باید بدانید یکی از بهترین روش ها برای رفع نیازهای مخاطبین خود نوشتن مقاله است. شما بهتر از هر کسی نیازهای مخاطبین و مشتریان خود را می دانید و به آن ها اشراف دارید. مقاله نوشتن بهترین راهی است که نیازهای مخاطبان خود را رفع کنید و آن ها را علاقه مند به کسب و کار خود کنید. در این مقاله قصد دارم نکات مهم در نوشتن مقاله برای سایت را که باید رعایت کنید تا بتوانید مقاله ای بنویسید که بیشتر دیده شود را بیان کنم.
امروزه مقالات و محتوای سایت یکی از اصلی ترین المان های سئوی سایت است و گوگل به این موضوع خیلی اهمیت می دهد. همانطور که می دانید گوگل گفته است محتوا پادشاه است و از همین جمله می توان فهمید که اهمیت مطالب و محتوای سایت در سئوی سایت بسیار بالا است. هرچه محتوا با دقت و وسواس بیشتری تهیه شود و مطابق با نیازهای کاربران شما باشد می تواند منجر به جذب ترافیک بیشتر از موتورهای جست و جو باشد.
در ادامه نکاتی را در جهت بهبود نوشتن مقاله به شما می گویم که با رعایت آن ها می توانید نتیجه بهتری از نوشتن مقاله در سایت خود بگیرید.
قبل از اینکه بخواهید عنوان مقاله خود را بنویسید باید بدانید کاربران بیشتر چه عنوانی را با آن موضوع جست و جو می کنند. برای این کار به سایت گوگل مراجعه کنید و عنوان مقاله خود را تایپ کنید. در هنگام نوشتن عنوان مقاله در کادر جست و جوی گوگل عناوینی مرتبط با آن موضوع برای شما ظاهر می شود که نشان دهنده آن است که کاربران بیشتر چه عناوینی را جست و جو کرده اند. از نتایج جست و جو هم می توانید به این موضوع پی ببرید که بیشتر مقاله های نوشته شده با چه عنوانی از آن موضوع هستند.
سعی کنید از کلمات چه طور،چگونه، نکات،دلایل،ترفندهای،چرا، راه های،روش های و این گونه کلمات در ابتدای مقاله خود استفاده کنید.
قبلا در مقاله چگونه تصاویر وب سایت را بهینه کنیم؟ به این مورد اشاره کردم که سعی کنید از تصاویر جدیدی که خودتان تولید می کنید در محتوای سایتتان استفاده کنید و از کپی کردن عکس های دیگر سایت ها پرهیز کنید. برای سئوی بهتر و جلوگیری از مشکلات کپی رایت بهتر است تصاویر مقالاتتان را خودتان تولید کنید. سعی کنید از تصاویر جذاب و مرتبط با مقالاتتان استفاده کنید و حداقل از 3 تصویر در هر مقاله استفاده کنید.
گذاشتن تگ alt هم فراموش نشود که گوگل با استفاده از این تگ عکس های شما را ایندکس می کند.
اولا سعی کنید مقالاتتان کمتر از 400 کلمه نباشد. یک مقاله خوب بین 2 الی 3 هزار لغت دارد. از کپی کردن متن مقالات دیگر سایت ها و درج آن در مقالاتتان جدا پرهیز کنید. اگر می خواهید متنی از دیگر سایت ها در سایت خود قرار دهید حتما آن را در نقل قول قرار دهید و لینک آن سایت هم در ابتدای متن قرار دهید. در انتهای مقاله حتما نویسنده و منبع مقاله که سایت خودتان است را همراه با لینک سایتتان درج کنید.
لینک مقالات مرتبط با مقاله ای که می نوسید را در متن مقاله قرار دهید. به عنوان مثال به کاربرانتان پیشنهاد خواندن دیگر مقاله هایتان را با همان عنوان بدهید. قسمت های مختلف سایت خود را داخل مقاله تان به کلمات کلیدی مرتبط لینک دهید. مثلا اگر کلمه سئو در مقاله خود وجود داشت آن را به قسمت مقالات سئو لینک دهید. در صورت لزوم اگر لینک سایت های دیگر را هم در مقاله تان قرار دهید مشکلی ندارد. در ساخت لینک های داخلی و خارجی در مقالاتتان افراط و زیاده روی نکنید که از نظر گوگل اصلا پسندیده نیست.
از نوشتن کلمات کلیدی زیاد در مقالات خود پرهیز کنید. برای پیدا کردن کلمات کلیدی مربوط به زمینه فعالیت خود از سایت های Google Keyword Planner و Google Trends استفاده کنید.
تگ عنوان مقاله بهتر است H1 باشد. همچنین از تگ های H2 و H3 هم در زیر عنوان های موجود در مقاله به اندازه کافی استفاده کنید.
سخن آخر این است که در نوشتن مقالات سایت خود وقت بیشتری بگذارید و این را بدانید که هرچقدر مقالات و محتوای سایت شما بیشتر باشد مسلما ترافیک بیشتری جذب می کنید. اما به یاد داشته باشید که نوشتن یک مقاله با کیفیت بهتر از نوشتن مقالات متعدد بی کیفیت است. در واقع سئو تبدیل به بازاریابی محتوا شده است و هر وب سایتی که محتوای با کیفیت تری ارائه کند در نتایج جست و جو رتبه بهتری دارد. امیدورام از این مقاله استفاده کافی را برده باشید
بارها پیشآمده است که شما به دنبال مطلبی بودهاید و برای پیدا کردن پاسخ خود، از اینترنت و گوگل کمک گرفتهاید. برای جستجو در گوگل، شما از کلمات و عبارات کلیدی استفاده میکنید. برای مثال شما به دنبال روشهایی برای پاک کردن لکههای فرش هستید، ازاینرو در باکس گوگل تایپ میکنید:" تکنیکهای پاک کردن لکههای فرش" و بعد مقالات سایتها که در بر اساس کلمه کلیدی تایپشده، صفحه اول گوگل قرار دارند به شما نشان داده میشود.
برای اینکه مقاله سایت شما در صفحه اول گوگل قرار داده باشد، باید نکات سئو را در نوشتن آن رعایت کنید. هدف در این مقاله آموزش سئو این است که به شما بگوییم تا اینکه چه نکاتی را در نوشتن مقالات سئو بیس رعایت کنید.
قبل از اینکه وارد جزئیات نوشتن آن شویم، ابتدا یک تعریف مختصری از مقالات سئو بیس بیان میکنیم. مقالاتی که در آنها تکنیکهای نوشتاری سئو مانند نحوه صحیح به کار بردن کلمات کلیدی، تعداد کلمات، عناوین، خوانا بودن و غیره رعایت شود را مقالات سئو بیس میگوییم.
امروزه بیشتر کاربران با استفاده از گوگل وارد سایتها میشوند. پس خیلی مهم است که لینک سایت شما در صفحه اول قرار داشته باشد. اگر شما در نوشتن مطالب و تعریف متا تگها اصول سئو را رعایت کرده باشید، میتوانیم این تضمین را به شما بدهیم که لینک شما در صفحه اول نمایش داده شود. پس برای دریافت ورودی بیشتر، باید توجه بیشتری به تکنیکهای مورداستفاده در مقالات سئو بیس داشته باشید.
البته این نکته یعنی نمایش لینک شما در صفحه اول، بستگی به میزان رقابت آن کلمه دارد و بهغیراز نوشتن مطلب، شما باید روشهایی دیگری را نیز مانند تبلیغات و بازاریابی اینترنتی و غیره انجام دهید و همچنین در خود سایت اصلی شما تکنیکهای سئو هم رعایت شده باشد، در غیر این صورت کار سختی پیش رو خواهید داشت.
قبل از اینکه شروع به نوشتن کنید، باید هدف خود را تعیین کنید. تکنیک مقالات سئو بیس، فقط استفاده موارد فنی نیست. اگر مطلب بدون هیچگونه فکر و هدفی نوشتهشده باشد، حتی اگر نکات فنی هم در آن رعایت شود، کاربر بعد از خواندن پاراگراف اولیه، آن را ترک خواهد کرد. درواقع باید مطلبی را بنویسید که کاربران به دنبال آنها هستند.
پیامی که کاربر بعد از خواندن این مقاله باید دریافت کند چیست؟ شما به کدام سؤال کاربران قصد پاسخ دارید؟ کدام نوع از کاربران خواننده مطلب شما هستند؟ آیا مطلب شما نیاز اکثر افراد است یا خیر؟ نوع نگارش، تعداد کلمات، نوع کلمات و غیره باید چگونه باشد؟ همه این سوالاتی است که نویسنده باید قبل از شروع به نوشتن از خود بپرسد و پاسخ آنها را بدهد.
مقالات سئو بیس باید دارای یک ساختار بر اساس اصول نوشتن سئو باشند. سعی کنید که برای مطالب سایت خود یک ساختار ساده ایجاد کنید تا درک مطلب را ساده ترکند.
ساختار مقالات سئو بیس اصولاً به شکل زیر است:
بعدازاینکه هدف و ساختار سایت خود را تعیین کردید، در ابتدا باید کلمات کلیدی را مشخص کنید. شما باید از کلمات و عبارات کلیدی استفاده کنید که بیشترین جستجو را توسط کاربران دارد و بهترین راه برای پیدا کردن این مسئله، خود ابزارهای گوگل است. سایت مدیر برتر یک مقاله در مورد نوشتن مقاله نوشته است.
همانطور که گفتیم، شما در قدم اول باید نیازهای کاربران را در نظر بگیرید و بتوانید در مقاله خود به این نیاز کاربران پاسخ دهید. ممکن است شما مقالات متعدد زیادی بنویسید اما اگر هیچ جذابیتی برای کاربران نداشته باشد و بهعبارتیدیگر کاربرپسند نباشد و کاربران بعد از خواندن آنها، نکتهای را یاد نگیرند، هیچ ارزشی نخواهد داشت. متأسفانه بعضی از نویسندهها، فقط برای گوگل مینویسند و کاربر را در نظر نمیگیرند.
امروزه گوگل بیشتر از اینکه به نحوه استفاده از تکنیکهای مقالات سئو بیس توجه کند، کاربرپسند بودن مطالب برایش اهمیت دارد. ورود و خروج سریع کاربران، به گوگل این مسئله را میفهماند که مقاله شما ارزشی محتوایی نداشته است و ازاینرو، سایتتان جریمه خواهد کرد.
همانطور که گفتیم، ساختار مطالب خیلی مهم است. بهتر است که مطالب خود را دستهبندی کنید و برای هر دسته یک عنوان و پاراگراف بنویسید. به این صورت خواندن و فهم مطلب برای کاربران نیز راحتتر خواهد بود.
مطلب نه باید خیلی کوتاه باشد و نه خیلی بلند که از حوصله کاربران خارج شود. تعداد کاراکتر مقالات سئو بیس باید بین 500 تا 1500 کلمه باشد. همچنین باید کلمات کلیدی را متناسب به کار ببرید. درصد چگالی کلمات کلیدی باید بین 1 تا 3 درصد باشد و بیشتر از آن را گوگل جریمه خواهد کرد. همچنین سعی کنید تا کلمات را در عنوانها و پاراگرافهای ابتدایی و پاراگراف انتهایی به کار ببرید. خیلی مهم است که کاربر با خواندن مطلب شما، این حس به او دست ندهد که فقط دارد کلمات کلیدی را میخواند.
ارتباط دهی بین مطالب خیلی مهم است. این نکته را در نظر داشته باشید که شما در یک مطلب نمیتوانید همه نکات را قرار بدهید و مجبور هستید تا در مطالب مختلف به بررسی آنها بپردازید. همچنین ممکن است که مطلبی بنویسید تا در مقالات بعدی هم بتوانید از آنها استفاده کنید. بهترین روش ارتباط دهی بین این مقالات با استفاده از کلمات کلیدی است یعنی همان انکر تکست است؛ یعنی کاربر با کلیک بر روی کلمه کلیدی آن مقاله، وارد شود.
ارتباط دهی بین مقالات اولاً اینکه یک ارتباط مناسبی را بین صفحات سایت شما ایجاد میکند و با ایندکس شدن هر صفحه که صفحات قبلی لینک شده است، آن صفحات بازهم توسط گوگل مرور میشوند که باعث افزایش رتبه آنها میشود. دوم اینکه بهراحتی کاربران را میتوانند مقالات را قبلی را که موردمطالعه قرار دهند.
یک دوره زمانی و استراتژی برای محتوای مقالات سئو سایت خود بنویسید. سعی کنید مقالات سئو را بهصورت منظم و بر اساس برنامهای که از قبل تعیین کردهاید، قرار دهید تا کاربران برای خواندن مقالات سئو شما برنامهای داشته باشند.
نتیجهگیری
برای اینکه مقالات سئو بیس مناسبی بنویسید، باید مراحلی را سپری کنید. پیدا کردن کلمات کلیدی، تعداد به کار بردن این کلمات در مقالات، کاربرپسند بودن، طول مقاله، ارتباط دهی بین مقالات و در حالت کلی تکنیکهای فنی و غیر فنی از مواردی هستند که یک تولید کننده محتوا باید به کار برد تا مقالات سئو سایت خود را در صفحه اول گوگل مشاهده نماید.
نوشتن یک مطلب در وبلاگ سایت مانند هر نوع نوشتن دیگری، نیاز به داشتن مهارت دارد. برای اینکه کاربران را مشتاق نگه دارید، می بایست از یک ساختار مناسب متنی و همینطور عناوین و متون جذاب استفاده کنید. شما می توانید با به کار بردن کلمات کلیدی اصلی محتوای صفحه، در عناوین و متن آن و همینطور داشتن پاراگراف های مجزا، به کاربرانتان کمک کنید تا مفهوم اصلی محتوا را بهتر درک کنند.
هر چه کاربران سایت مطالب آن را بهتر درک کنند، بیشتر رغبت پیدا می کنند تا آن را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارند و به آن لینک دهند. این کار موجب افزایش رتبه سایت شما خواهد شد. بنابراین برای ارتقا سئو وب سایت و افزایش رتبه آن در گوگل می بایست مهارت های خود در نوشتن مطالب را بهبود ببخشید.
برای بعضی از افراد نوشتن مطلب سئو با نوشتن مطلبی که با هدف جذب مخاطبان صورت می گیرد دو چیز متفاوت است. اما ما با این نوع طرز فکر مخالفیم. اگر شما خواهان یک محتوای سئو شده به همراه جذابیت بالا برای خوانندگان هستید، می بایست کلمات کلیدی را که قصد دارید در نتایج جستجو از آنها ترافیک کسب کنید، حتما در جایگاه های برجسته ای از صفحه قرار دهید. اما دقت داشته باشید که استفاده افراطی از کلمات کلیدی در متن صفحه به هیچ وجه خوب نیست و از خوانایی آن می کاهد.
در این مطلب قصد داریم که به بیان مهمترین نکات در نوشتن محتوا بپردازیم به گونه ای که نتیجه آن هم مطابق با استانداردهای سئو بوده و هم خوانایی بالایی داشته باشد. ما معتقدیم که این دو هدف همواره می بایست در کنار یکدیگر باشند.
قبل از هر چیزی مطالب سایت شما می بایست به خوبی نوشته شوند. بسیاری از نویسندگان سایت ها به محض اینکه چیزی به ذهنشان می آید، شروع به نوشتن می کنند. آنها هر چیزی که در آن لحظه به ذهنشان خطور می کند را تایپ می کنند. برای بسیاری از افراد داشتن این قابلیت کافیست، اما خیلی از افراد در این مورد نیاز به کمک دارند. در ادامه به معرفی چند دستور العمل در نوشتن مطلب سئو می پردازیم.
در مورد پیام محتوای خود فکر کنید. محتوای اصلی نوشته شما چیست و پیرامون چه پرسشی می گردد. هدف از نوشته شما چیست؟ بعد از خوانده شدن مطلب توسط کاربران چه انتظاراتی از آنها دارید؟ قبل از شروع نوشتن به تمامی این پرسش ها پاسخ دهید.
قبل از اینکه شروع به نوشتن درباره موضوعی کنید، از خود بپرسید که چه کسی این مطلب را می خواند؟ خیلی از نویسندگان مطالبی را منتشر می کنند که هیچ خواهانی ندارد و هیچ دلیل و استراتژی پشت آن نهفته نیست. آنها فراموش می کنند که این مطالب برای کاربران انسانی نوشته شده و صرفا برای ارتقا سئو، گوگل و سایر موتورهای جستجو می نویسند. هنگامی که قصد نوشتن می کنید ارزش بالایی را برای خوانندگان خود در نظر بگیرید. چه چیزی شما می توانید به آنها بگویید که فرد دیگری از عهده آن خارج است؟ چه چیزی سرویس شما را مجزا از دیگران می کند؟ چه اطلاعاتی را می توانید با آنها به اشتراک بگذارید که سایت دیگری آن را منتشر نکرده است؟
درباره مباحثی بنویسید که وبسایت های مشابه، اطلاعات ناقصی را درباره آن منتشر کرده یا اصلا تاکنون منتشر نکرده اند. جزییات بیشتری را درباره مهمترین مسائل کسب و کار خود بیان کنید تا تفاوت شما با دیگران نمود پیدا کند. نوشتن یک مطلب سئو به پر طرفدار بودن آن نیز بستگی دارد. مطلبی می تواند ارزش سئو داشته باشد که کاربرانی در اینترنت به دنبال آن باشند.
هر یک از پست های سایت می بایست دارای بخش های زیر باشد:
هر یک از این سه قسمت را از ابتدا مشخص کرده و شروع به تکمیل آنها کنید. با طی کردن این مرحله چکیده ای از قالب کلی صفحه را دارید. حال می توانید شروع به نوشتن مطلب اصلی کنید.
کلملات کلیدی را حتما در دو یا سه جمله ابتدایی صفحه به کار ببرید. این کار موجب اطمینان خاطر کاربر می گردد که مطلب درستی را برای مطالعه و پیدا کردن جواب سوال خود پیدا کرده است.
بسیاری از افراد از پاراگراف ها در متن نوشته خود استفاده می کنند. دقت داشته باشید که نبایست هر جمله جدید را در خط جدید شروع کنید، صرفا به این دلیل که متن شما زیباتر به نظر می رسد. همواره می بایست دلیلی برای شروع پاراگراف جدید وجود داشته باشد. هر پاراگرافی نیز باید درباره موضوع مشخصی باشد و قبل از شروع هر پاراگراف از این مسئله مطمئن شوید. مفهوم هر پاراگراف می بایست در یک جمله قابل بیان باشد. اگر بیان مفهوم آن نیازمند جملات بیشتری باشد، پاراگراف جدیدی باز کنید.
هدینگ ها موجب ساختار بندی صفحه می گردند، بنابراین الزاما می بایست از آنها استفاده کنید. آنها در افزایش خوانایی و همینطور سئو صفحه بسیار موثرند. هدینگ ها به گوگل کمک می کنند تا مفهوم صفحه را بهتر درک کرده و از این رو موجب ارتقا رتبه سایت در نتایج جستجو می گردند. استفاده از زیر شاخه ها نیز موجب وضوح بیشتر مطلب برای کاربران شده و در نتیجه ساختار صفحه را بهبود می بخشد. دقت کنید که کلمات کلیدی یا مترادفات آن را در بعضی از زیر شاخه ها استفاده کنید. این جمله بدین معنی نیست که آن را در تمام زیر شاخه ها به کار ببرید، چرا که این کار موجب کاهش خوانایی متن توسط برای کاربران می گردد.
عبارات اشاره ای، عباراتی هستند که مخاطبان را ترغیب به خواندن ادامه آن می کنند. به عنوان مثال عباراتی مانند "اولا"، "ثانیا"، "نهایتا"، "با این وجود"، "مطمئنا" و "در واقع" از این دست هستند. همچنین کاربران معمولا به کلماتی مانند "بنابراین" و "در نتیجه" توجه زیادی نشان می دهند، چرا که میخواهند خلاصه مطلب را از این پاراگراف ها دریافت کنند. این عبارات همچنین در ساختار بندی صحیح متن، بسیار تاثیر گذارند.
قبل از انتشار هر مطلبی در صورت امکان آن را در اختیار دوستان یا همکاران خود قرار داده و از آنها بخواهید تا آن را مطالعه کنند و درک خود از آن را بیان نمایند. اشتباهاتی را که آنها به شما تذکر می دهند را جدی بگیرید و در صورت لزوم تصحیح کنید.
حداقل از 300 کلمه در متن محتوای خود استفاده کنید. گوگل نوشته های بلند را دوست دارد، اما اگر مطلب شما بسیار بلند باشد، باعث هراس بازدید کنندگان خواهد شد. پیشنهاد ما اینست که حول و حوش 700 کلمه در مطالب صفحه بنویسید و کلمات کلیدی مورد نظر را در حدود یک درصد در متن صفحه به کار ببرید. بنابراین در متنی که دارای 300 کلمه است تقریبا سه بار از کلمه کلیدی اصلی استفاده کنید.
اگر در گذشته نیز مطلب مشابهی درباره مطلب حال منتشر کرده اید، حتما در طول متن صفحه به آن لینک دهید. این کار موجب افزایش اعتبار سایت شما درباره آن موضوع شده و همچنین گوگل نیز به لینک های داخلی مرتبط علاقه مند است. همچنین کاربران نیز احتمالا به مطالب گذشته شما حول آن موضوع علاقه مند بوده و این کار موجب نگه داشتن آنها در سایت می شود.
اضافه کردن مطالب کاربردی به صورت مرتب در وب سایت موجب زنده نگه داشتن سایت می گردد. گوگل سایت هایی را که فعال نیستند کمتر پایش می کند و به مراتب رتبه پایین تری به آنها می دهد.
منبع:https://seokar.com/news/eight-tips-on-seo-articles
منبع:http://hamyareweb.co/tips-on-writing-an-article-for-the-site/