تبلیغ شده، نداشته باشد. دلیل این کار این است که گوگل می گوید لینک های تبلیغاتیِ خریداری شده نباید تاثیری بر نتایج اُرگانیک یک وب سایت داشته باشند.

اخیراً گوگل این قانون خود را برای لینک های موجود در پُست های اخبار، مقالات، فهرست های راهنما و پُست های ریپرتاژ گسترش داده است. موارد ذکر شده، مکان هایی هستند که استفاده از لینک nofollow در آنها توصیه می شود.

شما باید بدانید لینک هایی که به صورت nofollow به اشتراک گذاشته می شوند مانند لینک های مستقیم در رتبه بندی و نتایج اُرگانیک وب سایتتان موثر نیستند. گفته های بالا به این معنی نیست که لینک های nofollow بی ارزش اند. به هر حال، کابران معمولی هیچ گاه متوجه nofollow بودن لینک های نمی شوند و ممکن است واقعاً بر روی لینکتان کلیک کنند و به وب سایت شما مراجعه نمایند. می توان گفت این ویژگی، نکتۀ مثبت تبلیغات اینترنتی است. با این وجود شما باید تمام تلاش خود را بکنید تا بیشتر لینک های وب سایتتان nofollow نباشد تا توسط کاربران و گوگل دنبال شود.

لینک بیلدینگ چگونه می تواند برای تجارت من سودآور باشد؟

لینک بیلدینگ چگونه می تواند برای تجارت من سودآور باشد؟

همانطور که گفتیم لینک ها عوامل بسیاری مهمی در رتبه بندی وب سایت ها هستند. به این ترتیب می دانیم افزایش تعداد لینک های با کیفیتِ بالا می تواند تاثیر بسیاری بر رتبه بندی وب سایت شما در موتورهای جستجوگر داشته باشد.

هرچند دریافت لینک برای وب سایت امری زمان بَر است و در کوتاه مدت نمی تواند پاسخگوی نیازهای تجاری شما باشد اما این کار مزایایی را برای تجارتتان به دنبال دارد.در سایت مدیر برتر توضیحات بیشتری داده شده است.

برقراری روابط

گاهی اوقات لینک سازی سبب آشنایی با وب سایت ها و وبلاگ های مرتبط با تجارت شما می شود. این آشنایی معمولاً از طریق تبیلغ و معرفی چیزی که به تازگی خلق کرده اید بوجود می آید مانند یک مطلب یا یک اینفوگرافیک. هدف اول این آشنایی ایجاد لینک است، اما همین لینک بیلدینگ می تواند سبب آشنایی شما با یکی از موثرترین وب سایت های موجود در زمینه کاری تان شود. در نتیجۀ این آشنایی شما لینکی با کیفیت به دست می آورید که مهر تاییدی بر تجارت شماست. حتی اگر این لینک برای لحظه ای ایجاد شود، باز هم ارزشمند است چرا که شما توانسته اید برای تجارت خود یک مُبَلِغ معتبر پیدا کنید.

ارسال ترافیک

ما دربارۀ تاثیر لینک بیلدینگ بر روی رتبۀ وب سایت صحبت کردیم، اما دربارۀ تاثیر لینک بیلدینگ بر روی ترافیک وب سایت چطور؟ یک لینک با کیفیت در یک وب سایت معتبر می تواند آمار بازدیدکنندگانتان را نیز افزایش دهد. اگر وب سایتی که لینک شما را در صفحه خود قرار می دهد در تجارت شما فعالیت داشته باشد، شانس اینکه مشتریان بیشتری نیز به دست آورید افزایش می یابد. در این موقعیت، ارزش یک لینک وابسته به سئوی آن نیست، بلکه به مشتریان آن بستگی دارد. یکی از مثال های بارز در این زمینه، مطلبی از یک کاربر مهمان به اسم "مایکل السبرگ" در وبلاگ Tim Ferriss است. تیم فریس بعدها مطلبی را دربارۀ همین پُست در مجلۀ فوربس منتشر کرد که در آن از اهمیت این پُست می گفت. وی در مطلب خود نوشت:

بینِ داشتنِ مخاطبان بسیار و داشتن مخاطبان کمتری که علاقۀ بسیاری به تجارت شما دارند، تفاوتی وجود دارد. به عبارت دیگر، کاربران یک وبلاگ همانقدر به مطالب شما توجه نشان می دهند که مخاطبان شبکه CNN آن شبکه را دنبال می کنند، حتی اگر تعداد مخاطبان گروه دوم بیشتر باشد.

برند سازی

لینک بیلدینگ خوب به شما کمک می کند تا برند تجاری خود را بسازید و آن را به عنوان یک نام معتبر در زمینه فعالیت خود معرفی نمایید. تکنیک های لینک بیلدینگ بسیاری مانند تولید محتوا وجود دارد که می تواند فعالیت تجاری شما را برای مخاطبانتان تشریح کند و این راه می تواند نشان تجاری شما را معتبر سازد. برای نمونه، اگر شما مطلبی را با استفاده از آمار حقیقی منتشر کنید، شانس معروف شدن در زمینه تجاری خود را خواهید داشت. هنگامی که تلاش می کنید تا برای محتوای خود لینک ایجاد نمایید، در واقع دارید مهارت خود را به نمایش می گذارید و از همکاران و فعالان زمینه تجاری خود می خواهید که مطلب موثق شما را در اینترنت به اشتراک بگذارند.

نکته ای مهم دربارۀ ایجاد لینک و به دست آوردن لینک

عنوان بالا می تواند به "اهمیت داشتن صفحاتی که ارزش لینک دادن داشته باشند"، تغییر یابد. پیش از آنکه لینک سازی را آغاز کنید، به چیز ارزشمندی نیاز دارید تا بر اساس آنها لینک سازی کنید. معمولاً این چیز با ارزش صفحۀ نخست وب سایت شماست. اغلب اوقات شما بر اساس منابع تخصصی و معتبر مانند مطالب وبلاگ یا یک دادۀ آماری، لینک بیلدینگ می کنید. گاهی اوقات این منابع پیش از آنکه شما شروع به لینک سازی کنید وجود دارند. در دیگر اوقات، شما با هدف ایجاد لینک، این منابع را به وجود می آورید.

این کار، مفهوم به دست آوردن لینک و شایستگی برای رتبه های بالاتر در موتورهای جستجو را مطرح می کند. تمام لینک ها باید به منبع اطلاعاتی موثقی متصل شوند. لینک سازی بر اساس وب سایت های کم ارزش بسیار دشوار است، اما هنگامی که منبع اطلاعاتی معتبری در اختیارتان باشد، لینک بیلدینگ راحت می شود.

منبع: moz.com

منبع:https://websima.com/new-blog-internal-link/

منبع:https://www.novin.com/blog/beginners-guide-to-link-building-part-01/

روش های جذب ایمیل کاربران سایت

روش های دریافت ایمیل کاربران یکی از مهمترین امور در ایمیل مارکتینگ است .

کسب و کارها، وبلاگ نویسان و کارآفرینان با بازاریابی ایمیل خود زندگی می کنند و می میرند . ما در این مطلب به آموزش ایمیل مارکتینگ نیز خواهیم پرداخت .  ایمیل مارکتینگ از مهمترین ابزار های سایت ها برای جذب سرمایه است . به این نکته توجه کنید ! اگر مغازه شما در بازاری باشد که تعداد مغازه های هم صنف بسیار زیاد است چه می کنید؟ بهترین راهکار شما در این بازار تبلیغات هدفمند است . چرا که همه کسانی که در بازار قدم میزنند نیاز به کالای شما ندارند . اگر انرژی خود را در این راستا بگذارید جز خستگی چیزی عاید شما نمی شود . با ایمیل مارکتینگ عملا شما می توانید با صرف انرژی کمتر درآمد بیشتری را کسب کنید .

پول همیشه در لیست است !
بسیاری از مقالات مهم در این باره نوشته شده است . همه آنها تلاش می کنند تا استراتژی‌هایی را ارائه دهند که منجر به افزایش نرخ‌ تبدیل می‌شوند .اما باید بگوییم نرخ تبدیل چیست ؟ که ما قرار است آن را افزایش دهیم .
نرخ تبدیل چیزی جز افزایش درآمد از ترافیک فعلی نیست !
فارس تم نیز در این باره نیاز دانست که روش های دریافت ایمیل کاربران را معرفی کند که از مهمترین روش های جذب درآمد است . اما چالش هایی در این حوزه مطرح است .اگر زمان کمی داشته باشی چه ؟چه می‌شود اگر شما از لحاظ تکنولوژیکی زرنگ نباشید ؟معرفی روش های دریافت ایمیل کاربران به صورت ساده
ما سعی می کنیم در این مقاله روش های دریافت ایمیل کاربران برای ایمیل مارکتینگ رایگان را به صورت ساده و مختصر بیان کنیم . شما از همین امروز شروع کنید تا بتوانید درآمد رو به رشد داشته باشید . این مقاله برای وبلاگ نویسانی است که درآمد پایینی دارند . کسانی که ده ها کار را به صورت همزمان انجام می دهند و زمانی ندارند . به صورت خلاصه می توانید روش ها را در زیر مشاهده کنید :اضافه کردن یک پاپ آپ خروجیاضافه کردن پیوستن به لیست انتشار در پایان مقالاتمحبوبترین ها را در جذب آهن ربایی قرار دهیداستفاده از قفل محتوااستفاده از دانلود های دو مرحله اییک دکمه رنگ مختلف را امتحان کنید
اگر آماده هستید تا شروع کنیم !1- اضافه کردن یک پاپ آپ خروجی
آیا می دانستید بیش از 70٪ از افرادی که وبسایت شما را ترک کنند دیگر باز نخواهند گشت ؟
آیا می دانستید شما می توانید بسیاری از این کاربران را با یک ترفند ساده به مشترکین ایمیل خود تبدیل کنید ؟

این فناوری Exit-Intent® نامیده می شود !
این رفتار کاربر را تشخیص می دهد و آنها را با یک فرم انتخاب در هنگام ترک آنها به سایت بر می گرداند . این مورد می تواند یکی از روش های دریافت ایمیل کاربران باشد . در قالب های وردپرس این کار با افزونه های فرم ساز وردپرس امکان پذیر است . شما می توانید از خروج کاربر به نفع خود استفاده کنید و این امر باعث افزایش ایمیل های شما در نهایت خواهد شد . شما نیز می توانید ایمیل را از کاربران دریافت کنید . این روش نیز می تواند از بهترین روش های دریافت ایمیل کاربران باشد . بعد از دریافت ایمیل می توانید با ترفند هایی از ارسال ایمیل تبلیغاتی هدفمند استفاده کنید تا فروش شما افزایش یابد .2- اضافه کردن پیوستن به لیست انتشار در پایان مقالات
خوانندگانی که به انتهای مقاله شما می‌رسند، آماده می‌شوند .
عنوان شما توجه آن ها را به خود جلب می کند . مقدمه شما آنها را به مانند گلبرگ ها به شعله می کشاند . نقاط اوج و حکایات آنها را در لبه صندلی حفظ می کند . از میلیون‌ها مطلبی که می‌توانستند بخوانند، موضوع شما را انتخاب کرده اند . اینقدر موضوع شما جذاب بوده که آنها را به آخر مطلب بکشاند .
حالا نوبت به برداشت این کشت بزرگ است !
کاربران شما را دوست دارند . آن ها واقعا واقعا شما را دوست دارند . به همین دلیل است که پایان مقاله شما ، بهترین زمان برای درخواست از آن ها برای پیوستن به لیست انتشار شما است . در پایین ترین نقطه هر صفحه از کاربر بخواهید که اگر مطلب شما را تحسین می کند ، به خبر نامه شما متصل شود .3- محبوبترین ها را در جذب آهن ربایی قرار دهید

سومین روش از روش های دریافت ایمیل کاربران جذب آهن ربایی است .
این کار نام های زیادی از قبیل Lead magnets ، giveaways ، ethical bribes و … دارد ! هر کاری که به آن نیاز دارید ، بسیار موثر است که خوانندگان را وادار به ثبت‌نام در لیست ایمیل تان کنید .
” ” ” این پاداش تمیز را می‌خواهی ؟ ” ” ” رایگان است ! من فقط به آدرس ایمیل شما نیاز دارم … 
مشکل ؟! ایجاد جذب آهن ربایی می‌تواند دشوار باشد .چه می‌شود اگر زمان کافی برای نوشتن کتاب الکترونیکی و یا ایجاد یک چک لیست PDF نداشته باشید ؟اگر یک ایمیل یا مجموعه ویدئویی از آنچه که می‌توانید در حال حاضر انجام دهید بیشتر است ، چکار می کنید ؟چه می‌شود اگر ایجاد جغرافیای خیره‌ کننده ، فراتر از مجموعه مهارت فعلی شما باشد ؟
اگر این سوالات حال شما را توضیح دهد، این به آن معنا نیست که شما باید کنج عزلت بنشینید . در حالی که دیگران بیشتر از شما ، از مشترکین ایمیل دریافت می‌کنند . 30 ثانیه زمان بیشتر زمان نمی خواهید . این تمام مدتی است که طول می‌کشد تا یکی از مواد محبوب تان را به یک قلاب مفید و آسان برای کاربر تبدیل کنید . یک فایل مهم را به صورت رایگان در اختیارشان قرار دهید این از روش های جذب ایمیل کاربران است . افزونه های زیادی در وردپرس هستند که کار شما را ساده می سازند . نیاز به دانش پیچیده ای ندارید و به سادگی می توانید گوی رقابت را از چنگ رقبا در بیاورید .4- استفاده از قفل محتوا
می دانستید که یک راه واقعا سریع برای گرفتن مشترکین بیشتر بدون نیاز به ایجاد محتوای جدید وجود دارد ؟
قفل محتویات !

جایی است که شما قسمتی از محتوا را مسدود می‌کنید تا زمانی که کاربران ایمیل خود را وارد کنند . کار کردن با افزونه های وردپرس که قفل ایجاد می کنند ، از روش های دریافت ایمیل کاربران به صورت آسان است .
در حقیقت، Trading Strategy توانست ، ۱۱۰۰۰ مشترک جدید را با استفاده از قفل کردن محتوی اضافه کند .5- استفاده از دانلود های دو مرحله ای
آیا می‌خواهید یک ترفند روانی تمیز اثبات شده را بدانید که دریافت ایمیل را افزایش دهد ؟
این اثر Zeigarnik است .
شما به سادگی می توانید با ارسال فایل های دانلودی به ایمیل از کاربران ایمیلشان را دریافت کنید . این روش در حال حاضر از مرسوم ترین روش های دریافت ایمیل کاربران است . روش کار به این صورت است که فرض کنید شما از فایلی خوشتان آمده است و می خواهید آن را دانلود کنید . با کلیک بر روی دانلود یک پاپ آپ بالا خواهد آمد که از شما ایمیلتان را برای دریافت لینک تقاضا می کند .
موفق شدید !6- یک دکمه رنگ مختلف را امتحان کنید
دکمه انتخاب شما چه رنگی است ؟!
اگر جواب بدهید “نمی‌دانم” یا “چه اهمیتی دارد؟” ، شما به طور بالقوه در یک راه ساده برای افزایش ایمیل را نمی شناسید .آیا می دانستید 85٪ از خریداران می گویند ، رنگ ، یک دلیل اصلی برای خرید یک محصول خاص است ؟ آیا می‌دانید رنگ آبی باعث ایجاد حس اعتماد می‌شود ؟ آیا می دانستید قرمز احساس خطر را یاد آور می شود ؟آیا متوجه شده اید که سبز احساس آرامش را القا می کند ؟ 

با دانستن اینکه مردم رنگ‌های مختلف را چگونه درک می‌کنند می توانید از این دانش به نفع خود استفاده کنید . می‌توانید احتمال پیوستن افراد به لیست ایمیل تان را افزایش دهید .نتیجه گیری از روش های دریافت ایمیل کاربران
در ایمیل مارکتینگ اصل مهم ، خود ایمیل است . شما اگر بتوانید ایمیل کاربران را دریافت کنید بدون تلاش زیاد می توانید از سایت وردپرس خود درآمد بیشتری کسب کنید . ما در بالا توانستیم با معرفی چند نمونه از بهترین روش های دریافت ایمیل کاربران معرفی کنیم . شما با روش های بالا می توانید سوار بر اسب قدرت شده و روز به روز با دریافت ایمیل های بیشتر کاربران بیشتری را از مشتریان خود قرار دهید . در واقع ایمیل بیشتر یعنی:بازدید بیشتررتبه بالاتردرآمد بیشتراطلاع رسانی بهترو …
 

Michael Hyatt، نویسنده‌ی کتاب مشهور “مدیریت هدفمند کسب و کار[۱]” با دریافت ایمیل کاربران و استفاده از لیست ایمیلش موفق به راه اندازی یک بیزنس چندمیلیون دلاری شد.
طبق گفته های او و سایر متخصصین، دریافت ایمیل کاربران و تهیه لیست ایمیل کلید موفقیت در بازاریابی آنلاین است.
اما معمولا این کار خسته کننده و سخت است.
تکنیک‌های مورد استفاده برای دریافت ایمیل کاربران بشدت بر عکس العمل کاربر تاثیر گذار هستند. گاهی اوقات این تاثیرات آنقدر منفی هستند که باعث می شوند کاربر برای همیشه سایت را ترک کند.
به عنوان مثال، محبوب ترین روش برای دریافت ایمیل کاربران و تهیه لیست ایمیل روش پاپ آپ (پنجره های بازشو) است. اما Matthew Woodward بازاریاب موفق و شناخته شده، تحقیقی انجام داده تا تاثیرات پاپ آپ ها بر رفتار کاربران را مشخص کند. وی یک پاپ آپ طراحی کرد که هفت ثانیه بعد از ورود کاربر به سایت نمایش داده شود. نتیجه‌ی این کار افت ۹.۲۹ درصدی بازدید صفحات و افت ۱۰.۲۰ درصدی طول زمان بازدید از سایت بود.
در واقع این پاپ آپ درست در لحظه ای که کاربر شروع به خواندن مطالب سایت می کرد، ظاهر می شد و بنابراین مانع خواندن مطالب می شد. واقعیت این است که افراد هیچ علاقه ای به دیدن پاپ آپ ندارند بخصوص وقتی برای آن ها مزاحمت و مانع ایجاد کند.روش های مناسب برای دریافت ایمیل کاربران
جهت تهیه لیست ایمیلی غنی بدون ایجاد مزاحمت برای بازدیدکنندگان سایت، مهم ترین نکته این است که اطمینان حاصل کنید کارهای شما مانعی برای مشاهده محتوای سایت ایجاد نکند.
در این مطلب با ما همراه شوید تا با بهترین روش های درخواست ایمیل از کاربران بدون ایجاد مزاحمت برای آن ها، آشنا شویم:استفاده از پاپ آپ در انتهای مطالب
اگر لیست ایمیل شما به اندازه کافی عضو ندارد، شاید اشکال کار این باشد که در انتهای مطالب، ایمیل کاربر را درخواست نمی کنید.
اکثر بازدیدکننده‌ها بعد از خواندن مطلب تصمیم می گیرند که عضو سایت شوند یا خیر. پس بهترین لحظه برای ارسال پاپ آپ درست بعد از خواندن مطالب است. بنابراین احتمال تبدیل بالا می رود. حتی گاهی اوقات این کار باعث تبدیل کاربری می شود که در ابتدا قصد مشترک شدن در سایت را نداشته است.
از آنجا که پاپ آپ بعد از خواندن مطلب ظاهر می شود، مثل “دعوت به اقدام” عمل کرده و کاربر را به سمت مسیر دلخواه هدایت می کند.زیرا مانعی برای خواندن محتوا ایجاد نمی کند و گزینه ی خوبی برای دریافت ایمیل کاربران می باشد.
پلاگین WP Subscribe Pro در وردپرس کمک زیادی به انجام این کار می کند.
مثال: Jonathan Fields هم با استفاده از این ابزار موفق شده نرخ تبدیل را به میزان قابل ملاحظه‌ای افزایش دهد.
ظاهر شدن پاپ آپ در لحظه ای که کاربر تصمیم به ترک سایت می گیرد
اگر می خواهید میزان اشتراک در سایتتان را ۶ برابر کنید، یک پاپ آپ تنظیم کنید که درست در لحظه ای که نشانه‌ای از تصمیم کاربر به ترک سایت مشاهده شد، ظاهر شود. WPBeginner موفق شده با استفاده از این روش مشترکین سایت را از ۷۰-۸۰ به ۴۴۵-۴۷۰ نفر در روز برساند.
Exit-intent (قصد خروج) فناوری جدیدی است که برای تشخیص قصد خروج کاربر از سایت استفاده می شود. بعضی از سرویس های تهیه لیست ایمیل و دریافت ایمیل کاربران از این روش استفاده می کنند چون این فناوری کارایی بسیار بالایی دارد.
در حقیقت وقتی کاربر قصد بستن تب مرورگر را داشته باشد، این اقدام او باعث ظاهر شدن یک پاپ آپ می شود. در نتیجه کاربر متوقف می شود تا پاپ آپ را مشاهده کند.
استفاده از پاپ آپ های Exit-intent برای اشتراک ایمیل نتایج بسیار خوبی ایجاد می کند و همانطور که گفتیم می توانید از این متد برای تبدیل بازدیدکنندگانی که قصد خروج از سایت را دارند استفاده کنید. پس سعی کنید از این روش به همراه یک متن دعوت جذاب استفاده کنید.
مثال: OptinMonster سرویس های بسیار خوبی برای تهیه پاپ آپ تولید کرده، از جمله همین امکان exit-intent که یک دمو از این سرویس در سایت خود شرکت به صورت پیش نمایش اجرا شده است.
بالا آمدن باکس عضویت بعد از مرور صفحه توسط کاربر
یکی از بهترین روش ها برای دریافت ایمیل کاربران استفاده از باکسی است که بعد از مرور کردن یا به اصطلاح اسکرول کردن درصدی از یک صفحه باز شود و مثلاً از یک گوشه صفحه سرخورده و بالا بیاید. این نحوه‌ی ورود باکس هم آهسته و ملایم تر است و هم باعث جلب توجه بازدیدکننده می شود.
این مطلب را هم بخوانید  9 عادت قدیمی در ایمیل مارکتینگ که ترک آنها بسیار ارزشمند است
شرکت MadMimi شاهد این تجربه بوده که مشترکان راغبی که توسط این نوع پاپ آپ جذب می شوند نرخ تبدیل بسیار بالاتری دارند و طبق آمارهای ارائه شده توسط این شرکت بازشدن پاپ آپ بعد از اسکرول شدن حدود ۸۰ درصد از صفحه به روشی که گفتیم، بهترین متد برای افزایش نرخ تبدیل است.
پس شما هم سعی کنید یک باکس عضویت تنظیم کنید که بعد از اسکرول شدن ۷۰ الی ۸۰ درصد صفحه، بر روی صفحه سایت ظاهر شود.
مثال: اسکرول باکس SumoMe یکی از ابزارهای بسیار مفید است که در سایت Blogging Spell از آن استفاده شده و نرخ تبدیل از طریق ایمیل را بشدت افزایش داده است.
استفاده از یک نوار ثابت در بالای صفحه
یکی دیگر از روش های جلب توجه و دریافت ایمیل کاربران، استفاده از یک نوار ساده ولی جالب توجه است که بالای صفحه نشان داده شده و با خود صفحه اسکرول می شود طوریکه همواره در معرض دید کاربر قرار داشته باشد. این روش نیز باعث جلب توجه کاربر و افزایش تبدیل می شود.
معمولا پیامی که در این نوار استفاده می شود شامل دعوت از کاربر برای انجام اقدام خاصی است اما نتایج آن به خوبی روش دعوت به عضویت است.
می توانید فرم عضویت را در همین نوار قرار دهید. این روش قابلیت زیادی در افزایش نرخ تبدیل دارد و می توانید از آن برای افزایش سریع تر نرخ تبدیل از طریق ایمیل استفاده کنید.
Hello Bar سرویس های مختلفی از این نوع ارائه می دهد. این سرویس ها عملکرد خیلی خوبی دارند و در حال حاضر موفق به دریافت ایمیل کاربران معتبر زیادی شده اند. شرکت DIYthemes یکی از مشتریان این سرویس است که تنها طی ۳۰ روز استفاده از Hello Bar، ۱۱۸۰  مشترک ایمیل جذب کرده است.
مثال: ProBlogger با استفاده از یک نوار عضویت چسبان در بالای صفحه سایت، موفق به افزایش ۲۵ درصدی مشترکین سایت شده است.
پیشنهاد خواندن نسخه های جدید یا ادامه‌ی مطلب
این مورد یکی از بهترین راهکارهاست که موفق شده نرخ تبدیل وب سایت Backlinko را ۷۸۵ درصد افزایش دهد!
در این روش در ازای عضویت در سایت به کاربر امکان خواندن نسخه های جدید یا ادامه‌ی مطلب داده می شود.
فرض کنید قصد دارید مطلبی تحت عنوان “سه روش برتر برای افزایش ترافیک غیرپرداختی” تهیه کنید و یک فایل پی دی اف هم تحت عنوان “۳۰ منبع برای افزایش ترافیک سایت” دارید. بهترین کار این است که به خوانندگانی که در سایت عضو می شوند، امکان دانلود کردن پی دی اف را بدهید.
به این روش ارتقای محتوا گفته می شود شما هم سعی کنید هم از این روش برای دریافت ایمیل کاربران و افزایش نرخ عضویت در سایتتان استفاده کنید و نتایج شگفت انگیز آن را مشاهده کنید.
مثال: LeadPages یکی از بهترین راهکارها برای ایجاد صفحات لندینگ است. در این سایت هم از روش ارتقای محتوا استفاده شده که یک نمونه از آن را در تصویر زیر مشاهده می کنید.
طراحی حرفه‌ای صفحه اول
صفحه اول سایت قوی ترین و گاهی اوقات پربازدیدترین صفحه یک سایت است. می توانید از این صفحه برای افزایش مشترکین سایت و دریافت ایمیل کاربران استفاده کنید.
ابزارهای مختلفی مثل home featured box به شما کمک می کنند تا صفحه اول سایتتان را به بهترین شکل تنظیم کنید و در همان صفحه افراد را تشویق به عضویت کنید. معمولا صفحه اول سایت ترافیک بیشتری دارد. به همین خاطر می توانید با استفاده از صفحه اول سایتتان مشترکین را تا ۵۱.۷ درصد افزایش دهید.
مثال: وب سایت Boost Blog Traffic یکی از نمونه های موفق در این زمینه است که صفحه اول آن کاملا حرفه ای و جذاب طراحی شده است.
استفاده از نوار کناری
نوار کناری هم که معمولا در اغلب صفحات وبلاگ ها به چشم می خورد، محل مناسبی برای قرار دادن فرم عضویت و دریافت ایمیل کاربران است.
با تنظیم و طراحی یک کادر عضویت جذاب می توانید کم کم بازدیدکنندگان را تشویق به عضویت کنید. در واقع قرار دادن فرم عضویت در قسمت بالایی این نوار بیشترین نرخ تبدیل را ایجاد می کند و می تواند باعث افزایش ۲۶ درصدی مشترکین سایت شود.
مثال: فرم عضویت Audience Bloom با طراحی حرفه ای و جذابش یکی از بهترین مثال ها در این مورد است.
طراحی یک صفحه فرود اختصاصی (Landing page)
استفاده از یک صفحه فرود اختصاصی برای ایمیل مارکتینگ می تواند نرخ تبدیل را تا ۵۰ درصد افزایش دهد.
با رعایت نکات زیر می توانید یک صفحه فرود بهینه برای دریافت ایمیل کاربران طراحی کنید:پیشنهاد جذابی ارائه کنید که قدرت جذب کردن بازدیدکنندگان را داشته باشد.این پیشنهاد را به صورت حرفه ای و زیبا طراحی کرده، در طراحی آن از رنگ های متضاد استفاده و آن را در محل مناسبی قرار دهید.مدارک و شواهد مختلف و نظرات مشتریان را در صفحه قرار دهید تا اعتماد افراد را جلب کنید.با استفاده از تصاویر مناسب و با قرار دادن آن در معرض دید کاربر توجه کاربران را جلب کنید.حتما دکمه عضویت را طوری طراحی کنید که توجه کاربران را جلب کند. سعی کنید در طراحی آن از رنگ هایی مثل قرمز، سبز یا آبی استفاده کنید.
این مطلب را هم بخوانید  25 ابزار فوق العاده جهت تهیه لیست ایمیل برای رشد کسب و کارهای اینترنتی
مثال: وب سایت Adam Connell با استفاده از تصاویر، رنگ ها، پیشنهادات جذاب و رضایت نامه‌ی مشتریان یک صفحه لندینگ جذاب طراحی کرده که در تصویر زیر مشاهده می کنید.
قرار دادن فرم عضویت در انتهای مطالب
این روش مشابه روش اول یعنی “استفاده از پاپ آپ در انتهای مطالب” است. تنها با این تفاوت که در این روش فرم عضویت ظاهر نمی شود بلکه به صورت ثابت در انتهای مطلب قرار می گیرد.
اگر فکر می کنید باز شدن باکس عضویت در انتهای مطلب باعث ناراحتی یا اذیت شدن کاربر می شود این روش را امتحان کنید. یک فرم عضویت معمولی در انتهای مطالب قرار دهید. این روش هم عملکردی مشابه متد شماره ۱ دارد با این تفاوت که به اندازه پاپ آپ جلب توجه نمی کند.
مثال: Matthew Woodward از این روش در پست های وبلاگش استفاده کرده است.
نظرسنجی
از نظرسنجی برای جمع آوری آرا و نظرات کاربران استفاده می شود. اما با چند ترفند مناسب می توانید از آن به عنوان ابزاری قدرتمند برای تهیه لیست ایمیل استفاده کنید.
برای مثال، Qualaroo ابزاری مناسب برای بازاریابی از طریق نظرسنجی است که روش بسیار منحصربفردی محسوب می شود و در عین حال باعث مزاحمت و ناراحتی کاربران هم نمی شود. این ابزار موفق شده مشترکین ایمیل وب سایت دانشگاه آلبرتا را ۵۰۰ درصد افزایش دهد!
پس شما هم استفاده از ابزارهایی مثل Qualaroo را امتحان کنید. فرم نظرسنجی باید در قسمت میانی پایین صفحه قرار بگیرد. مسلما استفاده از این روش نرخ تبدیل را بالا می برد.
مثال: Vero از نظرسنجی برای جذب مشتری راغب استفاده کرد و موفق شد نرخ تبدیل را به طور قابل ملاحظه ای افزایش دهد.
انتخاب، زمانبندی، کنترل رفتار کاربر
سعی کنید هوشمندانه کار کنید نه شدید! این نکته را در این سه مرحله یعنی انتخاب، زمانبندی و کنترل رفتار کاربران به کار ببندید.
انتخاب: کدام روش برای شما پاسخ‌دهی دارد؟ مسلما پاسخ برای همه یکسان نیست چون تمام سایت ها شبیه هم نیستند. پس بهترین کار این است:تست نقشه حرارتی (heat map[۲]) سایت را انجام دهید.مناطقی که بیشترین میزان کلیک را دارند، پیدا کنید.۲،۳ مورد از بهترین روش ها را برای این مناطق انتخاب کنید.
زمانبندی: طبق بررسی سایت ها و کارشناسان مختلف، مطالب مربوط به عضویت و اشتراک در سایت نباید تا ۶۰ ثانیه بعد از ورود کاربر به سایت ظاهر شوند. در غیر این صورت شاهد افت قابل ملاحظه ای در نرخ تبدیل خواهید بود. از طرفی هم اگر بیش از حد صبر کنید بخش عمده ای از بازدیدکننده ها را از دست می دهید. بنابراین بهترین کار این است که حداقل ۶۰ ثانیه یا کمی بیشتر صبر کنید.
رفتار: دلایل کنترل رفتار کاربر عبارتند از:خودداری از مزاحمت و ناراحت کردن کاربرانجلوگیری از ترک زودهنگام سایتپیشگیری از کاهش نرخ تبدیل
برای این که از نمایش دادن مکرر یک مطلب خاص به یک فرد جلوگیری کنید لازم است که از کش مرورگر استفاده کنید. بهتر است که کش را ۱۵ الی ۳۰ روزه تنظیم کنید تا بازدیدکنندگانی که یک تبلیغ خاص را مشاهده کردند، دوباره در این دوره آن را مشاهده نکنند. البته استفاده از بعضی روش ها مثل نوارکناری، صفحه اول، نواربالای صفحه و غیره باعث ایجاد مزاحمت برای کاربران نمی شود.
موفقیت در تهیه لیست ایمیل در واقع بستگی به هنر درک مخاطبین و پیدا کردن فرصت مناسب برای گرفتن ایمیل آن ها دارد.
توصیه ما به شما این است که یکی از روش های ذکر شده در این مقاله را بسته به ذائقه مخاطبین تان انتخاب کنید. همچنین روش های انتخابی را حتما امتحان کنید.
[۱]  intentional leadership
[۲]  Heat Map یکى از ابزارهاى در دسترس براى بررسى رفتار کاربران است و نقشه‌ای حرارتی است که نشان می‌دهد در کدام قسمت صفحه، کاربران تعامل بیشتری داشته‌اند.
 
اگر ایمیل‌­های خبرنامه‌ای که می‌فرستید به پوشه اسپم می‌روند به شما توصیه می­‌کنیم که این مطلب را بخوانید؛ زیرا این اتفاق باعث می‌شود کاربران اطلاعات ارسالی شما را نبینند و در واقع زحماتی که کشیده‌اید، هدر رود. در این پست روش هایی برای تحویل درست خبرنامه به کاربران و جلوگیری از نشانه‌گذاری آن‌ها به عنوان اسپم خواهیم پرداخت.روش هایی برای تحویل درست خبرنامه به کاربران
زمانی که از سایت وردپرس و ووکامرس خود ایمیل‌های تبادلاتی را ارسال می‌کنید ممکن است با مشکلی رایج در رابطه با ایمیل‌هایی که مستقیما به پوشه اسپم می‌روند مواجه شوید.
در قدم اول؛ پلاگین وردپرسی که برای تست ارسال ایمیل‌ها به کار می‌رود را استفاده کنید. می‌توانید برای بررسی صحت ارسال ایمیل از افزونه Check Email استفاده کنید. این افزونه یک ایمیل آزمایشی را به آدرس ایمیل مورد نظر شما ارسال می‌کند.در مرحله بعد؛ پوشه اسپم را بررسی کنید. با استفاده از سرویس رایگان mail-tester.com یک کپی از ایمیل خود به آدرس ایمیل ارائه شده ارسال کرده و سپس برای بررسی امتیاز خود، کلیک کنید.

سرویسی برای بررسی آگاهی از صحت ارسال ایمیل‌ها
سرویس آزمایش‌کننده ایمیل (mail-tester) ایمیل شما را تحلیل کرده و سپس از 10 به شما امتیاز می‌دهد که این امتیاز با بررسی موارد زیر محاسبه می‌شود:تشخیص SpamAssassin برای توانایی بهبود ایمیل شماایمیل شما تایید شده است یا خیرخطاهای موجود در چارچوب و محتوای پیام‌ شماسیستم‌های EPS نام دامنه شما را در لیست سیاه قرار داده‌اند یا خیرو پیوندهای شکسته
برای مثال یک نمونه نحوه کارکرد mail-tester را مشاهده می‌کنید.

چک کردن ایمیل ارسالی توسط سرویس mail tester
در صورت در دست داشتن این اطلاعات و با استفاده از چک لیست زیر می‌توانید امتیاز ایمیل اسپم خود را افزایش دهید و این‌گونه روش هایی برای ارسال بهتر خبرنامه را اجرایی کنید.چک لیست مورد استفاده برای بهبود دریافت ایمیل
سه قسمت کلی جهت اطمینان از خارج شدن ایمیل‌ها از پوشه اسپم وجود دارد: محتوا، مناسب بودن لیست و ارسال.محتوای ایمیل خود را بازبینی کنید

بازبینی و مطمئن شدن از صحت ایمیل های ارسالی
چندین شیوه مرتبط با محتوا وجود دارد که باید در هنگام جمع‌آوری خبرنامه‌ها به یاد داشته باشید:از واضح بودن نام “From (از طرف)” خود اطمینان حاصل کنید.
نام آورده شده در “from” اهمیت زیادی دارد، مشترکان دریافت کننده می‌خواهند بدانند که ایمیل را از چه کسی دریافت کرده‌اند، داشتن یک نام واضح و مشخص در صندوق پیام‌های دریافتی موجب جذب اعتماد مشترکان و سرویس‌های مشابه ESP می‌شود. در واقع یکی از روش هایی برای تحویل درست خبرنامه به کاربران است.در پاورقی ایمیل آدرس خود را وارد کنید.
قوانین ضد اسپم در بسیاری از کشورها، شرکت‌ها را مستلزم استفاده از یک آدرس معتبر پستی می‌دانند که فرستنده معتبر و حقیقی است و باید در پاورقی ایمیل آدرس ایمیل آورده شود.از ارسال ایمیل‌های حاوی تصاویر با حجم بالا خودداری کنید
گاهی اوقات فیلترهای اسپم ایمیل‌های دارای نسبت تصویر به متن غیرمعمول را با یک نشانه قرمز به عنوان اسپم علامت‌گذاری می‌کنند.استفاده از کلمات پرخطر را به حداقل برسانید.
برای مثال استفاده از کلمات جوایز، پیشنهاد ویژه و از این قبیل موجب می‌شود که ایمیل مورد نظر توسط فیلترها، اسپم تشخیص داده شود. اینجاست که باید روش هایی برای ارسال بهتر خبرنامه در نظر بگیریم.فقط به سایت‌های معتبر و قابل اطمینان پیوست دهید.
از آن­جایی که فیلترهای اسپم، لینک‌های موجود در هر ایمیل را بررسی می‌کنند از عدم وجود سایت‌های مشکوک در ایمیل خود اطمینان حاصل کنید.لینک لغو عضویت را در پاورقی ایمیل خود وارد کنید.
سازمان‌هایی که ایمیل‌های جمعی ارسال می‌کنند باید واضح و مشخص در ایمیل خود چگونگی یا برقراری ارتباط با آن­‌ها و لغو دریافت ایمیل‌های بعدی را توضیح و ارائه دهند.
  ارسال خبرنامه به کاربران در وردپرس با SendinBlueلیست ایمیل خود را تمیز و واضح نگه دارید

تعریف لیست ایمیلی برای ارسال خبرنامه
در صورتی که لیست ایمیل بیش از 5% حاوی ایمیل‌های نامعتبر باشد ایمیل اسپم شناخته خواهد شد. در زیر روش‌هایی که از طریق آن می‌توان از ایمیل نامعتبر  جلوگیری کرد، آورده شده است:استفاده از احراز هویت دو مرحله‌ای
استفاده از احراز هویت دو مرحله‌ای یا تایید ثبت نام ایمیلی است که اغلب پس از ثبت نام مشترکین برای آن‌ها ارسال می‌شود و حاوی یک لینک جهت تایید اشتراک مشترکین ثبت نام شده هستند.
استفاده از این گزینه موجب می‌شود که شما اگر چه لیست کوتاه‌تر و با اعضای کمتری دارید اما حاوی افرادی است که برای دریافت ایمیل‌های شما مشتاقند. با استفاده از افزونه MailPoet می‌­توان لیست مناسب و با کیفیتی ایجاد کرد.مرتباً مشترکین غیرفعال را حذف کنید.
برخی افراد ایمیل‌ خود را تنها در یک دوره استفاده می‌کنند و فعالیتی از طریق آن‌ها انجام نمی‌دهند. یکی از روش هایی برای تحویل درست خبرنامه به کاربران این است که برای داشتن یک لیست مناسب بهتر است در هر سال، 4 مرتبه به بررسی لیست خود بپردازید و ایمیل‌های غیر فعال را از لیست حذف کنید.
در MailPoet هر ایمیلی که خبرنامه­‌های شما را در 12 ماه گذشته باز نکرده باشند، از لیست حذف می‌شوند.به آدرس­‌های برگشت‌دهنده ایمیل نزنید.
گاهی به دلیل تکمیل ­بودن صندوق پستی مشترکان یا موجود نبودن آدرس گیرنده، ایمیل‌­ها توسط سرور گیرنده رد شده و به فرستنده اصلی برگردانده می‌­شوند، همیشه این ایمیل‌ها را از لیست خود حذف کنید زیرا معیار مهمی برای تعیین کیفیت لیست ایمیل شما توسط سیستم‌­های EPS از جمله mailPoet است (این افزونه به صورت خودکار این ایمیل­‌ها را حذف می­‌کند).تنها به مشترکین خود ایمیل ارسال کنید.
یکی دیگر از روش هایی برای تحویل درست خبرنامه به کاربران وجود دارد عدم استفاده از ایمیل‌هایی است که از طریق فرم خبرنامه شما ثبت‌نام نکرده‌اند. چرا که در صورت ارسال ایمیل برای آن‌ها اسپم شناخته شده و ممکن است در لیست سیاه آن­ها و سیستم‌­های EPS قرار بگیرید.نحوه ارسال ایمیل­‌های خود را بررسی کنید

نحوه ارسال ایمیل خود را بررسی کنید
از آن­جایی که ایمیل‌های اسپم زیادی از دامنه­‌های مختلف ارسال می‌شوند، سرویس­‌های ارائه دهنده ایمیل (EPS) مانند جیمیل نسبت به اسپم بودن یا نبودن ایمیل‌­های ارسالی از این دامنه­‌ها مشکوک هستند.همواره ایمیل فرستنده خود را به عنوان دامنه خود استفاده کنید.
در اغلب موارد مشاهده می‌شود که کاربران از آدرس‌­های عمومی یاهو یا جیمیل برای ارسال ایمیل‌­های خود استفاده می‌­کنند؛ در حالی که اگر از آدرس‌های ایمیل رایگان که تحت کنترل شما نیستند برای ارسال خبرنامه­ خود استفاده کنید ایمیل­‌های شما توسط سیستم‌­های EPS اسپم شناخته می‌شوند.برای ارسال ایمیل­‌های پیش‌فرض وردپرس و ووکامرس از SMTP استفاده کنید.
اگر در تحویل به مشکل برخورد کنید، برای حل این مسئله می­‌توانید از پروتکل ساده انتقال ایمیل یا  افزونه SMTP استفاده کنید.برای بازاریابی ایمیل­‌ها و خبرنامه‌­های خود از یک سرویس تحویل ایمیل استفاده کنید.
با انجام این کار، مزایای زیادی دریافت می‌‌کنید. از جمله نظارت بر تحویل ایمیل‌ها، مدیریت جست و جوی خودکار و مدیریت محتوای ایمیل‌هایتان که کار شما را آسان کرده و کیفیت را بالا می برد.روش هایی برای ارسال بهتر خبرنامه
به طور کلی استفاده از یک سرویس ارسال ایمیل حرفه‌­ای، می‌­تواند همواره موجب دریافت ایمیل­‌ها در صندوق پیام‌­های ورودی شود. با این حال ما روش هایی برای تحویل درست خبرنامه به کاربران را در این مقاله برای شما بررسی کرده و تعریف کردیم.  در صورتی که روش دیگری جهت جلوگیری از دریافت ایمیل­‌ها در پوشه اسپم می‌­شناسید در قسمت نظرات به ما و دوستان خود معرفی کنید.
 
متعجب شده اید! نمیدانید چگونه لیست ایمیل وبسایت خود را افزایش دهید، با ما باشید تا 30 راه بسیار هوشمندانه را با هم مرور کنیم، شگردهایی که شاید چندان دور از ذهن هم نباشند، اصلا شاید آنها را نشنیده باشید یا اینکه ریسک امتحان آنها را سابقا نمی پذیرفتید، اما به شما کمک میکند که رشد لیست ایمیل خود را 2 برابر سریعتر و قدرتمندتر افزایش دهید.
اگر میخواهید که وبلاگ خود را بزرگتر کنید اول باید لیست ایمیل خود را بزرگ تر کنید تا بازاریابی ایمیلی خوبی داشته باشید.
[tie_list type=”checklist”]شما کسی نباشید که بهانه می آورد چرا آنها تمرکز خود را روی بزرگ کردن فهرست ایمیل خود گذاشته اند و به دنبال بازاریابی ایمیلی هستند.
 این راه را بسیاری تجربه کرده اند، و مزه تلخ آن را چشیده اند اما شما میتوانید جزو آنها نباشید.
 حقیقت اینست که ایمیل و بازاریابی ایمیلی خیلی بیشتر از هر ابزار دیگری میتواند تمام هواداران متعصب و کاربران وفادار شما را متاثر کند.
 در نظر برخی از فعالان زمینه بازاریابی اینترنتی ایمیل مارکتینگ بیشترین نرخ تبدیل را دارد.
 حتی بازاریابی ایمیلی مهتر از رسانه های اجتماعی شما خواهد بود.
 در نتیجه ایمیل ها میتوانند بیشتر از هر ابزار دیگری که شما فکر میکنید به رشد شما کمک میکنند.
[/tie_list]
اما چالش اصلی همیشه این بوده است که چه رفتاری باید داشته باشیم تا امکان داشته باشیم که فهرست ایمیل خود را رشد داده و نیرومند کنیم. همه ما همیشه مشترکین بیشتری میخواهیم! اینطور نیست؟
در این مقاله ی دقیق شما یک مسیر قدم به قدم را خواهید یافت که میتواند دوپینگی برای افزایش تعداد مشترکین شما باشد. شما خواهید دانست که چه کاری لازم است انجام دهید، چه تاکتیک و فنونی را پیاده کنید و به چه چیزهایی نیاز دارید که لیست ایمیل خود را بزرگتر کنید تا ایمیل مارکتینگ موفقی را شروع کنید.
آیا آماده اید که به طور جدی فهرست ایمیل خود را بسازید؟
[tie_list type=”checklist”]آیا آماده اید تا بازاریابی ایمیلی خود را شروع کنید؟2 نکته ساده و غافلگیر کننده برای هدایت تلاش شما جهت ایجاد لیست ایمیل و بازاریابی ایمیلی
[/tie_list]
قبل اینکه ما بریم و این مقاله بزرگ را مرور کنیم، لازم است که چند نکته مهم را درک کنیم…
اینها تلاش شما را جلوتر خواهند برد:با تحقیقات مناسب مطمئن شوید که آیا آسان است که مردم در خبرنامه ی شما عضو شوند و ثبت نام کنند
هر فوت و فنی که در این زمینه به کار ببرید اگر عملکرد آسانی را پیش کاربر نبرد، شما باخته اید، در ضمن هر کاری که میکنید مهم نیست، مهم اینست که آیا کاربر میتواند ساده ثبت نام کند و یا اصلا از ظاهر فرم راضی است، پس توجه داشته باشید که اگر ثبت نام بیشتر از چند حرکت باشد حتی فامیل های شما از ثبت نام در وبسایت شما خودداری خواهند کرد.مطمئن شوید که “پیشنهاد یا رشوه ی (: شما برای اشتراک” کاملا معقول و البته واقعی باشد
مثل وبمستران چندش آوری نباشید که در تیتر فرم اشتراک می گویند رایگان و بعدا هزینه های بی ربطی طلب میکنند. شما باید باهوش باشید، شما باید بدانید که دروغ یا انحراف موضوع میتواند به کاربر و رابطه ی وی با وبسایت شما صدمه بزند.[tie_list type=”checklist”]
به هر حال؛ هر تصمیمی که میگیرید، از فریفتن دست بردارید، این کار را هرگز نکنید، هرگز. شما لازم دارید که اعتماد آنها را نگه دارید، چیزی را اجرا کنید که در یک جمله وعده داده اید، حتی اگر مراحل ثبت نام در وبسایت شما 4 حرکت است، بهتر است بگویید در 2 دقیقه عضو شوید به جای اینکه بگویید در 3 حرکت اشتراک ما را دریافت کنید.
کارهای پیش نیاز برای ساده تر کردن اجرای کار
قبل از اینکه شیرجه بزنیم تو شروع کار، باید قبل از آن، کارهایی را به عنوان پیش نیاز یا پیش اقدام یا پیش قدم کاملا انجام دهیم، حتی قبل از اینکه یک سرویس دهنده ایمیل انتخاب کنیم.
این باعث می شود کارها برای شما آسان تر شود.1# – چه چیزی میخواهید بدست بیاورید
برای بازاریابی ایمیلی همین که بخواهید لیست ایمیل خود را بسازید کافی نیست، همانند هر کار آینده دار دیگر باید دارای برنامه و هدف بود. هدف شما از این کار چه میتواند باشد، میخواهید در پایان موفقیت خود چه چیزی را با آن شروع کنید.
هدف نهایی شما باید تصمیمات شما را هدف دار و هدایت کند، و اینکه چطور وچگونه برای شگردها، نقشه ها و تاکتیک های خود اولویت بندی درستی قرار دهید.
برای مثال، اگر میخواهید که شما یک لیست بزرگ از مشترکین بسازید که یک اجتماع مجازی بسازید و مردم بیشتری داشته باشید که خبرهای وبسایت شما را میخوانند، این عالی است.
یا اینکه بخواهید یک سیستم فروش راه اندازی کنید که به خود شما کمک کند که یک فروشگاه داشته باشید و از یک تونل به طور خودکار محصولات را به خریداران عرضه کرده و فروش داشه باشید در حالی که آنها را در کنار یک محتوای عالی قرار داده اید و عرضه میکنید و یک ایمیل مارکتینگ خوب داشته باشید
در مورد اینکه واقعا چه میخواهید با خودتان روراست باشید، این کار به شما بیشتر کمک میکند.2# – اشتراک و پاداش آن را برای کاربران خود ترکیب کنید
وقتی کاربران شما بخواهند چیزی بدست بیاورند حداقلش اینست که به عضویت در وبسایت شما تن میدهند، وقتی ایمیل را داشته باشید، کار تازه شکل میگیرید. کاربران دوست دارند چیزی در ازای اشتراک دریافت کنند، و شما قبل از اینکه از آنها بخواهید عضو شوند، بگویید که چه چیزی به آنها میدهید.
وقتی شما به کاربران چیزی در ازای اشتراک میدهید آنها خوش حال میشوند.
بر اساس مطالعاتی که انجام شده، کلید اصلی اشتراک آنها اینست: هر چه مقداری که در بار اول به ازای اشتراک دریافت میکنند ارزش زیادی داشته باشد آنها بیشتر دوست خواهند داشت عضو شوند.
پس سوال اینجاست که شما چیزی را به آنها عرضه میکنید؟
خب، اگر یک کتاب بسیار خوب داشته باشید که به آنها بدهید، دیگر نگران این نباشید که آنها پیشنهاد شما را رد کرده و از پذیرفتن آن سر باز بزنند.
ایجاد یک صفحه PDF یا یک فهرست از کارهایی که میتوان انجام داد تا به پیشنهاداتی دست پیدا کرد که بیشتر برای مردم قابل قبول تر است، روی این موضوع بر اساس وقت، اطلاعات، کاربرد و البته فرهنگ جامعه ای که به کسب و کار شما علاقه نشان داده اند مطالعه و تحقیق کرده و بهترین کار خود را انجام دهید. بهترین…
مانند نمونه های فراوانی که امتحان کردن آنها ضرری ندارد:
[tie_list type=”checklist”]فهرستی از دلایل شرطی، باید و نبایدها و یا چرا؟ ( چرا این کار را انجام دهیم، چرا این کارها را انجام ندهیم و… )مقاله های موضوع دار با جزئیاتجدول های اطلاعات و آمارهای مطالعاتیفهرستی از بهترین منابع برای یک راهکارآموزش های ویدیوییسخنرانی و مشاورهکتاب های تحقیقاتی عملیگزارش ها و داده های جامعکتاب / کتابچه / نکات مهم
[/tie_list]
اگر شما یک سرویس یا محصول عرضه میکنید یا پیشنهاد میدهید، میتوانید از خصوصیات دوره ی استفاده یا Trial Mode نیز برای پیشنهاد خود استفاده کنید.
اگر چه روی این هم کمی وقت بگذارید که بهترین روش تحویل وعده به کاربر چیست، ما بیشتر برای کتاب های الکترونیکی دانلود در ایمیل را به کار میبریم، یا اینکه اگر اسناد خود را از طریق فضای ابری در اختیار کاربر قرار دهیم از فضای مایکروسافت استفاده میکنیم، همچنین این کمک میکند که استفاده از منابع سرور و هاست خود را کمتر کنیم.
اگر هم محتوا در دستگاه های موبایل کاربران به خوبی نمایش داده نشد، ما آن را سریعا تغییر میدهیم.
اگر چه برای استفاده از سرویس های ذخیره اطلاعات در کشور نیز میتوانیم از خیلی از وبسایت ها استفاده کنیم. اگر چه کاربران با این موارد شاید زیاد موافق نباشند پس فرایند دانلود آن را هم کوتاه میکنیم. اگر کوتاه نباشند به همان اندازه که طولانی هستند خطرناک هم هستند.
میتوانید از برنامه ها و افزونه های ایجاد صفحه فرود استفاده کنید، صفحات فرود به شما کمک میکند در یک لحظه هر آنچه که نیاز است به کاربر تحویل داده و منتظر عملکرد وی باشد.
به فکر این باشید که یک پاداش دندان شکن یا کمر شکن در ازای اشتراک به کاربر ارائه دهید
ایجاد یک فرم اشتراک و عضویت منفرد عالی است، البته اگر به کاربران خود چیزی بدهید که انتظار نداشته باشند و از حد انتظار آنها بیشتر باشد، واقعا دل آنها را بدست آورده اید.
شما مجبور نیستید چنین کار شاید هزینه برداری انجام دهید، ولی این میتواند یک اتفاق بزرگ برای آنها در پی اشتراک در وبسایت شما باشد.3# – آماده سازی محتوا برای ایمیل ها
برخی محتوا نیاز است که شما از همین الان به آماده کردن آن ها مشغول شوید، زمان استفاده از آنها، بعد از انتخاب سرویس ایمیل و شروع کار ایمیل است.
این محتوای ایمیل معمولا شامل موارد زیر میشود:ایمیل خوش آمدگویی – حتما روی این موضوع کار کنید. آن را ممکن کنید و مطمئن شوید به دست کاربر می رسد. به کاربران اجازه دهید بدانند چه چیزی را می پذیرند. اگر شما یک پاداش برای ثبت نام آنها در نظر گرفته اید، حتما اینجا ذکر کنید.تداوم پاسخگویی خودکار – اهداف خود را در اینجا قرار دهید؛ این یک فرصت عالی میتواند باشد برای اینکه اعتماد آنها را بدست آورده و آنان را مطیع و تسلیم خود کنید. مطمئن باشید هیچ کسی دوست ندارد فقط برای یک فهرست ایمیل عضو شود که با ایمیل های بی ربطی سرگرم شود.
کار درست در این مرحله انتخاب یک سرویس ایمیل مناسب
شما نیاز دارید برای ارسال ایمیل های خود از یک سرویس ایمیل استفاده کنید، روی انتخاب آن تحقیق کنید، شما باید یک سرویس خود پیدا کنید که جوابگوی کار شما باشد، یک سرویس ایمیل خود شما را مطمئن میکند که فهرست سازی شما میتواند خوب شروع شود. سپس از خودتان قبل از ارسال ایمیل چند سوال بپرسید سپس شروع کنید. بیاید ببینم چه چیزی نیاز دارید.4# – انتخاب یک سرویس ایمیل
نکند شما هم…
اگر واقعا از سرویسی مثل Feedburner برای ارسال ایمیل های خودتون استفاده میکنید، همین الان بندازید دور و به طور جدی بیاید یک سرویس ایمیل خوب انتخاب کنید و در این کار کاملا جدی باشید.
در حال حاضر سرویس های خوبی هستند که میتوانید با قیمت های خوبی به آنها دسترسی پیدا کنید. اگر هم میخواهید با سرویس رایگان یکی از شرکت های بزرگ این حوزه شروع کنید، میتوانید از MailChimp استفاده کنید. البته این نسخه رایگان، برخی نقص هم دارد، اما نگران نباشید برای شروع هرچه که لازم دارید را ارائه میکند. آن هم رایگان تا 2000 نفر مشترک یا ActiveCampaign در جدول قیمت های خود، یک پلن رایگان هم دارد و میتوان از آن استفاده کرد، عملکردهای پیشرفته ای در این سرویس ایمیل ارائه میشود، با یک حساب رایگان شما اجازه عضو گیری تا 2500 نفر و ارسال 10،000 ایمیل در یک ماه را خواهید داشت.
 اگر هم شگفت زده نشدید، به شما اعلام میکنم که سرویس دیگری مانند آونگ ایمیل که از بهترین سرویس‌های حال حاضر است را می‌توانید استفاده کنید آن هم ماهی 10 هزار ایمیل رایگان! فقط برای شما5# – لیست ایمیل خود را بسازید
حالا شما یک سرویس ایمیل مناسب انتخاب کرده اید، پس لیست ایمیل خود را بنا کنید.
برای استفاده از سرویس های ایمیل میتوانید از مستنداتی که قطعا بیشتر آنها دارند استفاده کنید، آنها به شما کمک خواهند کرد که بتوانید از آن استفاده کنید.
برای مثال، در MailChimp فقط کافیست روی ‘Lists’ کلیک کنید و گزینه ی ‘Create List’ واقع در گوشه ی راست بالا را انتخاب کنید.
در Active Campaign یک دکمه ‘Create a List’ وجود دارد که یک شیوه قدم به قدم دارد که در هر مرحله میتواند کمک کند تنظیمات خود را انجام دهید.6# – آدرس ایمیل و نام ارسال کننده را تنظیم کنید
هر سرویس ارسال ایمیلی به یک نام نیاز دارد که مشخص کند کاربر از چه منبعی ایمیل را دریافت کرده است. اگر چه فکر میکنید که این مورد نیازی به توضیح ندارد، اما، نکاتی را در ادامه قرار است بیان کنیم که به شما کمک میکند این کار را به بهترین شیوه ممکن انجام دهید.
آدرس ارسال کننده ایمیل – در بسیاری از مردم مشاهده شده که از یک عنوان بی پاسخ یا ‘No Replay’ برای آدرس ایمیل استفاده میکنند که میتواند درک کاربر از کار شما را با مشکل روبرو سازد.
از ایمیل آدرس زمانی استفاده کنید که پاسخ ها تجزیه و تحلیل میشوند و در دست بررسی قرار میگیرند. این به شما کمک میکند که ارتباط بهتری با کاربران داشته باشید، در ضمن شاید بازخوردهای مناسبی از کاربران دریافت کنید.
استفاده از یک نام ارسال کننده آشنا – اگر کاربران شما به این موضوع که چه کسی برای من چنین ایمیلی ارسال کرده است، پی نبرند، شاید آنها هرگز دست به بازکردن آن نبرند. از چیزی استفاده کنید که برای آنها نام آشنا باشد، این مورد میتواند نام شما باشد یا اینکه برند شما. به هر حال مردم از چیزهایی که برایشان آشناست بیشتر استقبال میکنند.
7# – ایمیل خوش آمدگویی و محتوای پاسخ خودکار را آماده کنید
حالا وقتش رسیده است که ایمیل خوش آمدگویی و تبریک به کاربران را همراه با محتوای پاسخ خودکار به کار بگیرید. شاید بسیاری از سرویس های ارسال ایمیل یک سیستم پاسخ گویی خودکار دارند که باید آن را تنظیم کنید. اما نکته ای که در مورد سرویس MailChimp وجود دارد اینست که شما شاید بخواهید که Final welcome email را سفارشی سازی کنید و دقیقا همان چیزی است که برای مشترکین زمانی که عضویت خود را تایید کردند ارسال میشود.
حالا وقتش رسیده است که محتوای پاسخ خودکار را اضافه کنید، اما دقت داشته باشید که چارچوب زمانی برای زمان بندی این ارسال را دقیق انجام دهید. آنها دوست ندارند که زیر بمباران ایمیل های شما باشند.
وبلاگ خود را برای رشد کردن بهینه سازی کنید
وبلاگ، وبسایت، وبنوشت و یا هر چیزی که شما از آن به عنوان وبلاگ خود یاد میکنید، یکی از بخش های بسیار مهمی است که به شما امکان میدهد فهرست ایمیل خود را بسازید، در ادامه با ما باشید تا راه های بهینه سازی وبلاگ را بررسی کنیم.
8# – یک صفحه سفارشی تشکر از کاربران راه اندازی کنید
هیچ میدانید که اهیمت این صفحه چرا مهم است. راه اندازی یک صفحه سفارشی تشکر از کاربران تاثیر مهمی روی کاربران دارد و این یک قدم مهم است برای برداشتن در مسیری که قرار است شما با کاربران در ارتباط باشید.
این یک فرصت است برای اینست که به مشترکین خود اطمینان دهید که آنها را با ارتباطی که با شما برقرار کرده اند در مسیر کمک و راهنمایی خواهید کرد.
اما نکته هایی کلیدی را بیشتر بشناسیم[tie_list type=”checklist”]به مردم اجازه میدهد بدانند که شرط دسترسی به برخی اطلاعات از طریق ایمیل خواهد بود.استفاده از تصاویر به مردم کمک میکنند بفهمند دقیقا چه چیزی را پذیرفته اند.حتما اشاره کنید که اگر مردم ایمیل تایید عضویت را دریافت نکرده باشند چه کار باید انجام دهند.کمین گاه حواس پرتی کاربرانفقط کاربرانی که اشتراک رایگان دارند و ایمیل خود را تایید کرده باشند میتوانند به این بخش دسترسی داشته باشند.
[/tie_list]
در کنار اولین ایمیلی که به عنوان تبریک و خوش آمدگویی برای کاربران خود ارسال میکنید، لازم است که آدرس صفحه خوش آمدگویی و تشکر هم در ایمیل باشد و کاربر با کلیک روی آن بتواند ایمیل خود را تایید کرده و در مرورگر خود در کنار تاییدیه ی ایمیل، پیام خوش تبریک و تشکر شما را مشاهده کند.
ابزارهای ایجاد فهرست ایمیل که در ادامه هم همراه ما باشید تا بیشتر در مورد آن بدانید، نیازمند این هستند که آدرس صفحه تشکر شما را نیز به همراه داشته باشند.
در نهایت این کار نتیجه ی خیلی بهتری نسبت به این دارد که فقط به ارسال یک ایمیل خوش آمد گویی بسنده کنید، شاید اصلا شما شانسی نداشته باشید که در صندوق اسپم کاربر حضور پیدا کنید.
9# – یک صفحه سفارشی تایید اشتراک ایجاد کنید
صفحه تایید اشتراک شما دقیقا همان صفحه ای است که در ایمیل کاربران از آنان خواسته میشود که اشتراک خود را تایید کنند، و پس از تایید به صفحه ای هدایت میشوند که در وبسایت شما و بوده و اینجا شما میتوانید برگ خود را رو کنید.
در اینجا چند دلیل وجود دارد که برای ما توضیح میدهد که چرا این صفحه تاثیر مثبت دارد:
[tie_list type=”checklist”]به کاربران اجازه میدهد که متوجه شوند کارهای تایید اشتراک پایان یافته است.شما میتوانید به کاربران خود اجازه دهید که پاداشی که در ازای اشتراک دریافت میکردند را از طریق این صفحه دانلود کنند. اینکه آنها حتما به پاداش خود می رسند هم آنها را خوشحال میکند و هم شما را مطمئن از این که به چیزی که میخواسته اند رسیده اند.از این صفحه نیز میتوانید از طریق گوگل آنالیتیکس استفاده کنید برای اینکه یک هدف را پیگری کنید.
[/tie_list]
شما توانایی این را دارید که آدرس سفارشی تایید اشتراک را در سرویس ارسال ایمیل خود تنظیم کنید.
به این مثال توجه کنید:
این یک نمونه پایه بود، شما میتوانید از هزاران طرح دیگر استفاده کنید، اما توجه کنید که در این نمونه دکمه میتواند کاربر را باز هم به صفحه جدید منتقل کنید، در اینجا کاربر به صفحه ای متقل میشود که پر از دانلودهای مخصوص اعضای جدید است.
10# – در گوگل آنالیتیکس یک ردگیر هدف یا Goad Tracking ایجاد کنید
در حال حاضر در مورد فرایند ها و برنامه های شما صحبت میکنیم. اگر میخواهید صحبت های انجام شده در این مورد را استفاده کنید باید از سرویس گوگل استفاده کنید.
تمام چیزی که لازم دارید اینست که حساب گوگل آنالیز، صفحه تشکر و تبریک به کاربر و البته صفحه تایید اشتراک را راه اندازی کنید.
اگر چه شاید شما با این سرویس و راه اندازی و استفاده از آن آشنایی کافی نداشته باشید، این شد که ما تصمیم گرفتیم کامل ترین آموزش گوگل آنالیتیکس را تهیه و منتشر کنیم (:
11# – ایجاد یک صفحه مخصوص معرفی خبرنامه و اختصاص دادن این برگه به خبرنامه
در حالی که بسیاری از وبسایت ها روش های مختلفی برای معرفی بخش خبرنامه خود دارند. یک صفحه فرود که مخصوص خبرنامه وبسایت و معرفی بخش هایی از اطلاعات که از طریق آن به کاربر تحویل داده میشود ایجاد کنید.
این بخش باید یک صفحه ساده باشد، با طراحی های مناسب که البته تمرکز اصلی خود را روی این گذاشته باشد که پاداش کاربر در ازای اشتراک در خبرنامه چیست.
برای مثال اگر شما میخواهید مشترکین را آموزش دهید، به مواردی فکر کنید که به مخاطبین شما کمک خواهد کرد، اینجا اعداد خوب جواب میدهند.
یک صفحه ساده مانند صفحه زیر را تصور کنید، در این صفحه یک دکمه وجود دارد که کاربر روی آن کلیک میکند، در اینجا چه اتفاقی می افتد؟ کاربر بار دیگر تایید میکند که اشتراک را میخواهد، در ضمن، بعد از کلیک عناصر صفحه تغییر کرده و آنچه که به کاربر پیشنهاد داده شده بود به وی تقدیم میشود.
ایده ای که پشت این کار است اینست که مردم یک دکمه میبینند، روی آن کلیک میکنند، این مورد برای کاربران خوشایندتر است تا اینکه از ایمیل با یک کلیک یک صفحه باز شود و خبر تایید اشتراک را داده و سریعا آنچه که قرار بوده به کاربر داده شود را نمایش دهد. کاربر ان در روش اول با کلیک روی دکمه تسلط بهتری روی کار دارند و توجه آنان بیشتر روی اشتراک شما میماند.
صفحه ی فرود اهمیت زیادی دارد، ابزارهای زیادی هستند که شما میتوانید از آنها برای ایجاد صفحات فرود استفاده کنید. توجه کنید وقتی که میگوییم صفحه فرود در وبسایت شما اهمیت زیادی دارد، نتیجه آن وبسایت های بزرگی مانند LeadPages است که صفحات آماده فرود را به مشتریان خود عرضه میکند. سیستمی که شارژ ماهیانه یا زمان های مختلف دیگر را نیاز دارد تا همچنان کاربر بتواند بدون نیاز به کدنویسی، صفحه فرود بسازد. پس صفحات فرود را دست کم نگیریم.
12# – حذف ساختار های اضافی از وبسایت
میدانید سخت ترین کار از نظر طراحان برجسته ی دنیا چه بوده است. ترکیب رسایی و سادگی
اگر شما بتوانید قدرت رسایی را در کنار سادگی به کار ببرید، طراحی شما تاثیرش بیشتر از هر چیز دیگری خوهد بود. وبسایت خود را ساده کنید، مواردی که به نیاز کاربر نمی آید را برداشته و بخش های کاربردی را در دسترس قرار دهید. بخش های مهم را در اخیتار کاربران قرار دهید و تردد و دسترسی به قسمت های مختلف را برای آنان آسان کنید.
درباره اهدافی فکر کنید که میخواهید به آن نیل نمائید، هر کدام از بخش های وبسایت شما در رسیدن به این هدف چه نقشی داشته و اینکه شما تا چه حد توانسته اید آن ها را بهبود دهید.
برای مثال شما باید ویژگی هایی اینچنینی را از وبسایت خود حذف کنید:
[tie_list type=”checklist”]ابزارک های نمایش شبکه های اجتماعی – با اینکار، شما خروج کاربران از وبسایت به سمت شبکه اجتماعی را بسیار آسان ساخته اید، نباید فراموش کنید که شبکه های اجتماعی قرار است ترافیک را به سمت وبسایت شما هدایت کنند. همین که دکمه ی شبکه های اجتماعی را در فوتر وبسایت خود قرار داده باشید، کفایت میکند، به این ترتیب فرم اشتراک و عضویت تبدیل به کانون میشود.تبلیغات – اگر کار شما واقعا بر پایه ی تبلیغات وبسایت شما بنا شده است، آن ها را نگه دارید، در غیر این صورت، در صورتی که نیازی به آنها نداشته باشید با حذف آنها بهتر و ثابت قدم تر پیشرفت خواهید کرد.بخش پیوندهای وبلاگ – اگر این وبلاگ های همکار کاربران زیادی را به وبسایت شما هدایت نمیکنند، همین امروز آنها را حذف کنید. نیازی ندارد شما برای کس دیگری تبلیغ کنید که شاید در مقابل شما هم باشد، اول منفعت وبسایت خود را بسنجید. اگر با قرار گرفتن در فعالیت همکاری در لینک و بک لینک های دوستان، سودی برای شما ندارد. چندان مهم نیست که آنان را نگه دارید.
[/tie_list]
وبلاگ خود را در کانون فعالیت خود قرار دهید. تا جایی که ممکن است.
از دکمه های فراخوان استفاده کنید، دکمه های شرطی یا به اصلاح اصلی calls to actionها را در وبسایت خود اگه ممکن است استفاده کنید.
ابزارهای بیشتری هستند که میتوانند کاربری به وبسایت شما اضافه کنند، مثلا دکمه های calls to action که با کلیک کاربر روی بخش خاصی از وبسایت به وی پیشنهاد شود یا اینکه اگر به صفحه ای که شما تظنیم کرده اید سر زد به وی پیشنهاد داده شود.
13# – دسترسی به خبرنامه در منوی وبلاگ
قبلا گفتیم که یک صفحه بسازید که در آن به معرفی خبرنامه، شرایط اشتراک، پاداش های در انتظار مشترکین جدید و خدماتی که به اعضا ارائه میشود صحبت کنید. اما الان میگوییم که خبرنامه را در منوی ناوبری وبسایت خود قرار دهید.
دسترسی به خبر نامه را برای کاربران آسان کنید، قرار دادن آن به طور مستقیم در این قسمت، یعنی بخش منوی وبسایت میتواند دسترسی به آن را برای کاربران آسان کند.
بذارید با شما این نکته را در میان بگذارم، موفق ترین وبسایت ها که استراتژی های نو را آغاز کردند، این کار را حتما انجام داده بودند. (:
14# – گزینه ی “مرا به خبرنامه اضافه کن” در بخش دیدگاه ها
وقتی کاربران در وبسایت شما دیدگاهی درج میکنند، اگر ایمیل و نام لازم باشد، شما میتوانید یک گزینه ی تیک زدنی در اختیار آنان قرار دهید که با انتخاب آن تمایل خود برای اضافه شدن به فهرست مشتریکن خبرنامه را اعلام کنند.
میدانید؛ کاربران در وبسایت شما درباره موضوعات مهم دیدگاه درج میکنند، اما اینکه این گزینه را در اختیار آنان قرار داده باشید، کاری بس مهم انجام داده اید. به هر حال کاربر در وبسایت شما میخواهد دیدگاه بگذارد، پس با این گزینه احساس میکند که حتی اگر از ایمیل واقعی خود استفاده کند، میداند که خبرهای وبسایت شما برای وی ارسال نخواهد شد. اما این اختیار این را دارد که خبرنامه ها را هم بپذرید. پس این گزینه احساس خوشایندی به کاربر منتقل میکند و وی خود را آزاد میبیند. تازه تیک زدن این گزینه چندان هم دور نیست.
البته برای اینکار شما چند گزینه در اختیار دارید که اینجا معرفی میکنیم که استفاده کنید:
افزونه وردپرس AWeber Web Form Plugin – این افزونه یک محدودیت دارد و آن هم اینست که فقط با سرویس AWeber هماهنگی دارد.
افزونه وردپرس WP-Subscribe – این افزونه البته محدودیت افزونه قبلی را ندارد و علاوه بر سرویس قبلی با سرویس MailChimp و FeedBurner نیز هماهنگی دارد.
15# – راه اندازی یک صفحه برای تشکر از کاربران در ازای درج دیدگاه
وقتی کاربران در وبسایت شما دیدگاهی درج میکنند، شما میتوانید آنان را بلافاصله بعد از فشار دکمه ارسال دیدگاه، به صفحه ای جدید منتقل کرده و از کاربر به این خاطر که در وبسایت شما دیدگاه درج کرده تشکر کنید، برای اینکار میتوانید از افزونه وردپرس زیادی استفاده کنید مثلا افزونه رایگان Comment Redirect که میتوانید برای اینکار استفاده کنید.
شما میتوانید از افزونه نام برده برای تشکر از کاربر وقتی که برای اولین بار در وبسایت شما دیدگاهی درج کرده است استفاده کرده و از وی تشکر و قدردانی کنید.
16# – ایجاد تناسب بین صفحه اصلی وبلاگ و مسئله رشد خبرنامه
صفحه اصلی وبسایت شما، بیشتر از صفحه دیگری باز خواهد شد، وقتی شما از یک صفحه عرض استفاده کرده و طراحی رسیپانسیو گسترده ای برای وبسایت در نظر گرفته باشید، میتوانید یک فرم معرفی اجتمالی خبرنامه و مزایای عضویت در آن را، در صفحه اصلی قرار دهید.
میتوانید این گزینه را در بالاترین قسمت ورودی وبلاگ قرار داده و در کنار اینکه خبرنامه را مختصر معرفی کرده اید، به کاربران نشان دهید میتوانند به پایین حرکت کنند تا مقالات را مشاهده کنند.
بهتر است بدانید که خلاقانه ترین روش برای صفحه اصلی، درشت کردن عناصر و استفاده از قابلیت مرور در صفحه اصلی است. صفحه اصلی وبسایت خود را همانند یک تصویر نسازید که کاربر باید عناصر را در آن پیدا کند.
از یک صفحه بندی زیبا استفاده کنید که کاربر با هر بار مرور یک صفحه را پیش روی خود دیده و تماما با آن آشنا شود. منظور از این جمله: از قابلیت مرور استفاده کنید؛ اینست که، شما میتوانید یک طومار بلند بسازید که تاثیر بسیار بهتری نسبت به یک چهار چوب شلخته و پیچیده دارد که کاربر باید با تلاش، نکات را دریابد.
17# – افزودن فرم اشتراک در بخش های کلیدی وبسایت
لازم است که اشتراک را برای کاربران خود آسان کنید، اما از آنها نخواهید که حتما در خبرنامه عضو شوید، بلکه این امکان را در اختیار آنان قرار دهید که در خبرنامه شما عضو شوند. مسئله ای که در این مورد بسیار شایع است استفاده از پاپ آپ خبرنامه است، هیچ وقت به کاربران پاپ آپی نمایش ندهید که از آنها خواسته شود در خبرنامه عضو شوند. نگذارید کاربر احساس کند در حال استفاده از وی هستید، با بی طرف اعلام کردن خویش، به وی اطمینان خاطر دهید و اعتمادش را به دست بیاورید.
بگذریم، افزودن یک فرم اشتراک در قسمت های کلیدی مهم و تاثیر گذار است و به شما در رشد فهرست ایمیل کمک میکند.
مکان های کلیدی معمولا در وبسایت شما بخش هایی خواهد بود که کاربران به وبسایت شما سرازیر میشوند و انتظار دارند که حتما فرم ها را مشاهده کنند. پس شما به طرز مهندسی شده ای فرم ها را به آنان پیشنهاد دهید. معمولا اولین قسمت هایی که پیش روی کاربر و در دید وی قرار میگیرد در اصل موارد زیر هستند:
[tie_list type=”checklist”]سایدباربعد از نوشته ها
البته بخش های دیگری هم هستند که به بخش اول مربوط می شود و مربوط به موراد کلیدی درج فرم اشتراک است:پاپ آپ ها ( گرچه موثر است اما همانطور که گفتیم مردم از آن متنفر هستند )باکس های پیشنهادینوار اعلانیه ی بخش هدرتوار اعلانیه ی بخش فوترکدهای کوتاه برای درج در نوشته هادر پایان نوشته یا یا فوتر
[/tie_list]
در زیر افزونه های وردپرس معروف و مهمی را برای شما انتخاب کرده ایم که نسخه های رایگان و پرمیوم هم دارند، شما میتوانید با این افزونه افزونه ها در وردپرس، فرم های خود را بسازید، فرم ها را در قسمت های کلیدی قرار داده و از آنها برای افزایش تعداد اعضای فهرست ایمیل خود استففاده کنید. Optin MonsterThrive LeadsOptin FormsBloomSumoMeنسخه حرفه ایبلهبلهبلهبله نسخه رایگان  بله بلهسایدباربلهبلهبلهبله بعد از نوشته هابلهبلهبلهبله پاپ آپبلهبله بلهبلهاسلاید به درونبلهبله بله هدر بله بلهبلهفوتربله  بله کد کوتاهبلهبلهبلهبله 
هر کدام را که میخواهید انتخاب کنید، اگر چه باید بدانید که هرکدام ویژگی های منحصر بفردی دارند و قابلیت های مختلف را یکجا ارائه میکنند، و این شاید باعث شود شما در این قسمت از کار با مشکلی روبرو نشوید و از امکانات این افزونه ها برای وبلاگ وردپرس خود نهایت استفاده را ببرید.
18# – افزودن فرم اشتراک درون محتوا در بخش های کلیدی وبلاگ
برخی برگه ها در وبلاگ شما قطعا وجود دارند که ظرفیت این را دارند تا فرم های درون محتوایی اشتراک و عضویت را به آنها اضافه کنید. برگه هایی که در بیشتر وبلاگ ها عمدتا وجود دارند و البته تا جایی که شما این مقاله را میخوانید شاید این برگه ها که ایجاد کرده اید برگه های بی خاصیتی باشند که کسی دوست ندارد به آنها سر بزند. میدانید این برگه ها در وبلاگ شما چه دلیلی برای ایجاد داشته اند؟ شاید به این دلیل که چون وبلاگ شما هم مانند دیگر وبلاگ ها یک سایت اینترنتی است باید چنین صفحاتی داشته باشد.
بس کنید، اگر میخواهید رشد کنید تفاوت را از همین الان شروع کنید.
برگه ها در وبلاگ شما یا باید مفید و قابل استفاده باشند، یا اینکه از شر آنها خلاص شوید.
باور کنید صحبتم در این مورد جدی است، اگر نمیخواهید از این صفحات و برگه ها استفاده درستی داشته باشید بهتر است آنها را حذف کنید.
احتمالا هنوز حدس نزده اید که این برگه ها چه برگه هایی هستند!؟!
میدانید این برگه ها کدام ها هستند؟
برگه های تماس با ما، درباره ما، صفحه قوانین، یا دیگر صفحاتی که این چنین شرایطی داشته اند.
این برگه ها میتوانند میخ هایی به تابلوی انگیزه ی شما برای افزایش اعضای ایمیل باشند.
تمام چیزی که لازم دارید استفاده از افزونه های حرفه ای یادشده برای انجام این کار است، یا اینکه اگر دانش کدنویسی دارید یا فرم عضویت از کد کوتاه هم پشتیبانی میکند میتوانید از آن هم استفاده کنید.
مواظب باشید با استفاده زیاد، کار را به شمشیر دولبه تبدیل نکنید.
باورتان نمیشود که استفاده از این روش برای دوستان بسیار موثر بوده است.
19# – استفاده هوشمندانه از صفحه 404 برای رشد فهرست ایمیل
وقتی کاربری با صفحه 404 مواجه میشود، صفحه ای میبنید که محتوایی در کار نیست، به هر چیزی که جستجو کرده است را نیافته و با این وجود یک فضای گسترده در اختیار شماست که بتوانید از آن بهترین استفاده را ببرید.
به وبسایت هایی که می شناسید سر بزنید، آیا آنها در صفحه 404 خود، جز یک علامت بزرگ خطا یا تصویر ساده چیز دیگری را در این صفحه مهم قرار داده اند؟
حتما شما هم تا قبل از این که این مقاله را بخوانید، فکر میکردید که میتوانید با قرار دادن فهرست آخرین مقالات یا محبوبترین مقالات وبسایت در این قسمت بازدید کننده را در وبسایت نگه دارید!
شما میتوانید این کار را انجام دهید و من مفید بودن آن را انکار نمیکنم!
ولی به دنبال حقیقت باشید به شما میگویم که در این صفحه، قبل از همه چیز پیشنهاد اشتراک در وبسایت را قرار دهید.
همان صحبت ابتدایی این مقاله را یکبار دیگر مرور کنید، مواردی که میتواند به عنوان یک رشوه ی قانع کننده به حساب بیاید، یک پیشنهاد حقیقی و واقعی که کاربر واقعا بتواند از آن استفاده کند.
پیشنهاد میکنیم برای ایجاد صفحه 404 از برگه ساز ها، افزونه های تعریف گر یا فحات فرود استفاده کنید تا قدرت کاملی را در اختیار داشته باشید.
یا اینکه از یک توسعه دهنده وردپرس بخواهید که برای شما این امکان را فراهم کند که صفحه 44 را مناسب کرده و هر وقت که خواسته باشید بتوانید محتوا را تغییر دهید.
20# – ایجاد فرم های متناسب با موضوعات و بخش های متفاوت وبلاگ
یکی از اقداماتی که اکثر وبمستران انجام نمیدهند رابط کاربری تغییر پذیر و المان های مختلف برای یک آیتم در حالات مختلف است.
افزونه های وردپرسی هستند که به مدیر اجازه میدهند، برای هر بخش از وبلاگ خود مثلا دسته بندی ها را در نظر بگیرید. این افزونه ها به مدیر اجازه میدهند تا برای هر دسته بندی سایدبار ها و عناصر مختلف صفحه را متفاوت از دیگر دسته بندی ها در نظر بگیرد.
یکی از بخش های مهمی که بیشتر مدیران وبسایت ها استفاده نمیکنند. حتی شاید شما هم از این قابلیت ها در وردپرس خبر نداشته اید، به هر حال، همانطور که گفتیم این اصل در افزایش تعداد مشترکین ایمیل شما موثر است و خود یک بخش مهم از این مقاله ار تشکیل میدهد.
نه فقط افزونه های وردپرس، بلکه خود قالب های وردپرس پیشرفته ای هستند که طراحی هر برگه یا بخش را از دیگر بخش ها جدا میکنند.
کلید این کار اینجاست یا به عبارتی نقطه عطف اینکار اینجاست که برای هر دسته بندی مدیر میتواند یکی از پیشنهادات وبسایت خود را در سایدبار یا با فرم های پیشنهادی اشتراک و رشوه، برای دسته بندی یا برگه استفاده کند.
این کار به نظر شما جالب نیست، البته که هست و البته مهم هست. ابزارهای پرمیومی که سرویس دهندگان معروف ارائه می دهند را اگر کنار بگذاریم چون در کشور ما کاربرد زیادی ندارد، میتوانیم به افزونه وردپرس رایگانی چون Dynamic Widgets و امثال آن در مخزن اشاره کنیم. البته افزونه های حرفه ای دیگری مانند Custom Sidebar by WPMU Dev هم میتوانند اینکار را انجام دهند. شما میتوانید افزونه ی حرفه ای نام برده را هم استفاده کنید.
پس نتیجه کار اینست که برای هر دسته بندی میتوانید پیشنهاداتی استفاده کرده و به کاربران ارائه دهید که محتوای تکراری را به رخ آنان نکشیده و هم تاثیرات این کار را برای افزایش تعداد اعضای ایمیل خود انجام داده باشید.
21# – افزودن گواهی کاربران خود به بخش فرم های اشتراک
اصل موضوع اینست که جز با صداقت و تعهد واقعی نمیتوانید نه کاربر و نه مشتری وفاداری گردآوری کنید. پس از این چارچوب اخلاقی به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی خارج نشده و آن را به استانداردد کاری خود تبدیل کنید.
اما ادامه! یکی از راه هایی که میتوانید برای کسب اعتماد کاربران جدید استفاده کنید، استفاده از شهادت نامه ها، گواهی ها یا دیدگاه های دیگر کاربران در بخش خدمات، محصولات و یا محتوای وبلاگ است، به کاربران جدید ثابت کنید که دیگر کاربران از همراهی با شما خوشنود و راضی هستند.
اصلا میتوانید بخشی ایجاد کنید که کاربران بخواهند در این بخش گواهی های خود را بنویسند. تا بحال این کار را انجام نداده اید نه! میتوانید امروز آن را امتحان کرده و بعد از مدتی جواب خود را بگیرید.
راه های مختلفی برای تشویق کاربران به درج شهادت نامه یا رضایتمندی خود در وبلاگ وجود دارد. یک سیستم راه اندازی کنید که در آن به کاربرانی که در بخش های مختلف فعالیت بیشتری دارند امتیاز دهید و در نهایت فعالترین ها را تشویق کنید، تا کاربران دیگر نیز مجاب به فعالیت شوند.
برای این شیوه که خدمت شما عرض شد میتوانید از افزونه وردپرس رایگانی بنام myCRED استفاده کنید. یک سیستم امتیاز دهی پیشرفته با قابلیت رتبه بندی و … که میتواند در این مسیر شما را کمک کند.
از شهادت نامه یا متن رضایت مندی های کاربران خود میتوانید در صفحه 404 یا برگه های درباره ما استفاده کنید، در این صفحات شما میتوانید از فضای مناسبی برخوردار باشید و کار خود را پیش ببرید.
22# – ایجاد یک صفحه فرود هدفمند برای رشوه ی اشتراک
داشتن یک رشوه مناسب در فرم اشتراک یا آیتمی رایگان که کاربران شما میتوانند آن را دانلود کنند خوب است اما شما به یک صفحه فرود اختصاصی برای هر کدام از چیزهایی که ارائه میدهد نیاز دارید.
صفحات فرود عالی هستند زیرا آنها یک نرخ تبدیل بالای خوبی دارند. داشن یک صفحه منفرد با یک هدف منفرد کاملا جواب گو خواهد بود.
و برای هدایت کاربران به این گونه صفحات میتوانید از دکمه های شرطی یا فعالی که عرض کردیم با اصلاح Calls-to-Action ، ترافیک خریدای شده و یا استفاده از وبلاگ نویسی مهمان
افزونه های وردپرس متعددی وجود دارند که میتوانید از آنها برای ایجاد صفحات فرود استفاده کنید، اگرچه از صفحه سازها هم شاید بتوانید استفاده کنید و البته پشتیبانی قالب شما هم در این زمینه برای ایجاد صفحات فرود مورد مهمی است.
نمونه صفحه ساز های قدرتمندی در این زمینه که میتوانید با آنها صفحات فرود خوبی را طراحی کنید افزونه های حرفه ای وردپرس Beaver Builder و Visual Composer اشاره کرد. نمونه این افزونه در فروشگاه های ایرانی وردپرس موجود است و شما میتوانید در یک محیط فارسی حداقل با این افزونه ها صفحات فرود خوبی را بسازید ک بتوانید بهترین استفاده از صفحات فرود را داشته باشید.
از صفحات فرود به طرز درست و البته هدف دار استفاده کنید. این کار به شما کمک میکند که در این مسیر پیشرفت کرده و البته هدف اولی تر یعنی افزایش تعداد مشترکین خبرنامه را افزایش دهید.
23# – ایجاد اعلانیه های هدف دار در محتوا
در پایان آنچه قرار است این کار با آن انجام شود را به شما خواهیم گفت اما، در وبلاگ خود این یک مزیت است که به جای استفاده از پاپ آپ های آزادهنده که همانند تفنگی که گنجشک ها را پر میدهد، کاربران را زود پر میدهد، میتوانید از نوارهای اعلانیه یا باکس های اعلانیه ی هدف دار استفاده کنید.
نوار های اعلانیه در وبلاگ شما علاوه بر اینکه فضای زیادی زیادی را اشغال نمیکنند، به یکباره به صفحه نمایش کاربر هجوم نیاورده و صفحه نمایش وی را تسخیر نمیکنند، پاپ آپ ها ادامه مطالعه را از کاربر سلب میکنند اما نوارهایی که از بالای وبسایت نمایش داده شوند چنین نیستند.
علاوه بر نوار، مدیر میتواند از باکس های اعلانیه هم استفاده کند. در هر حالت، نقطه عطف اینجاست که میتوانیم از دکمه ها استفاده کرده و کاربر را به بخش دیگری هدایت کنیم.
بهتر است بدانید که این ابزارها که معرفی میکنیم افزونه های وردپرس رایگان و حرفه ای بوده که به شما کمک میکند یک اعلانیه ی هدفمند داشته باشید، آن را به کاربرانی خاص نمایش داده و مکان های مختلفی را برای نمایش آنها انتخاب کنید. به این ترتیب مدیر کنترل بهتری روی اعلانیه هایی که قرار است به کاربران وبلاگش نمایش داده شود داشته باشد.
یکی از این افزونه ها، افزونه وردپرس Hellobar است و همین که نام آن را در جستجوگر درج کنید میتوانید به صفحه وردپرس آن دسترسی پیدا کنید.
همچنین افزونه حرفه ای نمایش باکس های اعلانیه ی سبک و بهینه که فضای زیادی را اشغال نمیکند افزونه تجاری وردپرس Scrolling Notification است، میتوانید تنظیمات مختلفی را روی آن انجام دهید.
اگر بخواهم با شما صادق باشم، استفاده از دو افزونه فوق نتیجه ی خیره کننده ای نسبت به دیگر روش ها در بر داشته است. یک روش استادانه که از آن میتوانید کاربر راه بدون اینکه برای وی آزردگی ایجاد کنید، مجاب کرده و به صفحه و یا آدرس جدیدی هدایت کنید.
24# – تکنیک “محتوای مخصوص” یک تکنیک خارق العاده
ایده ی محتوای مخصوص به این صورت است که مدیر در بین محتوای خود میتواند به کسانی که مقاله را میخوانند یک پیشنهاد داشته باشد، در بین محتوا یکی از تکنیک ها را که آماده دانلود است پیشنهاد کند و کاربر با کلیک روی آن یک پاپ آپ ساده و کوچک مشاهده میکند که با درج ایمیل خود میتواند لینک دریافت فایل را در ایمیل خود دریافت کند، به این ترتیب شما ایمیل وی را در اختیار دارید.
این روش بهتر از روش هایی که شما تاکنون انجام داده اید کار میکند. اگر تا بحال چنین روشی را به کار نگرفته اید حتما امتحان کنید.
یک راهکار ساده از همان روش دو مرحله ای که کاربر با موافقت اول خود، رشوه یا پیشنهاد را مشاهده میکند، سپس با درج ایمیل خود به پیشنهاد واقعی ما دست پیدا میکند، ما هم ایمیل وی را در اختیار گرفته ایم.
این یک معامله ی خوب است، که هر دو طرف را راضی نگه داشته است.
ایده هایی که برای این کار میتوان استفاده کرد میتوانند به شما کمک کنند بهتر اینکار را انجام دهید
برای نمونه شما در اینجا چند مثال را میبینید که میتوانید آنها را در محتوا و مقاله های خود استفاده کنید:
[tie_list type=”checklist”]یک فهرست چک لیست که بر اساس محتوای مقاله تدوین شدهارائه نسخه PDF مقاله به اعضا (کاربران میتوانند از فرم دوگانه استفاده کنند)فهرستی از ابزارها همراه با آدرس آنها و شیوه تهیه آنها که در مقاله معرفی شدهیک مقاله ناقص یا نصف و نیمه ولی بسیار خوب که شرط دستیابی به بخش دوم آن ثبت نام کاربر باشد
[/tie_list]
البته موارد بسیار بیشتری در این زمینه وجود دارد که متناسب با نوع فعالیت شما در ذهن ایجاد میشود و این امثال صرفا برای معرفی پایه ی کار است. اگر کمی زمان بگذارید میتوانید به نمونه های مخصوصی در زمینه ی کاری خود دست پیدا کنید که میتواند تاثیر خوبی روی کاری که میخواهید انجام دهید یعنی ارشاد فهرست ایمیل، داشته باشد.
اگر شما هنوز یک محتوای مخصوص ندارید میتوانید همین امروز آن را بسازید.
ابزارهایی که در این مورد به شما کمک خواهند کرد:
شاید نیازی به گفتن نداشته باشد اما استفاده از محتوای ویژه میتواند فریبکارانه به نظر برسد مادامی که ابزارهای درست را برای آن انتخاب نکرده باشید.
نکته ای که در تاکتیک مهم استفاده از محتوای مخصوص وجود دارد اینست که نباید کاربر را در صفحه یا برگه جابجا کرد، نباید صفحه جدیدی را برای وی باز کرد، بلکه فقط یک پاپ آپ یا همان صفحه فرود کوچکی به وی نمایش داده شود.
صفحه کوچکی که محتوای مخصوص را معرفی کرده و از وی بخواهد برای دریافت ایمیل خود را وارد کند.
از افزونه های پاپ آپ اگر که از این مورد پشتیبانی میکنند میتوانید استفاده کنید. همانطور که در جدول افزونه های فرم و پاپ آپ هم نام بردیم میتوانید یکی را انتخاب کنید که میتواند جوابگوی کار شما باشد، دقت داشته باشید که چنین امر مهمی را با زیرساخت نا سالم در وبسایت خود از بین نبرید.
فکرش را بکنید که همه کاربران بدانند شما نمیتوانید چیزی که میخواهید را پیاده کنید، در این صورت عزم به ترک وبسایت شما خواهند بست. در استفاده از هر ویژگی در جای خود و مناسب، استفاده کنید. طمع خود را برای افزایش لیست ایمیل نشان ندهید، همیشه در مقالات خود از این محتوای مخصوص استفاده نکنید که کاربر احساس کند تبدیل به طعمه شده و برای وی دام گذاشته اید.
یکی از ایده های جالبی که شما میتوانید برای ترغیب کاربران خود برای عضو شدن اتخاذ کنید در واقع یک استراتژی شاید کامل و شاید هم ناقص است.
به این صورت که اگر در وبسایت بخش اعضای ویژه دارید و میخواهید کاربران را به عضویت در بخش مشتریکن ترغیب کنید میتوانید یک صفحه بسازید و در آن اعلام کنید که برخی محتوا هستند که فقط در اختیار اعضای وبلاگ است. اگر چه این محتوا بعد از مثلا 3 هفته در اختیار عموم قرار خواهد گرفت اما کاربران عضو میتوانند سریعتر از کاربران بازدید کننده به آن دسترسی پیدا کنند.
به این ترتیب کاربرانی که عضو هستند از خدماتی که نسبت به کاربران بازدید کننده عادی برخوردار هستند خوشنود شده و کاربرانی که عضو نبوده و تشنه ی محتوای وبسایت شما باشند، به راحتی ترغیب میشوند که در وبلاگ عضویت بگیرند.
25# – هدیه ی یک محصول به کاربران در ازای ثبت نام
یکی از روش های فوق العاده در افزایش تعداد اعضای ایمیل اینست که به کاربران یکی از محصولات وبلاگ خود را هدیه دهید. اگر در وبلاگ خود محصولی عرضه نمیکنید، این کار میتواند بلیط سینما، لایسنس نرم افزار یا کوپن های خود شما در فروشگاه های اینترنتی باشد که کاربر برای دریافت آن میتواند ثبت نام کند. حتی میتوانید از آلبوم های موسیقی اورجینال برای هدیه دادن به کاربران استفاده کنید.
این هدیه ها و ارائه محصولات رایگان برای کسانی که عضو وبلاگ شما میشوند، میتواند یک عامل ترغیب کننده باشد اما اگر آن چیزی که وعده میدهید را به کاربر ندهید میتواند به ضرر شما تمام شود، ضرری که به آسانی متحمل شده اید و باور کنید همین یک کار را با کاربر و مشتری انجام دهید تا یک بار برای هیمشه با وبلاگ شما وداع کند.
میدانید نمونه ی این برنده شدن هدیه و محصول در ازای ثبت نام، یا اینکه درج دیدگاهی که نیاز به ثبت نام هم دارد، هیمن مدت در تخفیفان برگزار شد و حال اینکه با استقبال خوبی روبرو شد و کاربران هم خوشحال شدند. شما میتوانید برند فروشگاه یا وبلاگ خود را روی لیوان ها و تی شرت های متعددی چاپ کنید و آنها را در بازه های زمانی مختلف بین کاربرانی که عضو میشوند به قرعه کشی بگذارید.
این کار را میتوانید ماهانه برگزار کنید تا رشد خوبی را متوجه وبلاگ خود کنید، این روش واقعا موثر است و شاید در نگاه اول برای شما هزینه بردار باشد، اما بسیار بسیار خوب جواب میدهد.
کاربران از هدیه استقابل بینظیری میکنند و شما میتوانید آنها را هدیه های خود، به جمع وبلاگ خود اضافه کنید.
وقتی از این روش استفاده کنید بازده مثبت آن را در آینده ی نه چندان دوری مشاهده خواهید کرد. این روش که البته بسیاری از فروشگاه ها با تخفیف های خود به جای هدیه ی منفرد کاربر را به عضویت، ثبت نام کامل و خرید ترغیب میکنند. سپس با خبرنامه های تبلیغاتی فراوان خود که نمونه بارز آن بامیلو است میتوانند کاربر را بارها مجاب به خرید و تبدیل به مشتری ثابت کنند.
26# – استفاده از یک سیستم آزمون آنلاین
این مورد را میتوان گفت که بسیاری از مدیران هنوز اجرا نکرده و البته برخی هم هستند که هنوز از چنین ابزارهایی برای رشد فهرست ایمیل خود استفاده نکرده اند. شما میتوانید یک سیستم آزمون آنلاین راه اندازی کنید که کاربر به سوالات چند گزینه ای پاسخ دهد. سپس برای ادامه ی کارهای مختلف و آزمون های مختلف نیاز دارد که ثبت نام کند تا سطح مهارت خود را افزایش دهد.
این آزمون ها صرفا جنبه ی این را دارند که به کاربر اجازه دهند تا اطلاعات خود را در بخش های مختلفی که مدیر طراحی کرده است، بسنجد و سطح علمی خود را افزایش دهد.
در وردپرس راه اندازی چنین سیستمی بسیار آسان است و ابزارهای گوناگونی در این زمینه وجود دارد. افزونه های رایگان طراحی پرسش و پاسخ و یا سرویس آنلاینی بنام Quiz Online که میتوانید برای ایجاد سرویس آزمون چند گزینه ای آنلاین از آن استفاده کنید.
افزونه تجاری وردپرس Modal Survey هم یکی از موارد بسیار خوبی در این زمینه است که شما میتوانید برای راه اندازی سرویس پرسش و پاسخ استفاده کنید.
راه اندازی چنین سرویسی در وبلاگ شما میتواند به خلاقیت شما بیفزاید و قابلیت های وبلاگ شما را بیش از پیش پیشرفته کرده و کیفیت کار را افزایش دهد.
شاید در نگاه اول خیلی از کاربران علاقه ای نداشته باشند که بخواهند در ازای ثبت نام چنین سرویسی را امتحان کنند. پس یک یا چند آزمون ساده در اختیار آنان قرار دهید و آزمون های خوبی طراحی کنید که محتوای با کیفیتی داشته باشد و کاربر در ازای ثبت نام، چیزی در حد انتظار خود را بدست بیاورد.
اگر چه هنوز در وبلاگ های بسیار کمی مشاهده میکنیم که چنین سرویسی راه اندازی شده باشد اما این سرویس در جمع آوری ایمل و شد فهرست ایمیل قطعا موثر خواهد بود.
با ابزارهای مخلف در وبلاگ خود چنین سرویسی راه اندازی کنید و کاربران را به در وبلاگ خود پایبند کنید.
27# – تولید اولین محصول اختصاصی
بسیاری از وبمستران اگر از آنها بپرسید قطعا به شما خواهند گفت که پس از اینکه محصول خود را تولید کرده و در وبلاگ قرار دادند، سیلی از کاربران به فهرست ایمیل آنان سرازیر شده و رشد بسیار خوبی را در اعضای وبلاگ خود تجربه کرده اند.
وقتی شما محصولی تولید کنید در هر موضوعی که باشد، وقتی بسیاری از کاربران در آن زمینه با مشکل اصلی کار روبرو هستند در این صورت این شما هستید که میتوانید نیروی روبرو شدن با مشکل را به انان داده و کمک کنید مشکل خود را از سر راه بردارند.
تولید محصولی که چنین مشخصاتی داشته باشد و برای کاربران مفید به نظر برسد طوری که حتی اگر اولین محصول شما باشد و استانداردهایی که برای محصول نیاز است رعایت شود را در خود داشته باشد، بدون شک شما قدم بزرگ رو به جلویی را برداشته اید، در این صورت میتوانید فروشگاه محصول خود را هم راه اندازی کنید، وبسایت های بزرگ فروش آموزش های ویدیویی مانند فرانش میتوانند در این زمینه به شما کمک کنند.
هر چند، با استفاده از وردپرس و ووکامرس شما به سادگی میتوانید فروشگاه خود را در یک روز کاری بنا کنید.
دقت داشته باشید که شاید شما بخواهید محصول اول وبلاگ خود را به رایگان در اختیار کاربر قرار دهید، در این صورت اگرچه تنها سودی که شاید عاید وبلاگ شما شود استفاده از بخش ثبت نام و در نتیجه فهرست ایمیل بزرگتر است.
در ضمن پشتیبانی از محصول میتواند برای کاربران یک اطمینان خاطر باشد که حداقل از خریدی که انجام میدهند میتوانند نفعی برده باشند.
در کنار اینها میتوایند برای اولین محصولی که تولید کرده اید، جوایزی همراه ۀن قرار دهید. مانند 100 خرید اول که تخفیف های دیگری هم دریافت میکنند، یا شارژ کیف پول میتواند گزینه ی مناسب دیگری باشد.
28# – استفاده از یوتیوب ( آپارات ) برای رشد فهرست ایمیل
سرویس های ویدیویی معروف و پرکاربردی مانند یوتیوب و آپارات میتوانند شما در ایجاد زمینه رشد فهرست ایمیل خود کمک کنند، وبمستران معروفی هستند که در بخش ویدیوهای خود در یوتیوب که امکانات بیشتری نسبت به آپارات دارد، روی ویدیوهای خود یک لینک قرار داده که کابران با کلیک رو یآن به صفحه فرودی که قبلا طراحی شده هدایت میشوند، در این بخش آنان پیشنهاد های عضویت و اشتراک را مشاهده کرده، راه های دستیابی به مقالات آموزشی و محتوای مخصوص اعضا را مشاهده کرده و در نتیجه شاید بخواهند در وبلاگ شما عضویت بگیرند.
این تفکر که یک ویدیوی تبلیغاتی شما برای خودتان در آپارت میتواند کاربران را به بخشی از وبلاگ یا صفحه فرود هدفمندی هدایت کند، اشتباه است.
بلکه فعالیت در این رسانه ویدیویی به کاربران اعلام میکند که شما در مورد موارد بیشتری صحبت کرده اید که بخش های مهمتر جروز محصولات مهم و ویژه هستند. محصولات مهم را فقط کاربران عضو میتوانند مشاهده کنند و کاربرانی که محصولات ویژه را میخواهند میتوانند آنها را خریداری کنند.
پس وقتی صحبت از رسانه ی ویدیویی بزرگ و تاثیر گذاری مانند یوتیوب و آپارات میشود، شما هم باید به عنوان یک وبمستر در این بخش فعالیت داشته و توجه کاربران را جلب کنید.
29# – سنجش وضعیت کارکرد فرم های اشتراک
در اینجا نیاز میبینیم که دوباره به صحبت فرم های اشتراک برگشته و وضعیت آنها را بسنجیم. مدیر وبلاگ نیاز دارد تا فرم های خود را تست کرده و وضعیت را بسنجد. از کاربرانی که با شما رابطه نزدیک دارند و شما میتوانید از چیزی که آنها میگویند استفاده کنید، بخواهید که سری به بخش های مختلف وبلاگ زده و در مورد جایگذاری فرم ها نظرات خود را با شما به اشتراک بگذارند.
وقتی وبلاگ متعلق به شما باشد، به علل مختلف که یکی از آنها علاقه مندی است، شاید سخت باشد که بتوانید اشکالات را مشاهده کنید، پس نیاز است از کسانی که میتوانند درک بیشتری از رابطه ای که یک وبسایت با کاربر برقرار میکند داشته باشند استفاده کرده و سعی در بهبود آنها داشته باشید.
 
چه مواردی نیاز به بررسی دارد:
شیوه ای که از فرم ها استفاده شده است همیشه مهم است، آیا شما از روش هایی که اشتراک را به کاربر تحویل میدهند استفاده کرده اید، آیا پاپ آپ هایی که برای آشنایی کاربر با بخش های مختلف در نظر گرفته اید، مزاحمتی ایجاد میکنند.
گاهی اوقات حتی رنگ بندی های یک فرم و دکمه های آن میتواند بسیار آزاردهنده تر از چیزی که شما فکر میکنید باشد.
پس در این قسمت سعی کنید از افراد مختلف در شرایط مختلف نظرات آنها را در مورد چیزی که برای نمایش به کاربر اتخاذ کرده اید مناسب است، آیا بیش از حد از فرم های اشتراک در محتوا استفاده کرده اید، آیا در یک برگه دو، 3 یا بیشتر از پیشنهاد ها برای اشتراک استفاده کرده اید.
30# – سنجش وضعیت کارکرد برگه های فرود
همچنان که به بررسی فرم های اشتراک و پیشنهاد عضویت پرداخیتم اینجا هم به بررسی صفحات فرود میپردازیم. صفحات فرود یکی از بخش های مهم است و آنچه که شما توانایی داشته باشید تا یک فرود خوب و مناسب را برای کاربر بسازید، میتواند به همان اندازه تاثیر خود را روی کاربر بگذارد.
کاربران شما چه احساسی دارند که با صفحات فرود وبسایت شما روبروشده اند؟ آیا آنها از اینکه وبسایتی با اینهمه تبلیغات مربوط به خبرنامه و محتوا را برای مرور و مطالعه ی یک مقاله آموزشی انتخاب کرده اند پشیمان هستند.
در اینجا هم از کسانی که میتوانید برای بررسی کارکرد و تجربه کاربری صفحات فرود در وبلاگ خود استفاده کنید. برگه های فرود بخش مهمی از این چرخه افزایش اعضای خبرنامه هستند
آیا توانسته اید آنچه که درخور وبلاگ خودتان است را پیاده کنید. نظرات کاربران را جویا شوید و از سرویس های گوگل مانند گوگل آنالیتیکس استفاده کنید، تا آدرس صفحات فرود را پیگری کرده و میزان کلیک کردن و ورودی های از این طریق را ارزیابی کنید.
اگر چه نیاز است تا در مورد گوگل آنالیتیکس و استفاده از ردیابی آدرس ها برای پیگیری ورود و خروج های آن صحبت داشته باشیم. پس حتما در این مورد هم صحبت میکنیم. اما تا اینجا شما در این مقاله ی گنده و هیولا صفت با تکنیک هایی آشنا شدید که برای افزایش لیست ایمیل، بیشترِ جوانب را بررسی کرده است. تنها کاری که نیاز است انجام دهید اینست که تجربه خود در ارسال ایمیل را به کار بگیرید ولی اگر تازه کار هستید حتما در مورد ارسال ایمیل های انبوه مطالعه کنید.
میدانید که وقت زیادی برای تهیه این مقاله گذاشته شده و حتی این دلیل نمیشود که بتوان ادعا کرد که این مقاله کامل است، بنابراین اگر دیدگاه یا نظری دارید خوشحال میشویم آن را با ما و دیگر کاربران در میان بگذارید.
این کار شما به ما کمک میکند که کانون اصلی را روی موضوعی که باید بیشتر توضیح داده شود قرار داده و مسیر را بهتر از آنچه که به تنهایی طی میکردیم با همراهی شما قطعا بهتر خواهد بود.
منبع: https://mimos.ir/
منبع:https://websima.com/
منبع:http://hamyar.co/

لندینگ پیج چیست؟

لندینگ پیج یا صفحه فرود چیست؟

صفحه فرود یا لندینگ پیج چیست (به انگلیسی: Landing Page) : یک صفحه از سایت است که آن را به عنوان نقطه‌ فرود یک بازدیدکننده گویند، یا به تعبیری دیگر، به صفحاتی گفته می‌شود که دروازه‌ ورود بازدیدکننده به ‌سایت هستند.
به عنوان مثال یکی از راه‌های دیده شدن صفحات فرود استفاده از بنرهای تبلیغاتی است، بنرهای تبلیغاتی صفحات Landing Page را در سایت‌های خود یا سایت‌های دیگر پخش می‌کنند تا بتوانید نقطه فرودی را در سایت خود ایجاد کنید.
یا یکی دیگر از روش های رایج در بین سایت های ایرانی در جهت بازدید بیشتر، تلگرام است، از طریق کانال های تلگرام به سمت صفحات طراحی شده حرکت میکنند.
فرود آوردن بازدیدکننده می‌تواند اهداف خاصی دربرداشته باشد مثلا به دست آوردن اطلاعاتی از بازدیدکنندگان که به وسلیه آن بتوان با آنها ارتباط برقرار کرد یا می‌توان هدف از فروش یک محصول را مدنظر گرفت و یا صرفا کلیک بر روی یک لینک خاص هدف یک صفحه فرود باشد.
به صفحه فرود نیز صفحه هدف هم گفته می‌شود، صفحه‌ای که باعث افزایش بازدید  و همچنین افزایش فروش می‌شود ولی این نکته به نوع طراحی یک صفحه فرود هم بسیار وابسته است، هر چه طراحی صفحه فرود مورد پسندتر کاربر باشد، شما نیز به هدف خود بیشتر نزدیک شده‌اید.

Landing Page صفحه فرود

Landing Page و باند فرودگاه یک هواپیما

چرا Landing و از کجا آمده؟
کلمه Landing بیشتر در علوم هوافضا و هواپیما کاربرد دارد. به نقطه‌ای که خلبان هواپیما در آن فرود می‌آید نقطه لندینگ (Landing) می‌گویند. این نقطه توسط برج مراقبت به خلبان اعلام می‌شود.
چه ارتباطی بین لندینگ هواپیما و این صفحه از سایت وجود دارد که به آن صفحه لندینگ میگویند؟ در اینجا مدیر سایت و کسی که بنر تبلیغاتی را برای سایت تنظیم می‌کند حکم برج مراقبت را دارند و صفحه ای که کاربر بعد از کلیک روی بنر تبلیغاتی به آن هدایت می‌شود هم صفحه فرود. زیرا کاربر مستقیم وارد صفحه‌ای میشود که ما مشخص کرده‌ایم.

اهمیت طراحی و ساخت صفحه فرود

معمولا طراحی سایت و استایل کلی وب‌سایت با صفحه هات Landing Page متفاوت است، صفحه لندینگ پیج به صورت جدا از صفحات اصلی یک ‌سایت طراحی می‌شود، لندینگ پیج صفحه‌ای منحصر به فرد و خارج از چارچوب کلی وب سایت است. به همین علت طرح کلی سایت در آنها لحاظ نمی‌گردد.
توجه داشته باشید که در حوزه بازاریابی درونگرا دلیل منطقی برای این موضوع ذکر شده وجود دارد؛ طرح اصلی سایت در صفحات فرود آورده نمی‌شود تا در عمل مخاطب محدود گردد چرا که با ایجاد تغییرات کلی به مدیرسایت یا آگهی‌دهنده زمان می‌دهد تا آن‌ها بتوانند به‌واسطه صفحه فرود، به هدف نهایی خود برسند.

در طراحی و ساخت Landing Page، توجه به این نکته بسیار مهم است که مخاطب، ما را دنبال نمی‌کند؛ بلکه پیام ما، جذابیت صفحه فرود و یا نیاز خود را احساس می‌کند و سپس ما را دنبال می‌کند و بدون شک وقتی بازدیدکننده را به یک صفحه لندینگ پیج هدایت می‌کنیم، برای دادن جلوه‌ی جذاب‌تر و حرفه‌ای‌تر در صفحه لندینگ پیج دستان باز است تا برای مخاطب به نمایش بگذاریم.

وقتی بنر تبلیغات شما در سایت‌ها قرار می‌گیرد و بازدیدکننده روی آن کلیک می‌کند، بازدیدکننده بدون اینکه در گوگل جستجویی انجام دهد وارد صفحه موردنظر شما می‌شود.
برای همین صفحه فرود به صفحه هدف نیز مشهور است. بازدیدکننده وقتی برای اولین بار توسط بنری وارد سایت شما می‌شود هیچ دید خاصی نسبت به سایت و صفحه شما ندارد برای همین صفحات فرود هم می‌تواند فرصتی باشد و هم نقطه ضعفی در سایت، پس باید در ساخت صفحه فرود نهایت دقت را داشت تا به خوبی طراحی شود و بتوان با خوب جلوه دادن سایت به اهداف مورد نظر رسید چرا که دروازه افزایش بازدید و محصولات سایت هستند.
مسلما اگر کاربری طراحی و ساخت صفحه لندینگ را بپسندد، بیشتر ترغیب می‌شود که اطلاعات موجود در آن صفحه را بخواند و تصمیم می‌گیرد که در سایت بماند و جاهای دیگر را هم ببیند.
صفحه لندینگ می‌تواند هر صفحه‌ای از سایت باشد. انتخاب این صفحه به عهده خود شماست. بعضی‌ها صفحه اصلی را به‌عنوان صفحه لندینگ معرفی می‌کنند و بعضی‌ها یک صفحه خاص که مدنظر دارند.

شاید بتوان گفت که متداول‌ترین نوع لندینگ پیج، صفحاتی هستند که در تبلیغات Google Adwords و در کمپین های تبلیغاتی وجود دارند. یک پست بلاگ یا هر مطلبی که بر روی وب سایت بارگذاری می‌کنید لزوما لندینگ پیج نیست، چرا که ممکن است چندین هدف را آن صفحات دنبال کنند.

یکی از مزیت‌هایی که طراحی صفحه فرود نسبت به طراحی سایت دارد هزینه آن می‌باشد، هزینه و زمان کمتری اصولا طراحی یک صفحه فرود لازم دارد.

تعریف لندینگ پیج Landing page در گوگل آنالیتیکس

تا الان ما تعریف لندینگ پیج Landing Page را در بحث دیجیتال مارکتینگ صورت دادیم، ولی باید بدانید که لندینگ پیج در ابزارهای قوی آنالیز همانند گوگل آنالیتیکس تعاریفی جداگانه دارد. در گوگل آنالیتیکس Google Analytics منظور از لندینگ پیج هر صفحه ای از سایت است که کاربران از آن وارد سایت ما می‌شوند، حال ممکن است آن صفحه اهمیت زیادی برای ما نداشته باشد و یا ممکن است داشته باشد.

به عبارت تخصصی تر هر صفحه‌ای که Session یک user از آن آغاز می‌شود را صفحه لندینگ پیج گفته می‌شود.

landing-page-google-analytics

لیست landing Page ها در گوگل آنالیتیکس

 

انواع لندینگ پیج

صفحه فرود Opt-In Landing Pages

گفتیم که لندینگ پیج اصولا هیچ کدام از بخش‌های سایت مانند هدر، فوتر و سایدبار پیش‌فرض را ندارد و کاربران از طریق تبلیغات، بنرها در دیگر سایت‌ها، موتورهای جستجوگر، شبکه های اجتماعی و … به صفحه هدف یا همان صفحه فرود هدایت می‌شوند و با یک پیشنهاد جذاب روبرو می‌شوند.

صفحات Opt-In Landing Pages که به اختصار Opt-in Page هم گفته می‌شود نوعی از صفحات فرود هستند با این تفاوت که در زمان طراحی آن‌ها بخش‌های سایت مانند هدر، فوتر و سایدبار وجود دارند. و این نوع صفحات در جایی یا یک فرمی است که اصولا در تمام صفحات به چشم کاربران میخورد.

صفحه فرود Click Through

صفحه فرود Click Throughبه این منظور مورد استفاده قرار می‌گیرد که وقتی کاربری کلیک کرد، به صفحه‌ای دیگر ارجاع داده شود، هدف از این نوع صفحات صرفا متقاعد کردن بازدید‌کننده و کلیک کردن آن بر روی لینکی خاص و سپس هدایت آن به صفحه ای دیگر است و اصولا برای افزایش نرخ تبدیل کاربر به مشتری استفاده می‌شود. صفحه فرود  Click Through را می‌توان برای توصیف یک محصول با ارائه جزئیات کافی طراحی کرد. بنابراین به عنوان یک متقاعد کننده برای بازدید کنندگان عمل کرده و آن ها را به تصمیم گیری برای خرید نزدیک‌تر می‌کند.

صفحه فرود Lead Generation

صفحه فرود Lead Generation برای دریافت اطلاعاتی مانند نام و آدرس ایمیل بازدیدکنندگان مورد استفاده قرار می‌گیرد. تنها هدف در طراحی این نوع صفحات فرود، جمع آوری اطلاعات از بازدیدکنندگان است و آنها اطلاعات خود را در فرم موجود در لندینگ پیج وارد می‌کنند. بنابراین، صفحات Lead Generation اغلب اوقات، یک فرم همراه با شرح خدمات و آنچه که شما در ازای ارسال اطلاعات شخصی بازدیدکنندگان حاضرید به صورت رایگان به کاربر بدهید را داراست. مانند کتاب الکترونیکی رایگان و یا شرکت در یک وبینار آموزشی رایگان در مقابل دریافت اطلاعات بازدیدکننده.

دکمه فراخوان یا Call To Action چیست

دکمه فراخوان یا به اختصار CTA اصولا در ساخت صفحات فرود بسیار مورد توجه گرفته می‌شود و از اهمیت بسیاری برخوردار است و از اهداف صفحات فرود کلیک خوردن این دکمه است، پس باید در طراحی و نحوه چیدمان و مکان آن دقت لازم را به‌کار برد ولی در درجه اول لازم است زمینه کلیک خوردن دکمه CTA را فراهم کنیم. منظور این است که کیفیت محتوا، استایل صفحه و نحوه چیدمان دیگر المان‌ها در صفحه فرود کمک بسیاری به بالا رفتن میزان کلیک CTA می‌کند. دکمه فراخوان یا CTA می‌تواند برای درخواست عضویت در خبرنامه، برای درخواست دانلود فایل و یا پر کردن یک فرم مورد استفاده قرار گیرد.

بعد از طراحی اولیه دیگر المان‌های صفحه فرود، یکی از مهم‌ترین نکات طراحی دکمه Call To Action است. باید بدانیم این دکمه‌ها و فرم‌ها را چگونه طراحی کنیم و در کجای سایت بکار ببریم. در مورد استفاده از رنگ باید در این دکمه‌ها دقت زیادی داشته باشیم تا بتوانیم جاذبه ایجاد کنیم نه دافعه! در عکس زیر اطلاعاتی از اینکه باید از چه رنگ‌هایی استفاده کنید و از چه رنگ‌هایی باید پرهیز کنید را می‌دهد، هر چند این اطلاعات صرفا برای دادن دید کلی به شما است و ممکن است برای یک تجارتی مفهومی دیگر پیدا کند.

اثر رنگ ها در دکمه call to action

اثر رنگ ها در دکمه call to action

اینکه بتوانید Call-to-Action های بهتر و جذاب‌تر طراحی کنید، فقط به میزان علم گرافیک شما بستگی ندارد و باید در کنار علم گرافیک نمونه‌های موفق را هم بررسی کرده و حتی از آنها الگوبرداری کنید. شرکت Hubspot کتابی را انتشار داده که در آن صد و یک Call to Action تاثیرگذار به نمایش گذاشته شده و بی‌شک این کتاب الکترونیکی می‌تواند برای شما هم الهام بخش باشد. 

 

 

چهار نمونه از دکمه‌های فراخوان سایت‌های معروف که تاثیر بسیاری دارند در عین سادگی آنها.

 

نمونه دکمه call of action

نمونه دکمه call to action سایت Evernote

آیا می‌خواهید هیچ چیز را فراموش نکنید؟ پس در Evernote ثبت نام کنید. شعار سایت Evernote است، رنگ دکمه سبز Call to Action همان رنگی است که در لوگوی این اپلیکیشن به کار رفته با این تفاوت که در تضاد رنگ سفید، به خوبی نمایان می‌شود.

 

نمونه دکمه call of action

نمونه دکمه call to action سایت DropBox

میتوان گفت دکمه فراخوان سایت Dropbox ساده‌ترین فرایند برای ثبتنام را به کاربر نشان می‌دهد و رنگ دکمه با ساختار این سایت هماهنگی بسیار خوبی را دارد. و به خوبی خودنمایی می‌کند.

نمونه دکمه call of action

نمونه دکمه call to action سایت FireFox

سایتی آشنا برای هر کاربر ایرانی، قطعا همه ما از مرورگر موزیلا استفاده می‌کنیم. دکمه call to action این صفحه فرود انقدر به خوبی طراحی شده است که دیگر مجال فکر برای کلیک نکردن را نمی‌دهد.

نمونه دکمه call of action

نمونه دکمه call to action سایت Instagram

سه دکمه پرکاربرد در صفحه اصلی سایت اینستاگرام. طراحی بسیار ساده و قابل فهم که حتی با نخواندن متن‌های موجود در دکمه‌های Call to action و به لطف استفاده از ایکون‌های مناسب رابط تجربه کاربری بسیار خوبی را فراهم می‌کند.

 

۲۵ نکته آموزشی درباره صفحه فرود

اینفوگرافیک لندینگ پیج landing page

اینفوگرافیک لندینگ پیج

نکات مهم درباره صفحه فرود

  1. در طراحی Landing Page بهتر است که هیچ‌گونه لینک خارجی قرار داده نشود چرا که ممکن است کاربر را از هدف اصلی دور کند و به سایتی که لینک آن وجود دارد برود.
  2. صفحه فرود فقط برای دریافت اطلاعات به صورت یک طرفه از کاربران نیست بلکه نوعی تبادل اطلاعات است، اگر شما صرفا بخواهید فقط اطلاعات دریافت کنید و هیچ چیز رایگان و ارزشمندی به کاربران هدیه ندهید، در این صورت آنها هم به احتمال زیاد همین موضع‌گیری را نسبت به شما خواهند داشت. روش‌های بسیار زیادی برای تشویق بازدیدکنندگان به ارائه اطلاعات وجود دارد، مثلا در ازای دادن ایمیل توسط کاربر یک کد تخفیف یا هدیه‌ای ارزشمند و کلا امتیازی باارزش به آنها داده شود که فقط مخصوص خودشان باشد، همچنین باید در زمان ساخت لندینگ پیج بستری فراهم شود تا کاربر از درج اطلاعات خود بیم نداشته باشد و محفوظ ماندن اطلاعات را حس کند تا بتواند بیشتر ترغیب به دادن اطلاعات خودشان به شکل صحیح باشند.
  3. هدف‌های مختلفی ممکن است یک لندینگ پیج داشته باشد، مانند دانلود کتاب الکترونیک رایگان، ثبت نام در وبینار، راهنمایی خرید و استفاده از محصول، اشتراک خبرنامه و … که باید متناسب با هدف ساخت لندینگ پیج را سر گرفت، به بیانی دیگر، باید بسته به هدف ما طراحی لازم یک صفحه فرود صورت بگیرد.
  4. یکی از بهترین راه‌کارها برای افزایش نرخ تبدیل و رسیدن به هدف در صفحه فرود، این است که تا می‌توانید مراحل ثبت‌نام در زمان ساخت صفحه فرود، برای کاربران را کمتر، ساده و سریع کنید. هرچه مراحل ثبت‌نام بیشتر باشد، کاربر رغبت کمتری برای پر کردن اطلاعات خود خواهد داشت. پس برای طراحی یک صفحه فرود موفق، پروسه‌ای را ترتیب دهید که بازدیدکننده با یک کلیک بتواند در آن ثبت‌نام کند و این موضوع می‌تواند تجربه کاربری را بهبود ببخشد.
  5. از محتوای کپی در لندینگ پیج استفاده نکنید، استفاده نکردن از دیگر محتوای صفحات سایت، کار مشکلی به نظر می‌رسد. ولی ارزش آن را دارد، یکی از راه‌حل‌های مناسب و هوشمندانه، در استفاده از متن‌های کپی استفاده آنها در تصاویر یا ویدیو است.
  6. پیام خود را تکرار کنید. در زندگی روزمره شاید تکرار، مفهوم چندان خوشایندی نداشته باشد، با این‌وجود، ارتباط بین صفحه فرود و تکرار پیام می‌تواند روشی بی‌نظیر برای تأکید روی یک نکته‌ یا ویژگی کلیدی در تجارت شما باشد. اینکه شما متنی خاص را در قسمت‌های مختلف به شیوه‌های جذاب تکرار نمایید باعث می‌شود آن متن ملکه ذهن کاربر شود. و حتما می‌دانید که اگر محصولی، متنی، عکسی، یا هر چه در ذهن کاربری به شکل مثبت ثبت شود باعث ایجاد تبلیغات کلامی شده و هدف شما را گسترش می‌دهد. به راستی چه تبلیغاتی قوی‌تر از تبلیغات کلامی است؟
  7. خدمات یا اطلاعاتی را به رایگان در اختیار کاربران بگذارید. ارائه چیزی باارزش به شکل رایگان و یا هدیه برای برخی افراد شگفت‌آور است، انجام این کار بخصوص در یک صفحه‌ی فرود می‌تواند انگیزه‌ی فوق‌العاده‌ای برای کاربران به شمار رود. اینکه مدیر سایت به این نکته پی ببرد که باارزش‌ترین سرمایه‌ی او مشتریان او هستند نه محصولاتی که برای فروش دارد باعث موفقیت او در اهدافی می‌شود که در صفحات فرود نهفته است.
  8. به تعهدات خودتان پایبند باشید. قول دادن برای موارد مختلف به کاربران جزء راه‌کارهای قوی است، که سبب می‌شود ریسک انجام عملکرد پیشنهادی، برای مخاطب پایین بیاید و همچنین تعهدات شما باعث می‌شود که مخاطب در رابطه با همکاری با شما حس امنیت بیشتری داشته باشد و برخی تردیدها و موانعی که بر سر راه او وجود دارد برطرف شود. به طور مثال وب‌سایت  Halevy Life، یک باشگاه ورزشی خصوصی در نیویورک است و در صفحه فرود خود متنی نوشته بود:  Halevy Life Fitness Guaranteed به معنای برنامه‌ی بدن‌سازی گارانتی شده‌ باشگاه  Halevy Life. این یک پیشنهادی منحصربه‌فرد است. یعنی اگر شخصی عضو این باشگاه شود و پس از گذراندن دوره، به فرم مورد انتظار خود نرسد، این باشگاه متعهد می‌شود که هزینه‌ی او را برگرداند؛ این سبب می‌شود که باشگاه Halevy Life تنها باشگاه بدن‌سازی شخصی در سرتاسر دنیا باشد که گارانتی برگرداندن هزینه را دارد. روشن است که تعهدی که می‌دهید باید وجاهت و شایستگی لازم را داشته باشد. تعهدی که توسط این باشگاه داده‌شده است، پیشنهاد بسیار جذابی است و سبب شده است مدیر این باشگاه در مرکز توجه عموم مردم قرار گیرد.
  9. از اعداد و ارقام استفاده کنید، آیا می‌دانستید، کاربران ۲۹۵ برابر کمتر از شما تمایل دارند که این مقاله را بخوانند؟ ارائه‌ی اعداد و ارقام می‌تواند راهکار بی‌نظیری برای جلب‌توجه مخاطب باشد، بنابراین اضافه کردن یک آمار جذاب در صفحه‌ی هدف بسیار به نفع تجارت ماست.
  10. از ویدئو کلیپ‌ها استفاده کنید، استفاده از یک ویدئو می‌تواند ابزار مناسبی برای جلب‌توجه بازدیدکننده و ترغیب او به کلیک روی محتوای مربوطه باشد. مدت‌زمان این ویدئو می‌تواند عاملی تعیین‌کننده باشد. ویدیو در لندینگ پیج می‌تواند یک دید کلی و خوبی را به کاربر بدهد. این تکنیک روی میزان نرخ تبدیل کاربر به مشتری تاثیر بسیار مثبتی می‌گذارد. از طرفی به کمک ویدئوها، انتقال داده و اطلاعات راحت‌تر می‌گردد.
  11. پرسش و پاسخ راهکاری مؤثر است، تشخیص نیت کاربر برای ورود به صفحات فرود، عاملی اساسی است. زمانی که متوجه این نکته شوید که چه چیز کاربر را به‌سوی صفحه‌ی هدف شما جذب کرده است، می‌توانید طی یک اقدام پیشگیرانه، سؤالاتی که ممکن است برای کاربر پیش بیاید را پاسخ دهید.
  12. از سرنخ‌های جهت‌دار استفاده کنید، یک صفحه‌ی هدف که به‌خوبی طراحی‌شده باشد، به‌وضوح نشان می‌دهد که کاربر باید کجا را کلیک کند یا اطلاعات خود را وارد کند. بااین‌حال می‌توان از فلش‌ها برای وضوح بیشتر استفاده نمود. جهت‌دار کردن صفحه فرود حتی به‌طور دقیق توسط نشانگرهای حرارتی (که میزان و مسیر نگاه بیننده روی تصویر و طول مدت نگاه او را نشان می‌دهد) موردبررسی قرارگرفته است. نتایج به‌دست‌آمده نشانگر قدرت این سرنخ‌ها برای جلب‌توجه مخاطب است. توجه کنید:heatmap کردن صفحه فرود

    به مسیر نگاه خود در عکس سمت راست توجه کنید، بیشترین توجه را داشته است.

    در این دو تصویر تفاوت حضور و عدم حضور سرنخ‌های جهت‌دار را در یک تبلیغ مشابه مشاهده می‌کنید. قسمتی که به رنگ قرمز درآمده است نشانگر این است که کاربران به مدت طولانی‌تری به آن نقطه نگاه کرده‌اند. به قسمت‌هایی که کاربران توجه بیشتری به آن‌ها کرده‌اند دقت کنید؛ در تصویر سمت راست تقریبا همه‌ی قسمت‌ها (به‌جز بدن کودک که هدف اصلی ما نیست) بیشتر از عکس سمت چپ مورد توجه قرارگرفته است. پس به نحوه چیدمان المان‌ها و جهت آن‌ها در زمان ساخت لندینگ پیج بسیار توجه کنید چرا که یک تغییر جزئی می‌تواند ما را بسیار به هدف دور یا نزدیک کند.

  13. به رنگ‌ها توجه کنید، زمانی که صحبت از صفحات فرود به میان می‌آید، رنگ‌ها یکی از فاکتورهای اساسی برای انتقال پیام است و می‌تواند تأثیر بسیاری بر موفقیت صفحه هدف داشته باشد. انتخاب رنگ در زمان ساخت لندینگ پیج تنها به ویژگی‌های زیباشناسی و یک طراحی جذاب مربوط نمی‌شود، گرچه این عامل بسیار مهمی است.
  14. خالی ماندن برخی فضاها در طراحی صفحات فرود اشکالی ایجاد نمی‌کند، بدترین لندینگ پیج‌ها، صفحه‌های بسیار شلوغ هستند. این صفحات سعی می‌کنند تا جایی که می‌توانند اطلاعات مربوط به برند خود را در صفحه فرود جای دهند و آن‌قدر مطالب زیادی را در آن می‌گنجانند که برای خواننده گنگ و گیج‌کننده می گردد. مشخصاً این، آن چیزی نیست که بازدیدکننده به دنبالش هست. استفاده از فضای خالی در Landing Page، سبب می‌شود که این صفحه مرتب به نظر آید و توجه به‌سوی مطالب و عناصر مهم آن جلب شود.
  15. احساسات مشتریان را تحریک کنید، تحریک احساسات مشتری، یکی از قدرتمندترین ابزارهایی است که می‌توانید به واسطه‌‌ای آن بر تأثیرگذاری برند خود بیفزایید. مثلا استفاده از کودک برای دریافت کمک‌های خیریه و یا بیماری‌های لاعلاج می‌تواند تأثیر خوبی بر احساسات بازدیدکنندگان بگذارد.
  16. در لندینگ پیج خود از نشان‌های اعتماد استفاده کنید. در بسیاری از تکنیک‌های بالا، روش‌هایی از  جذب اعتماد کاربران را مشاهده کردید، اما مطمئناً ارزش این را دارد که یک بخش کامل را به آن‌ها اختصاص دهیم. نشان اعتماد یکی از قدرتمندترین عناصری است که می‌توانید از آن در صفحه‌ی هدف خود بهره ببرید. نشان اعتماد انواع مختلفی دارد، مثلا: لوگوی برندها، نشان همکاری، نظرات کاربران، سفارش و توصیه، نشان اعتماد الکترونیک (ای‌نماد و …)، گارانتی و ضمانت و در سازمان‌های معتبر. در ادامه بیشتر درباره این نشان‌ها صحبت می‌کنیم.
  17. افزودن لوگوی برندها و نشان‌های همکاری در صفحه فرود، یک روش عالی برای به نمایش گذاشتن متقاضیان معروف کسب‌وکار شماست. بسیاری از وب‌سایت‌ها از این روش برای به رخ کشیدن پوشش‌های خبری درباره‌ی برند خود استفاده می‌کنند.
  18. نظرات کاربران و توصیه‌ها بسیار می‌تواند مورد توجه قرار بگیرد. بازاریابی دهان‌به‌دهان یکی از تأثیرگذارترین انواع بازاریابی است، بخصوص اگر بسیاری از کاربران تجربه‌ی خریدهای اینترنتی خود را از یک وب‌سایت بخصوص در رسانه‌های اجتماعی بازگو کنند. بنابراین اگر از چنین امتیازی برخوردار هستید حتماً از آن در صفحه‌ی هدف خود بهره بگیرید.
  19. گاهی ممکن است تکنیک‌ های بالا با هم به شکل ایده‌آل همخوانی نداشته باشند.پس بهتر است چند ورژن از صفحه‌ فرود خود را طراحی کرده و مورد ارزیابی قرار دهید و با یکدیگر مقایسه کنید. گاه پیش می‌آید که برخی تکنیک‌ها با برخی اهداف همخوانی ندارند. بنابراین اگر به این موضوع شک دارید، حتماً این مقایسه را انجام دهید و به فرضیات اکتفا نکنید.

نمونه لندینگ پیج

برای دیدن نمونه های لندینگ پیج بر روی عکس‌های زیر کلیک کنید

نمونه لندینگ پیج زیبا مسابقه ای از سایت دیجی کالا

نمونه لندینگ پیج زیبا مسابقه ای از سایت دیجی کالا

نمونه لندینگ پیج یلدا از سایت دیجی کالا

نمونه لندینگ پیج یلدا از سایت دیجی کالا

 

 

نمونه لندینگ پیج بسیار زیبا از میزفا با موضوع آموزشی سئو

نمونه لندینگ پیج بسیار زیبا از میزفا با موضوع آموزشی سئو

نمونه ۴ لندینگ پیج از سایت مدیسه

نمونه ۴ لندینگ پیج از سایت مدیسه

 

ساخت صفحه فرود در وردپرس

شما در وردپرس هم می‌توانید به سادگی یک Landing Page طراحی نمایید. در این سیستم مدیریت محتوا تعداد بسیار زیادی پلاگین برای ساخت صفحه فرود در وردپرس وجود دارد که بسیاری از نیازهای کاربران را برطرف می‌کنند. یکی از بهترین افزونه‌ها برای راه اندازی و ساخت صفحه فرود به همراه بازاریابی ایمیلی ، افزونه My Mail است. این افزونه از پرطرفدارترین افزونه‌های بازاریابی ایمیلی است که امکان ساخت Landing Page برای وردپرس را نیز در اختیار کاربران قرار می دهد. همچنین شرایطی را فراهم می‌کند تا مدیر سایت مطمئن باشد ایمیل هایی که ارسال می‌کند مستقیما به صندوق پستی کاربران می‌روند و اسپم نمی‌شوند. البته طراحی لندینگ پیج برای وردپرس با افزونه های رایگان هم امکان‌پذیر است کافی است، هر چند ما فیلم آموزشی در این زمینه ایجاد کردیم و می‌توانید در پایین آن را مشاهده نمایید.

البته باید این نکته را اضافه کنم که اکثر قالب هایی که برای خرید و فروش و یا حتی به شکل رایگان وجود دارند، خود یک نوع صفحه فرود محسوب می‌شوند و اصولا طراحی و دیزاین مناسبی دارند که می‌توانید با نکاتی که در بالا اشاره شد این صفحات را مورد ارزیابی قرار دهید.در بازاریابی اینترنتی لندینگ پیج (landing page) یا صفحه فرود به یک صفحه شاخص در وبسایت شما گفته می‌شود که برای هدفی که در وبسایت یا کمپین تبلیغاتی خود دنبال می‌کنید ساخته شده است. این هدف می‌تواند پر کردن یک فرم، ثبت نام در سایت و یا انجام یک خرید باشد. هنگام ساخت و طراحی یک صفحه فرود باید یک هدف خاص را کسب و کار خود در نظر داشته باشید و طبق همان هدف آن را طرح‌ریزی کنید و توسعه دهید.
ساخت یک صفحه لندینگ می‌تواند چالشی بزرگ برای شما باشد. چرا که این صفحات باید به بیشترین میزان ممکن بهینه شده باشند و انتظار شما از مخاطب را برآورده کنند. همچنین در نظر بگیرید تمام هزینه‌هایی که برای تبلیغات و بازاریابی خود صرف می‌کنید متمرکز بر افزایش ترافیک و بازدیدکننده در صفحه لندینگ یا فرود شماست. بدون خطا بودن ممکن نیست ولی هر اشتباهی می‌تواند به سوددهی و به ثمر رسیدن کمپین و تبلیغات شما ضرر برساند. بنابراین بهتر است شما قالب‌های لندینگ بسیاری را مشاهده و بررسی کنید که توسط بزرگترین و متخصص‌ترین طراحان و شرکت‌ها طراحی شده‌اند و جواب خود را پس داده‌اند. این گونه صفحات از نظر تجربه کاربری (UX) توسط طراحان حرفه‌ای متناسب با هر هدفی کاملا بهینه شده‌اند. یک لندینگ ساز خوب می‌تواند راه سخت و پرچالش به نتیجه رسیدن کمپین تبلیغاتی را آسان و کوتاه کند.
برخی کارشناسان دیجیتال مارکتینگ معتقدند صفحه لندینگ شما باید کاملا متمایز با صفحات داخلی و ساختار کلی سایت شما باشد و حتی منو و دکمه‌ای به صفحات درونی وبسایت شما نداشته باشد تا حواس کاربر را از هدفی که در لندینگ خود دنبال می‌کنید پرت نکند. متداول‌ترین صفحه لندینگی که استفاده می‌شود برای تبلیغات کلیکی است. این تبلیغ می‌تواند تبلیغات کلیکی در گوگل و یا بنری در سایت‌های مختلف باشد. درواقع این صفحه، صفحه‌ای است که افراد پس از کلیک روی تبلیغ شما «فرود» می‌آیند.

لندینگ پیج چه کاربردهایی دارد؟

تبلیغات گوگل و یا بنری: صفحه‌ای که به شما کمک می‌کند بازگشت سرمایه بالایی را از کمپین تبلیغاتی داشته باشید و توجه کاربران به موضوع و یا کمپینی خاص جلب کنید.
محتوای بازاریابی ایمیلی: صفحات فرود یا لندینگ در ایمیل مارکتینگ بیشتر برای دسته از کاربران کاربرد دارد که آشنایی اولیه با کسب و کار شما دارند. به کمک این ابزار شما می‌توانید این بخش از کاربران را به کسب و کار خود برگردانید و با ارائه یک یک کتاب الکترونیکی، مقاله‌ای تحقیقاتی در حوزه مرتبط، یک دوره یا کارگاه آموزشی آنان را ترغیب به بازگشت کنید.
دموی رایگان: اگر بخش یا کل خدمات خود را بصورت محدود رایگان ارائه می‌دهید می‌توانید با صفحه لندینگ خود روی این موضوع تأکید کنید و توجه کاربر را به آن جلب کنید.
صفحه محصول: متمرکز کردن توجه کاربر شما به یک محصول خاص راهی بسیار عالی برای بالا بردن شانس به فروش رفتن آن است. موفق ترین فروشگاه‌های آنلاین صفحه لندینگی مجزا برای هر محصول یا گروهی از آنها دارند.
کمپین تبلیغاتی: اگر کمپینی تبلیغاتی برای مناسبتی خاص برنامه‌ریزی کرده‌اید، یا پیشنهادی ویژه مثل کد تخفیف دارید و یا می‌خواهید برای مدتی نسخه رایگان نرم‌افزار خود را در اختیار کاربران قرار دهید، صفحه‌ای که برای پروموشن یا تبلیغات می خواهید استفاده کنید باید لندینگ پیجی باشد که دقیقا برای به ثمر نشستن هدف کمپین طراحی و ساخته داشته باشد.
تماس با ما: برای بسیاری از شرکت‌ها و سازمان‌ها (مشاوره، خدمات مالی، حقوقی و...) صفحه تماس با ما یکی از مهم‌ترین صفحات وبسایت است. استفاده از صفحه فرود با طراحی و استفاده از زبان و کلمات و لحن مناسب را برای بهینه کردن نجربه کاربری حتما در دستور کار داشته باشید.

آیا لندینگ پیج مانند صفحه اصلی یا صفحه خانه وبسایت است؟
خیر. لندینگ پیج با صفحه اصلی وبسایت شما تفاوت دارد.

چرا؟ چه تفاوت‌هایی با هم دارند؟

ابتدا این سوالات را از خود بپرسید:

  • آیا صفحه اصلی شما تنها یک هدف را دنبال می‌کند؟
  • آیا فقط برای یک رویداد تبلیغاتی یا بازاریابی (مثل دعوت به تماس یا پر کردن فرم) طراحی شده است؟

صفحه اصلی وبسایت مانند یک مرجع برای بازدیدکنندگانی است که آن‌چه به دنبال آن هستند را در آن پیدا می‌کنند. جایی است که به مخاطبان خود ابزار، ویژگی‌ها و محصولات خود را معرفی می‌کنید. حتی ممکن است دکمه‌ای برای پر کردن فرم یا تست رایگان هم در آن داشته باشید. ولی صفحه اصلی وبسایت شما برای یک هدف خاص طراحی نشده است. بلکه مثل یک ویترین برای خدمات و محصولاتی است که ارائه میکنید. به عنوان مثال دیجی کالا صفحات فرود یا لندینگ پیج فراوانی دارد که هر کدام از آنها برای محصول یا دسته محصولات خاص طراحی شده‌اند و اکثر آنها هدف «افزودن به سبد خرید» را دنبال می کنند.  

هدف یک لندینگ پیج یا صفحه فرود چیست؟

خب حالا که کاملا با مفهوم صفحه فرود آشنا شدید بیاید کمی درباره هدف این صفحات صحبت کنیم و این که چگونه آنها را به ابزاری ارزشمند برای بازاریابی تبدیل کنیم. به طور کلی صفحات لندینگ به سه دسته تقسیم می‌شوند:

۱. فروش محصول یا خدمات

چنین صفحاتی معمولا صفحه محصول (اگر یک فروشگاه اینترنتی باشید)، رزرو وقت یا بلیط یا تست رایگان خدماتی را به مخاطبان پیشنهاد می‌کنند. هدف اصلی و اساسی این صفحات فروش محصول است. شما می‌توانید در این گونه صفحات لندینگ محصول یا خدمات خود را تبلیغ کنید، برای مثال برای صفحه فروش محصول خود ترافیکی ایجاد کنید که بلافاصله منجر به خرید شود.

۲. ایجاد سرنخ برای فروش

این‌گونه صفحات بیشتر برای جمع‌آوری اطلاعات مشتریان بالقوه شما استفاده می‌شود. هدف اصلی این صفحات دریافت ایمیل، اطلاعات شخصی (مانند اسم و سن) و هرگونه اطلاعات دیگری که در آینده بتوانید از آن برای ارتباط گرفتن و بازاریابی محصول استفاده کنید. مخاطبانی که هدف سرنخ شدن برای فروش هستند معمولا فرم‌های طولانی‌تر با فیلدهای بیشتری دارند که باید پر کنند. از این اطلاعات برای دسته‌بندی اطلاعات و شخصی‌سازی جامعه مشتریان بالقوه استفاده می‌شود. نکته مهمی که در مورد این لندینگ پیج‌ها وجود دارد این است که باید ارزشی را به مخاطب ارائه کند که او را برای پر کردن فرم یا شرکت در کمپین شما کاملا قانع کند. صفحه لندینگ ایجاد سرنخ فروش می‌تواند با استفاده از این موارد باشد:

  • کتاب الکترونیکی رایگان
  • ثبت نام برای وبینار (سمیناری که بصورت آنلاین برگزار می‌شود)
  • راهنمای استفاده
  • ثبت نام خبرنامه

۳. ایجاد رابطه

ایجاد ترافیک و کشاندن بازدیدکننده به وبسایت یکی از روش‌های پیشرفته‌تر بازاریابی است. این صفحات ترکیبی از ایجاد سرنخ و فروش است. هدف این صفحات آماده کردن سرنخ فروش و هدایت ‌آنها به سمت قیف فروش است. این صفحات لزوما به هدف دریافت اطلاعات جامعه‌ای از مخاطبان یا کلیک برروی دکمه افزودن به سبد خرید ساخته نشده است. این صفحات به شما این امکان را می‌دهد که کاربران بالقوه‌ای که با محصولات یا خدمات شما آشنایی اولیه دارند و به آن علاقه‌مند هستند را جذب کرده و آنان را به مشتری تبدیل کنید.

جمع‌بندی

حالا که کاملا با مفهوم لندینگ پیج آشنا شدید نیاز به یک ابزار برای ساخت لندینگ پیج یا صفحه فرود دارید. کاربرد فراوان آنها در بازاریابی اینترنتی را کاملا مشاهده می‌کنید. آنها کاملا در سایت خود شما جا می‌گیرند. به کمک آنها می‌توانید فروش خود را بالا ببرید، سرنخ برای فروش بسازید و کاربران علاقه‌مند را به سایت خود بکشانید. شرط می‌بندم الآن حداقل سه راه متفاوت برای پیشرفت کسب و کار خود از طریق لندینگ پیج در ذهن دارید، این‌طور نیست؟ چهار چیزی که در هنگام ساخت لندینگ باید در خاطر داشته باشید:

  • لندینگ پیج ها یک هدف را دنبال می‌کنند
  • لندینگ پیج ها لینک خروجی بسیار محدودی دارند، تا جایی که حواس کاربر را از هدف کمپین دور نکنند.
  • صفحات فرود معمولا مستقل از بقیه سایت هستند و برای مقاصد بازاریابی ساخته می‌شوند
  • ساخت صفحات لندینگ بدون داشتن هیچ‌گونه دانش کدنویسی و طراحی بسیار آسان است.

شما می‌توانید از و امتحان پس داده که توسط طراحان حرفه‌ای ساخته شده و در برساوب موجود است استفاده کنید و بازدهی کمپین خود را چند برابر کنید. این لندینگ‌ها حتی می‌تواند روی زیر  سایت شما نیز قرار داشته باشند. این امکان برای مارکترهایی که در مدت کوتاهی نیاز به یک لندینگ با امکانات کامل دارند فرصتی فوق‌العاده فراهم کرده است.

البته در سئو هم بحث لندینگ پیج یا صفحه فرود وجود دارد، اما اصل این بحث، گسترده‌تر و جدی‌تر است و در فضای بازاریابی محتوا، به مفاهیم دیگری هم اشاره دارد.

بنابراین، لطفاً بدون اینکه به دانسته‌های قبلی خود فکر کنید، این درس را بخوانید.

صفحه فرود یا Landing Page چیست؟ بررسی انواع صفحه فرود

صفحه فرود نخستین صفحه ای است که بازدیدکنندگان سایت / وبلاگ شما، از طریق آن وارد فضای محتوای شما می‌شوند.

معمولاً بازدیدکنندگان، پس از مشاهده‌ی صفحه فرود یکی از سه کار زیر را انجام می‌دهند:

  محتوای صفحه را مرور می‌کنند و آن را می‌بندند.

  از طریق لینک هایی که در صفحه قرار داده‌اید، به بخش دیگری از سایت / وبلاگ شما می‌روند.

  یک اقدام (Action) دیگر (غیر از مشاهده‌ی سایر صفحات) انجام می‌دهند. مثلاً ایمیل خود را در سایت شما ثبت می‌کنند یا یک فایل پیشنهادی شما را دانلود می‌کنند یا در زیر مطلب شما کامنت می‌گذارند یا با شماره‌ تلفنی که در صفحه قرار داده‌اید تماس می‌گیرند یا محصولی را که معرفی کرده‌اید، می‌خرند.

هر سایت، چند صفحه فرود دارد؟

پاسخ به این سوال واضح است: نمی‌دانیم.

صفحه‌ی اصلی و اولیه‌ی سایت که اصطلاحاً به آن خانه یا Home هم می‌گویند، قاعدتاً یک لندینگ پیج کلیدی در هر سایت / وبلاگ است.

به عنوان یک عضو متمم، شما احتمالاً در ماه‌های گذشته این لندینگ را بیشتر از بقیه مشاهده کرده‌اید:

نمونه صفحه فرود

اما صفحه اول یک سایت، الزاماً تنها صفحه فرود آن سایت نیست.

به عنوان مثال، ممکن است بازدیدکنندگان شما، از طریق به سایت یا نوشته وبلاگ شما برسند.

پس صفحه‌ای هم که از طریق به بازدیدکنندگان معرفی می‌شود، عملاً یک لندینگ پیج محسوب می‌شود.

کسانی که در گوگل، نام دن اریلی را جستجو می‌کنند، به صفحه‌ی زیر در متمم هدایت می‌شوند:

نمونه صفحه فرود مربوط به دن اریلی

این هم یک صفحه فرود دیگر برای متمم است.

سایر صفحه های فرود

علاوه بر صفحه اول سایت و صفحه هایی که در نتایج جستجو می‌آیند، صفحه های فرود دیگری هم می‌توانند در یک سایت وجود داشته باشند.

موارد زیر، چند نمونه صفحه فرود هستند که در بسیاری از سایت‌ها با آنها مواجه شده‌اید:

 صفحه‌هایی که لینک آنها در سایت‌های دیگر آمده است (سایت دوستان یا سایت‌های تبلیغاتی)

 صفحه هایی که در پروفایل‌های خود در شبکه های اجتماعی معرفی می‌کنید (مثلاً در قسمت بیو اینستاگرام)

 صفحه هایی که در نرم افزارهای پیام رسان، لینک آن‌ها را برای دوستان‌تان یا گروه‌ها ارسال می‌کنید.

 صفحه‌هایی که در لینک آنها را برای مخاطبان خود می‌فرستید و تعداد زیادی از بازدیدکنندگان، از طریق آن صفحه ها وارد سایت شما می‌شوند (مثلاً صفحه هایی که در خبرنامه شنبه متمم معرفی می‌شوند)

 صفحه‌هایی که از طریق پیامک، یا از طریق اپلیکیشن‌های موبایل، به کاربران معرفی می‌شوند تا مخاطب با کلیک بر روی آنها، وارد سایت شود.

اهمیت صفحه فرود و انتخاب صفحه های فرود مهم و کلیدی

بعید است لازم باشد بر اهمیت صفحه فرود تاکید کنیم.

صفحه فرود یا لندینگ پیج ویترین سایت و وبلاگ شماست. مخاطب بر اساس صفحه فرود، در مورد کار شما، نوشته شما، محصول شما و برند شما قضاوت می‌کند.

با بزرگ شدن سایت یا وبلاگ شما، احتمالاً به سادگی نمی‌توانید همه‌ی صفحه‌های ورود خود را مدیریت کنید (همین الان که در حال خواندن این درس هستید، متمم چند هزار صفحه‌ی ورود دارد).

بنابراین، احتمالاً باید تعدادی از صفحه‌های ورود کلیدی را انتخاب کنید و بر روی آن‌ها وقت بیشتری بگذارید.

برخی از معیارهای زیر (یا ترکیب آنها) می‌توانند برای انتخاب صفحه های ورود کلیدی مناسب باشند:

برای اطلاعات بیشتر به مدیر برتر مراجعه کنید

 

  سایت‌های دیگر به کدام‌یک از صفحات شما لینک می‌دهند؟ صفحه‌ی اصلی؟ یا برخی نوشته‌های خاص شما؟ این صفحه‌ها می‌توانند برای شما بسیار مهم باشند.

  کدام صفحات شما در هفته (یا ماه) بیشترین تعداد ورودی را از طریق گوگل و سایر موتورهای جستجو دارند؟ سرمایه گذاری برای بررسی و ویرایش و بهینه سازی این صفحه‌ها، منطقی و ضروری است.

  کدام صفحه های شما، درآمدزا هستند؟ ممکن است یک صفحه در ماه ۵۰ ورودی داشته باشد و صفحه‌ی دیگری ۵۰۰۰ ورودی. اما اگر در صفحه‌ای که ۵۰ ورودی دارید، یک بسته آموزشی صدهزارتومانی می‌فروشید، منطقی است آن را جدی بگیرید و به خاطر بازدید نسبی پایین از فهرست اولویت‌ها خارج نکنید.

  اگر قصد دارید لینک برخی صفحات وب‌سایت / وبلاگ خود را از طریق تلگرام یا سایر نرم افزارهای پیام رسان برای دیگران ارسال کنید و امیدوار هستید که به صورت وایرال و ویروسی دست به دست شود، حتماً آن صفحه را به عنوان یک صفحه فرود جدی مورد توجه قرار دهید.

منبع: :https://motamem.org/

منبع:https://mizfa.com/

منبع:https://barsaweb.com/

ایده راه اندازی کسب و کار اینترنتی

داشتن ایده پولساز کسب و کار اینترنتی علی الخصوص اگر بکر باشند می‌تواند نقطه شروع خوبی برای راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی موفق باشد. در این نوشتار با ۳۴ ایده پولساز کسب و کار اینترنتی آشنا خواهید شد.

آغاز کسب و کار اینترنتی در مقایسه با سرمایه‌گذاری در شرکتی که وجود فیزیکی یا دفتری در مرکز شهر دارد از ریسک بسیار کم‌تری برخوردار است. از آن‌جایی‌که کسب و کارتان مبنایی اینترنتی دارد، شما می‌توانید به مشتریان بالقوه‌ی بیشتری دست پیدا کنید و به‌صورت مجازی از هر کجا که بخواهید فعالیت کنید. با برخی مهارت‌های ارتباطی و چندین وب‌سایت اصلی همراه با کمی دانش حفظ و نگهداری، تقریبا همه‌ی ما می‌توانیم یک کسب و کار اینترنتی راه‌اندازی کنیم و آن را به پیش ببریم و تنها در چند روز آن‌را راه بیاندازیم. آیا فکر می‌کنید آماده‌اید کارآفرین اینترنتی بزرگ بعدی باشید؟

در این جا تعدادی ایده پولساز کسب و کار اینترنتی عالی ارائه شده است تا شما را به تفکر در مسیری درست راهنمایی کند. در حالی‌که برخی از این سرمایه‌گذاری‌های مشاع می‌توانند درآمد جانبی خوبی را به همراه داشته باشند، ‌برخی از ایده‌های فهرست چندین ایده پولساز کسب و کار اینترنتی می‌توانند نهایتا ثروت کوچکی برای‌تان ایجاد کنند.

این شما و این هم ۳۴ ایده پولساز کسب و کار اینترنتی که همین امروز می‌توانید شروع کنید!!!

۱. واسطه اینترنتی بودن می تواند یک ایده پولساز کسب و کار اینترنتی باشد

online-affili

یکی از روش‌های حیاتی برای کسب درآمد اینترنتی این است که واسطه شوید. یک واسطه لزوما کسی‌است که به‌ازای فروش محصولات برای یک شرکت دیگر، حق‌العمل (کمیسیون)‌ دریافت می‌کند، چه در سایت خودشان آن محصول را به فروش برسانند یا این کار را از طریق کانال‌های دیگری مانند سایت ebay‌ انجام دهند. بهترین بخش این است که نیازی نیست خودتان محصولی تولید کنید، فقط محصولات دیگران را بفروشید.

به‌عنوان مثال، واسطه‌های آمازون می‌توانند پول هنگفتی از حق‌العمل به‌دست بیاورند اگر روی آن کار کنند. به‌راحتی به عنوان یک شعبه‌ی فروش محصولات شرکت ثبت‌نام کنید و از لینک ارجاع مخصوص‌تان استفاده کنید، و می‌توانید برای هر محصول فروخته‌شده بدون این که قدم از قدم بردارید حق‌العمل بگیرید. هم‌چنین، شبکه‌های رابطه‌ای مانند shareasale یا کلیک بانک طیف گسترده‌ای از محصولات را برای ارائه دارند. برخی از این موضوعات رقابتی مانند سلامت و شرط‌بندی می‌تواند آدم‌ها را میلیونر کند. یک واسطه‌ی اینترنتی بودن، می‌تواند روش عالی برای خلق یک درآمد جانبی برای شما و خانواده‌تان باشد.

۲. برند خودتان را بفروشید

sell

برندسازی یکی از ایده های کسب و کار اینترنتی است که به راحتی جواب می دهد. اگر استعداد خلق تصاویر منحصر به‌فرد دارید، نیازی نیست به خاطر ابتکارات‌تان جنجال به پا کنید. اگر می‌توان به سادگی حاصل دست‌تان را بر یک محصول چاپ کرد، پس می‌توانید پول‌سازی کنید. طرح‌های‌تان را در طیف گسترده‌ای از وب‌سایت‌ها مانند کافه‌پرس بارگزاری کنید. اگر کسی از آنها خوش‌اش بیاید، ‌آن شرکت آنها را چاپ می‌کند و محصول را تحویل می‌دهد. می‌توانید طرح‌های منحصر به‌فردی برای تقویم‌ها، کتاب‌ها، تی‌شرت‌ها، کیف‌ها، کلاه‌ها، کارت‌های خوش‌آمدگویی، یا پوسترهایی خلق کنید و برای فروش هر کدام از آنها حق‌العمل دریافت کنید. برخی از این سایت‌ها عبارت هستند از Zazzle، Teespring و Lulu.

 

۳. ساخت برنامه‌های کاربردی

make-an-app

از آن‌جایی‌که تلفن‌های هوشمند همه‌جا هستند، تقاضا برای برنامه‌های کاربردی جدی و خلاقانه بیش از پیش به محبوبیت رسیده‌‌است. بین بازار آندروید گوگل و بازار آی‌فون اپل، آدم‌ها هر روزه از ابزارهای بی‌شماری استفاده می‌کنند. و، بیشتر آنها چپ و راست در حال فروش هستند. زمان گذاشتن برای ایجاد و فروش یک برنامه‌ی تلفن هوشمند ممکن است ارزش زمان‌تان را داشته باشد زیرا روشی بسیار پرمنفعت برای پول‌سازی اینترنتی است. بهایِ ساخت واقعیِ برنامه‌های کاربردی تقریبا ناچیز است و هیچ‌گونه بهای ارسال یا انبار ندارد، این امر حاشیه‌ی سود کلی‌تان را گسترش می‌دهد. برنامه‌های کاربردی که به‌خوبی کار می‌کنند می‌توانند ماهانه برای خالقان‌شان، هزاران دلار عایدی تبلیغاتی داشته باشند، این امر آنها را به یکی دیگر از راهکارهای درآمد جانبی عالی تبدیل می‌کند.

۴. خرید و فروش دامنه

sell-domains

آدم‌های زیادی از خرید و فروش دامنه به کسب درآمد اینترنتی می‌پردازند زیرا زمان و سرمایه‌ی کمی لازم دارد. شما می‌توانید به قیمت مصوب یا حتی بسیار ارزان‌تر یک دامنه خریداری کنید، و دوباره آن را به قیمتی بیش‌تر بفروشید. ولی، همیشه خوب است ابتدا در سایت‌هایی مانند afternic.com، ‌Sedo.co.uk، یا دیگر وب‌سایت‌های حراج دامنه، ایده‌ی خوبی از آن‌چه در اسامی دامنه‌ها مورد اقبال است، به‌دست بیاورید. یک راه ایده‌آل برای یافتن نام‌های واقعا درست این است که فهرست‌های به نتیجه رسیده‌ای را بررسی کنید که نام‌های زیادی را پیشنهاد می‌دهند که منقضی شده‌اند و دوباره به بازار خرید و فروش وارد شده‌اند.

ایده پولساز کسب و کار اینترنتی ۵:

ایجاد یک فروشگاه تجارت الکترونیک

بله داشتن یک فروشگاه آنلاین از آن ایده های کسب و کار اینترنتی بی نظیر است. بدون راه‌حل‌هایی مانند Shopify و Woocommerce هیچ‌گاه شروع یک فروشگاه اینترنتی که مال خودتان باشد با چنین سرمایه‌ی اندکی نمی‌توانست از این راحت‌تر باشد، با تشکر از روش‌هایی مانند توزیع مستقیم بدون واسطه و انبارگردانی دیگر حتی لازم نیست درباره‌ی مواردی همچون تحویل یا انبارکردن کالاها نگرانی به دل‌تان راه دهید.

۶. مشاوره‌ی رسانه‌های اجتماعی

شرکت‌های بزرگ و شرکت‌های کسب و کاری می‌توانند به آسانی یک کارمند تمام‌وقت یا نیروی مشابهی را برای هماهنگی امور استخدام کنند تا حساب‌های کاربری توییتر، فیسبوک، و اینستاگرام‌شان را به پیش ببرد، ولی کسب‌وکارهای کوچک‌تر اغلب مجبور هستند خودشان مدیریت کسب و کارشان را برای رسانه‌های اجتماعی به‌دست بگیرند. ولی، از آن‌جایی‌که بسیاری مسئولیت‌های دیگر هم دارند، بسیاری از اوقات مالکان کسب و کار، بسیار غرق در یا مشغول به وقت‌گذاردن بر توسعه‌ی رویکرد رسانه‌های اجتماعی‌شان هستند. به عنوان مشاوری برای رسانه‌های اجتماعی، می‌توانید به‌طور مؤثری آنها را در مسیر درست و با توجه به تدابیر ایده‌آل، به‌کار گرفتن برنامه‌ها، و ارسال محتوا با عنایت به مخاطبان هدف‌تان، هدایت کنید‍. بنابراین، با رشد کسب و کارشان، شما نیز رشد خواهید کرد.

۷. کارمند حرفه‌ای مستقل

کار مستقل از طریق اینترنت یک روش عالی برای متخصصینی در کسب و کار فردی‌شان است تا در کل به طیف وسیعی از مشتریان کمک کنند. چندین وب‌سایت کار مستقل و پروژه محور به کسب و کارهایی که به کمک مضاعف احتیاج دارند اجازه می‌دهند تا پروژه‌های‌شان را فهرست کنند. کسب و کارهای کوچک و آدم‌هایی که مستقل کار می‌کنند، طرح‌های اولیه، ایده‌ها، یا پیشنهاداتی ارائه می‌کنند، که در آن‌جا خریداران می‌توانند به آسانی آن‌چه می‌خواهند و نیاز دارند را انتخاب کنند. سایت‌هایی مانند Elance یا ODesk تقریبا همه چیز را تحت پوشش قرار می‌دهند از جمله محتوا نویسی، ایجاد طرح گرافیکی، برنامه‌نویسی، و ورود داده‌ها.

۸. وبلاگ‌نویس متخصص

یکی از  ایده های کسب و کار اینترنتی که با هزینه کم می توانید راه اندازی کنید. اگر به نوشتن علاقه دارید و درباره‌ی موضوعات خاصی قویا مشتاق هستید، با ایجاد وبلاگ خودتان، سبک و سیاق‌تان را به سمع و نظر پولدارها برسانید. تأسیس وبلاگ خودتان نیازمند مهارت‌های رایانه‌ای و فنی زیادی نیست. با این حال، مهم این است که بدانید متناسب با موضوعی که در مورد آن می‌نویسید، چه می‌گویید. به مرور زمان، رفته رفته مخاطبینی به دور خود جمع می‌کنید چرا که مردم به تخصص و دانش شما اعتماد خواهند کرد.

با گردآوری پیروان زیاد، شما مجاز به سودآوری خواهید بود که با جذب تبلیغ‌کنندگان کلیدی یا با حق‌العمل‌هایی که با فروش محصولات برندی دیگر (فرض کنید یک واسطه) می‌گیرید به‌دست خواهید آورد. وبلاگ‌نویسی یک کسب و کار بزرگ است؛ از خانم هیتر از سایت Dooce.com بپرسید. او یک مادر است که هر روز در مورد فرزندان و حیوانات خانگی‌اش می‌نویسد و، فقط با کسب درآمد از وبلاگ‌نویسی، ماجراجویی‌های روزانه‌اش را با موفقیت به یک کسب و کار سودآور تبدیل کرده است.

 

۹.خلق تم‌های وردپرس هم میتواند یک ایده پولساز کسب و کار اینترنتی باشد

با افزایش تعداد آدم‌هایی که می‌خواهند حضور اینترنتی‌شان را پایه‌گذاری کنند فارغ از این که دلیل‌شان چیست، تقاضا برای تم‌های وردپرس و الگوهای وب‌سایت‌ها رو به افزایش است. آیا استعداد طراحی وب‌سایت و کدگذاری HTML دارید؟ اگر این‌چنین است، می‌توانید از خلق تم‌های جذاب وب‌سایت پول خوبی به هم بزنید. آن تم‌ها را خلق کنید و سپس آنها را در بازارهای اینترنتی مانند ThemeForest و TemplateMonster بفروشید تا، بسته به میزان استعدادتان، درآمد جانبی خوبی برای خودتان داشته باشید.

۱۰. داد و ستد سهام و فارکس

یکی از بهترین ایده های کسب و کار اینترنتی است. برخی آدم‌ها پیوستن به بازار ‌غیر قابل پیش‌بینیِ داد و ستد سهام و فارکس را تا حدودی ریسکی و خطرناک می‌بینند. ولی، اگر از کم شروع کنید و به جست‌وجو در این مورد ادامه دهید تا اطلاعات و تجربه‌ی کافی در این عرصه به‌دست بیاورید، ممکن است ارزش زمانی را که صرف‌اش می‌کنید، داشته‌باشد. در واقع، زمانی‌که یاد بگیرید چگونه این کار را انجام دهید می‌توانید به‌طور بالقوه سود بسیار زیادی از سهام و تبادل ارز‌های خارجی به‌دست بیاورید. هدف هر معامله‌گر موفق این است که دریابد کدام سهام و کدام ارز بیشترین افزایش یا کاهش را در ارزش خواهند داشت. هر چه بیش‌تر این راهکارها و اصول را یاد بگیرید، قطعا ‌پول بیش‌تری به‌دست خواهید آورد.

۱۱. همکاری با تبلیغ‌کنندگان نیز یک ایده پولساز کسب و کار اینترنتی است

اگر مالک یک وبلاگ یا وب‌سایت هستید، می‌توانید بخشی از فضای صفحه‌تان را به تبلیغ‌کنندگان بفروشید و هر بار که از سوی مخاطبان هدف تان یا بازدیدکنندگان وب‌سایت‌تان بر این تبلیغات کلیک می‌شود به صورت جانبی پول به‌دست بیاورید. حال که مکان واقعی تبلیغات کاملا آزاد است، ظرفیت عایدی از تبلیغات بها به ازای کلیک (CPC) بر میزان ترافیک سایت‌تان و بها به ازای کلیک و نرخ کلیک (CTR) استوار است. امروزه محبوب‌ترین روش برای کسب درآمد از طریق کلیک‌های تبلیغاتی، از طریق ادسنس گوگل یا تبلیغ‌کنندگان مشابه است. روش‌های دیگر تبلیغات مؤثر آنلاین، خبرخوان و بنرهای مستقیم را شامل می‌شود.

۱۲. پول بگیرید و بنویسید

از ایده های کسب و کار اینترنتی پرطرفدار است.  اگر مدیریت یک وبلاگ کمی درگیرکننده به نظر می‌رسد ولی هنوز هم تمایل دارید علاقه‌ی‌تان را به نوشتن در این مسیر ارضا کنید، می‌توانید برای سایت‌ها یا وبلاگ‌های دیگری همچون PayPerPost، Textbroker، یا Helium بنویسید. همچنین، نگارش یک کتاب الکترونیکی جالب هم ممکن است یک گزینه‌ی خوب دیگر باشد. کتاب‌های الکترونیکی هیچ نسخه‌ی چاپی و هزینه‌ی ارسالی ندارند، که آنها را به یک سرمایه‌گذاری معقول تبدیل می‌کند. اگر فردی هستید که مهارت‌های زبانی قدرتمندی دارید. می‌توانید یک ویراستار بالقوه باشید که مدیران سایت‌ها با کمال میل به آنها پول می‌دهند تا مقالات را بخوانند و ویرایش کنند و اشتباهات دستوری را از نظر کپی‌برداری اینترنتی اصلاح کنند.

۱۳. پژوهش انجام دهید

نمی‌توانید طراحی کنید، بنویسید یا وب‌سایت‌ها را کدگذاری کنید؟ مشکلی نیست. اجازه ندهید این مسئله جلوی پول‌سازی اینترنتی‌تان را بگیرد. اگر در هفته چند ساعت زمان اضافه دارید، می‌توانید وظایف تحقیقاتی متعددی را به جای دیگر آدم‌ها یا شرکت‌هایی انجام دهید که خودشان نمی‌توانند برای انجام آن کارها وقت بگذارند. بسیاری از سازمان‌ها و کسب و کارهای مختلف افرادی را استخدام می‌کنند تا در مورد موضوعات خاصی پژوهش کنند یا هر روز در انجام بررسی‌های اینترنتی به آنها کمک کنند. شما نیز می‌توانید یکی از این‌ها باشید.

 

۱۴. بازاریابی اینترنتی هم یک ایده پولساز کسب و کار اینترنتی است.

زمانی‌که یک سایت یا وبلاگ ایجاد شد و برای اهداف سئو (بهینه‌سازی موتور جست‌وجو) بهینه‌شد، بازاریابی موتور جست‌وجو (SEM) آغاز می‌شود. ظرفیت کسب درآمد در این حیطه بسیار زیاد است البته به این شرط که بدانید چه می‌کنید. یک متخصص در زمینه‌ی مدیریت سئو، مسئول بازاریابیِ موفق یک وب‌سایت است و می‌تواند ارتقاء آن را به روش‌های گوناگونی موجب شود. برخی از این تکنیک‌های ارتقاء ممکن است، تنها برای این که چند مورد از آنها را نام ببریم، شامل این موارد هستند: بازاریابی مقالات، نشان‌گذاری اجتماعی، پست‌گذاری در تالارهای گفت‌وگو، نشر اخبار منتشر شده، عرضه‌ی سایت‌تان به تعدادی از موتورهای جست‌وجو و راهنماها، و پست‌گذاری در وبلاگ. بیشتر کسب و کارها در ازای انجام این وظایف به کارکنان‌شان پولی نمی‌دهند و در عوض ترجیح می‌دهند تمام وظایف SEO و SEMشان را برون‌سپاری کنند.

۱۵.عکس بفروشید

از آن ایده های کسب و کار اینترنتی جذاب و ماجراجویانه است. عاشق عکس گرفتن هستید و به عکاسی علاقه‌ی خاصی دارید؟ اگر این چنین است، می‌توانید با فروش اینترنتیِ عکس‌هایی که می‌گیرید به درآمد خوبی دست پیدا کنید. آدم‌های بی‌شماری هستند که علاقه دارند پول خوبی برای مجموعه‌ی تصاویر منحصر به‌فردی که به آنها پیشنهاد می‌کنید بپردازند. امروزه عرضه‌ی عکس‌های‌تان به مردم از همیشه آسان‌تر است، و می‌تواند رویکرد راحتی برای ایجاد منبع مطمئنی از درآمد اضافی را برای‌تان فراهم کند. چندین سایت ذخیره‌ی تصویر مانند Shutterstock و Fotolia برای افرادی که می‌خواهند از تصاویری که در اوقات فراغت‌شان به صورت تصادفی گرفته‌اند کسب درآمد کنند، پیشنهادهای وسوسه‌انگیزی دارند.

۱۶. دستیار مجازی بودن نیز یک ایده پولساز کسب و کار اینترنتی است

تقریبا هر کسب و کار کوچکی برای هدایت وظایف اجرایی روز به روزش، به کمک نیاز دارد، ولی ممکن است مشخصا نخواهند یک کارمند تمام وقت را در منزل استخدام کنند تا این کار را انجام دهد. دستیاران مجازی طیف متنوعی از وظایف را انجام می‌دهند که دستیاران سنتی یا منشی‌ها معمولا انجام می‌دادند، از جمله هماهنگی‌های سفر، پرداخت صورت‌حساب‌ها، یا مدیریت تسویه‌ی هزینه‌ها. دستیاران مجازی از منزل یا هرکجا که اتصال وای فای موجود باشد، فعالیت می‌کنند. آنها معمولا از طریق تلفن، ایمیل، یا اسکایپ از طرف مدیرشان با مشتریان در تعامل هستند. یک دستیار مجازی تا چه اندازه می‌تواند پول بگیرد؟ معمولا به میزان تخصص و تجربه‌ی کلی‌اش بستگی دارد.

۱۷. اینترنتی تدریس کنید و سمینار اینترنتی برگزار کنید

تقاضا برای مربیان زیاد است چه مربی اینترنتی و چه مربی غیراینترنتی. بنابراین، اگر استعدادی دارید و دوست دارید به دیگران کمک کنید تا از استعدادشان استفاده کنند، یک معلم اینترنتی شوید تا در وقت آزادتان درآمد مضاعفی کسب کنید. تنها چیزی که نیاز خواهید داشت این است که در حوزه‌ی کاری‌تان حرفه‌ای باشید و علاقمند باشید تا چند ساعتی در هفته را به دیگران کمک کنید. سایت‌هایی مانند Tutor.com و TutorVista مکان‌هایی هستند که می‌توانید ثبت‌نام کنید و به عنوان یک مربی به مرور زمان شهرت خوبی به هم بزنید. اگر واقعا خوب باشید، می‌توانید سخنرانی، سمینار یا سمینار اینترنتی برگزار کنید که به صورت اینترنتی ارسال می‌شوند. دانشجویان دانشگاه و کالج همیشه تمایل دارند برای دست‌یابی به سمینارهای اینترنتی تحسین‌شده پول خرج کنند.

۱۸. یک وبلاگ فهرستی از دست‌نوشته‌های کوتاه ایجاد کنید

یک ایده‌ی واقعا ساده که تنها یک ساعت از وقت‌تان را در هفته می‌گیرد و حدودا ۲۰ دلار هزینه دارد. با گذر زمان پول نسبتا هنگفتی را برای‌تان فراهم خواهد کرد.

سایت‌هایی مانند Viralnova.com و Fukarf.com با پیداکردنِ داستان‌های بامزه، عاطفی و الهام‌بخش در ردیت، فیسبوک و ایمی‌جر محتوایی رقابتی خلق می‌کنند، محتوا را بازنویسی می‌کنند، جزییات بیش‌تری به آن اضافه می‌کنند و محتوا را در سایت خودشان منتشر می‌کنند. با کمی ارتقاء در سایت‌هایی مانند توییتر، فیسبوک، ردیت، استامبل‌اپان و در نهایت ارگانیک ترافیک، ظرف مدت چند ماه بین ۳۰K تا ۵۰K بازدید مجزا در ماه خواهید داشت. با ادسنس سایت‌تان را به پول نزدیک کنید تا برای تحت پوشش قرار دادن هزینه‌های میزبانی و بهاهای نام‌تان درآمدی داشته باشید.

خوب، شروع کردن با این روش (۱۰ تا ۵۰ دلار در ماه) بسیار آسان است، ولی با بالا رفتن ترافیک سایت، این رقم می‌تواند به بیش از ۱،۰۰۰ دلار در ماه افزایش پیدا کند. آن‌گاه می‌توانید سایت را به ۳۰ برابر درآمد ماهیانه به پیش ببرید. افرادی را می‌شناسم که همیشه این کار را انجام می‌دهند و سایت‌ها را بعد از ۸ ماه به مبلغی بالاتر از ۱۰،۰۰۰ دلار انتقال می‌دهند.

۱۹. فروش حراجی هم یک ایده پولساز کسب و کار اینترنتی است

این کسب و کار، خرید و فروش محصولات (کالای دست دوم، خرید و فروش مجدد کالاهای عمده ) را در یک بازار آنلاین مانند Ebay، Amazon، Auction یا Craigslist را شامل می‌شود.

۲۰. فروشگاه اینترنتی مهره‌دوزی

اگر به مهره‌دوزی علاقه‌دارید و این مهارت را نیز در خود دارید، می‌توانید یک کسب و کار آنلاین راه بیاندازید تا نه تنها جالب‌ترین مهره‌دوزی‌های موجود در وب را بفروشید، بلکه از نحوه‌یساخت آن‌ها نیز ویدیوی آموزشی ارائه کنید.

ایده پولساز کسب و کار اینترنتی ۲۱:

برنامه‌های مرتبط با ترفندهای خانگی یا خویش کاری

همزمان با اوج گرفتن انقلاب سبز، “جنبش ترفندهای خانگی (DIY)” یا خویش کاری نیز به‌راه افتاد. هرچه مشکلات اقتصادی بیشتر می‌‌شوند، مردم پول کمتری خرج می کنند و یاد می‌گیرند برای پس‌انداز کردن پول، برخی کارها را خودشان انجام دهند. شما می‌توانید از این شرایط بهره بگیرید و خودتان را به‌عنوان یک متخصص در زمینه‌ی کارهایی که می‌توان در خانه انجام داد جابزنید و ویدیوهای آموزشی در مورد نحوه‌ی درست کردن چیزها، نصب ابزارک‌ها و تعمیرات تهیه کنید.برای اطلاعات بیشتر در مورد ایده های کسب و کار اینترنتی می توانید به سایت مدیر برتر سر بزنید.

۲۲. شبکه‌ی تبلیغات آنلاین (اد نتورک)

می‌توانید یک شرکت آنلاین راه‌بیندازید و آگهی‌دهندگان را به وب‌سایت‌هایی پیوند دهید که پذیرای تبلیغات هستند. مسئولیت کلیدی یک اد نتورک عبارت است از گردآوری فضای تبلیغاتی از طرف انتشاردهندگان تبلیغات و هماهنگ کردن آن با درخواست آگهی‌دهندگان.

۲۳. خرید و فروش وبسایت

شما می‌توانید وبسایت‌ها را بخرید و بفروشید و از این راه به سود برسید. برای درک این مدل کسب و کار، فرض کنید شما در زمینه‌ی املاک و مستغلات مشغول به کار هستید، کسی که خانه‌ها را به قیمتی پایین خریدرای می‌کند و پس از بازسازی، آن خانه را مجددا به قیمتی بالاتر و با سود می‌فروشد. برای شروع می‌توانید از سایت‌هایی شروع کنید که در Flippa.com فهرست شده‌اند.

۲۴. کپی‌رایتینگ (نوشتن محتوای تبلیغاتی)

کپی‌رایتینگ یک کسب و کار خدماتی است که می‌توانید همین امروز شروع کنید. این ایده پولساز است چرا که کپی‌رایترهای کمی در دنیا وجود دارند. بازاریابان پورسانتی و بازاریابان اطلاعات محصول، اصلی‌ترین مشتریان شما خواهندبود، زیرا به دنبال راه‌های ممکن برای افزایش نرخ کلیک، نرخ ثبت‌نام و نرخ تبدیل وب‌سایت‌شان هستند. اگر به بازی با کلمات علاقه‌مند هستید می‌توانید خدمات ارائه‌ی کپی‌رایتینگ را فراهم کنید.

۲۵. راه‌اندازی بلاگ

بلاگ‌نویسی جدیدترین مشغله‌ی دیوانه‌کننده‌ی آنلاین است. امروزه هر آدمی تمایل دارد یک یا چند بلاگ داشته‌باشد ولی متأسفانه، از پس کارهای تکنیکی راه‌اندازی یک وبلاگ برنمی‌آید و تمایلی هم به یادگیری آن ندارد. اگر شما به‌خوبی به کار راه‌اندازی بلاگ آشنا هستید، پس می‌توانید ابن سرویس را به‌صورت آنلاین ارائه دهید! به شما قول می‌دهم از تراکنش‌های روزانه‌ی بانکی‌تان، لبخند رضایت بر لبان‌تان خواهد نشست.

۲۶. مشاوره در زمینه‌ی شبکه‌های اجتماعی

با افزایش علاقه‌مندی به محتوای شبکه‌های اجتماعی، توجه به رقابت در این شبکه‌ها از سوی شرکت‌های بزرگ نیز افزایش یافته‌است. از این‌رو نیاز به بازاریابان شبکه‌های اجتماعی روز‌به‌روز در حال افزایش است.آیا می‌دانید چگونه یک محتوا در شبکه‌های اجتماعی همه‌گیر می‌شود؟ آیا می‌توانید حضوری دائمی و قدرتمند را برای یک برند در شبکه‌های اجتماعی رقم بزنید؟ آیا با ترفندهای شبکه‌های اجتماعی آشنا هستید؟ اگر جواب‌تان به این پرسش‌ها مثبت است پس می‌توانید به یک مشاور در زمینه‌ی شبکه‌های اجتماعی تبدیل شوید و پول خوبی به جیب بزنید.

۲۷. طراحی جلد کتاب‌های الکترونیکی

انتشار کتاب‌های الکترونیکی رو به افزایش است و در نتیجه تقاضا برای جلدهای چشم‌نواز با کیفیت و جلد محصولات افزایش می‌یابد. نکته‌ی خوبی که در طراحی جلد کتاب‌های الکترونیکی وجود دارد این است که به دانش گرافیکی یا فوتوشاپ نیاز ندارد. فرآیند تولید جلد کتاب الکترونیکی با استفاده از نرم‌افزار طراحی جلد کتاب الکترونیکی انجام می‌شود.

۲۸. نمونه‌خوانی

آیا به پیداکردن اشتباهات دستوری علاقه‌دارید؟ اگر جواب‌تان مثبت است پس می‌توانید به‌صورت آنلاین از این راه کسب درآمد کنید و به ناشران آنلاین، خدمات نمونه‌خوانی ارائه دهید.

۲۹. ارزیابی وبسایت هم یک ایده پولساز کسب و کار اینترنتی است

همان‌طور که کسب و کارها به‌صورت آفلاین خرید و فروش می‌شوند، وبسایت‌ها نیز به‌صورت آنلاین خرید و فروش می‌شوند. شما می‌توانید به یک متخصص ارزش‌یابی سایت تبدیل شوید و خدمات ارزیابی به توسعه‌دهندگان وب‌سایت‌ها ارائه کنید.

۳۰. منتقد وبسایت

آیا در بهینه‌سازی وب‌سایت مهارت دارید؟ آیا می‌توانید صرفا با بررسی یک وبسایت به صاحبان کسب و کار در افزایش نرخ تبدیل‌شان کمک کنید؟ اگر این گونه است شما می‌توانید درقبال دریافت پول به نقد وبسایت‌ها بپردازید. کارفرینان بسیاری را می‌شناسم که با ارائه‌ی صفحات فرود (لندینگ) و صفحات ثبت ایمیل، کسب و کار آنلاین موفقی ساخته‌اند. شما هم می‌توانید این کار را انجام دهید.

۳۱. کارگزاری سرمایه‌گذاری مشاع

شما می‌توانید یک کسب و کار اینترنتی بر پایه‌ی خدمات کارگزاری سرمایه‌گذاری‌های مشاع ایجاد کنید. اگر ظرفیت و توانایی ایجاد ارتباط بین تولیدکنندگان و بازاریابان را در هر زمینه‌ای دارید، فکر نمی‌کنم چیزی بتواند مانع شما شود تا یک کسب و کار اینترنتی کارگزاری سرمایه گذاری مشاع راه‌بیاندازید.

۳۲. خدمات جمع‌آوری فهرست

آیا می‌دانید چطور یک فهرست را به‌صورت آنلاین تهیه کنید؟ اگر این کار را بلد هستید پس می‌توانید فهرست خودتان را تهیه کنید. بسیاری از بازاریابان اینترنتی به این واقعیت اذعان دارند که پول در فهرست‌ها است و تمایل دارند به هر قیمتی که شده این فهرست‌ها را به‌دست بیاورند. شما هم می‌توانید به این کسب و کار بپردازید و به ازای هر فهرست پول بگیرید.

۳۳. استخدام و شکار آنلاین مغزها

اگر کارتان را بلد هستید و می‌دانید چطور باید به پروفایل افراد سر بزنید و از آن اطلاعاتی استخراج کنید پس می‌توانید مسئول قرارداد برخی شرکت‌ها باشید. وظیفه‌ی شما این است که به‌صورت آنلاین به جستجوی نامزدهای مناسب برای یک موقعیت خاص در شرکت بگردید. شرکت پس از استخدام فرد مورد نظر به شما پرداخت خواهد کرد.

۳۴. خدمات رزومه نویسی

رزومه‌نویسی می‌تواند یک کسب و کار خانگی اینترنتی بزرگ به‌شمار بیاید، به‌ویژه در زمان دشواری‌های اقتصادی و در مناطقی که نرخ بیکاری بسیار بالا است.

فرصت های پولسازی و ایده پولساز کسب و کار اینترنتی

در هر حال، اینترنت به خودی خود سرشار از فرصت‌های پول‌سازی یکی پس از دیگری ‌است. درحالی‌که کسب درآمد اینترنتی برای بسیاری از آدم‌ها نخستین منبع درآمدی‌شان نیست، می‌تواند منبع بسیار مطمئنی از درآمد را در هر ماه به ارمغان بیاورد. با این‌حال، برخی کارآفرینان اینترنتی وجود دارند که همه‌کار می‌کنند تا از تلاش، استقامت و زمانی که در این کار صرف کرده‌اند تا رؤیاهای‌شان را به واقعیت تبدیل کنند بهترین نتیجه را بگیرند. آیا هیچ‌کدام از این گزینه‌های پول‌سازی اینترنتی به دردتان می‌خورد؟

زمان بگذارید و ببینید به کجا می‌رساندتان! برای هر آدمی در این عرصه دستاوردی وجود دارد. فارغ از این که می‌خواهید کار یدی انجام دهید یا به‌صورت جانبی درآمد کسب کنید، گزینه‌های دیگری هم در فهرست چندین ایده پولساز کسب و کار اینترنتی ام وجود دارد. امیدوارم برای شروع کار خودتان چند ایده‌ی الهام بخش به شما داده‌باشم.

با آرزوی بهترین‌ها!

امیدواریم این ۳۴ ایده پولساز کسب و کار اینترنتی برای‌تان مفید باشند.

 

ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار – فاطمه بختیاری دزفولی

منبع: makeawebsitehub و mytopbusinessideas

 

 

ایده کسب و کار اینترنتی

کسب و کار آنلاین

آیا به دنبال یک ایده کسب و کار اینترنتی برای ایجاد درآمد بیشتر هستید؟ اینترنت فرصت های زیادی را برای اجرای ایده های متنوع و یا پیدا کردن شغل های جدید اینترنتی ایجاد کرده است. در این مقاله، ما راه های پولساز، مطمئن و اجرایی برای شروع یک کسب و کار آنلاین یا شاید بهترین ایده کسب و کار اینترنتی را به شما معرفی می کنیم.

 

آموزش ویدیویی مبانی طراحی UX: معماری اطلاعات

در این مجموعه آموزشی شما یاد خواهید گرفت: معماری اطلاعات چیست؟ چرا تحقیق می…

 

 چرا به ایده کسب و کار اینترنتی نیاز داریم؟

تکنولوژی غالبا مقصر نابودی کسب و کارهای سنتی و شغل های مربوط به آن است. اما حالا تکنولوژی های جدید، هزاران شغل نو و فرصت های کسب و کار ایجاد کرده اند که توسط هر کسی قابل انجام است. شروع یک کسب و کار آنلاین، راحت تر از چیزی است که به نظر می آید. شما می توانید در خانه خودتان و صرفاً با داشتن یک کامپیوتر و اتصال به اینترنت، ایده کسب و کار اینترنتی را عملی کنید. این امر بدون اینکه برای شروع نیازی به سرمایه گذاری با حجم بالا داشته باشید، امکان پذیر است.

توجه کنید که: اگر کسی به شما می گوید، می توانید سود بسیار زیادی را در فلان پروژه به جیب بزنید و راه صد ساله را با هواپیمای جت یکسره و یک شبه طی کنید، از او دوری نمایید. چون آن فرد به احتمال زیاد اساساً آگاهی کافی در خصوص ماهیت سود، پروژه و کسب و کار ندارد و یا اینکه یک کلاهبردار است!

ایده هایی که ما در این مقاله با شما به اشتراک میگذاریم، برای ساختن و ایجاد یک کسب و کار مشروع و قانونی به صورت آنلاین است که شما برای موفقیت در آنها، نیاز به ریختن عرق جبین دارید. اگر انتظار دارید بدون هیچ زحمتی، چند صفر به همراه یک عدد یک، سر و کله اش در حساب شما پیدا شود، این مقاله کمکی به شما نخواهد کرد. پس با عزم جزم و انرژی مثبت و حس خوب، شروع به خواندن این مقاله کنید و آستین ها را بالا بزنید!

 

۱. یک وبلاگ بسازید و از طریق آن پول در بیاورید

ایده ساخت وبلاگ، یکی از موفق ترین روش ها در نوع خود است. صاحبان وبلاگ مانند “دارن رز” و “جان لی” افراد موفقی هستند که از این کار به درآمدهای میلیون دلاری رسیده اند و البته آنها تنها کسانی نیستند که چنین درآمدهایی داشته اند. دیگر بلاگرهایی مثل “بالکی”، تجارت آنلاین وبلاگی با درآمد ۸ رقمی ایجاد کرده اند. همچنین زیادند بلاگ نویسانی که وبلاگ های بسیار موفقی را راه اندازی کردند و وبلاگ نویسی به شغل اصلی آنها تبدیل شده است. ساختن یک وبلاگ، بسیار ساده است و هزاران راه برای در آوردن پول از آن نیز وجود دارد. یکی از رایج ترین راه ها، درج تبلیغات در وبلاگ با استفاده از گوگل ادسنس است.

ساخت وبلاگ و کسب درآمد

ساخت وبلاگ و کسب درآمد

شما می توانید یک وبلاگ را در کمتر از سی دقیقه ایجاد کنید. برای این کار، سایت هایی هستند که خدمات میزبانی وبلاگ ارائه می دهند. شما می توانید در وبلاگ خودتان به مخاطبین برای تفریح و یا سایر موارد پیشنهادهای جذاب ارائه کنید. خوشبختانه تا دلتان بخواهد ایده جدید برای ایجاد محتوا در وبلاگ وجود دارد که شما می توانید از آن برای تولید محتوا استفاده کنید. همینطور که وبلاگ شما رشد می کند، فرصت کسب درآمد بیشتری با استفاده از استراتژی های مختلف ایجاد می شود. در واقع، وبلاگ تان یک سکوی پرش برای رفتن به دیگر ایده های کسب و کار اینترنتی پرسود خواهد بود.

 

آموزش ویدیویی سخنرانی در جمع

در این مجموعه آموزشی یاد خواهید گرفت: شناسایی مخاطب ایجاد اعتبار معرفی دستور جلسه…

 

۲. کسب درآمد از طریق نمایندگی فروش

ایده کسب و کار اینترنتی از طریق نمایندگی فروش به این معنی است که شما به وسیله بازاریابی محصولات و خدمات و دریافت سود فروش، کسب درآمد می کنید. بیشتر کسانی که در نمایندگی فروش کار می کنند، با استفاده از تبلیغ محصولاتشان در وبلاگ خود و یا از طریق ارسال ایمیل برای دیگران، محصولات مختلف را بازاریابی می کنند. برای این کار، شما نیاز به آموختن روش های مختلف بازاریابی آنلاین مانند سئو و بازاریابی جهت جذب مخاطبان بیشتر خواهید داشت.

کسب درآمد با نمایندگی فروش

کسب درآمد با نمایندگی فروش

 

3. ایده کسب و کار اینترنتی فروش خدمات آموزشی تخصصی (Information marketing)

اگر توانایی شما در یک مهارت به قدری خوب است که می توانید آن مهارت را تدریس کنید، یک ایده کسب و کار اینترنتی در اختیار شماست! فروش دوره های آموزشی، یکی از روش های رایج برای شروع یک کسب و کار جدید آنلاین است. بسیاری از کاربران اینترنت ترجیح می دهند که به سرعت، مهارت هایی را که نیاز دارند، یاد بگیرند. راحت ترین راه برای این کار، شرکت در دوره های آموزشی اینترنتی است که می تواند به وسیله شما ارائه شود.

فروش دوره های آموزشی تخصصی

فروش دوره های آموزشی تخصصی

ساختن یک دوره آموزشی آنلاین کار سختی نیست و شما می توانید از نرم افزارهایی مثل LMS software استفاده کنید. این پلتفرم ها اجازه می دهند تا دوره تعاملی آموزشی خودتان را به راحتی بسازید. کلاس ها، دانش آموزان و همینطور محتوای دوره را مدیریت کنید. ویژگی خیلی خوب این نرم افزارها، این است که شما نیاز ندارید با استفاده از این نرم افزارها حتی یک خط هم کدنویسی یا برنامه نویسی انجام دهید. چون همه کارها در این نرم افزارهای آموزشی انجام می شود.

 

4. یک فروشگاه اینترنتی بسازید

ساخت فروشگاه اینترنتی

ساخت فروشگاه اینترنتی

فروختن وسایل مختلف به صورت آنلاین، شاید ساده ترین ایده کسب و کار اینترنتی باشد. هرکسی می تواند به راحتی یک فروشگاه آنلاین را در چند دقیقه بسازد و شروع به فروختن انواع محصولات کند. محصولات می توانند لوازم فیزیکی (یعنی چیزهایی که نیاز به ارسال پستی دارند) یا محصولات دیجیتال مانند کتاب های الکترونیکی، موسیقی، نرم افزار و غیره باشد. قبل از شروع، شما نیاز دارید که در خصوص ایده فروش اینترنتی تحقیق کنید و به این سوالات پاسخ دهید:

  • چه محصولاتی تقاضای زیادی در بازار دارند و رقابت در آنها کمتر است؟
  • روشهایی که فکر می کنید فروشگاه شما را نسبت به سایرین متمایز می کند، چیست؟
  • قیمت کالای شما چقدر بهینه خواهد شد؛ به طوری که سود مناسب نیز داشته باشید و خرید برای مشتری ها هم مقرون به صرفه باشد؟
  • از چه مدل قیمتی استفاده کنید که شما را در بازار رقابت نگه دارد؟
  • آیا حاشیه سود محصولات خود را به صورت منطقی تعیین کرده اید، طوری که مطمئن باشید تجارت شما پایدار خواهد بود؟

برای ایجاد فروشگاه اینترنتی، سایت های زیادی وجود دارد که امکان تاسیس یک فروشگاه اینترنتی را به شما می دهد. ساده ترین راه، استفاده از خدمات سایت هایی مثل Shopify یا WooCommerce خواهد بود. هر دوی این پلتفرم ها برای شروع، عالی هستند. فقط نیاز به ثبت نام در این سایت ها و استفاده از خدمات آن ها دارید.

 

5. کسب درآمد از طریق بازاریابی شبکه ای آنلاین

راه اندازی یک وبسایت، عضوگیری و فروش محصولات از طریق بازاریابی شبکه ای اعضا، یک ایده کسب و کار اینترنتی جالب است. در این روش، به جای تکیه بر روش های تبلیغات رایج، شما از روش بازاریابی سینه به سینه استفاده می کنید. اعضای وب سایت شما علاوه بر خرید و استفاده محصولات شما، با معرفی آنها به دوستانشان کسب درآمد می کنند و همینطور به صورت هرمی این شیوه ادامه می یابد.

کسب درآمد از طریق بازاریابی شبکه ای آنلاین

کسب درآمد از طریق بازاریابی شبکه ای آنلاین

سایت های بسیاری در زمینه عضوگیری و بازاریابی شبکه ای فعالیت می کنند. در بعضی از سایت ها، به اعضایی که به صورت اختصاصی و با پرداخت هزینه در سایت عضو شده اند، اجازه دسترسی به خدمات وجود دارد. بعضی دیگر، اجازه ایجاد انجمن هایی متشکل اعضا را به شما می دهد.

آموزش ویدیویی سخنرانی در جمع

در این مجموعه آموزشی یاد خواهید گرفت: شناسایی مخاطب ایجاد اعتبار معرفی دستور جلسه…

مشاهده آموزش

برای راه اندازی ایده کسب و کار اینترنتی به صورت عضوگیری شبکه ای، نیاز به پیدا کردن یک موقعیت و محصول مناسب دارید که زمینه جذب اعضا را برای شما فراهم کند. سازوکارهای عضوگیری، در قالب نرم افزارهای تحت وب زیادی وجود دارند. شما می توانید به سادگی یک انجمن اینترنتی تاسیس کنید و مدل های مختلفی را برای عضوگیری در نظر بگیرید.

 

۶. ایجاد یک وبسایت برای همکاری در فروش

طراحی یک وبسایت برای همکاری در فروش

ایجاد سایت برای همکاری در فروش

علاوه بر موارد ذکر شده، یک ایده کسب و کار اینترنتی دیگر، همکاری در فروش است. در این روش با تاسیس یک وبسایت و تبلیغ محصولات یک تولید کننده در آن، برای فروش محصولات به شرکت ها کمک می‌ کنید. در عوض شرکت ها مقداری از سود حاصل از فروش را به شما پرداخت می کنند. مزیت این کسب و کار اینترنتی این است که نیازی به ایجاد سازوکاری برای حمل و نقل و ارسال کالا ندارید و صرفاً نقش واسطه خواهید داشت. از دیگر مزیت های این روش، نیاز به حداقل سرمایه است. هرچند ناچار هستید که محصولات را با حاشیه سود کمی بفروشید. جالب است بدانید، بیشتر کسب و کارهای همکاری در فروش، سرانجام شروع به فروش محصولات خودشان می کنند.

 

۷. راه اندازی کسب و کار اینترنتی با ایجاد وبسایت کاریابی

یک ایده کسب و کار اینترنتی، راه انداختن سایت های کاریابی است. سایت های کاریابی، افراد جویای کار را به شرکت ها و موسساتی که نیاز به نیروی کار دارند، ارتباط می دهند و از این طریق درآمد کسب می کنند. تعداد زیادی موتور جستجوی کار به صورت آنلاین در حال حاضر فعال هستند. برای شروع کسب و کار، لازم است که یک حیطه تخصصی مشخص از کارجویان (مثلا مهندسان عمران) را مد نظر قرار دهید و کار خود را آغاز کنید.

شما می توانید از طریق ارسال لیست کارجویان و کارفرمایان به شرکت ها و افراد جویای کاری که کاربر سایت شما شده اند، درآمد کسب کنید. سیستم مدیریت محتوای وردپرس این امکان را برای شما ایجاد می کند که یک کسب و کار کاریابی را به سادگی ایجاد و مدیریت کنید.

 

۸. بازاریابی خدمات خرده کاری

این ایده کسب و کار اینترنتی با روش کسب و کار قبلی از این جهت متفاوت است که در چنین وبسایتی، افرادی که مهارت های خاصی دارند، جذب بازار کار می شوند. ساز و کار این روش بدین صورت است که افرادی که نیاز به دریافت یکسری خدمات جزئی دارند، به سایت شما مراجعه می کنند. سپس از بین افراد ماهری که در وبسایت ثبت نام کرده اند، فردی را برای کارشان فرا می خوانند. شما به ازای متصل کردن این افراد به هم، از افراد ماهر و کارفرمایان هزینه دریافت می کنید. اساساً چنین وب‌سایت هایی، نقش واسطه بین دریافت کننده خدمات و افراد ماهر را دارند.

 

9. بهینه سازی سئو، یک ایده کسب و کار اینترنتی برای افراد باهوش!

سئو (SEO) و یا بهینه سازی برای موتورهای جستجو (Search engine optimization) یک ایده کسب و کار اینترنتی است. متخصصان سئو، به وبسایت ها برای داشتن بازدیدکنندگان بیشتر از طریق قرار گرفتن در رتبه های بهتر در موتورهای جستجو، کمک می کنند. مهارت بهینه سازی سئو نیاز به یاد گرفتن مداوم و به روز ماندن در خصوص موضوعات پرطرفدار و پربازدید در اینترنت دارد. متخصصان سئو در قالب همکاری با شرکت های تولید محتوا و یا وب سایت هایی که خودشان تاسیس می کنند، درآمد کسب می کنند.

بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو SEO

بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو SEO

این امکان وجود دارد که با یاد گرفتن تخصص بهینه سازی برای سئو، وب سایت خودتان را برای ارائه خدمات بهینه سازی مطالب سایت ها در موتورهای جستجو راه اندازی کنید. بازار سئو یک صنعت کاملا رقابتی است و شما لازم است از بهترین ابزارهای بهینه سازی سئو برای کارتان استفاده کنید. یادگیری تکنیک‌های بهینه سازی در وردپرس، کار با ابزارهای مدیریت محتوا و گرفتن مشاوره از متخصصان سئو بلدشو به شما در این کار، کمک بسیاری خواهد کرد.

آموزش ویدیویی اصول بازاریابی: خدمات مشتری

[vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row] در این مجموعه آموزشی شما یاد خواهید گرفت: ویژگی های یک خدمات مشتریان عالی…

 

 

10. یک ایده کسب و کار اینترنتی خوشمزه: وبلاگ آشپزی یا ارائه دستور پخت غذا!

راه اندازی وبلاگ های مربوط به آشپزی، یکی از زمینه های پول ساز کسب و کارهای اینترنتی است. دستورهای پخت غذا و آموزش آشپزی، محیط فوق العاده ای برای تبلیغات با استفاده از گوگل ادسنس و یا بازاریابی انواع محصولات مرتبط با آشپزی است. همچنین شما می توانید کتاب های راهنمای آشپزی و یا دستورهای خلاقانه پخت غذا را در این وبلاگ ها برای فروش ارائه دهید.

راه اندازی وبلاگ مربوط به آشپزی

راه اندازی وبلاگ مربوط به آشپزی

رمز موفقیت این چنین وبلاگ هایی، ایجاد ارتباط نزدیک و صمیمانه با شور و حرارت بالا با مخاطبین است. چون آشپزی یک حوزه بسیار رقابتی است، شما نیاز به خلاقیت بالا و دانش کافی و البته کمی هم حسن سلیقه برای خلق یک وب سایت‌ بی نظیر و جذاب دارید.

 

11. توسعه دهنده وردپرس شوید و آنلاین درآمد کسب کنید!

وردپرس رایج ترین پلتفرم ساخت وب سایت در دنیاست که یکی از بهترین ایده های کسب و کار اینترنتی را شامل می شود. حدود ۳۰% وب سایت های ساخته شده در اینترنت، تحت وردپرس ایجاد شده اند. در واقع، میلیون ها کسب و کار در سراسر جهان از خدمات وردپرس استفاده می کنند.

ایده های کسب و کار اینترنتی

توسعه دهنده وردپرس شوید

این حجم گسترده استفاده از وردپرس، تقاضای زیادی برای متخصصان و توسعه‌ دهندگان این نرم‌افزار ایجاد کرده است. وردپرس یک نرم افزار متن باز است که هر کس امکان نوشتن کدهای دلخواه برای کاربری مورد نظرش را در آن دارد. همین طور ایجاد تم ها و افزونه ها از دیگر قابلیت های وردپرس برای کاربران است.

به عنوان یک توسعه دهنده وردپرس می توانید تا رسیدن به شرکت های برتر و کار به عنوان برنامه نویس حرفه ای پیشرفت کنید. همین طور می توانید سایتی برای خدمات وردپرسی که ارائه می دهید ایجاد کنید. برای اینکه یک برنامه نویس همه فن حریف و کاربلد باشید، نیاز خواهید داشت تا PHP، JavaScript، CSS و HTML را یاد بگیرید. در این زمینه کتاب های بسیاری وجود دارد که به شما کمک خواهد کرد تا یکی از ایده های کسب و کار اینترنتی خود را اجرایی کنید.

 

آموزش ویدیویی اینفلوئنسر مارکتینگ

[vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row] در این مجموعه آموزشی یاد خواهید گرفت: تفاوت کلیدی بین تاییدی که توسط پرداخت…

 

۱۲. خدمات طراحی گرافیک آنلاین

طراحان گرافیک از طریق تولید محتوا تصویری، ساخت لوگو، طراحی وبسایت ها، صفحات فروش و … درآمد کسب می کنند. گرافیک یک صنعت بزرگ است و هزاران کسب و کار و فرصت های شغلی را در بر می گیرد و جزو ایده های کسب و کار اینترنتی بسیار خوبی به شمار می آید.

ایده های کسب و کار اینترنتی

خدمات طراحی گرافیک آنلاین

برای اینکه یک گرافیست ماهر شوید و کسب و کار آنلاین خود را راه اندازی کنید، دنبال یاد گرفتن نرم افزارهایی مثل Adobe Illustrator، فتوشاپ و غیره بروید تا یکی از ایده های کسب و کار اینترنتی را پیاده سازی کنید. برای یادگرفتن این نرم افزارها، تا دلتان بخواهد سایت و آموزشگاه وجود دارد که به صورت رایگان یا با هزینه ای اندک به شما کمک می کند، هنر گرافیک رایانه ای را بیاموزید. برای ارتقا وضعیت کارتان به عنوان یک گرافیست، بهتر است چند نمونه کار تولید کنید و به این ترتیب کیفیت کار خودتان را به مشتری ها نشان دهید.

 

۱۳. راه اندازی وبسایت مد و فشن؛ ایده کسب و کار اینترنتی شیک!

ایده های کسب و کار اینترنتی

راه اندازی وبسایت مد و فشن

یکی از ایده های کسب و کار اینترنتی خوب، ایجاد وبسایت های مد و مدل های متنوع لباس است. آیا تاکنون به وبسایت هایی که آخرین مدهای لباس را تبلیغ می کنند، سرزده اید؟ چرا شما از این روش برای راه اندازی یک کسب و کار پرسود استفاده نکنید؟ وبلاگ های مد و فشن حجم بالایی آگهی تبلیغات از برندهای مشهور و شبکه نمایندگی آنها، جذب می کنند.

 

۱۴. بازاریابی محتوا، ایده کسب و کار اینترنتی کسانی که خوب انشاء می نویسند!

بازاریابی محتوا را می توان یکی از جدیدترین روش های بازاریابی در فضای اینترنت برشمرد. گرچه قدمت این روش بازاریابی بسیار بیشتر از دهه های اخیر است. بازاریابی محتوا یکی از ایده های کسب و کار اینترنتی است که به کسب و کارهای اینترنتی برای فروش بهتر و بازدید کننده بیشتر کمک می کند. این بازاریاب ها با تولید محتوای متناسب و مفید برای مخاطب به شیوه ای جذاب، این کار را انجام می دهند.

ایده های کسب و کار اینترنتی

بازاریابی محتوا

تکنیک های بازاریابی محتوا با در نظر گرفتن فضایی که محتوا در آنها منتشر می شود، متفاوت هستند. اما همه آنها در یک نقطه مشترک هستند: تولید محتوای با کیفیت. در کنار این محتوای باکیفیت معمولا یک محصول یا خدماتی که توسط کسب و کار به فروش می رسد، به مخاطب ارائه می شود. بدبن وسیله احتمالا مخاطبی که محتوای شما برایش مفید بوده به مشتری کسب و کارتان تبدیل می شود.

به بیانی دیگر، بازاریابی محتوا با ایده ایجاد تعامل با کاربران آغاز شده و در ادامه هدف تبدیل آنها به مشتری را دنبال می کند. هر کسب و کاری برای جذب مشتری به محتوای مناسب نیاز دارد. در حال حاضر تقاضای روز افزونی برای تخصص بازاریابی محتوا وجود دارد که به این زودی ها فروکش نخواهد کرد.

ایده های کسب و کار اینترنتی محتوا

فروش محصولات و خدمات در کنار تولید محتوای باکیفیت

تولیدکنندگان محتوا در نوشتن ماهرند، ولی وبلاگ نویس نیستند. آنها در پیدا کردن، ترجمه و تولید محتوایی که تعداد بیشتری مخاطب جذب می کند، متخصص هستند. آنها از این ترفند برای شکار کلیک های بازدیدکنندگان در اینترنت استفاده می کنند!

 

۱۵. بشین، کلیک کن، پول دربیار! ایده کسب و کار اینترنتی تبلیغات کلیکی

تبلیغات کلیکی یا پرداخت‌ به ازای کلیک به این صورت انجام می شود که وقتی کاربران از یک سایت بازدید می کنند با آگهی هایی مواجه می شوند. در صورتی که آن آگهی نظر مخاطب را جلب کند و با کلیک روی محتوای آگهی به سایت صاحب آگهی مراجعه کند، صاحب آگهی مبلغی را به شما پرداخت می کند. هرچند ساز و کار دقیق کمپین های کلیکی برای همه کسب و کارها شناخته شده نیست، اما تخصص در حوزه تبلیغات کلیکی فرصت های خوبی را برای شما ایجاد خواهد کرد.

آموزش ویدیویی پکیج آموزش پیشرفته بازاریابی محتوا

در این پکیج آموزشی یاد خواهید گرفت: اصول بازاریابی محتوایی بازاریابی محتوا چیست؟ استخدام…

مشاهده آموزش

ایده های کسب و کار اینترنتی

تبلیغاتی کلیکی

متخصصان تبلیغات کلیکی توانایی این را دارند که کمپین های پرداخت به ازای کلیک را بر روی سایت هایی مثل گوگل ادوردز به راه بیاندازند. آنها کلمات کلیدی مناسب برای ایجاد بیشترین مشتری را برای هر محصول پیدا کرده و برای تولید محتوا از آن استفاده می کنند.

شما مهارت تبلیغات کلیکی را با خواندن آموزش های موجود در اینترنت و راه اندازی کمپین های تبلیغاتی خودتان به دست می آورید. همچنین وبسایت های آموزش الکترونیکی وجود دارند که به صورت آنلاین پس از پایان آموزش، گواهی این مهارت را برای شما صادر می کنند.

برای یافتن شغل های مربوط به پرداخت به ازای کلیک، می توانید از سایت های فریلنسینگ رایج استفاده کنید. با جست و جو در فرصت های شغلی این سایت ها، تقاضای زیادی برای متخصصان تبلیغات کلیکی خواهید یافت.

 

 

۱۶. با تولید پادکست های صوتی؛ رادیو خودتان را داشته باشید!

یک پادکست، سریالی از فایل های صوتی است که کاربر با داشتن اشتراک در آن، امکان دانلود و گوش دادن به آن را خواهد داشت. مزیت ایده کسب و کار اینترنتی تولید پادکست، در قابلیت رشد و توسعه آن است و این امکان را به شما می دهد که بر حسب کیفیت و خلاقیت و مفید بودن کارتان، تا بینهایت مشترک در اینترنت جذب کنید!

ایده های کسب و کار اینترنتی

تولید پادکست های اینترنتی

پادکست ها از طریق جذب آگهی و حامیان مالی و با همکاری در فروش، کسب درآمد می کنند. شما نیاز دارید که موضوعات جذاب که در آنها توانایی تولید پادکست دارید را پیدا کنید و به تهیه پادکست بپردازید. یادتان باشد هر چقدر پادکست های بهتری تولید کنید، مخاطب بیشتری خواهید داشت و در نتیجه آگهی بیشتری جذب خواهید کرد.

 

۱۷. ساختن وب سایت های اشتراک تجربه، ایده کسب و کار اینترنتی با تجربه ها!

ایده های کسب و کار اینترنتی

ساخت وبسایت اشتراک تجربه ها

ایجاد وبسایت های مروری، یکی دیگر از ایده های کسب و کار اینترنتی است. یکی از مشهورترین وب ‌سایت های مروری سایت TripAdvisor است که ارزش آن بیش از ۱۲ میلیون دلار برآورد می شود. این کسب و کار نیز مانند بسیاری از تجارت های آنلاین، فضایی کاملا رقابتی دارد؛ این یعنی شما باید یک موضوع ناب که کمتر روی آن کار شده را پیدا کنید. شما می توانید از طریق تبلیغات و مشارکت در فروش و نمایش آگهی، از این طریق درآمد کسب کنید.

 

18. خرید و فروش دامنه سایت های اینترنتی

شاید از خود بپرسید که دامنه چیست؟ می توان به زبانی ساده گفت که دامنه یا دامین دقیقا همان آدرس وب سایت است. برای مثال، دامنه سایت گوگل google.com و دامنه سایت بلد شو baladshow.com است. دامنه می تواند بیانگر نام کسب و کار (نام سایت)، حوزه کاری سایت یا ملیت شرکت شما باشد. تمام دامنه ها بعد از نام سایت و علامت نقطه از یک پسوند استفاده می کنند که می تواند معانی مختلف داشته باشد. دامنه های co برای وب سایت شرکت ها و com برای سایت های بین المللی به کار برده می شود. همچنین در ایران برای سایت های رسمی از ir استفاده می شود.

ایده های کسب و کار اینترنتی

خرید و فروش دامنه وبسایت

نام دامنه برای داشتن یک وب سایت ضروری است. نکته قابل توجه این است که هر سایت دارای نام دامنه منحصر به فرد است. این یعنی شما می توانید با زیرکی و هوشیاری دامنه هایی که فکر می کنید ممکن است تقاضای زیادی برای ثبت سایت داشه باشند را بخرید و به کسانی که نیاز دارند، با قیمت بیشتر بفروشید. این بازار هم یک بازار کاملا رقابتی است و شما باید نسبت به تقاضای بازار آگاه و بروز باشید.

آموزش ویدیویی بهینه سازی موتور جستجو (سئو) : اپلیکیشن

در این مجموعه آموزشی یاد خواهید گرفت: ASOوSEO نتایج جستجوی بینگ و گوگل برای…

 

 

۱۹. ایده کسب و کار اینترنتی خرید و فروش وبسایت

این روزها تولید وبسایت ها و فروش آنها بسیار ساده شده است. این یکی از ایده های کسب و کار اینترنتی است که مشاغل زیادی در سراسر دنیا ایجاد کرده است. در این روش کسب و کار آنلاین، یک وبسایت ساخته می شود و با روش های مختلف مدیریت محتوا، تعداد بازدیدکنندگان آن افزایش می یابد و بعد از موفقیت در جذب مخاطب، به افراد دیگر فروخته می شود.

وبسایت هایی مثل Flippa یک بازار بزرگ برای خرید و فروش سایت های اینترنتی است. قبل از سرمایه گذاری، حتماً به اندازه کافی تحقیق کنید. از سایت Flippa می توانید مطالب اولیه را بیاموزید. خیلی از سایت ها هستند که با خریدن آنها و بهبود جایگاه و موقعیت آنها، امکان فروش مجدد و کسب درآمد از این راه را خواهید داشت.در این حوزه سایت می توانید مقالات سایت مدیر برتر را بخوانید نوشته است.

 

 

 

۲۰. مزایده کالا در اینترنت؛ ایده کسب و کار اینترنتی پر هیجان!

ساختن سایت هایی مشابه eBay که در آن معاملات به صورت مزایده برگزار می شوند، یک راه ساده دیگر برای راه اندازی ایده کسب و کار اینترنتی برای علاقمندان به حراج و مزایده های داغ است! شما می توانید به راحتی یک وبسایت بسازید و با حراج آنلاین کالاها را در آن برگزار کنید.

در این ایده کسب و کار اینترنتی، شما می توانید خودتان محصولاتی را برای مزایده در سایت قرار دهید. یا اینکه به کاربران سایت دسترسی بدهید تا اجناسی را برای فروش به مزایده بگذارند و درصدی از سود معامله را به عنوان حق کمیسیون برای خودتان بردارید.

اگر علاقه مند به کسب و کارهای اینترنتی هستید و از ۲۰ مورد قبلی هیچ کدام مطابق میل شما نبوده و با خواندن هیچ یک از آن ۲۰ مورد احساس نکردید که راه خودتان را پیدا کرده اید، پس با ادامه مقاله همراه باشید تا برایتان توضیح دهیم چطور کسب و کار خودتان را به وجود بیارید: باید بدانید که در دنیای کسب‌و‌کار، گاهی تقلید اصلا چیز بدی نیست و حتی ممکن است همین سبک کسب و کارها بتوانند به درآمدهای بالایی برسند. شما برای به وجود آوردن یک کسب و کار اینترنتی یا باید از را‌ه ‌های مشخص شده بروید یا اینکه راه خودتان را پیدا کنید، اگر قرار است راه خودتان را پیدا کنید، قبل از هرچیز بهتر است نکات زیر را مطالعه کنید:

در تمام دنیا افراد زیادی هستند که درباره کسب وکارهای دیگر تحقیق می‌کنند و بعد از تجزیه و نحلیل روش کاری آنها، با اصلاح مشکلات موجود از همان کسب و کار الکگوبرداری می‌کنند. این الگو برداری می‌تواند از سایت های خارجی یا داخلی باشد، مهم نیست و فرقی هم ندارد آن چیزی که در این روش اهمیت بالایی دارد، پرسیدن یک سوال از خودتان است:

مشتری ها به چه دلیل باید کسب و کار شما را نسبت به رقبا ترجیح دهند؟

آموزش ویدیویی مبانی فریلنسینگ (آزادکاری)

در این مجموعه آموزشی یاد خواهید گرفت: فریلنسینگ چیست؟ تعریف اهداف شغلی سرمایه گذاری…

مشاهده آموزش

ما در ایران نمونه استارتاپ های  موفقی داریم که از اتفاقا از نمونه های خارجی الگو گرفته اند.مثل اسنپ و اوبر، تاچ سی و تپ سی و ماکسیم که همه‌شان هم یک مدل خدمات ارائه می‌دهند. یا فروشگاه‌های اینترنتی مثل دیجی کالا و بامیلو که نمونه های مشابه موفق در جهان نیز دارند.پس باید صادقانه بگوییم تقلید گاهی اصلا بد نیست!

برای رسیدن به یک ایده کسب و کاری، بد نیست موارد زیر را بخوانید.بعضی وقت‌ها ایده‌ها از نگاهی متفاوت به اطرافمان پیدا می‌شوند.

۱- مشکل سرویس های موجود را پیدا کنید

به نظر عجیب و دور از ذهن می‌رسد.اما گاهی برای رسیدن به یک ایده مناسب تنها کافی است که به اطراف خود نگاه کنیم، در سرویس های موجود ایراد پیدا کنیم و با برنامه ریزی برای طرحی که تمامی مشکلات موجود آن سرویس را حل می‌کند، یک مدل کامل ت و بهتر را بسازیم. باید مدنظر داشته باشید که مشکلات کوچک و ظاهری را هر مخاطبی ممکن است دیده باشید، راز موفقیت شما در این است که مشکلاتی را پیدا کنید که علاوه بر بزرگ بودن، از دید مابقی افراد پنهان نیز هستند. از این طریق می‌توانید رقیبا را کنار بزنید و موفق شوید.

۲-چند طرح کسب‌وکار موجود را باهم ترکیب کنید

 اگر با دقت به دنیای اطرافمان نگاه کنیم، میبینیم سرویس های آنلاین زیادی وجودی دارند که کامل نیستند  و درست همینجا یک فرد خلاق می‌تواند با نرکب کردن نقاط قوت هرکدام از آن سرویس‌ها، یک سرویس جدید تولید کند!

۳-داخلی‌سازی کنید

یکی دیگر از راه های پیدا کردن ایده برای کسب و کارهای آنلاین این است که کشورهای پیشرفته دنیا را بررسی کنید، و سرویس هایی را پیدا کنید که نمونه داخلی ندارند، فقط کافی است شما کسی باشید که آن سرویس را داخل ایران راه اندازی کنید.البته حتما باید در نظر بگیرید که صرف کپی کردن یک طرح موفق نمی‌شوید. شما باید هر سرویس آنلاینی را متناسب با فرهنگ و اکوسیستم استارتاپی کشوری که در آن زندگی و فعالیت می‌کنید، تغییر دهید

۴-متفاوت فکر کنید

گاهی نیاز است برای رسیدن به موفقیت به گونه ای فکر کنید که دیگران نکرده‌اند. تفاوت گاهی تنها رمز موفقیت ما در شروع کسب و کارمان است.با یک طوفان فکری شروع کنید، روی یک کاغذ تمام ایده‌هایی که به ذهنتان می رسد را بنویسید، بعد با بررسی آن‌ها می‌توانید یک کسب و کار آنلاین متفاوت داشته باشید.

 

منبع:https://baladshow.com/blog/%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%B3%D8%A8-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%DB%8C/