با سلام در این مقاله قصد دارم به این بپردازم که برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی کسب و کار اینترنتی چقدر سرمایه لازم داریم. و تمام اشتباه شما را که در سر دارید را اصلاح کنم و بگوییم که راه اندازی فروشگاه اینترنتی و کسب و کار اینترنتی واقعا بدون سرمایه است و برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی نیاز به سرمایه اولیه ندارید. به جرعت می توانم بگوییم سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی ۲۰۰ هزار تومان است. بله ۲۰۰ هزار تومان!

 

خیلی ها بر این باورند که برای شروع کسب و کار اینترنتی و راه اندازی فروشگاه اینترنتی نیازمند سرمایه زیادی هستند. ولی در حقیقت اینطور نیست  و ما با سرمایه اندک میتوانیم فروشگاه اینترنتی خودمان را راه اندازی کنیم.

سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی واقعا چقدر است؟

 

راه اندازی فروشگاه اینترنتی

برآورد هزینه برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی و کسب و کار اینترنتی

در مرحله اول باید بدانید برای چه بازاری و چه افرادی میخواهید کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنید. در واقع بازار هدفتان را مشخص کنید. با دانستن این موضوع میتوانید بطور تقریبی محاسبه کنید که چه میزان سرمایه برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی لازم دارید.

برای مثال اگر بخواهید بازار هدف خود را تمامی قشرهای جامع در نظر بگیرید و یک فروشگاه اینترنتی داشته باشید مانند دیجی کالا باید هزینه های زیادی صرف کنید تا بتوانید محصولات را خریداری و انبار کنید، تعداد افراد زیادی را استخدام کنید.

اما اگر بازار هدف و کسب و کار اینترنتی خودتان را کوچیکتر در نظر بگیرید مثل دانشجوهای رشته کامپیوتر. خب هزینه ها بشدت کاهش پیدا میکند. کاری که اینجا انجام میدهید، دانش و تجربیات خودتان را در قالب فایل های آموزشی (تصویر صوت و متن) بفروش می رسانید و در این مورد هزینه های شما فقط برای راه اندازی سایت است.

 

پس اولین و مهمترین کاری که باید انجام دهید تعیین بازار هدف کسب و کار اینترنتی یا فروشگاه اینترنتی خود است.

 

نکته بسیار مهم: سعی کنید بازار هدف کسب و کار اینترنتی خودتان را کوچکتر و تخصصی تر انتخاب کنید. تا بتوانید زودتر تبدیل به برند شوید.

یک مثال ساده

با یک مثال کاملا ساده براتون روشن میکنم که چطور تبدیل به یک برند میشوید. فکر کنید برای خرید یک موس به بازار رفته اید. مغازه اول همه لوازم های کامپیوتری را دارد و چند عدد موس در ویترین خود دارد. و دقیقا کنار همان مغازه یک مغازه ای وجود دارد که تمامی مغازش پر از موس های مختلف است. شما از کدام مغازه خرید می کنید؟

قطعا مغازه دومی بخاطر اینکه تخصصی بازار هدف خود را روی موس گذاشته است. و نکته بسیار جالب این است که این مغازه به دلیل متفاوت بودن در ذهن شما می ماند و هر وقت بخواهید موسی خریداری کنید این مغازه به ذهن تان می آید و حتی شاید به دوستان و اطرافیان خودتان پیشنهاد می کنید از این مغازه موس خرید کنند. چون می دانید آن چیزی که دنبالش هستید را می توانید در این مغازه پیدایش کنید.

 

سرمایه لازم برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی

در ویدیو آخر صفحه گفتم که برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی چقدر سرمایه لازم دارید. اما بطور کلی این را بدانید که راه اندازی فروشگاه اینترنتی واقعاا کار سختیه!!. برعکس راه اندازیش که بسیار کار آسونیه و توی نقریبا نصب روز میتونید راه اندازی کنید. چرخوندن یک فروشگاه اینترنتی بسیار کار دشواری است.

پبشنهاد فوق العاده ای که بهتون میکنم اینکه بجای اینکه بیایید و یک فروشگاه اینترنتی راه اندزای کنید. برید و جز فروشندگان دیجی کالا باشید. درآمد های میلیونی می تونید از دیجی کالا بدست آورید. شما با اینکه در وب سایت دیجی کالا فروشگاه ندارید اما می توانید تمامی کارهای که برای یک فروشگاه لازم است را تجربه کنید. از تبلیغ نویسی، سئو سایت و خیلی از کارهای که اگر وب سایت داشته باشید مجبور هستید که تمامی این کارها را انجام دهید.

شما اگر در اینترنت و وب برند نباشید به سختی به شما اعتماد می کنند اما در وب سایت دیجی کالا از برند دیجی کالا استفاده می کنید و محصولاتتان را به فروش میرسانید. به مقدار سهمی که دیجی کالا از محصول شما برمیدارد فکر نکنید به این فکر کنید که کمتر از یک هفته می توانید از اینترنت درآمد کسب کنید

 

چه هزینه های را برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی و کسب و کار اینترنتی مد نظر باید داشته باشیم؟

اولین هزینه تهیه دامین یا دامنه است. که بیشتر کسب و کارهای اینترنتی از دامنه com  و ir  استفاده میکنند. هزینه ir بین ۵ هزار تومان تا ۱۵ هزارتومان است. و هزینه com بین ۱۰۰ تومان تا ۱۴۰ تومان است.

دومین هزینه تهیه هاست است. هاستی که اول کار لازم دارید بین ۸۰ هزار تومان تا ۱۵۰ هزار تومان است.

نکته بسیار مهم: شما هیچوقت صاحب هاست و دامین نمیشوید. بلکه برای مدتی آن را اجاره می کنید.

سومین هزینه طراحی سایت است که بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان است اما اگر نمیخواهید چنین هزینه ای کنید با استفاده از سایت ساز وردپرس به راحتی می توانید در چند دقیقه بطور کاملا رایگان سایتتان را طراحی کنید.

چهارمین هزینه پشتیبانی سایت است. برای پشتیبانی سایت میتوانید سالانه بین ۱۰۰ هزار تومان تا ۳۰۰ هزار تومان هزینه کنید. که با آموختن سایت ساز وردپرس دیگر این هزینه را نمی کنید. من پیشنهاد میکنم حتما سایت ساز وردپرس را یاد بگیرید چون برای یک مدیر کسب و کار اینترنتی امری واجب است.

پنجمین هزینه تهیه افزونه یا (پلاگین) و قالب یا (پوسته) برای سایت ساز وردپرس است. این دو مجموعا زیر ۵۰۰ هزار تومان میشود.

 

 

ابزارهای مورد نیاز برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی

برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی و کسب و کار اینترنتی لازم نیست هزینه های زیادی را انجام دهید بلکه با همین لوازم های که در خانه های همگی پیدا میشود می توانید کسب و کار اینترنتی خودتان را راه اندازی کنید.

 

اولین و مهمترین وسیله کامپیوتر یا لب تاپ است که در اکثر خانه ها پیدا میشود.

دومین وسیله میکروفن برای ساخت فایل های آموزشی. توصیه بنده مارک لاجیتگ است.

سومین وسیله یک دوربین است که خوشبختانه با پیشرفت تکنولوژی در دست اکثریت قشر جامعه میتونیم یک دوربین نسبتا حرفه ای را ببینیم.گوشی تلفن هوشمند.

چهارمین وسیله سه پایه مونوپاد است.

پنجمین وسیله پرده سبز یا (کروماکی) است.

ششمین وسیله مونوپاد است که این هم در اکثر خانه ها پیدا میشود.

هفتمین وسیله پکیج نور که میتوانید برای اوایل کار از پکیج های دست ساز استفاده شود.

 

گزینه سوم تا هفتم برای کسانی به کار می رود که بخواهند خودشان جلو دوربین بیاییند و از خودشان فیلم منتشر کنند. اگر کسب و کار اینترنتی شما طوری نیست که بخواهید فقط با لب تاپ محتوا تولید کنید باید حتما جلو دوربین بیایید. و با این ترس و خجالتی بودن مقابله کنید تا بتوانید موفق بشوید.

این نکته را همیشه از من رسول مومنی نیا به یاد داشته باشید آن طرف ترس بهترین ها انتظار شمارو می کشند که شما حتی نمی توانید الان تصورشو را کنید. پس خواهش میکنم به ترستان قلبه کنید تا موفق شوید.

نکته بسیار مهم: همیشه اولین کارهای ما افقضاحه است و به هیچ دردی نمیخورند ولی با تمرین و کسب تجربه می توانید محتوای آموزشی عالی تولید کنید.

یک مثال ساده

آقای لئوناردو داوینچی را که همه میشناسیدش نقاش معروف. این آقا از اول نقاش به دنیا نیامد و قطعا اولین نقاشیش هم اثر فوق العادش مونولیزا نبوده. با تمرین بسیار توانست به آقای لئوناردو داوینچی تبدیل شود. پس لطفا اگه میخواهید موفق شوید تمرین کنید.

اگر کسب و کار شما مثل کسب و کار اینترنتی من است زیاد لازم نیست جلو دوربین بیایید و فقط با یک لب تاپ می توانید تولید محتوا آموزشی کنید.

اگر هم مثل من شوق جلو دوربین آمدن را  دارید توصیه می کنم حتما جلو دوربین بیایید. چون افراد وقتی شمارو می بینند راحتر اعتماد می کنند و این خودش نکته ریز ولی بسیار مهم است چرا که می توانید بیشتر پول در بیاورید و ثروتمندتر شود.

 

در این مقاله قصد دارم به این بپردازم که برای شروع کسب و کار اینترنتی چه میزان سرمایه احتیاج داریم و این سرمایه رو از چه راه هایی میشه بدست آورد

بسیاری از افراد که می خواهند کسب و کار اینترنتی رو شروع کنند فکر می کنند برای شروع این کار نیاز به سرمایه زیادی است و خودشون رو با سایت های بزرگ مثل دیجی کالا و بامیلو مقایسه می کنند. پیش خودشون میگن حتما اینا از همون اول که شروع کردن سرمایه میلیاردی داشتن که الان به اینجا رسیدن. آیا واقعا این طور است؟

باید بگم که واقعا این طور نیست همین سایت های بزرگ هم در ابتدا از سرمایه های کوچک شروع کردن مثلا سایت آپارات ابتدا سایت کلوپ را راه اندازی کرد و پس از محبوبیت و موفقیت در سایت کلوپ سایت آپارات رو راه انداخت و بعدش هم فیلیمو رو راه انداخت. جالب است بدانید لنزور هم برای صاحبان آپارت است.

 

هزینه های راه اندازی کسب و کار اینترنتی خود را بدانید

در قدم اول ما باید بررسی کنیم که کسب و کار اینترنتی که قصد راه اندازی آن را داریم به چه میزان سرمایه احتیاج دارد. راه اندازی هر کسب و کار اینترنتی مشابه هم نیست و مسلما هزینه های راه اندازی آن هم یکنواخت نیست. در برخی از آن ها بیشتر باید هزینه شود و در برخی کمتر. مثلا اگر سایت فروشگاهی مثل دیجی کالا بخواین راه بندازید برای خرید محصولات و پر کردن انبار خود باید هزینه ای زیاد کنید. ولی اگر سایتی می خواهید راه بندازید و تجربیات خود را در قالب فایل های آموزشی به فروش برسانید فقط باید برای راه اندازی سایت هزینه کنید. پس اولین کاری که باید انجام دهید تخمین هزینه ها و سپس راه اندازی کسب و کار اینترنتی خود است.

هزینه هایی که باید مد نظرتان باشد از راه اندازی سایت که شامل هاست، دامین ، طراحی سایت و پشتیبانی است گرفته تا هزینه هایی که باید برای تولید محصولات و غیره پرداخت کنیم. البته این بستگی به خود شخص داره که مثلا اگر کسی طراحی سایت بلد باشه می تونه برای طراحی سایت هزینه ای نکنه یا اگر کسی اطلاعات بالا و تجربیات زیادی راجع به تولید محصول داشته باشه دیگر نیازی نیست هزینه ای برای مشاوره گرفتن یا خرید تجربیات دیگران در قالب محصول کند.

 

سرمایه های خود را شناسایی کنید

هیچ فکر کردید که همین کامپیوتر و اینترنتی که الان دارید یک سرمایه بزرگ برای کسب و کار اینترنتی خودتون محصوب میشه؟ بله همین چیزهای کوچک که به چشم شما نمیاد سرمایه های شما هستند. دوستان و آشنایان شما که تخصص خاصی دارند هم می تونن به کسب و کار شما کمک کنند. مثلا اگر شما دوستی دارید که نویسنده است شما می تونید برای تولید محتوای سایت خود و نوشتن مقاله از آن کمک بگیرید.

اگر دوستی دارید که به زبان انگلیسی تسلط دارد می توانید برای ترجمه مقالات خارجی و گذاشتن آن ها در سایت خود ازش کمک بگیرید. بهتون پیشنهاد می کنم همین الان بشینید و ببینید در دایره ارتباطی شما چه افرادی هستند. لیست این افراد را بنویسید چون حتما موقعی میرسه که به کمکشان احتیاج می شود.

بعضی از دوستان فکر می کنند برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی نیاز به سرمایه مالی زیادی است. فکر می کنند که برای راه اندازی سایت خیلی باید هزینه کنند. ولی باید بگم واقعا در ابتدای کار و راه اندازی سایت نیازی به هزینه های زیاد و میلیونی نیست و با سیستم های رایگان مدیریت محتوا هم میشه سایتتون رو راه بندازید. البته گفتم رایگانه فکر نکنید که هرچی رایگانه به درد نمی خوره! رایگانه رایگان هم نیست. در ادامه بیشتر با این سیستم های مدیریت محتوا مثل وردپرس آشنا خواهید شد.

بسیاری از ابزارهای رایگان در اینترنت هستند که به شما در کسب و کار اینترنتی کمک می کنند که کم کم با آن ها آشنا میشید.

تهیه سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی

شما از روش های زیادی می توانید برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی خود سرمایه مورد نیازتون رو کسب کنید.

من به دو روش کلی اشاره می کنم که هر کدوم به چند دسته تقسیم می شوند که در زیر بیشتر راجع بهشون توضیح خواهم داد

اولین روش : کار در اینترنت

همکاری در فروش

در این روش شما می تونید از کار کردن در اینترنت کسب درآمد کنید. یکی از این راه ها همکاری در فروش محصولات فیزیکی دیگران است که شما می تونید با عضویت در این سایت ها به فروش محصولات آن ها بپردازید. از نمونه های خوب این سیستم ها میشه به سایت میهن استور اشاره کرد که من یک زمانی برای این سایت کار می کردم و در ماه حدود سیصد هزار تومن از این سایت کسب درآمد می کردم. شما می تونید با ساخت وبلاگ های متعدد و استفاده از روش های موجود رایگان در اینترنت این گونه محصولات را بفروشید و پورسانت خوبی دریافت کنید.

تولید محتوا برای دیگران

در این روش شما اگر تخصصی دارید یا به آموزشی تسلط دارید می تونید آن را به دیگران بفروشید. سایت هایی مثل پونیشا و یاد می دم هستند که شما با عضویت در این سایت ها می تونید سفارش کار از دیگران بگیرید و برای آن ها محتوایی در قالب های مختلفی که مد نظر آن ها است رو تولید کنید و بهشون بدید و در ازای آن پول خوبی دریافت کنید. این جور سایت ها حالت مزایده داره و روی پروژه های درخواستی قیمت گذاری میشه.

نویسندگی برای سایت ها و وبلاگ ها

سایت ها و وبلاگ هایی هستند که نیاز به نویسنده و تولید کننده محتوا دارند. اگر شما نویسنده خوبی هستید می تونید با این سایت ها همکاری کنید و کسب درآمد کنید.

و روش های بسیار زیادی در اینترنت موجود است که شما به صورت موقت و فقط برای کسب سرمایه مورد نیازتون باید آن ها را انجام دهید. با کمک گرفتن از گوگل می تونید به نتایج بهتری برسید و کسب و کار های موقت خوبی رو پیدا کنید

دومین روش : کار کردن در دنیای واقعی

این روش هم فکر نکنم نیاز به توضیح زیادی داشته باشه. شما می تونید با کار کردن در دنیای واقعی مثل کار در مغازه به عنوان فروشنده، کار در کافی شاپ، کار در رستوران و کلی کار دیگه که همه نیازمند این افراد هستند. توجه کنید که این کار ها فقط برای چند ماه البته به میزان سرمایه مورد نظر شما داره که باید انجام بدید و همیشگی نیست. شما قرار نیست با این کارها پول دار بشید. شما قرار است سرمایه اولیه خود را کسب کنید و به سراغ هدف اصلی خود یعنی کار کردن برای خودتون و راه اندازی کسب و کار اینترنتی است بروید.

در آخر باید بگم کار کردن عار نیست و از کار کردن در دنیای واقعی مثل جاهایی که اشاره کردم خجالت نکشید و به هدف خودتون که راه اندازی کسب و کار اینترنتی است فکر کنید که قراره ماهانه چندین میلیون پول در بیارید. برای کسب سرمایه اولیه از همین امروز اقدام کنید و  به اینکه الان پولی ندارید فکر نکنید.

امیدوارم در این مقاله تونسته باشم انگیزه ای به شما داده باشم تا استارت کسب و کار اینترنتی خودتون رو زده باشید. اگر سوالی داشتید در قسمت کامنت های همین پست برام بزارید.

منبع:http://moomeni.com/

منبع:http://hamyareweb.co/

منبع:https://modirebartar.com/